Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.691
Πόντοι
506
Τετατρη στο Βριλησσου 42 - Λαιμα + Φριντα. Ρεγγινα + Μονικα. Σασα + Μονικα  :-* :-* :-*

donald fuck

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
παίδες ξερετε που εμφανίζεται πλέον η ξανθια βυζαρου εν ονοματι ναντια που δουλευε τατοιου 58 , εχω καιρο να τη δω και μου λειψε  :tits:

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Οχι φιλε μου, δεν εχει κλεισει.
Τουλαχιστον μια εβδομαδα πριν που περασα απο εκει και ειδα την Βικυ.
Παντως ακομα και για σημερα εχει προγραμμα στις "κυριες".

;) ;) ;) ;) ;) ;)

Την προ προηγούμενη εβδομάδα όμως ήταν όντως κλειστό. Τουλάχιστον τις δύο φορές που πέρασα. Πάντως γενικά το τελευταίο διάστημα παράκμαζε και τα προγράμματα ήταν άλλα αντί άλλων..Για να δουλέψουν καλά αυτά τα μαγαζιά που είναι εκτός των τειχών, θέλουν μια συνέπεια σε όλα τα πράγματα την οποία στην Τατοίου γενικά δεν την βλέπω...

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Τεταρτη 29 και το studio σημερα στην απογευματινη του βαρδια εγκαινιαζει τις "30min Pleasure" βαρδιες

ΟΛΑ μας τα προγραμματα απο το πιο απλο μεχρι το πιο συνθετο με 30λεπτα minimum παραμονης της κοπελας στο δωματιο

more info

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
μόλις επέστρεψα από Αγνή
Τελικά το έχουν οι Πολωνέζες, Τζούλια της Κασσάνδρας, Βικτώρια των Γερμανών, Αγνή τώρα, αν ψάξω μπορεί να βρω και άλλη.

Όσο για την Αγνή, πολύ καλές εντυπώσεις. Πίπα με σπέσιαλ περιποίηση @@ και φοβερό σεξ. Θα ακολουθήσει κριτική

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
[quote author=donald fuck  link=topic=7646.msg5209814#msg5209814 date=1390954839]
παίδες ξερετε που εμφανίζεται πλέον η ξανθια βυζαρου εν ονοματι ναντια που δουλευε τατοιου 58 , εχω καιρο να τη δω και μου λειψε  :tits:
[/quote]
Κανει βαρδιες και στο Κηφισου 30 σαν Μιρελα.
Μαλιστα χθες Τριτη ηταν εκει.

Στο υπολοιπο της εβδομαδας ομως, δεν εμφανιζεται στο προγραμμα του studio.
Ισως (λεω εγω τωρα) να ειναι αδιαθετη

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
μόλις επέστρεψα από Αγνή
Τελικά το έχουν οι Πολωνέζες, Τζούλια της Κασσάνδρας, Βικτώρια των Γερμανών, Αγνή τώρα, αν ψάξω μπορεί να βρω και άλλη.

Όσο για την Αγνή, πολύ καλές εντυπώσεις. Πίπα με σπέσιαλ περιποίηση @@ και φοβερό σεξ. Θα ακολουθήσει κριτική
Τσεκαρε και Αφροδιτη στο studio 12......
;) ;) ;) ;) ;) ;)

Manager69

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
111
Like
906
Πόντοι
3.465
Λέει τίποτα η Βικτώρια....?

Όπως τη βλέπεις στις φωτογραφίες Μπίλυ.Καμία διαφορά.Όμορφη, με ωραίο σώμα.Πολύ καλή στο δωμάτιο, χωρίς να βιάζεται.Πέρασα πολύ καλά μαζί της.Κι ελπίζω, να καταφέρω, να την ξανασυναντήσω σύντομα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Όπως τη βλέπεις στις φωτογραφίες Μπίλυ.Καμία διαφορά.Όμορφη, με ωραίο σώμα.Πολύ καλή στο δωμάτιο, χωρίς να βιάζεται.Πέρασα πολύ καλά μαζί της.Κι ελπίζω, να καταφέρω, να την ξανασυναντήσω σύντομα.

Ευχαριστώ,την είδα.....όπως είπε ο φίλος @kerveras......δεν είναι στυλιάρι από αυτά που μου αρέσουν....
Να'σαι καλά...... :rockon:

Manager69

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
111
Like
906
Πόντοι
3.465
Ευχαριστώ,την είδα.....όπως είπε ο φίλος @kerveras......δεν είναι στυλιάρι από αυτά που μου αρέσουν....
Να'σαι καλά...... :rockon:

Έχει δίκιο.Δεν έχουμε μιλήσει σχετικά με το στυλ που σου αρέσει, αλλά από όσα έχω διαβάσει απ΄αυτά που γράφεις, είναι όπως τα λέει ο Κέρβερας.Εγώ πάντως προτείνω, να την δεις από κοντά, για να έχεις την δική σου άποψη.Κι αν δε σου αρέσει, φεύγεις.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Έχει δίκιο.Δεν έχουμε μιλήσει σχετικά με το στυλ που σου αρέσει, αλλά από όσα έχω διαβάσει απ΄αυτά που γράφεις, είναι όπως τα λέει ο Κέρβερας.Εγώ πάντως προτείνω, να την δεις από κοντά, για να έχεις την δική σου άποψη.Κι αν δε σου αρέσει, φεύγεις.
Θα γίνει σύντομα............ :thumbsup:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom