Να πας με τρέλα τότε..........μπιλυ μου γουσταρω σαν τρελος μεγαλα πλαστικα βυζια και τατουαζ
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Να πας με τρέλα τότε..........μπιλυ μου γουσταρω σαν τρελος μεγαλα πλαστικα βυζια και τατουαζ
έχω κλάσει στο γέλιο μιλάμε, αυτή είναι επιβαιβεώνω και εγώ. Καλά 50€ για την Ειρήνη δεν πάμε καλά. Εγώ δεν έδινα ούτε 20 όταν την έβλεπα στα Φώκαιας. Τρελό photoshop οι φωτογραφίες τηςστο Λεωφόρο Αθηνών 373 στις φώτο είδα ότι δουλεύει η Ειρήνη από τα Φωκαίας 24 και 27 με το φουλ πρόγραμμα.
στις φώτο βέβαια μόνο το πρόσωπο καταλαβαίνεις καθώς με την επεξεργασία στο σώμα φαίνεται μουνάρα, ενώ είναι παραπάνω από γεμάτη!!!!!!!!!!!!!!!!
Χθεσινή συνάντηση με τον "ινδιάνο" με στόχο να επισκεφθούμε και να ευχηθούμε "καλές δουλειές" στο νέο παιδάκι του γερμανικού ομίλου στο καματερό. Αρκετά εύκολη πρόσβαση, μια ευθεία στην ουσία, από τη Λιοσίων πήγαμε. Δεν έχει επιγραφή "studio" ή κάτι άλλο....είναι στη γωνία Φυλής και Γούναρη, ανεβαίνεις μια μετταλική σκάλα και είσαι στην είσοδο. Το μαγαζί μύριζε ακόμα φρεσκάδα και χρώμα, ωραίο σαλόνι με 2 καναπέδες και διαθέτει 3 δωμάτια. Εργαζόμενες η Τζούλια και η Μπιάνκα. Η μεν Τζούλια, ψηλή, γυμνασμένη, με πανέμορφο κορμί, ενισχυμένο στήθος, όμορφο πρόσωπο(αγγελικό όπως επεσήμανε σε κατ ιδίαν συζήτηση ο ινδιάνος), ωραία σφιχτά πόδια, όμορφο πεντικιούρ κόκκινο και ωραία περιφέρεια. Γυναικάρα με λίγα λόγια...Η Μπιάνκα πιο petite, γλυκό κορίτσι, με κορμί με ωραίες καμπύλες.....Τιμήθηκε η Τζούλια με άριστες εντυπώσεις και υπηρεσίες πρωτόγνωρες για την αλυσίδα στην οποία δουλεύει...Έκανα καλό ποδαρικό... Λεπτομέρειες στην κριτική...
Ακολούθησε μίνι τσάρκα σε διάφορα ιδρύματα για την οποία θα ενημερώσει ο ινδιάνος...
και οι 2 μια χαρά είναι...απλά η κάθε μια έχει το δικό της στυλ... ;)μηπως μπερδεψατε τα προσωπα των κοριτσιων?η μπιανκα για μενα εχει απο τα ποιο ομορφα μουτρακια καμμια σχεση με την τζουλια σε προσωπο....
Δεν έχει επιγραφή "studio" ή κάτι άλλο....είναι στη γωνία Φυλής και Γούναρη, ανεβαίνεις μια μετταλική σκάλα και είσαι στην είσοδο.
ή αυτό ή απλά λόγω πρώτης μέρας δεν έχουν προλάβει να βάλουν τις τελευταίες πινελιές...αν και εδώ που τα λέμε μάλλον για αυτό που λες εσύ μου φαίνεται γιατί είναι εντός του οικιστικού ιστού και σε εμφανές σημείο...θα δείξει η πορεία....από κάτω εν τω μεταξύ έχει και ενεχυροδανειστήριο...μήπως θέλει να μας πει κάτι ο ποιητης??Άρα αποσκοπούν να δουλέψουν πιο πολύ με internet και γνωστούς. Ίσως είναι καλύτερα έτσι γιατί όσο πλησιάζεις σε γειτονιές μπορεί να έχεις θέματα, βλέπε Αλιμος...
Βλέπω να ξεπουλάμε τα χρυσαφικά μας......ή αυτό ή απλά λόγω πρώτης μέρας δεν έχουν προλάβει να βάλουν τις τελευταίες πινελιές...αν και εδώ που τα λέμε μάλλον για αυτό που λες εσύ μου φαίνεται γιατί είναι εντός του οικιστικού ιστού και σε εμφανές σημείο...θα δείξει η πορεία....από κάτω εν τω μεταξύ έχει και ενεχυροδανειστήριο...μήπως θέλει να μας πει κάτι ο ποιητης??
Την επομενη παρεα......Χίλια μπράβο στον φίλο και γκουρού Cheyenne που συνεχίζει να κρατά ψηλά τη σημαία της ενημέρωσης.
για μένα έναν καλό λόγο??? :'( :'( :'(Χίλια μπράβο στον φίλο και γκουρού Cheyenne που συνεχίζει να κρατά ψηλά τη σημαία της ενημέρωσης.
εχει γινει καλη δουλεια στις πλαστικουρες μονο για pse φαση.μπες αβλεπι. μη παρεις καναν αγαπουλη μαζι σου,δε χρειαζομαστε επιπλεον αστεγους...παιχτη γραψε μας και τι ρολο βαραει στο δωματιο γιατι ψηνομαι να το πετσωσω και γω
Αφου δεν σε εβρισε ευχαριστημενος να εισαι.για μένα έναν καλό λόγο??? :'( :'( :'(
billy χτυπάνε τα κόκκαλα..................ούτε παραγγελία να τις είχαμε κάνει........