911-Toninno
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.133
- Πόντοι
- 5.845
Δεν εχω παρακολουθησει τις εξελιξεις. Η Νατασσα ποια μαγαζια εκπροσωπει τωρα; Μονο το Θησεως 35;ANTZELINA
Δεν εχω παρακολουθησει τις εξελιξεις. Η Νατασσα ποια μαγαζια εκπροσωπει τωρα; Μονο το Θησεως 35;ANTZELINA
kALHMERA ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΕΜΕΙς ΘΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΤΑ ΛΕΜΕ......ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑKALIMERA. PANTA TISEOS ;) AYTI KOPELA TA PIGENI KAI TATOIU 58 KAI VRILISOU 60 KATO
ειναι μια η εκτονωση, αν τελιωσεις νωρις πχ και βιαζεσαι να φυγεις αν θελεις τη διωχνεις την κοπελα αν θες κρατα την να σου κανει μασαζ, παρε ενα τηλ κατω στο μπαρ να σου στειλουν 2 ποτα, ζητα της να σε κανει μπανιο, καντε τσιγαρο, παιξτε ενα παιχνιδι στο κινητο whatever, η ουσια ειναι οτι ουσιαστικα ειναι η πρωτη αποπειρα σε οικο ανοχης οπου αγοραζεις χρονο ο οποιος δεν ειναι και στον "αερα" ειναι εκει διπλα στο κομοδινο στο ρολοι
για τη δικη μου οπτικη με βαση τις συνθηκες της αγορας ειδικα για ενα προγραμμα των 50-60ε , 30 λεπτα στο δωματιο με μασαζ, ποτα κτλ ειναι ενα deal που καιει
το προγραμμα της 1 ωρας αυτη τη στιγμη με 2 εκτονωσεις και φουλ υπηρσιες το εχουμε στα 200
στις εκπτωτικες μας βαρδιες 3-4 φορες την εβδομαδα πεφτει στα 160
εχουμε επεξεργαστει ενα σεναριο ετσι ωστε ενα προγραμμα με 2 εκτονωσεις να πεφτει ακομα πιο κατω απο το 50% της αρχικης τιμης
θα βγει και αυτο εν καιρο ;)
Λες αααα... Πάρε ακόμα κάποια φωτογραφία.
Από Τρίτη η Τετάρτη θα τιν βριτε στο προγράμματα
πω πω ρε παιδι μου μας πεταξες τα ματια εξω τωρα με τις φωτο θα το σκεφτουμε.........Καλό φαίνεται!
Είναι μεταγραφή ή νέα άφιξη;
Καλό φαίνεται!
Είναι μεταγραφή ή νέα άφιξη;
Ειχα ακουσει οτι και το Τατοιου 71 θα συνεργαζεται μαζι σας.KALIMERA. PANTA TISEOS ;) AYTI KOPELA TA PIGENI KAI TATOIU 58 KAI VRILISOU 60 KATO
Ειχα ακουσει οτι και το Τατοιου 71 θα συνεργαζεται μαζι σας.
Ειναι αληθεια?
Λες αααα... Πάρε ακόμα κάποια φωτογραφία.
Από Τρίτη η Τετάρτη θα τιν βριτε στο προγράμματα
Συμβαινουν αυτα.Esi akus ola... ;)
Ehome sizitisi kapia pragmata,ala den milame idia glosa kai pigame piso.
Esi akus ola... ;)
Ehome sizitisi kapia pragmata,ala den milame idia glosa kai pigame piso.
Στις διαπραγματευσεις............Στη Σερβία;
Κασσάνδρας 4Β : Αντζελίνα. μελαχρινή με σγουρά μαλλιά, στο ύψος των ώμων. Σωστές αναλογίες σώματος, συμπαθητική φατσούλα, περιφέρεια με ωραίες καμπύλες, αξιοπρόσεκτη. Χρύσα. Ξανθούλα με κοντά σχετικά μαλλιά, ωραίο κορμάκι, πονηρό μουτράκι, έπαιζε με την γλώσσα της στο σαλόνι. Προτάθηκε duo, οι κοπέλες έδειχναν να έχουν καλή χημεία μεταξύ τους, από όσο μπόρεσα να κρίνω από τα παιχνίδια τους στο σαλόνι.
αφού αυτό έχει κλείσει νομίζω ρε συ...Ειχα ακουσει οτι και το Τατοιου 71 θα συνεργαζεται μαζι σας.
Ειναι αληθεια?
Οχι φιλε μου, δεν εχει κλεισει.αφού αυτό έχει κλείσει νομίζω ρε συ...