Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

starbus

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
για την ευη που ειναι τωρα Βριλησου 46 εχει παει καποιος, ευχαριστω

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Αλλη φαση!!! Τελειως διαφορετικη κατασταση!!!
καλημερα συναγωνιστες εχει περασει κανεις τις τελευταιες μερες απο σπυρου πατση27 γιατι προχτες το πρωι ηταν ανοικτο αλλα δεν ειχα χρονο να περασω σημερα πριν απο λιγο ηταν κλειστο ελεγα μηπως επεστρεψε το αστερι η μιλφαρα ζλατα αν γνωριζει καποιος ας ενημερωσει

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
καλημερα συναγωνιστες εχει περασει κανεις τις τελευταιες μερες απο σπυρου πατση27 γιατι προχτες το πρωι ηταν ανοικτο αλλα δεν ειχα χρονο να περασω σημερα πριν απο λιγο ηταν κλειστο ελεγα μηπως επεστρεψε το αστερι η μιλφαρα ζλατα αν γνωριζει καποιος ας ενημερωσει
Οχι
Η Ζλατα λειπει εδω και παρα πολυ καιρο

:dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

marinaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
114
Καλησπέρα  αγόρια  :-*

Σημερα 18:00 με 08·00το πρωι !!!
Αύριο  και Δευτέρα 18:00 με 07:00....
Τρίτη 11:00 με 24:00!!!

Κασσανδρασ 8Γουστάρω   ***** Εδω κάνουμε ότι γουστάρουμε.... επειδή γουστάρουμε ;)

Να είστε καλα και να περνάτε καυλα :*

[size=10pt][move] ΜΑΡΙΝΑ  :tits2: ΟΛΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΑΣ ... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ[/move]

:smitten: :grouphug: :smitten:

... more caming soon!!!

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    66,2 KB · Εμφανίσεις: 51

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Νατασσα απο Κροκεων εγκρινετε ρε παιχτες? Λεει?

natasha srbija

Ιερόδουλη
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
0
Απο Δευτέρα βράδι θα είναι μαζί μας
Η Χρύσα .  Δευτέρα βράδυ Θησεως 35

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    135,4 KB · Εμφανίσεις: 63

baby-alexandra

Ιερόδουλη
Εγγρ.
20 Μαΐ 2011
Like
0

Απο Δευτέρα  Κασσανδρας 8Γ*ουσταρω ;)
Πρωινές βάρδιες απο 11:00 μέχρι 17:00

Κασσανδρασ 8Γουστάρω   ***** Εδω κάνουμε ότι γουστάρουμε.... επειδή γουστάρουμε ;)

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    137,6 KB · Εμφανίσεις: 58

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Πινελιές από την Σαββατιάτικη τσάρκα συντροφιά με τον px75 και τον ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΑΡΟΥΧΟ:

Λ. Αθηνών 204 : Το νέο ίδρυμα της Γερμανικής αλυσίδας. Είσοδος διακριτική απο την δεξιά πλευρά ενός μεγάλου κτιρίου που στην πρόσοψη του στεγάζεται ένα sex shop και μια μεγάλη μπλε επιγραφή  με λευκά γράμματα «204» στην μέση περίπου. Το ίδρυμα είναι στον δεύτερο όροφο ανεβαίνοντας αρκετές σκάλες. Κάποιες ατέλειες ακόμα, όπως η κορνίζα στην θωρακισμένη πόρτα της εισόδου που δεν έκλεινε καλά. Ο κύριος χώρος υποδοχής ένα μεγάλο σαλόνι με μπαρ, στο οποίο barwoman ήταν διατιθέμενη να μας προσφέρει ποτό. Η κοπέλα δεν εκδίδεται. Η ευγενέστατη υπηρεσία μας καλώς όρισε, της ευχηθήκαμε καλορίζικο και μας παρουσίασε την Νικόλ, την μελαχρινή νταρντάνα γνωστή από τις φωτογραφίες της με την κόκκινη Ferrari, την Πάολα όμορφη μελαχρινή με πλούσια προσόντα, σαρκώδη χείλη και όμορφο πρόσωπο, και την Μάγια, νεαρό μικροκαμωμένο πιπίνι,  μελαχρινό με σια μαλλιά, topless εμφάνιση. Μαζί τους και η Ντόρα τρανς, ή αλλιώς Ντόρα η διαφορετική, για την οποία είπαμε ευγενικά στην υπηρεσία να μην κάνει τον κόπο να την φωνάξει στο σαλόνι, και φυσικά μην περιμένεται να την περιγράψω…………

Βριλησσου 36Α: Μαρκελα και Μελίνα. Η Μαρκελα αρκετά γνωστή, δεν μπαίνω στην διαδικασία περιγραφής. Η Μελίνα. Μελαχρινή, μακριά μαλλιά, χυμώδης, με πλούσιο ενισχυμένο στήθος, περιφέρεια με ανάλογες καμπύλες. Δεν είναι άλλη απο την κοπέλα που εργάστηκε στον όμιλο Κασσάνδρας σαν Νίνα, Σουέντη. Μιρέλλα (όχι την σημερινή Νικολέτα) άλλα με το ίδιο όνομα και στον όμιλο Μελαντιας 50 κλπ.

Βριλησσού 55: Βίκυ, νέα άφιξη ισπανίδα κατά δήλωση. Νεαρό γλυκό πιπίνι, καστανόξανθη, με μοντελέ σώμα, περιφέρεια με όμορφες καμπύλες, γλυκό μουτράκι. Αρκετά επιθετική στο σαλόνι, με χάδια στην επίμαχη περιοχή, φιλιά στον λαιμό και στο στόμα. Μαζί της η Τζένη. Μελαχρινό πιπινάκι επίσης, για την οποία έχω αναφερθεί σε παλιότερες ενημερώσεις μου.

Κωνσταντινουπόλεως 94 : Με νέα διεύθυνση. Πλέον «αδελφάκι» με το Βριλησσου 55. Θα είναι ανοικτό και  θα λειτούργει σε δυο βάρδιες 10:00-20:00 και 20:00- 06:00 (κάτι παραπάνω το ΠΣ). Η Εμιλυ έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων, η μελαμψή ψηλή αδύνατη ξανθιά με πρόσφατη θητεία στο 55, αλλά και για μεγάλο διάστημα στην αλυσίδα του Μεγαλέξανδρου.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Απο Δευτέρα  Κασσανδρας 8Γ*ουσταρω ;)
Πρωινές βάρδιες απο 11:00 μέχρι 17:00

Κανε και καμια βραδυνη βαρδια βρε κουκλα μου και για μας τα νυχτοπούλια.
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Σημερα 18:00 με 08·00το πρωι !!!
Αύριο  και Δευτέρα 18:00 με 07:00....
Τρίτη 11:00 με 24:00!!!

Να είστε καλα και να περνάτε καυλα :*

[size=10pt][move] ΜΑΡΙΝΑ  :tits2: ΟΛΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΑΣ ... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ[/move]

... more caming soon!!!

Όπως έχω ξαναπεί........γουστάρω που γουστάρετε.........επειδή γουστάρετε.... :grin:..... :-* :-* :-*

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.080
Πόντοι
5.845
Πινελιές από την Σαββατιάτικη τσάρκα συντροφιά με τον px75 και τον ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΑΡΟΥΧΟ:

Κωνσταντινουπόλεως 94 : Με νέα διεύθυνση. Πλέον «αδελφάκι» με το Βριλησσου 55. Θα είναι ανοικτό και  θα λειτούργει σε δυο βάρδιες 10:00-20:00 και 20:00- 06:00 (κάτι παραπάνω το ΠΣ). Η Εμιλυ έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων, η μελαμψή ψηλή αδύνατη ξανθιά με πρόσφατη θητεία στο 55, αλλά και για μεγάλο διάστημα στην αλυσίδα του Μεγαλέξανδρου.
Ιδιοκτητρια του 55 δεν ειναι;

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.807
Πόντοι
3.715

Είναι αληθινή;
Είναι έτσι όπως φαίνεται;
Το πρόσωπό της ακολουθεί τη θηλυκότητα του σώματος;;;

Έχει δοκιμάσει κανείς;

(Σίσσυ - Κροκεών6)

ύψος;

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Συνάντηση προ ολίγου με τη μελαχροινή θεά Ελληνίδα την Μαρίνα στο Συγγρού144....Μια από τις καλύτερες εμπειρίες μου...εμφανώς αδυνατισμένη σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν στο Φ104, πανέμορφη, με υπέροχες καμπύλες και ιδιαίτερα περιφέρεια που κολάζει...Μες στη διάθεση και χωρίς χρονικούς περιορισμούς επιδοθήκαμε σε σούπερ προκαταρτικά, τρομερό στοματικό με φτυσίματα, με εναλλαγές κλπ, πεντακάθαρη και κείνη απόλαυσε την περιποιήση μου και στην κυρίως πράξη δεν έβαλε...κώλο κάτω... :grin: :grin: πολλές εναλλαγές, πολλή διάρκεια, αληθοφανείς αναστεναγμοί...έχει ανέβει επίπεδο σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν στο 104 και ειλικρινά μου προσέφερε ένα καταπληκτικό Κυριακάτικο πρωινό....Λεπτομέρειες στην κριτική...

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Χτεσινοβραδυνή τσάρκα μαζί με τον mpouzoklido καβάλα στον ανανεωμένο πορνοτυφώνα. Ήταν από τις λίγες τσάρκες που είχα αποφασίσει ποιά κοπέλα θα τιμήσω πριν καν αρχίσει η τσάρκα, και δεν άλλαξα γνώμη παρόλο που μπήκα αρκετές φορές στον πειρασμό. Ο λόγος για την Ντορίννα φυσικά, που επέστρεψε μετά από 1 χρόνο απουσίας και φυσικά δεν έχασα την ευκαιρία, μιας και με την κοπέλα έχω απίστευτη χημεία όσες φορές την έχω τιμήσει. Φυσικά θα ακολουθήσει κριτική.

Στα της τσάρκας τώρα. Είδαμε, ακούσαμε τα εξής:

Θησέως 35: Αφροδίτη, η κοπέλα που όπως λέει ο αγαπητός Ινδιάνος, έχει διορθώσει ένα σφάλμα της φύσης, και μάλιστα το έχει κάνει με επιτυχία αφού τις όσες φορές που την τιμήσαμε στο παρελθόν με τον μπουζό δεν καταλάβαμε τίποτα. Ξανθιά με fishnet και κωλάρα που ασφυκτιούσε μέσα από το δίχτυ και επάνω οι τορπίλες της με κοίταζαν μέσα στα μάτια.

Μελαντίας 50:
Δύο κοπέλες. Η Μελίντα ξανθιά με μικρό στήθος και κωλάρα ποιήμα και Νικόλ μελαχρινή πιο κοντή και αυτή με ωραίο σώμα

Μπουζιάνη 2:
στο πρόγραμμα έγραφε για μια νέα κοπέλα, αντί αυτής όμως: ΚΛΕΙΣΤΟΝ

Ισμήνης 2: 3 κοπέλες. Ιζαμπέλα, ξανθιά όμορφη κοπέλα, με ωραίο σώμα και στήθος, από τις ωραιότερες παρουσίες που είδαμε, με έχει βάλει άσχημα σε σκέψεις. Αν έκανε χτες καλό σαλόνι θα είχα ενδώσει, αλλά το έχω ξαναπεί, τέτοιος όμορφος χώρος, με ωραίο μπαρ και σαλόνι, τον έχουν μόνο για τον κοιτάνε. Αλίσα μελαχρινή και αυτή με ωραίο σώμα. Μορένα μελαχρινή επίσης, φανερά πιο αδυνατισμένη από την τελευταία φοράπου την είδαμε. Η Ισαμπέλλα ένα επίπεδο επάνω από τις άλλες δύο.

Καρέα 30. Στις 12 και κάτι, κλειστόν.

Συγγρού 108: Τζοβάνα η κορμάρα με τον ωραίο κώλο, με κοντό καρέ μαλί, λιγάκι χάνει στο πρόσωπο

Αριστοτέλους 6: Αλεξία, ξανθιά αδύνατη κοπέλα με μικρό στήθος και ωραίο κώλο

Αριστοτέλους 5: Ίνα ο κώλος και κάθε σχόλιο περιττό. Ξένια ξανθιά όμορφη κοπέλα γνωστή και από το Κηφισού 30. Κορίνα επίσης με ωραίο σώμα μελαχρινή. Απλό στα 40€

Τριγγετά 3: Εδώ ταιρίαζει το ρητό "πήγε ο Εβραίος στο παζάρι και ήταν η μέρα Σάββατο" Ο μπουζό είχε πάρει τη μεγάλη απόφαση να τιμήσει την Τζούλια αλλά ήταν σε μεγάλο πρόγραμμα, οπότε πήραμε το πούλο. Επίσης, Τζένη ξανθιά κοπέλα, όχι σε επίπεδο εμφάνισης των Γερμανών.

Κων/πόλεως 80: Εδώ στάση για ανεφοδιασμό. Ντορίννα και τα μυαλά στα κάγκελα. Για όσους δεν την πρόλαβαν, μελαχρινή με μαλί ως τους ώμους στήθος φυσικό 2άρι και κώλος γνωστός ως "φεγγαράδα" Μη με ρωτήσετε γιατί, αν πάτε στο σαλόνι θα καταλάβετε. Μιλήσαμε αρκετή ώρα καθότι γνωριζόμαστε από το παρελθόν. Προς το παρόν κάθε Σάββατο στη βραδυνή βάρδια σε κάποιο από τα μαγαζιά της αλυσίδας, και βλέπουμε. Αφού έκατσε στα πόδια μου στο σαλόνι και θαύμασα την φεγγαράδα, ακολούθησα το δρόμο που οδηγεί στο μέσα αριστερά δωμάτιο. Εκεί που την είχα τιμήσει την πρώτη φορά σε duo με την Λάουρα. Φοβερές εντυπώσεις, άψογη σε όλα, έχω χημεία μαζί της και πάντα περνάω τέλεια. Λεπτομέρειες στη κριτική.
Επίσης η Ίνα που έπρεπε να ήταν εκεί, ήταν στο Μ. Αλεξάνδρου 133.

Κων/πόλεως 92Α: Λίζα η ξανθιά κορμάρα με το φυσικό στήθος με κόκκινες κάλτσες μέχρι το γόνατο. Πρόσφατη η εμπειρία μου μαζί της με πολύ καλές εντυπώσεις. Και εκεί καθίσαμε και τα λέγαμε στο σαλόνι μέχρι 2 φανταράκια να έρθουν και να πάρουν το κορίτσι για παρτούζα.

Κασσάνδρας 3 πάνω: Η Μελίνα η ξανθιά μουνάρα, γνωστή και κάθε περιγραφή περιττή

Κασσάνδρας 3 κάτω: Η Λουίζα, ξανθιά κοπέλα next door, με ωραίο στήθος, μια όμορφη παρουσία.

Κασσάνδρας 4 + 4Α + 8: 6 κοπέλες ίδιων "κυβικών" Έλενα Μαρία Λαουρίτα Λάουρα Νατάσσα και μια άλλη. Όλες σχετικά κοντούλες με συμπαθητικά σώματα. Ξεχώρισα μόνο το κώλο της Νατάσσας. Μακριά από το επίπεδο που ξέραμε ως τώρα για την αλυσίδα. Το απλό από 40 σε όλες τις κοπέλες αυτές. Και με 30 μπαίνεις σίγουρα.

Κασσάνδρας 8Γ:
Εδώ εμφανίστηκε η Μαρίνα ολόγυμνη και ένιωθα το έμφραγμα να πλησιάζει, μέχρι που ντύθηκε με σέξυ εσώρουχα. Μελαχρινή γυναικάρα, ψηλή, με ωραίο κώλο και στήθος. Πρόσφατη η εμπειρία μου μαζί της με πολύ καλές εντυπώσεις. Καθίσαμε και τα είπαμε και μας έδειξε την καινούρια της φωτογράφιση με την Αλεξάνδρα, η οποία επιστρέφει στις πρωϊνές βάρδιες από αυτή την εβδομάδα. Ένα duo θα το ήθελα με τις δυό τους.

Κάπου εδώ τελείωσε η τσάρκα και ακολούθησε το κλασσικό μας "βρώμικο" στο γνωστό στέκι Ιερά οδός και Σπ. Πάτση.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Χτεσινοβραδυνή τσάρκα μαζί με τον mpouzoklido καβάλα στον ανανεωμένο πορνοτυφώνα. Ήταν από τις λίγες τσάρκες που είχα αποφασίσει ποιά κοπέλα θα τιμήσω πριν καν αρχίσει η τσάρκα, και δεν άλλαξα γνώμη παρόλο που μπήκα αρκετές φορές στον πειρασμό. Ο λόγος για την Ντορίννα φυσικά, που επέστρεψε μετά από 1 χρόνο απουσίας και φυσικά δεν έχασα την ευκαιρία, μιας και με την κοπέλα έχω απίστευτη χημεία όσες φορές την έχω τιμήσει. Φυσικά θα ακολουθήσει κριτική.

Κάπου εδώ τελείωσε η τσάρκα και ακολούθησε το κλασσικό μας "βρώμικο" στο γνωστό στέκι Ιερά οδός και Σπ. Πάτση.

Ωραίος.....έχω τεράστια ανάγκη να κάνω κασκαντεριλίκι με Αθηνά από Κασσάνδρας 4Β............. :cum:

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Νατασσα σερβα αξιζει ρε παιχτες?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom