Anakasioths
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 112
- Πόντοι
- 1
Η Τζούλια από Τριγγετοαλυσίδα λέει τίποτα;
Η Τζούλια από Τριγγετοαλυσίδα λέει τίποτα;
είναι εξαιρετική....προχώρα άφοβα...όπως είπα και στην κριτική μου επάξια μπορεί να συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες της συγκεκριμένης αλυσίδας....Η Τζούλια από Τριγγετοαλυσίδα λέει τίποτα;
κάτι τελευταίες κριτικές που γράφτηκαν από γνωστά (και έμπιστα) μέλη, είναι καλές. τσέκαρέ τες.
edit: δες εδώ μία που βρήκα,πρέπει ναείναι η πιο καινούργια
είναι εξαιρετική....προχώρα άφοβα...όπως είπα και στην κριτική μου επάξια μπορεί να συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες της συγκεκριμένης αλυσίδας....
κάτι τελευταίες κριτικές που γράφτηκαν από γνωστά (και έμπιστα) μέλη, είναι καλές. τσέκαρέ τες.
edit: δες εδώ μία που βρήκα, πρέπει να είναι η πιο καινούργια
respect σε λαγό, γνωστό και έμπιστο μέλος
Τιμηθηκε παλι χθες ξημερωματα!!! Δεν εχω λογια απλα οτι το μωρο ειναι πολυ ανεβαζμενο και σε ευχαριστει οσο δεν παει !!! Viki= value for money 100% all naturalΗ !!! Καυλα Vickey studio dodeka ;)
διακρίνω μια δόση ειρωνείας???respect σε λαγό, γνωστό και έμπιστο μέλος
Λαγέ προχώρα........εγώ είμαι μαζί σου...διακρίνω μια δόση ειρωνείας???
τραβελόσπιτο τύπε, πρόσεχε :Sρε σεις...αυτό το Αγκύρας 1 ...πού είναι; τι περιοχή;
Ειναι η πρωτη καθετος επι της Αχαρνων πριν την Παρασιου, προς το ρευμα για Πατησια, δεξια.ρε σεις...αυτό το Αγκύρας 1 ...πού είναι; τι περιοχή;
Σορρυ παιχτες αν εχει αναφερθει αλλα δεν παρακολουθω τοσο το thread..
Αυτη εδω παιζει αυτη τι στιγμη καπου?
κ η σονια σουπερ ειναιΤελικα στουντιο 12 πας μονο με τηλ!!! Βικυ στο προγραμμα και Βικυ πουθενα! Μαλλον κολπο να ερθει ο κοσμος στο ιδρυμα!!! Χρησιμοποιουν τα δυνατα τους χαρτια σαν κραχτες! Πως την πατησα ετσι; Και πηγαινα βουρ για Βικαρα ξανα ! Αλλα επαιξα μπαλα με το COUGAR Σονια!!! Ακολουθει κριτικη!!!