Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 76 άτομα (1 μέλη και 75 επισκέπτες)

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.741
Πόντοι
506
Κυριακη στο Βριλησσου 42 - Φριντα + Λιλιαν. Σαμανθα + Σασα. Μονικα + Σασα.  :-* :-* :-*
Σαμανθα και Μονικα  :-* :-* :-*

Συνημμένα

• P1230038.JPG
    P1230038.JPG
    52,5 KB · Εμφανίσεις: 53
  • P1230004.JPG
    P1230004.JPG
    64,6 KB · Εμφανίσεις: 57

natasha srbija

Ιερόδουλη
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
0
Η Ingrid νέο κορίτσι από Τσεχία

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    240 KB · Εμφανίσεις: 45

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Τσάρκα υπό βροχή συντροφιά με τον px75, τρίτη βάρδια Σαββάτου

Βριλησσού 55 : Τζένη. Η νεαρή μικροκαμωμένη πιπινα, σε topless εμφάνιση όπως πάντα. Μαύρα μακριά ίσια μαλλιά, πονηρό μουτράκι.

Βριλησσού 36Α : Μαρία η επονομαζόμενη ψηλή. Αδύνατη, ψηλή (λογικό) με σωστές αναλογίες, κοντά κόκκινο πορτοκαλί μαλλιά. Την Δευτέρα αποχωρεί από Ελλάδα για Ιταλία, επιστροφή σε 4-5 μήνες όπως μου είπε. Λίζα. Η γνωστή πλέον νεαρή Ρουμάνα, Ίσια μακριά ξανθά μαλλιά, all naked εμφάνιση, με έβαλε σε σκέψεις…..

Βριλησσού  36: Πέννυ η επιστροφή. Η γνωστή «star» του βουνού και πάλι μαζί μας. Με χτένισμα καρέ σε ξανθές αποχρώσεις, δεν νομίζω να χρειάζεται επιπλέον περιγραφές. Ισάξια δίπλα της η Φαίη. Μια κοπέλα με πολύ γλυκό πρόσωπο κατά την άποψη μου, κορμί λαμπάδα, πλούσιο φυσικό στήθος, με άριστες αναμνήσεις από την πρόσφατη σχετικά συνάντηση μου μαζί της.

Βριλησσού  42 : Σάσα. Ρωσίδα με πολύ ωραίο σώμα, πονηρή φατσούλα, πλέον με κοντά μελί μαλλιά μέχρι τους ώμους περίπου. Φούλ πρόγραμμα  Ρενάτα, νέα άφιξη στην ομάδα εκ Ρουμανίας. Ψηλή μελαχρινή με μακριά σπαστά μαλλιά. Σώμα με σωστές αναλογίες, αρκετά αεράτη στο σαλόνι. Τζένη Νεαρή καστανή με πλούσιο στήθος, ωραίο σώμα και συμπαθητικό πρόσωπο.

Βριλησσού  46 : Βίκυ. Ξανθή με ίσια μακριά μαλλιά, ωραίο κορμί και θετική αύρα στο σαλόνι.

Βριλησσού 60 : Μάγια. Η νεαρή μικροκαμωμένη μελαχρινή με ξεκίνημα από Φυλής και συνέχεια στην Γερμανική αλυσίδα. Κλαούντια. Καστανή με πλούσιο στήθος, κορμί με ελαφρά πιασίματα.

Κατεχάκη 5 : Αντζελίνα. Όμορφη ξανθιά με ωραίο σώμα, γλυκύτατο πρόσωπο δυστυχώς όμως οι κριτικές της αποτρεπτικές. Σαμπρίνα. Η ψηλή κορασίδα του ομίλου με μακριά καστανά μαλλιά με ανταύγειες, περιφέρεια που κολάζει. Κρίμα που το στήθος  της είναι δυσανάλογο με το υπόλοιπο σωμα της. Και οι δυο κοπέλες με φουλ πρόγραμμα.

Κατεχάκη 8 : Αλίσια. Νεαρή μελαχρινή με ίσια μαλλιά, ωραία περιφέρεια που θεωρώ το μεγάλο της ατού.

Βούρβαχη 19 : Μίκυ. Νεαρή με πλούσιο φυσικό στήθος, ίσια κοκκινωπά μαλλιά με θητεία στην αλυσίδα του Μεγαλέξανδρου και το Κωνσταντινουπόλεως 92. Μαζί της η Χριστίνα. Μελαχρινή σγουρομάλλα, με γλυκό πρόσωπο, και σωστές αναλογίες σώματος.

Βουλιαγμένης 68 : Νάνσυ. Ξανθή με αρκετά ιδιόρυθμο χτένισμα. Σχεδόν ξυρισμένο από την μια πλευρά, κοντά από την άλλη και καρφάκι στο επάνω μέρος. Ντυμένη με μαύρο νυχτικό που δεν άφηνε πολλά σημεία του σώματος της σε κοινή θέα. Απλό καθημερινό πρόσωπο, έκανε την προσπάθεια της α με πείσει για τα ενδότερα, αλλά μάταια.

Μελαντίας 50 : Χρύσα. Η νεαρή καστανή μετά ίσια μαλλιά και την αξιοπρόσεκτη περιφέρεια, από τις σταθερές αξίες πλέον της αλυσίδας. Μαζί της η Μαρκέλα η πρόσφατη μεταγραφή από την αλυσίδα του Μεγαλέξανδρου αρκετά γνωστή στον μέσο στουντιάκια.

Μπουζιάνη 2 : Κλειστό

Ισμήνης 2 : Ελισαβετ εκ Βουλγαρίας. Μελαχρινή με ίσια μακριά μαλλιά, ψηλή σχετικά μεσαίο status κατά την άποψη μου. Μάρτα εκ Πολωνίας. Ξανθή αριστοκρατική pro milf με ωραίο πρόσωπο, γαλανά μάτια, όμορφο χαμόγελο αρμονικό σώμα. Πάολα. Εκ Μολδαβίας. Ψηλή εντυπωσιακή μελαχρινή με πλούσιο στήθος, όμορφο πρόσωπο, σαρκώδη χείλη, όμως η βαριεστιμάρα της στο σαλόνι ήταν εμφανής…….

Η. Ηλιού 82 : Βικτώρια, Η κοκκινομάλλα κοπέλα από την Βουλγαρία που τίμησα προ ημερών. Μακριά μαλλιά, πλούσιο ενισχυμένο στήθος, αφράτη περιφέρεια. Βαρβάρα. Από τις πλέον γνώστες παρουσίες στα studiο. Η ψηλή μελαχρινή αρχοντική Milf από την Ουκρανία, γυναίκα έμπειρη, νταρντάνα με πλούσιο ενισχυμένο στήθος ικανή τόσο για gfe όσο και για Pse όπως μου έχει αποδείξει τις αρκετές φορές που την έχω τιμήσει….

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
δικες σας ιδεες/προτασεις ειναι που εχουν γραφτει εδω κατα καιρους  ;)

http://www.filis104.com/index.php?option=com_content&view=article&id=6]"30min Pleasure"[/url] βαρδιες απο την επομενη Τεταρτη 29/01 και Παρασκευη 31/01 

info

πρωτοποριακή όπως πάντα!!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Βριλησσού 60 : Μάγια. Η νεαρή μικροκαμωμένη μελαχρινή με ξεκίνημα από Φυλής και συνέχεια στην Γερμανική αλυσίδα.

Καύλα η κοντή... :cum:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.799
Πόντοι
5.435
ψήνομαι να την ξαναδοκιμάσω...κάτι μου λέει ότι θα ναι καλή τώρα που τα λεφτά είναι πιο πολλά///
Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, ούτε τη γνώμη άλλαξε ούτε την κεφαλή του

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
δικες σας ιδεες/προτασεις ειναι που εχουν γραφτει εδω κατα καιρους  ;)

http://www.filis104.com/index.php?option=com_content&view=article&id=6]"30min Pleasure"[/url] βαρδιες απο την επομενη Τεταρτη 29/01 και Παρασκευη 31/01  

info

Πολύ καλό και μπράβο σου για το μεράκι σου.
Υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των τελειωμάτων ;  
Δηλαδή μπορεί κάποιος να τελειώσει 2 φορές , έστω και με το απλό ; :rolleyes:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.013
Πόντοι
26.470
Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, ούτε τη γνώμη άλλαξε ούτε την κεφαλή του
τι είπες δικέ μου τώρα!!! ποιητής εκ του προχείρου έχων τη μορφή του χοίρου... :2funny: :2funny: :2funny:

πάλι κατάφερες να με ξενερώσεις.... :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ψήνομαι να την ξαναδοκιμάσω...κάτι μου λέει ότι θα ναι καλή τώρα που τα λεφτά είναι πιο πολλά///

Μην φωνάζεις μετά όμως........σου έχω πει,δεν την προτείνω.......  :thumbsup:
Δεν είμαι αντικειμενικός όταν πρόκειται για Μπάρμπαρα-Λάουρα/Μάγια........είναι αγαπημένο καυλάκι η μικρή....... :cum:

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.133
Πόντοι
5.845

Μπουζιάνη 2 : Κλειστό
Θεωρητικα θα εβρισκες τη Λαουρα......Πιο καλες πιθανοτητες εχει το Τζοκερ σημερα!!!!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
πρωτοποριακή όπως πάντα!!

thanks  :-* :-*

Πολύ καλό και μπράβο σου για το μεράκι σου.
Υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των τελειωμάτων ;  
Δηλαδή μπορεί κάποιος να τελειώσει 2 φορές , έστω και με το απλό ; :rolleyes:

:2funny: :2funny: :2funny:
υπαρχουν τελικα ακομη ελληνες με τετοια λιμπιντο? thank god ;)
oχι οι 30min ενα τελιωμα εχουν, εχουμε ομως βεβαια ετοιμη μια καμπανια για αυτο που θες (που φυσικα καμια σχεση δεν εχει τιμολογιακα με το προγραμμα της 1 ωρας, μερα με τη νυχτα) την οποια τελικα αποφασισαμε να μην την βγαλουμε ακομα γιατι υπαρχει ενα θεμα να μπερδευτει ο κοσμος  κτλ
αν σε ενδιαφερει στειλε ενα πμ και στο κανονιζουμε  ;)

lamogistan

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
κανενας βρε παιδια δεν ξερει που ειναι αυτη η αντζη?μαυρη πετρα εριξε?

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
τι είπες δικέ μου τώρα!!! ποιητής εκ του προχείρου έχων τη μορφή του χοίρου... :2funny: :2funny: :2funny:

πάλι κατάφερες να με ξενερώσεις.... :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Που να' χει καί την ψωλή του κιόλας (τιρμπουσόν γάρ )  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: !!!!!

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.741
Πόντοι
506
Δευτερα στο Βριλησσου 42 - Παολα + Φριντα. Σαμανθα + Σασα. Τζενη + Σασα.  :-* :-* :-*

Mortismortis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.992
thanks  :-* :-*

:2funny: :2funny: :2funny:
υπαρχουν τελικα ακομη ελληνες με τετοια λιμπιντο? thank god ;)
oχι οι 30min ενα τελιωμα εχουν, εχουμε ομως βεβαια ετοιμη μια καμπανια για αυτο που θες (που φυσικα καμια σχεση δεν εχει τιμολογιακα με το προγραμμα της 1 ωρας, μερα με τη νυχτα) την οποια τελικα αποφασισαμε να μην την βγαλουμε ακομα γιατι υπαρχει ενα θεμα να μπερδευτει ο κοσμος  κτλ
αν σε ενδιαφερει στειλε ενα πμ και στο κανονιζουμε  ;)

Λίγο πιο σαφής μπορείς να γίνεις. Δηλαδή θα τελειώσω στο 10λεπτο-15λεπτο. Η κοπέλα θα μείνει στο δωμάτιο, αλλά δεν θα έχει exraball...Social time θα έχω με την κοπέλα την υπόλοιπη ώρα; Δεν έχω καταλάβει;

Γράφεις πως το πρόγραμμα της 1 ώρας θα αλλάξει τιμολογιακά. Θα περιμένω να δω τι ακριβώς εννοείς.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Λίγο πιο σαφής μπορείς να γίνεις. Δηλαδή θα τελειώσω στο 10λεπτο-15λεπτο. Η κοπέλα θα μείνει στο δωμάτιο, αλλά δεν θα έχει exraball...Social time θα έχω με την κοπέλα την υπόλοιπη ώρα; Δεν έχω καταλάβει;

Γράφεις πως το πρόγραμμα της 1 ώρας θα αλλάξει τιμολογιακά. Θα περιμένω να δω τι ακριβώς εννοείς.

ειναι μια η εκτονωση, αν τελιωσεις νωρις πχ και βιαζεσαι να φυγεις αν θελεις τη διωχνεις την κοπελα αν θες κρατα την να σου κανει μασαζ, παρε ενα τηλ κατω στο μπαρ να σου στειλουν 2 ποτα, ζητα της να σε κανει μπανιο, καντε τσιγαρο, παιξτε ενα παιχνιδι στο κινητο whatever, η ουσια ειναι οτι ουσιαστικα ειναι η πρωτη αποπειρα σε οικο ανοχης οπου αγοραζεις χρονο ο οποιος δεν ειναι και στον "αερα" ειναι εκει διπλα στο κομοδινο στο ρολοι
για τη δικη μου οπτικη με βαση τις συνθηκες της αγορας ειδικα για ενα προγραμμα των 50-60ε , 30 λεπτα στο δωματιο με μασαζ, ποτα κτλ ειναι ενα deal που καιει

το προγραμμα της 1 ωρας αυτη τη στιγμη με 2 εκτονωσεις και φουλ υπηρσιες το εχουμε στα 200
στις εκπτωτικες μας βαρδιες 3-4 φορες την εβδομαδα πεφτει στα 160
εχουμε επεξεργαστει ενα σεναριο ετσι ωστε ενα προγραμμα με 2 εκτονωσεις να πεφτει ακομα πιο κατω απο το 50% της αρχικης τιμης
θα βγει και αυτο εν καιρο ;)

natasha srbija

Ιερόδουλη
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
Νέα κοπέλα από την  Τσεχίας
ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ  
:smitten: :smitten: :smitten:

Συνημμένα

• oie_uk0ZVFY14fJ4.png
    oie_uk0ZVFY14fJ4.png
    32,9 KB · Εμφανίσεις: 47
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom