Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (2 μέλη και 33 επισκέπτες)

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
μεγαλη απογευματινη τσαρκα στην περιοχη του γκαζιου
[size=10pt]ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ[/size]
[size=10pt]80[/size] εδω συναντησα την κλαουντια,προκειται για μια ρουμανα νεαρη 22-25 χρονων με αδυνατο γαματο σωμα,ωραιο κωλαρακι που ειναι χαρμα οφθαλμων,ειχε ενα τατου στο δεξι πλευρο της και κοντα μαυρα μαλλια που της πηγαιναν,απλο στο 40 και στα 50 ειχε δωρακι..οταν εφυγε πεταξε ενα υπονουμενο το οποιο δεν το ακουσα καλα επειδη το μασησα
[size=10pt]130[/size] ανεβηκα τις σκαλες αλλα οταν χτυπησα το κουδουνι η κοπελα μου ειπε οτι εκλειναν οποτε δεν μπηκα
[size=10pt]94[/size] εδω συναντησα την τζουλια ψηλη γυναικα νταρντανα με πιασιματα,κωλαρα μπουταρες,γυρω στα 40 τηην εκοψα με κοντο καστανοξανθο μαλλι σε στυλ αγοριστικο και μεγαλα πεσμενα βυζια 2-3αρια
92α εδω συναντησα δυο κοπελες την ειρηνη και την νταιζυ.η ειρηνη ειχε κοντα καστανοκοκινα μαλλια,νεαρη 25-28 χρονων πολυ αδυνατο σωμα κια συμπαθητικη φατσουλα.η νταιζυ ειχε πολυ λιγα παραπανισια κιλα στην μαυρισμενη κοιλια της μαυρα ισια μακρια ΡΟΥμαλλια σκυλε προσωπο αλλα απο κωλο εσκιζε το κοριτσι πετρα λεμε ο ποπος της...
ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
[size=10pt]133 [/size]εδω συναντησα την μιχαελα,προκειται για μια ψηλη νεαρη κοπελα με μαυρα μακρια μαλλια ωραιο γλυκο προσωπο 2-2.5 βυζια τουμπανο και κωλαρακι γαματο.επειδη την χουφτοσα μαλλον θιχτηκε επειδη δεν με καυλαντισε και μου ειπε εσυ μονο ερχεσαι εδω για να με πιανεις δεν θα γαμας με ενα νευριασμενο υφος.εγω δεν της εδωσα σημασια και πηγα προς την πορτα της εξοδου οπου η τσατσα μου ειπε αμαν δεν εχεις τον θεο σου,τροπους δεν σου εμαθαν στο σπιτι  :headbang: :headbang:
[size=10pt]ΣΕΡΒΙΩΝ[/size]
[size=10pt]26[/size] εδω συναντησα δυο κοπελες την τζοαννα και την μισελ.η τζοαννα ειναι μια νεαρη κοπελα 21-24 χρονων με μαυρα μαλλια που τα ειχε πιασει αλογουρα ενισχυμενο στηθος 2-2.5 και κορμι λαμπαδα απο ρουμανια.η μισελ ειναι πανω κατν στην ιδια ηλικια με την τζοαννα μαυρα ισια μαλλια που εφταναν λιγο πιο κατω απ τον ωμο της,μικρο στηθος 1.1.5,ειχε δυο τατου ενα στο αριστερο μπουτι και ενα δεξια στην κοιλια της και αυτη ειχε ωραιο σωμα.εντυπωση μου εκανε η τσατσα οτι στην βαρδια τους δεν ειχε μπει ουτε ενας πελατης και οτι προτιμανε να πανε στο επειδη ειναι πιο φτηνα,ισως το εκανε για με πικαρει
[size=10pt]ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΤΣΗ[/size]
[size=10pt]40 [/size]δυο κοπελες η ναομι και η λαουρα.η ναομι ειχε μαυριδερο σωμα ωραιο αδυνατο σωμα 1.1.5 βυζι μπουκλε καστανοξανθα μαλλια αλλα εντελως κοπελη.η λαουρα ηταν τσιγκανορουμανα,ειχε καστανοκοκκινα μαλλια που τα ειχε πιασει αλογουρα,σωμα με πιο πολλα πιασηματα και 1.5-2 αρι βυζι που το τονιζε καταλληλα με το σουτιεν της...
[size=10pt]27[/size] δυο κοπελες και εδω.η μια ηταν η τζιναρα οπως ειπε η τσατσα και την αλλη νδεν την θυμαμαι καθολου επειδη μου ηταν αδιαφορη.η τζιναρα ειχε κοντα μαυρα μαλλια σε στυλ καρεδακι και τελειως χαλαρο σωμα
[size=10pt]ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ[/size]
[size=10pt]6[/size] η γνωστη ζετα
[size=10pt][/size] η μαριλενα προκειται για μια αδυνατη κοπελα με ωραιο σωμα, μαυρα μακρια μαλλια ανυπαρκτο στηθος και συμπαθητικη φατσα που μου θυμιζει πολυ την νταιανα απο φυλης
[size=10pt]4 ΜΕΣΑΙΟ[/size] δυο κοπελες η σανπρινα και η παολα.η σαμπρινα ειναι μιλφ με κοντα ξανθα μαλλια σε στυλ καρεδακι ωραιο σωμα για τηνν  ηλικια της 1.5 2αρι βυζι και σκυλε προσωπο συμφωνα με εμενα.η παολα ειναι νεαρη κοπελα 22-25 χρονων μαυρα μακρια μαλλια ισια,δυστηχως δεν προλαβα να δω περισσοτερα επειδη το σαλοναρισμα της ηταν παρα πολυ βιαστικο
[size=10pt]4 ΟΡΟΦΟΣ[/size]
η τσατα μου παρουσιασε νεα κοπελα συμφωνα με τα λεγομενα της,τζοβανα το ο ονομα της οπως μου ειπε νεαρη 22-24 χρονων με καστανα μακρια μαλλια και ωραιο σωμα
[size=10pt][/size]εδω συναντησα δυο κοπελες την ξενια και την ηλεκτρα.η ξενια ειναι πιπινι 22-25 χρονων με ασπριδερο δερμα ωραιο κορμακι και κωλαρακι κυματιστα μακρια ξανθα μαλλια αλλα με ανυπαρκτο στηθος.η ηλεκτρα ειναι πιο γεματουλα με κυταριτιδα στα μπυτια της,κοντα μαυρα μαλλια το σηθος της δεν προλαβα να το δω καλα επειδη φορουσε ενα μαυρο κομπινεζον
[size=10pt]3 κατω.[/size]εδω συναντησα την βαλια,25-28 χρονων σωμα με πιασιματα μαυρα μακρια μαλλια 1.5-2αρι βυζι

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.741
Πόντοι
506
Σημερα βραδυ στο Βριλησσου 42 -  Μαργκω + Αντζελα  :-* :-* :-*
Κυριακη -  Λαιμα. Φριντα. Σαμανθα + Μαργκω  :-* :-* :-*

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
[size=10pt]80[/size] εδω συναντησα την κλαουντια,προκειται για μια ρουμανα νεαρη 22-25 χρονων με αδυνατο γαματο σωμα,ωραιο κωλαρακι που ειναι χαρμα οφθαλμων,ειχε ενα τατου στο δεξι πλευρο της και [size=15pt]κοντα μαυρα μαλλια [/size]που της πηγαιναν,απλο στο 40 και στα 50 ειχε δωρακι..οταν εφυγε πεταξε ενα υπονουμενο το οποιο δεν το ακουσα καλα επειδη το μασησα

Μαυρα μαλλια η Κλαούντια !!!!!!
Μαλλον δεν θυμασαι καλα, γιατι την Πεμπτη που την ειδα τα ειχε ξανθα,.
Σημερα παλι στις 02:00 που την καξαναειδα παλι ξανθα τα ειχε.
Να τα εβαψε στο μεσοδιαστημα χλωμο........

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
μαλλον δεν θυμασαι καλα, γιατι την Πεμπτη που την ειδα τα ειχε ξανθα,.
Σημερα παλι στις 02:00 που την κα=ξαναειδα παλι ξανθα τα ειχε. να τα εβαψε στο μεσοδιαστημα χλωμο........
ξανθα  :think: :think: :think:  τεσπα μαλλον εγω δεν τα παρατηρησα καλα :huh: :huh:
υ.γ χθες σε ολα τα ιδρυματα δεν ειχε κανεναν συναγωνιστη στο σαλονι και ολες οι κοπελες ηταν ελευθερες,εκτος απ την ζετα που ειχε δωματιο...και ηταν και σαββατο βραδυ..
warnban.gif
 [/color[/URL]]

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
ξανθα  :think: :think: :think:  τεσπα μαλλον εγω δεν τα παρατηρησα καλα :huh: :huh:
υ.γ χθες σε ολα τα ιδρυματα δεν ειχε κανεναν συναγωνιστη στο σαλονι και ολες οι κοπελες ηταν ελευθερες,εκτος απ την ζετα που ειχε δωματιο...και ηταν και σαββατο βραδυ..
Και κατι αλλο :
Στο Σ. Πατση 27 την κοπελα την λενε Ντιναρα,οχι Τζιναρα.
Αν και μικρη η διαφορα.
Μιλφακι μελαχρινό οπως σωστα γραφεις με εντονα Ασιατικα χαρακτηριστικά.

Λογια η αλλη θα πρεπει να ηταν η Τζουλι, οντως αδιαφορη.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Νικολεττα απο Βριλησσου 55 λοιπόν :

Πηγα δω την νεα αφιξη του ιδρυματος και εχασα τα λογια μου.
Μια πολυ ομορφη κοπελα με μακριά ξανθά μαλλιά. Ομορφο φυσικό στηθος, σωμα χωρις ατελειες, και κωλαρακι ποιημα.
Προσωπο ναζιάρικο, με σαρκωδη χείλη και μεγαλα μάτια.
Απο τις λιγες φορες που μενω τοσο εντυπωσιασμενος με την πρωτη εμφανθιση.

Επισης σημαντικο: Αν και απειρη (θεωρητικα τουλαχιστον) στο σαλονι αρκετα sexy κοινωνικη, ευδιαθετη,κάθησε διπλα μου, με "αναψε". Ευτυχως ειχε δωματιο και δεν εκατσε πολυ κοντα μου γιατι θα ειχαμε θέμα.
Ο μονος λογος που δεν περασα ηταν καθαρα η ελειψη ρευστου...........

Αν και το service της ειναι αναλογο τοτε θα μιλαμε για καιρό γι΄αυτην.
Το μονο αρνητικο μεχρι στιγμης ειναι οτι για δικους της λόγους δεν κάνει σταθερες βάρδιες και εφανιζεται κατα περιπτωση......
Τουλαχιστον προς το παρον.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Και κατι αλλο :
Στο Σ. Πατση 27 την κοπελα την λενε Ντιναρα,οχι Τζιναρα.
Αν και μικρη η διαφορα.
Μιλφακι μελαχρινό οπως σωστα γραφεις με εντονα Ασιατικα χαρακτηριστικά.

Λογια η αλλη θα πρεπει να ηταν η Τζουλι, οντως αδιαφορη.
οκ εγω τζιναρα ακουσα,ειναι πολυ ευκολο να τα μπερδεψεις τα δυο ονοματα οταν ακους μιας και μοιαζουν αρκετα...
παντως την πιο μεγαλη εντυπωση μου εκανε η δηλωση της τσατσας στο σερβιων...ασε που σχεδον ολες οι τσατσαδες οταν εφευγα μου ελεγαν καλη βολτα  :S :S :S

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Χαχαχαχά,ξεβράκωμα Τζέημς... :s&m_1:

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
[size=10pt]80[/size] εδω συναντησα την κλαουντια,προκειται για μια ρουμανα νεαρη 22-25 χρονων με αδυνατο γαματο σωμα,ωραιο κωλαρακι που ειναι χαρμα οφθαλμων,ειχε ενα τατου στο δεξι πλευρο της και κοντα μαυρα μαλλια που της πηγαιναν,απλο στο 40 και στα 50 ειχε δωρακι..οταν εφυγε πεταξε ενα υπονουμενο το οποιο δεν το ακουσα καλα επειδη το μασησα

[size=10pt][/size] η μαριλενα προκειται για μια αδυνατη κοπελα με ωραιο σωμα, μαυρα μακρια μαλλια ανυπαρκτο στηθος και συμπαθητικη φατσα που μου θυμιζει πολυ την νταιανα απο φυλης
[size=10pt]4 ΜΕΣΑΙΟ[/size] δυο κοπελες η σανπρινα και η παολα.η σαμπρινα ειναι μιλφ με κοντα ξανθα μαλλια σε στυλ καρεδακι ωραιο σωμα για τηνν  ηλικια της 1.5 2αρι βυζι και σκυλε προσωπο

για πες μου ρε δάσκαλε η Κλαούντια ήταν όπως πάντα ψυχρή και τυπική στο σαλόνι ;;;

2
αν η Νταϊάνα είναι σαν την Μαριλένα καλά που το είδα για να μην πάω  :zombie: :zombie:
και 3
η Σαμπρίνα πριν από μια εβδομάδα είχε καρφάκια ποτε μάκρυναν τόσο γρήγορα ;;;;

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
για πες μου ρε δάσκαλε η Κλαούντια ήταν όπως πάντα ψυχρή και τυπική στο σαλόνι ;;;

2
αν η Νταϊάνα είναι σαν την Μαριλένα καλά που το είδα για να μην πάω  :zombie: :zombie:
και 3
Στο πρόσωπο σύμφωνα με εμένα μοιάζουν,η μαριλενα ειναι πιο αδύνατη και πιο ψηλή,η κλαουντια ήταν καλή στο σαλοναρισμα της και φιλική,προσπάθησε να με πείσει να περάσω αλλά οταν έφυγα κατέβασε τα μούτρα και πέταξε κάτι το οποίο δεν άκουσα καλά,η σαμπρινα χθες καρφακια τα ειχε απλώς δεν εκφράσα σωστά την κομωση της
Υ.γ σχεδόν όλες που είδα χθες άνετα τις βρίσκεις στην φυλής με ένα 20ρικο...οπότε δεν αξίζει να χάλασεις 50ρικο...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

2
και 3
Κλαίω με τον ηλίθιο.....θα φάτε καλά.....ψεύτικη τσάρκα και στα στούντιο....:cheesy:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.754
Πόντοι
46.232
:grin: :grin: :grin:
έλα ρε δεν το ξέρεις....για το KING JAMES κάνουν ειδικές εμφανίσεις μόνο για αυτόν...

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.133
Πόντοι
5.845
να θεωρήσω ότι είναι ρητορική η ερώτηση σου...
να απαντήσω ρεαλιστικά...για σένα πήγαινε.
Αποτομος εισαι. Θα τον ριξεις ψυχολογικα και δε θα μπορει να τσαρκαρει το βραδυ. Μη μας το κανεις αυτο!!!!

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.799
Πόντοι
5.435
μεσημεριανή τσάρκα με πολύ καλή παρέα αποτελούμενη από τους makis85   και ολίγον από kerveras και Varadero συνάντηση στο πορνοδρομο του γκαζοχωρίου άμεση αναχώρηση για

Ισμήνης 2: όπου κατέθεσαν οι δυο χύστες makis85 και kerveras με της

Βκίυ πανύψηλο μελαχρινό εξ αλλαγής φίλου κορίτσι
με κορμάρα
και η Κίνκυ Κατερίνα επίσης μελαχρινή ψιλή νταρντάνα με της  βυζάρες της σε κινεί θέα
κόλαζε ακόμα και τους εργάτες που πραγματοποιούσαν τα τελευταία μερεμέτια
στα μείον το ανύπαρχτο σαλοναρισμα τους αφού καθοντουσταν και οι 2 με γυρισμένη πλάτη στο bar
μονο η   Κατερίνα γύρισε λίγο να χαιρετίσει τον Μάκη

λίγα λόγια και από εμένα για την τσάρκα.
Ο νέος χώρος του Ισμήνης 2 στον ημιόροφο λειτουργεί με μπαρ στο σαλόνι που κάθονταν εκεί οι 2 κοπέλες. Για να πας σε δωμάτιο ανεβαίνεις κάτι σκαλιά. Οι δύο κοπέλες η Κινκυ Κατερίνα και η Βίκυ καθόντουσαν στο μπαρ. Η Βίκυ ούτε που μας έδωσε σημασία, προτίμησε το κινητό της ενώ η Κατερίνα μας χαιρέτησε. Αν και ξέρω ότι το σέρβις της Κατερίνας είναι από τα καλύτερα ωστόσο είχα μερικούς ενδιασμούς όσο αφορά τον χρόνο στην συγκεκριμένη αλυσίδα και κάπου το σκεφτόμουνα να περάσω μαζί της. Ο Μάκης μου είπε να προχωρήσω άφοβα και όντως καλά έκανα και τον άκουσα. Η κοπέλα είναι σκέτη τσόντα στο δωμάτιο. Ούτε βιασύνες ούτε τπτ. Ευτυχώς γιατι όσο πέρναγε η ώρα όλο έλεγα ότι θα αρχίσουν να αυξομιόνουν την μουσική ή να αναβοσβήνουν τα φώτα. Το είχα ένα αγχος. Ευτυχως τίποτε δεν συνέβη και πέρασα σούπερ με την Κατερίνα, αντίθετα ο Μάκης δεν πέρασε καλά με το αποθημένο του την Βίκυ. Η Κατερίνα είναι για όσους θέλουν pse φάση. Τα υπόλοιπα στην κριτική που θα ακολουθήσει

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Ο νέος χώρος του Ισμήνης 2 στον ημιόροφο λειτουργεί με μπαρ στο σαλόνι που κάθονταν εκεί οι 2 κοπέλες. Για να πας σε δωμάτιο ανεβαίνεις κάτι σκαλιά. Οι δύο κοπέλες η Κινκυ Κατερίνα και η Βίκυ καθόντουσαν στο μπαρ. Η Βίκυ ούτε που μας έδωσε σημασία, προτίμησε το κινητό της ενώ η Κατερίνα μας χαιρέτησε. Αν και ξέρω ότι το σέρβις της Κατερίνας είναι από τα καλύτερα ωστόσο είχα μερικούς ενδιασμούς όσο αφορά τον χρόνο στην συγκεκριμένη αλυσίδα και κάπου το σκεφτόμουνα να περάσω μαζί της. Ο Μάκης μου είπε να προχωρήσω άφοβα και όντως καλά έκανα και τον άκουσα. Η κοπέλα είναι σκέτη τσόντα στο δωμάτιο. Ούτε βιασύνες ούτε τπτ. Ευτυχώς γιατι όσο πέρναγε η ώρα όλο έλεγα ότι θα αρχίσουν να αυξομιόνουν την μουσική ή να αναβοσβήνουν τα φώτα. Το είχα ένα αγχος. Ευτυχως τίποτε δεν συνέβη και πέρασα σούπερ με την Κατερίνα, αντίθετα ο Μάκης δεν πέρασε καλά με το αποθημένο του την Βίκυ. Η Κατερίνα είναι για όσους θέλουν pse φάση. Τα υπόλοιπα στην κριτική που θα ακολουθήσει
:rockon: :rockon:

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96

να πω την αλήθεια αν συνέβαινε αυτό την συγκεκριμένη μέρα θα ήταν από λάθος γιατί υπήρχε ηλεκρολογος στο μαγαζί που έφτιαχνε και δοκίμαζε διαφορα
επίσης ζήτησαν τη γνώμη μας για το φωτισμό στην είσοδο που αν πας μέρα θέλεις 1-2 λεπτά μέχρι να συνηθίσουν τα ματια τον φωτισμό

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom