Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
O King James banned? Γιατι ρε παιδία; Tώρα τερμα οι ενημερωσεις,τερμα οι κριτικές!!  :'(  :'(

GeorgePapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
101
Πόντοι
6
Γιατι εφαγε Ban το παιδι ? ελεγε τελικα ψεματα ?

ultraswien

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
12
Πόντοι
1
Την γνωριζει κανεις??

URL]]

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Η κοπέλα είναι σκέτη τσόντα στο δωμάτιο. Ούτε βιασύνες ούτε τπτ. Ευτυχώς γιατι όσο πέρναγε η ώρα όλο έλεγα ότι θα αρχίσουν να αυξομιόνουν την μουσική ή να αναβοσβήνουν τα φώτα. Το είχα ένα αγχος. Ευτυχως τίποτε δεν συνέβη και πέρασα σούπερ με την Κατερίνα, αντίθετα ο Μάκης δεν πέρασε καλά με το αποθημένο του την Βίκυ. Η Κατερίνα είναι για όσους θέλουν pse φάση. Τα υπόλοιπα στην κριτική που θα ακολουθήσει
Κατερινάρα power ! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
αχ τί μας κάνεις , και δεν περισσεύουν και λεφτά

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.965
Πόντοι
19.505
πέρασμα χτες από Ευνειδών το απογευματάκι. Κοπέλα η Κλαούντια, νεαρά με ωραίο πρόσωπο και σώμα. Μπήκε στα υπ' όψιν. Τιμή 20, 30 με 69, 40 με 69 και ελεύθερο στοματικό, 60 όλα μαζί.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Nαι πιξι μου,ειναι κλειστο πολλες φορες το 94 τις τελευταιες μερες
Με το 94 δεν εχω καταλαβει τι γινεται
Ενω υπηρχε μια ανακυκλωση κοριτσιων απο λελας καραγιαννη προς κωνσταντινουπολεως 94 και αντιστροφα,και φυσικα ειχα βρει και εγω τη χαρα μου με την μαργκω,και απλο προγραμμα με 30 ευρω,που μερικες φορες ηταν συζητισιμο,και πολυ καλες υπηρεσιες και απο τη μαργκω και απο τη λολα που ειχα δοκιμασει παλιοτερα,και σχετικα καλη κινηση,ξαφνικα ειχαμε πληρη γκρεμισμα οτι καλου ειχε κτιστει σ αυτο το στουντιο και αναληψη απο την ηρα τη ταταρα με 40 ευρω στο απλο προγραμμα!
Να επαναλαβω παλι και ας γινομαι κουραστικος οτι επειδη το γκαζι ειναι μια περιοχη με πολλη κινηση και πολλα νεα παιδια που κυκλοφορουν,καποια στουντια θα επρεπε να δουν λιγο το θεμα των τιμων..
Για παραδειγμα το ευνειδων που φερνει απλα συμπαθητικες κοπελιτσες με 20 ευρω,εχει γινει αναγνωρισιμο στεκι για τους στουντιο-μπουρδελιαρηδες
Θα επρεπε τουλαχιστον σε καποιες βαρδιες οι τιμες να ξεκινουν απο 30 ευρω στο απλο προγραμμα

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
KALIMERA KAI KALI EVDOMADA!!! :smitten: :smitten: :smitten:      
PROGRAMMA GIA DEFTERA 30.09.2013.

*KATEXAKI 8
10:00-20:00 VICKY     20:00-06:00 VANDA & MORENA

*THISEOS 35
10:00-20:00 ANDREA       20:00-06:00 DIANA

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    306,2 KB · Εμφανίσεις: 40

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1

LAD4

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Το καρεα30 ξέρουμε αν έχει ακόμα τις παλιές κοπέλες; Προχθές το βράδυ είδα την τσατσα που το άνοιγε κατα τις 10μιση

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Απογευματινές υποχρεώσεις με «έφεραν» στο Γκάζι. Μετά την διεκπεραίωση τους, καφεδάκι  μες τον ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΑΡΟΥΧΟ και mini επιλεκτική τσάρκα :

Κωνσταντινουπόλεως 59 :
23hot21.jpg
Επαναλειτουργεί μετά από αρκετό χρόνο απραξίας. Εργαζομένη κοπέλα και manager η Ήρα η Ταταρα. Πληθωρική μελαχρινή milf με έντονα Ασιατικά χαρακτηριστικά. Το κοντό νυχτικό της δύσκολα συγκρατούσε το πλούσιο φυσικό της στήθος. Προγράμματα από 30 το πολύ απλό όπως είπε, 40 απλό, και ανεβαίνουμε….
Είναι σε αναζήτηση συνεργάτιδων και μέχρι να βρει, θα  δουλεύει  μόνο αυτή

Κωνσταντινουπόλεως 61 : Αφροδίτη. Η γνωστή μελαχρινή Ελληνίδα. Σγουρά μαλλιά σε στυλ Μαρίας Σολωμού, Πλούσιο στηθος, αναλογη περιφέρεια, διαχυτική και εκδηλωτική, μιλήσαμε αρκετά. Μου αποκάλυψε ότι είναι αλυσίδα με το Κηφισού 30 και τιμή έναρξης προγραμαμτων τα 40 ευρώ.

Ιεροφάντων 9 : Λούνα. Ξανθιά με ίσια μαλλιά, καλό σώμα, κα αξιοπρόσεκτη περιφέρεια που θεωρώ ότι είναι και το ατού της. Αντέλα, Η  ξανθή pro milf που είδα στο Λ. Α, 318 και έκανα εκτενή αναφορά στην προηγούμενη ενημέρωση μου.

Ευνειδών 5 : Κλαυδία, όπως χαρακτηριστικά μας την προσφώνησε η υπηρεσία. Μελαχρινή μετριότητα, νεαρή, με μακριά ‘ μαλλιά χωρίς ιδιαιτέρες καμπύλες. Από 20 το απλο,30 με μασάζ, 40 το 69, στα  50  ευρώ το  69 και ελεύθερο στοματικό.

Μ.Αλεξανδρου 133 : Άννα Μαρία. Μια από τις σταθερές άξιες των studio.όπως πάντα σε τρέλα  κέφια, μας κόλασε για μια ακόμα φορά……

Κωνσταντινουπόλεως 80 : Εδώ είχαμε σοβαρό θέμα. Στην κυριολεξία έπαθα την πλάκα μου με την αλλαγή της γυναίκας που είχα δει στο Βριλησσου 60 σαν Τζένη και συνάντησα εδώ σαν Μαγια. Ολική  επαναφορά. Την θέση της μέτριας επιεικώς Milf πηρέ μια ΓΥΝΑΙΚΑ ποθητή, που ξυπνάει ορμές και διάθεση για sex. Ξανθιά με κοντά μαλλιά με χωρίστρα στην δεξιά πλευρά, βλέμμα και χαμόγελο με αέρα και  αυτοπεποίθηση, σώμα χωρίς ατέλειες με τα απαραίτητα –κατά την γνώμη μου-θηλυκά love handles> περιφέρεια που κολάζει. Ο πρώτος μου επόμενος στόχος μόλις πληρωθώ. Τι να κλάσουν οι χαμελεωντες μπροστά σε τέτοια «μεταμόρφωση» :grin: :grin: :grin:

Κωνσταντινουπόλεως 92Α : Η Τζένη, Το γνωστό ξανθό γλυκύτατο κοπέλα του ομίλου, με τα ξανθά σγουρα μαλλιά, topless εμφάνιση και αξιοπρόσεκτη περιφέρεια,

Κωνσταντινουπόλεως 92  :Η ζαλάδα μου ήταν τέτοια με την Μαγια που δεν θυμάμαι το όνομα τη νεαρής καστανής με τα ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους που μας παρουσιάστηκε. Σώμα με σωστές αναλογίες.  Απλά συμπαθητικό πρόσωπο, αλλά μέχρι εκεί, Φουλ πρόγραμμα αλλά δεν μας ανακοινωθήκαν τιμές και βαρεθήκαμε να ρωτήσουμε. αν θυμηθω το ονομα της θα το αναφερω.

Κωνσταντινουπόλεως 94 : Δεν μας έκαναν την τιμή αν μας ανοίξουν

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
εννοουσα που δουλευε
Πουθενα
Δεν εχει κανει την εμφανιση της μεχριτ ωρα, εαν θμαμαι καλά.
Εγω τουλαχιστον ουτε την εχω δει, ουτε την εχω ξανακουσει.
Εαν την εργαστει λογικα θα ειναι στα studio της Γερμανικης αλυιδα.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Το καρεα30 ξέρουμε αν έχει ακόμα τις παλιές κοπέλες; Προχθές το βράδυ είδα την τσατσα που το άνοιγε κατα τις 10μιση
Αν εννοεεις Τζινα, Σαρα, Λουση οχι.
Τελευταια φορα που περασα απο εκει ηταν μια Μισελ αρκετα μετρια για τα γουστα μου τουλαχιστον.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom