Συναγωνιστές γεια σας .Αύριο το πρωί ταξιδεύω από Χανιά για Αθήνα.Στις 17:00 το απόγευμα που τελειώνω τις δουλειές μου θέλω να επισκεφτώ κανένα στουντιάκι ή κανένα μασατζίδικο. Έχετε να μου προτείνετε κάτι καλό; Θα σας το χρωστούσα χάρη. Θα σας το ανταποδώσω όταν θα έρθετε στα Χανιά.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων με συναδελφικούς χαιρετισμούς...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
Δες το driveme.grΠαιωνίου 10 & Πιπίνου 118 ξέρω πως θα τα βρω. Η Κεφαλληνίας 75 και Βούρβαχη 19 που είναι;Δεν ξέρω τις οδούς.
στην κεφαλληνιας 75 σημερα θα δουλευει η χριστινα που κανετε λογο.εγω την πηρα προχτες , μιλαει ελληνικοτατα, ειναι μελαχρινη,ειναι καπως σκυλε αλλα δε το νομιζω για τραβελι.ασ περασει καποιος αποψε απο κει ,μπας και λυθει αυτο το μυστηριο!!!
Επισκέπτης
Συναγωνιστές γεια σας .Αύριο το πρωί ταξιδεύω από Χανιά για Αθήνα.Στις 17:00 το απόγευμα που τελειώνω τις δουλειές μου θέλω να επισκεφτώ κανένα στουντιάκι ή κανένα μασατζίδικο. Έχετε να μου προτείνετε κάτι καλό; Θα σας το χρωστούσα χάρη. Θα σας το ανταποδώσω όταν θα έρθετε στα Χανιά.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων με συναδελφικούς χαιρετισμούς...
απο μασατζιδικα θα σου προτεινα νας πας συγγρου 12 και να παρεις σαντρα ή νικη ή μια βουλγαρα που εχουν εκει ψιλομεγαλη αλλα πολυ καλη κρατιεται καλα!!για στουντιο πηγαινε ή αριστοτελους 6 παντειος ή λεμπεση 8 κουκακι ή ιππωνακτος 14 νεο κοσμο ή θαρρυπου 10 παλι νεο κοσμο....ή τελος τριγγετα 3 ledra marriot διπλα....
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
απο μασατζιδικα θα σου προτεινα νας πας συγγρου 12 και να παρεις σαντρα ή νικη ή μια βουλγαρα που εχουν εκει ψιλομεγαλη αλλα πολυ καλη κρατιεται καλα!!για στουντιο πηγαινε ή αριστοτελους 6 παντειος ή λεμπεση 8 κουκακι ή ιππωνακτος 14 νεο κοσμο ή θαρρυπου 10 παλι νεο κοσμο....ή τελος τριγγετα 3 ledra marriot διπλα....
Φιλαράκο και γω για συγγρόυ 12 ψηφίζω...
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
γεια σου ρε πανο με τις ακρες σου....ετσι ετσι....!!!!!!ok θα το ψάξω το θέμα και θα ενημερώσω λίαν συντόμως. Έχω και τηλ κοπέλας που δουλεύει εκεί και θα ενημερωθώ πιστεύω κανονικά για το τι παίζει.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
αν δεν εισαι ψαρωμενος και δειξεις απο την αρχη στην κοπελα που θα ερθει σο δωματιο τις διαθεσεις σου,με ωραιο τροπο ομως,τοτε θα γαμησεις και ανετα....Παιδιά Συγγρού 12 τι τιμές έχει;Είναι μασάζ και εύκολο γασμήσι ή θα μου τα πάρουν σαν χωριατάκι.
.....φιλε ζαχαρης99 ειναι οπως σου τα λεει ο κινκυ,απλως να προσθεσω οτι περνα πρωτα απο ενα ΑΤΜ και τραβα 110 ευρωπουλα !!!!!!!Παιδιά Συγγρού 12 τι τιμές έχει;Είναι μασάζ και εύκολο γασμήσι ή θα μου τα πάρουν σαν χωριατάκι.
Επισκέπτης
την χριστινα την εχω παρει και εγω και σας διαβεβαιω οτι ΔΕΝ ειναι τραβελι!!!επειδη μια γυναικα εχει εκφυλη φατσα δεν σημαινει οτι ειναι και τραβελι!!
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
Συνάδελφοι, καταρχάς να ζητήσω συγγνώμη από τον μικρό διότι τελικά όντως δεν του έστειλα πμ, το πμ πήγε στον τριχωτό καβλιάρη. Σόρυ για την επιθετικότητα.
Λοιπόν, σήμερα κατά τις 2:00 Κεφαληνίας 75 ήταν η Λάρα. Καλό κομμάτι αλλά δεν πέρασα γιατί είχα στο μυαλό μου τη Δευκαλίωνος.
Τρεις γκόμενες σήμερα, Κατερίνα, Μαρία (μίλησα γι' αυτή λίγο πιο πάνω) και Γιούλια. Πήρα Γιούλια, ρωσιδούλα, 18 ετών, γρυ ελληνικά, λεπτή, άβυζη, γλυκύτατο πρόσψπο με καυλιάρικια χείλια. Στο κρεββάτι, όπου τη βάλεις στέκεται, ανεβαίνει από πάνω, αφήνει δάχτυλα, πάντως είναι πρωτόβγαλτη στο επάγγελμα, οπότε δεν υπάρχει επαγγελματική αλλά gfe φάση. Εγω το φχαριστήθηκα. Πάντως είχε κίνηση σήμερα το σπίτι.
Λοιπόν, σήμερα κατά τις 2:00 Κεφαληνίας 75 ήταν η Λάρα. Καλό κομμάτι αλλά δεν πέρασα γιατί είχα στο μυαλό μου τη Δευκαλίωνος.
Τρεις γκόμενες σήμερα, Κατερίνα, Μαρία (μίλησα γι' αυτή λίγο πιο πάνω) και Γιούλια. Πήρα Γιούλια, ρωσιδούλα, 18 ετών, γρυ ελληνικά, λεπτή, άβυζη, γλυκύτατο πρόσψπο με καυλιάρικια χείλια. Στο κρεββάτι, όπου τη βάλεις στέκεται, ανεβαίνει από πάνω, αφήνει δάχτυλα, πάντως είναι πρωτόβγαλτη στο επάγγελμα, οπότε δεν υπάρχει επαγγελματική αλλά gfe φάση. Εγω το φχαριστήθηκα. Πάντως είχε κίνηση σήμερα το σπίτι.
χτες σαββατο περασα απο λελας τιποτα οχι σονια μετα πιπινου και αλκαμενους μια ψηλη ρωσιδα με μαυρα μαλλια και σιλικονατα ειπα οχι.πιπινου 118 εκανα καταθεση σε μια ρωσιδα γυρω στα 30 αλινα ξανθουλα με φοβερη συμμετοχη και απαικτα παιχνιδια αξιζε το 50 συστινω ανεπιφυλακτα.φιλια σε ολο το σωμα γλυσιμο στα αρχιδια παιχνιδια στη μουρη και στις ρωγες με το μητσο.οποια σταση θελεις και εκτοξευση στα βυζακια.
χτες σαββατο περασα απο λελας τιποτα οχι σονια μετα πιπινου και αλκαμενους μια ψηλη ρωσιδα με μαυρα μαλλια και σιλικονατα ειπα οχι.πιπινου 118 εκανα καταθεση σε μια ρωσιδα γυρω στα 30 αλινα ξανθουλα με φοβερη συμμετοχη και απαικτα παιχνιδια αξιζε το 50 συστινω ανεπιφυλακτα.φιλια σε ολο το σωμα γλυσιμο στα αρχιδια παιχνιδια στη μουρη και στις ρωγες με το μητσο.οποια σταση θελεις και εκτοξευση στα βυζακια.
τι ωρες ειναι φιλε μου η συγκεκριμενη?
Στην Αριστομενους εχετε παρει μια Κατερινα τα απογευματα απο τη Μοσχα? Στις κριτικες των σπιτιων ενας εγραφε διθυραμβικά σχόλια Τελικα αυτη η Σονια όλο χάνεται. Οι εμφανίσεις της είναι σποραδικές και θυμίζουν τις κατά καιρούς αναφορές για εμφανισεις εξωγήινων. Τελικά μήπως είναι όντως εξωγηινη?
draxan04
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 55
- Like
- 905
- Πόντοι
- 6.810
Δεν έχεις άδικο. Ενω μέχρι πέρσι ήταν κάπου σταθερή, από το καλοκαίρι και μετα έχουμε χάσει την μπάλα με αυτή την κοπέλαΤελικα αυτη η Σονια όλο χάνεται. Οι εμφανίσεις της είναι σποραδικές και θυμίζουν τις κατά καιρούς αναφορές για εμφανισεις εξωγήινων. Τελικά μήπως είναι όντως εξωγηινη?
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
Χθές το πρωί κατέθεσα στην Αλίνα (Δροσοπούλου 95).
Η κοπέλα αν και δεν ειναι μούναρος σε κερδίζει με την συμπεριφορά της.
Πάντα χαμογελαστη με καλή διάθεση και συμμετοχή. Ναζιάρα και πρόσχαρη. Η τσατσά ευγενική και ο χώρος περιποιημένος και πεντακάθαρος.
Η κοπέλα αν και δεν ειναι μούναρος σε κερδίζει με την συμπεριφορά της.
Πάντα χαμογελαστη με καλή διάθεση και συμμετοχή. Ναζιάρα και πρόσχαρη. Η τσατσά ευγενική και ο χώρος περιποιημένος και πεντακάθαρος.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K