Χτεσινοβραδυνή τσάρκα μαζί με τον mpouzoklido καβάλα στον ανανεωμένο πορνοτυφώνα. Ήταν από τις λίγες τσάρκες που είχα αποφασίσει ποιά κοπέλα θα τιμήσω πριν καν αρχίσει η τσάρκα, και δεν άλλαξα γνώμη παρόλο που μπήκα αρκετές φορές στον πειρασμό. Ο λόγος για την Ντορίννα φυσικά, που επέστρεψε μετά από 1 χρόνο απουσίας και φυσικά δεν έχασα την ευκαιρία, μιας και με την κοπέλα έχω απίστευτη χημεία όσες φορές την έχω τιμήσει. Φυσικά θα ακολουθήσει κριτική.
Στα της τσάρκας τώρα. Είδαμε, ακούσαμε τα εξής:
Θησέως 35: Αφροδίτη, η κοπέλα που όπως λέει ο αγαπητός Ινδιάνος, έχει διορθώσει ένα σφάλμα της φύσης, και μάλιστα το έχει κάνει με επιτυχία αφού τις όσες φορές που την τιμήσαμε στο παρελθόν με τον μπουζό δεν καταλάβαμε τίποτα. Ξανθιά με fishnet και κωλάρα που ασφυκτιούσε μέσα από το δίχτυ και επάνω οι τορπίλες της με κοίταζαν μέσα στα μάτια.
Μελαντίας 50: Δύο κοπέλες. Η Μελίντα ξανθιά με μικρό στήθος και κωλάρα ποιήμα και Νικόλ μελαχρινή πιο κοντή και αυτή με ωραίο σώμα
Μπουζιάνη 2: στο πρόγραμμα έγραφε για μια νέα κοπέλα, αντί αυτής όμως: ΚΛΕΙΣΤΟΝ
Ισμήνης 2: 3 κοπέλες. Ιζαμπέλα, ξανθιά όμορφη κοπέλα, με ωραίο σώμα και στήθος, από τις ωραιότερες παρουσίες που είδαμε, με έχει βάλει άσχημα σε σκέψεις. Αν έκανε χτες καλό σαλόνι θα είχα ενδώσει, αλλά το έχω ξαναπεί, τέτοιος όμορφος χώρος, με ωραίο μπαρ και σαλόνι, τον έχουν μόνο για τον κοιτάνε. Αλίσα μελαχρινή και αυτή με ωραίο σώμα. Μορένα μελαχρινή επίσης, φανερά πιο αδυνατισμένη από την τελευταία φοράπου την είδαμε. Η Ισαμπέλλα ένα επίπεδο επάνω από τις άλλες δύο.
Καρέα 30. Στις 12 και κάτι, κλειστόν.
Συγγρού 108: Τζοβάνα η κορμάρα με τον ωραίο κώλο, με κοντό καρέ μαλί, λιγάκι χάνει στο πρόσωπο
Αριστοτέλους 6: Αλεξία, ξανθιά αδύνατη κοπέλα με μικρό στήθος και ωραίο κώλο
Αριστοτέλους 5: Ίνα ο κώλος και κάθε σχόλιο περιττό. Ξένια ξανθιά όμορφη κοπέλα γνωστή και από το Κηφισού 30. Κορίνα επίσης με ωραίο σώμα μελαχρινή. Απλό στα 40€
Τριγγετά 3: Εδώ ταιρίαζει το ρητό "πήγε ο Εβραίος στο παζάρι και ήταν η μέρα Σάββατο" Ο μπουζό είχε πάρει τη μεγάλη απόφαση να τιμήσει την Τζούλια αλλά ήταν σε μεγάλο πρόγραμμα, οπότε πήραμε το πούλο. Επίσης, Τζένη ξανθιά κοπέλα, όχι σε επίπεδο εμφάνισης των Γερμανών.
Κων/πόλεως 80: Εδώ στάση για ανεφοδιασμό. Ντορίννα και τα μυαλά στα κάγκελα. Για όσους δεν την πρόλαβαν, μελαχρινή με μαλί ως τους ώμους στήθος φυσικό 2άρι και κώλος γνωστός ως "φεγγαράδα" Μη με ρωτήσετε γιατί, αν πάτε στο σαλόνι θα καταλάβετε. Μιλήσαμε αρκετή ώρα καθότι γνωριζόμαστε από το παρελθόν. Προς το παρόν κάθε Σάββατο στη βραδυνή βάρδια σε κάποιο από τα μαγαζιά της αλυσίδας, και βλέπουμε. Αφού έκατσε στα πόδια μου στο σαλόνι και θαύμασα την φεγγαράδα, ακολούθησα το δρόμο που οδηγεί στο μέσα αριστερά δωμάτιο. Εκεί που την είχα τιμήσει την πρώτη φορά σε duo με την Λάουρα. Φοβερές εντυπώσεις, άψογη σε όλα, έχω χημεία μαζί της και πάντα περνάω τέλεια. Λεπτομέρειες στη κριτική.
Επίσης η Ίνα που έπρεπε να ήταν εκεί, ήταν στο Μ. Αλεξάνδρου 133.
Κων/πόλεως 92Α: Λίζα η ξανθιά κορμάρα με το φυσικό στήθος με κόκκινες κάλτσες μέχρι το γόνατο. Πρόσφατη η εμπειρία μου μαζί της με πολύ καλές εντυπώσεις. Και εκεί καθίσαμε και τα λέγαμε στο σαλόνι μέχρι 2 φανταράκια να έρθουν και να πάρουν το κορίτσι για παρτούζα.
Κασσάνδρας 3 πάνω: Η Μελίνα η ξανθιά μουνάρα, γνωστή και κάθε περιγραφή περιττή
Κασσάνδρας 3 κάτω: Η Λουίζα, ξανθιά κοπέλα next door, με ωραίο στήθος, μια όμορφη παρουσία.
Κασσάνδρας 4 + 4Α + 8: 6 κοπέλες ίδιων "κυβικών" Έλενα Μαρία Λαουρίτα Λάουρα Νατάσσα και μια άλλη. Όλες σχετικά κοντούλες με συμπαθητικά σώματα. Ξεχώρισα μόνο το κώλο της Νατάσσας. Μακριά από το επίπεδο που ξέραμε ως τώρα για την αλυσίδα. Το απλό από 40 σε όλες τις κοπέλες αυτές. Και με 30 μπαίνεις σίγουρα.
Κασσάνδρας 8Γ: Εδώ εμφανίστηκε η Μαρίνα ολόγυμνη και ένιωθα το έμφραγμα να πλησιάζει, μέχρι που ντύθηκε με σέξυ εσώρουχα. Μελαχρινή γυναικάρα, ψηλή, με ωραίο κώλο και στήθος. Πρόσφατη η εμπειρία μου μαζί της με πολύ καλές εντυπώσεις. Καθίσαμε και τα είπαμε και μας έδειξε την καινούρια της φωτογράφιση με την Αλεξάνδρα, η οποία επιστρέφει στις πρωϊνές βάρδιες από αυτή την εβδομάδα. Ένα duo θα το ήθελα με τις δυό τους.
Κάπου εδώ τελείωσε η τσάρκα και ακολούθησε το κλασσικό μας "βρώμικο" στο γνωστό στέκι Ιερά οδός και Σπ. Πάτση.