mpouzoklidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 27
- Πόντοι
- 96
Ωραίοι ρε μάγκες... καλά η Νταίζυ από Αρμενία??? από αλλού μου είχε πει εμένα.... :S
όπως έγραψα κατά δήλωση της :S :S
αύριο θα αλλάξει πάλι χωρα προέλευσης
Ωραίοι ρε μάγκες... καλά η Νταίζυ από Αρμενία??? από αλλού μου είχε πει εμένα.... :S
μεσημεριανή τσάρκα με πολύ καλή παρέα αποτελούμενη από τους makis85 και ολίγον από kerveras και Varadero συνάντηση στο πορνοδρομο του γκαζοχωρίου άμεση αναχώρηση για
Ισμήνης 2: όπου κατέθεσαν οι δυο χύστες makis85 και kerveras με της
Βκίυ πανύψηλο μελαχρινό εξ αλλαγής φίλου κορίτσι
με κορμάρα
και η Κίνκυ Κατερίνα επίσης μελαχρινή ψιλή νταρντάνα με της βυζάρες της σε κινεί θέα
κόλαζε ακόμα και τους εργάτες που πραγματοποιούσαν τα τελευταία μερεμέτια
στα μείον το ανύπαρχτο σαλοναρισμα τους αφού καθοντουσταν και οι 2 με γυρισμένη πλάτη στο bar
μονο η Κατερίνα γύρισε λίγο να χαιρετίσει τον Μάκη
Μελαντίας 50: η Μαρία ένα μελαχρινό αδύνατο πλέον κορίτσι γνωστη λαδόκορη από το πέρασμα της σε λαδοτριβίο του τριγώνου του διαβόλου
Συγγρού 144: Ίνγκρίντ μια κοκκινομάλλα κοπέλα καλο σωματάκι αλλα γενικός αδιάφορη
Αριστοτέλους 6: μάλλον η Λία η υπηρεσία μας είδε πόλους και φοβήθηκε να άνοιξη λέγοντας πως δεν έχει κοπέλα αλλα δεν της πέρασε από το μυαλό ότι είδαμε άλλο συνάδελφο που μόλις είχε βγει και έφευγε
Τριγγέτα 3: η Ζανέτ μια μελαχρινή κοπέλα με κοντό πλέον μαλλί όμορφο μουτράκι και σώμα
Συγγρού 248: 4-5 κοπέλες εκτος από της παλιές Τζούλια και Κατερίνα 2 εντελώς αδιάφορες χοντρό milf και ένα μελαχρινό κορίτσι με ωραίο σώμα και καβλόφατσα η μονη που άξιζε
αποχώρηση για τους χύστες kerveras και Varadero
συνεχίσαμε προς Καλλιθέα
Θησεώς 35: η Κέντυ - Κάντυ ένα μελαχρινό κοντοπούτανο με όμορφο πρόσωπο και εντυπωσιακά βυζιά
και κώλο αν είχε καλές υπηρεσίες θα είχα mega θέμα
Θησεώς 40: Ζωή θα είμαι επιεικής απλά δεν είναι για επίπεδο στούντιο το μαύρο κομπινεζόν εντέχνως κάλυπτε τα παραπανίσια κιλά της
Κασσάνδρας 4Α: Δεν έκαναν της τιμή να μας ανοίξουν και ήθελα να δω τι έχει αλλάξει μετά την ανακαίνιση
Κασσάνδρας 3Α: η Βάλια η γνωστη νταρντάνα με το όμορφο πρόσωπο
Μεγ.Αλεξάνδρου 133: η Ντέζυ μια κοπέλα κατά δήλωση της από Αρμενία με καλο σώμα αλλα δεν με πείθει ότι έχει αλλάξει
Κωνσταντινουπόλεως 80: Εύα aka Μαργκώ ο ορισμός του καλοδιατηρημένου milf μια γυναικα με εμπειρία που φαίνεται με καλο σώμα σχετικά καλή φάτσα μας έπαιξε αρκετή ώρα σε σημείο που με έβαλε σε
τελευταία στάση πριν την επιστροφή στο
Κωνσταντινουπόλεως 92Α: όπου κουβεντιάσαμε για λίγο με την θεά Τζένη
Βραδινη περιηγηση στα στουντιο του Γκαζιου μαζι με δυο πολύ καλους μου φιλους,τον zidane και τον erriko 77
Iεροφαντων 9 βανεσσα,καστανη με ωραιο σωμα,πλουσιο στηθος,όχι όμως αυτό το τοσο εντυπωσιακο νομιζω που φαινεται στις φωτογραφιες της
Ευνειδων 5 λεπτο ωραιο κορμακι ρουμανικου στυλ με βαριεστημενο όμως σαλοναρισμα
Μεγαλου αλεξανδρου 133 κλαουντια ,η ξανθια ρουμανα,πολύ ωραιο λεπτο κορμι, μια κοπελα που προσωπικα μου αρεσει παρα πολύ
Μετα από λιγο ηρθε και η μιχαελα από κωνσταντινουπολεως 80,για να τη συνοδευσει στο δωματιο μ ετερους συναγωνιστες
Η μιχαελα είναι μελαγχροινη με ωραιο κορμακι και ομορφο στηθος
Κανσταντινουπολεως 92 φαιη,ένα υπεροχο πλασμα,λεπτη με κορμι μοντελου,πολύ σεξι παρουσια,ακομη και το προσωπο της μ αρεσει
Κασσανδρας
4β μικυ αρχικα και στη συνεχεια μελινα
4γ δυο κοπελες,η λουιζα,ξανθια ωραια κοπελα,καλο κορμι,στητο στηθος,γνωστη από κασσανδρας 3 και μαρινελα,πολύ ψηλη και λεπτη κοπελα ρουμανικων ροδιαγραφων με φουλ προγραμμα
6 ιρενα,λεπτη ψηλη σεξι μελαγχοινη κοπελα,σχετικα ψυχρο υφος στο σαλονι.Απο τις κοπελες που φαινεται οτι πρεπει να γινεις σταθερος πελατης για να απολαυσεις τις πραγματικες της δυνατοτητες και ένα μερος από τον αληθινο της εαυτο
3 κατω σαβινα,λεπτη κατσαρομαλλα με σουπερ ενισχυμενο στηθος
3 πανω ζωη η θεσσαλονικια και μια άλλη λεπτη σχετικα ψηλη μελαγχροινη κοπελα,μου αρεσε περισσοτερο,αλλα σ επιπεδο φυλη περισσοτερο
8 δυο κοπελες ,γνωστες κα οι δυο από φυλης
Η ζανετ,μελαγχροινη ψηλη κοπελα με κορμι θηλυκο με καμπυλες,γνωστη απο μεταξουργειο, και η ξενια από φωκαιας 17 και αγ πετρου 7 προσφατα,σεξι κορμι σφριγηλο,ωραιο προσωπο
Ιερα οδος 66 δυο κοπελες,η αντιγονη σεξι κοντοπουτανη κατσαρομαλλα και αννιτα νομιζω,λεπτη μελαγχροινη ομορφη κοπελα με ωραιο κορμι ,γνωστη από φυλης ως κατερινα πιθανον παλιοτερα,χωρις να ειμαι ομως απολυτως σιγουρος
Έχει κοιλιακούς,η Αντιγόνη..........Βραδινη περιηγηση στα στουντιο του Γκαζιου μαζι με δυο πολύ καλους μου φιλους,τον zidane και τον erriko 77
Η ζανετ,μελαγχροινη ψηλη κοπελα με κορμι θηλυκο με καμπυλες,γνωστη απο μεταξουργειο, και η ξενια από φωκαιας 17 και αγ πετρου 7 προσφατα,σεξι κορμι σφριγηλο,ωραιο προσωπο
Ιερα οδος 66 δυο κοπελες,η αντιγονη σεξι κοντοπουτανη κατσαρομαλλα και αννιτα νομιζω,λεπτη μελαγχροινη ομορφη κοπελα με ωραιο κορμι ,γνωστη από φυλης ως κατερινα πιθανον παλιοτερα,χωρις να ειμαι ομως απολυτως σιγουρος
Βρε παιδια κανεισ δεν ξερει που ειναι η Αντζυ απο κροκεων..Θα επιστρεψει?Ξερει κανενανς τπτ γενικα??
Λογικά θα επιστρέψει
Από τα πιο VFM των στούντιο
Νταϊάνα ? Νικόλ ?να κάνουμε προσευχή να μην πάνε σε στούντιο , η Νταϊάνα , η Νικόλ και η Ντενίσα
Στην φυλής...Νταϊάνα ? Νικόλ ?
Πού δουλεύουν αυτές ?
Η Φριντα ειναι μια απο τους επομενους στοχους μου.Σήμερα το πρωί άνοδος στο βουνό . Στο 42 κλασικά. Φρίντα και Σαμάνθα στο μενού
Μιλάμε για γυναικάρες. Κουκλάρες και οι δύο. Επέλεξα τη Φρίντα επειδή είχα να την πάρω από τον Ιούνιο και ήθελα τη δόση μου
Την επόμενη φορά , πάω Σαμάνθα !!!
Λιγο ποιο συγκεκριμενα ?Στην φυλής...
να κάνουμε προσευχή να μην πάνε σε στούντιο , η Νταϊάνα , η Νικόλ και η Ντενίσα
Κανενα προβλημα.Και ψιτ κύριος μην κανείς την πάπια. Κάτι έχουμε πει να κάνουμε με Ίνα και Λίζα οι δυό μας
Και ψιτ κύριος μην κανείς την πάπια. Κάτι έχουμε πει να κάνουμε με Ίνα και Λίζα οι δυό μας
με προλαβε ο κερβερας...δεν ξερω βεβαια αν σου αρεσουν τα μοντελε πιπινια κατω των 23...την νταιανα θα την βρεις απογευμα και μεταμεσονυχτια στο 56,ενω την νικολετα το πρωι στο ιδιο..Λιγο ποιο συγκεκριμενα ?
Σε ποια μαγαζια να παμε να ριξουμε μια ματια......