J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
ραντεβου ΘΑΝΑΤΟΥ σε μιση ωρα εξω απο τα σουβλακια του Μητσου κων/πολεως και Κασσάνδρας γωνία.
ραντεβου ΘΑΝΑΤΟΥ σε μιση ωρα εξω απο τα σουβλακια του Μητσου κων/πολεως και Κασσάνδρας γωνία.
sweet angels & κροκεών η Ιζαμπέλα τι λέει;
έχει δοκιμάσει κανείς;
βλέπω ένα σώμα που ζητάει 50άρικο...
Θα σας απαντήσω αύριο αναλυτικά,έχω δει την απάντησή σας.Καλημέρα
........................... καλή εβδομάδα σε όλους..
axaxaxaxaxaραντεβου ΘΑΝΑΤΟΥ σε μιση ωρα εξω απο τα σουβλακια του Μητσου κων/πολεως και Κασσάνδρας γωνία.
Προσυπογράφω μεγάλη ξεπέτα!!!Επίσκεψη στο X BAR με makis85,cheyenne,px75, orgasmo nero,petro tis skandalis. Ο Ρωμύλος στα dexx και πλήθος κόσμου και κορίτσια. Διάλεξα τη Μελίσσα και πήρα τα αρχίδια μου... όλα στραβά και ανάποδα, ψέυτικα βογγητά, βιαστική, απέφευγε τις διεισδύσεις, μόνο καλό η πίπα της...Χάλια...Λεπτομέρειες στην κριτική...Πάμε για άλλα...και γρήγορα...
Θα της έβαζα 7-7,5 γενικά.έχει δοκιμάσει κανείς τη Γιάννα από το ίδιο στούντιο;
τι λέει;
ζητησες τα λεφτα σου πισω??Προσυπογράφω μεγάλη ξεπέτα!!!
Στο 5 λεπτο που την κατάλαβα την έδιωξα απο το δωμάτιο και έφυγα ....
Κρίμα γιατί είναι ωραία κοπέλα.
Λαγέ μου την είδα την Ζετα ,αλλα δεν τρελάθηκα. Μου βγάζει κάτι ψυχρό.οι μόνες που οι υπηρεσίες τους ανταποκρίνονταν στο ποσό που πλήρωσα ήταν η Ζέτα, και η Γαλήνη...
Ναιπιστευει κανεις οτι αν προτεινει στην κοπελα να ανεβουν στο δωματιο χωρις ποτο κερασμα,θα αρνηθει?
στο δωμάτιο είναι δύναμη όμως...τιμησε την κ θα με θυμηθείς... ;) ;)Λαγέ μου την είδα την Ζετα ,αλλα δεν τρελάθηκα. Μου βγάζει κάτι ψυχρό.
Οχι φίλε είχαμε προχωρήσει κανονικά (επαφή και αλλαγή στάσεων) .Απλά ξενέρωσα και την έδιωξα.ζητησες τα λεφτα σου πισω??
Μπορεί,αλλά δεν μου κάνει κλικ ;)στο δωμάτιο είναι δύναμη όμως...τιμησε την κ θα με θυμηθείς... ;) ;)
Σε ευχαριστούμε για τις προτάσεις σου είναι και ένα απο τα πράγματα που δεν έχουμε σκεφτεί θα το συζητήσουμε και θα δούμε αν μπορεί να εφαρμοστεί μα πάνω απο όλα σε ευχαριστούμε για τον ευγενή λόγο που διατυπώνεις την άποψη του και σιγα σιγά αρχίζουμε να αντιλαμβανόμααστε μια αλλαγή στο κλίμα με όλους τους σχολιαστές αναγνώστες κάτι το οποίο μας χαροποιεί ιδιαίτερα καλημέρα σε όλους.Στα πλαίσια του λόγου και του αντίλογου .....
Το να πρέπει να κεράσει κάποιος ποτό το θεωρώ θεμιτό. Το να πάρει ποτό επίσης. Το πόσο κάνει το ποτό είναι μια άλλη κουβέντα.
Επίσης θα μπορούσατε να συμβουλεύσετε τις κοπέλες πως να διαχειρίζονται το χρόνο τους, π.χ. δεν χρειάζεται να κάθονται με κάποιον 1 ώρα αν δεν θέλει να περάσει επάνω ή αν δεν κερνάει ποτά. Δηλαδή αν δεν αγοράζει το χρόνο. Μπορείτε ακόμη να βγάλετε μια ταρίφα για "παρέα μιας ώρας ή μισής ώρας" με ή χωρίς ποτά.
Σενάρια υπάρχουν πολλά. Αυτό που θεωρώ εξωπραγματικό είναι το κόστος των ποτών που διαβάζω αν αληθέυει....
Μπορεί να αποθαρύνει κάποιους αλλά ......αποθαρύνει και άλλους αν καταλαβαίνετε τι εννοώ.....
Και κάτι άλλο: συνδυασμός ποτών και δωματίου. Κάποια σχέση πρέπει να υπάρχει.
Αυτα σαν πρόταση για κάτι καλύτερο/πιο προσιτό κατα την ταπεινή μου άποψη.