Μεταμεσονύχτια καλοκαιρινή τσάρκα στην ήσυχη Αθήνα συντροφιά με τους:CHEYENNE,px75,Crazy Ivan,n.smirni 76,xilnik.
Κασσάνδρας 4:Δύο κοπέλες στη βάρδια.Μαριλένα,μελαχρινή αδύνατη κοπέλα με αεράτο σαλονάρισμα αυτή τη φορά σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα όπου την είδαμε για πρώτη φορά.Μαζί της μία καινούργια κοπέλα η Πάολα.Καμία σχέση με τη γνωστή Πάολα από το 42 προς αποφυγή παρεξηγήσεων...Καστανόξανθη κοπέλα με λευκή επιδερμίδα συμπαθητικό,καθημερινό πρόσωπο,μικρό στήθος και σώμα σε κανονικές αναλογίες.
Κασσάνδρας 4Β:Ζέτα,ξανθιά εντυπωσιακή κοπέλα με ενισχυμένο στήθος και σώμα με άψογες αναλογίες.Χαμογελαστή έκανε μία γύρα στο στύλο μέχρι που αποχώρησε από το σαλόνι.Να σημειώσω ότι φορούσε και ένα αρκετά σέξυ μίνι φόρεμα που κάλυπτε τα απαραίτητα σε χρώμα πράσινο.
Κασσάνδρας 4Γ:Μίκυ,αρκετά εντυπωσιακή με topless σαλονάρισμα φορώντας γκέτες και ένα στριγκάκι.Τα μαλλιά της πλέον στο χρώμα του μελιού,όμορφο σώμα με ωραίο στητό στήθος και άψογη περιφέρεια.Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω για τη Μίκυ καθώς την προηγούμενη εβδομάδα την τίμησα αφήνοντας μου άψογες εντυπώσεις.
Κασσάνδρας 6:Βάλια,μία κοπέλα που οι περισσότεροι θα θυμούνται απ'το amnesia.Μελαχρινή κοπέλα με τροφαντή περιφέρεια,ανάλογο στήθος και συμπαθητικό πρόσωπο.Να σημειώσω πως σε κάθε μας τσάρκα όλο και ομορφαίνει...Μαζί της η Ιρένα,μελαχρινή κοπέλα με όμορφο μοντελέ σώμα και πλούσιο στήθος.
Κασσάνδρας 3 κάτω:Σαβίνα,το τελευταίο καιρό την αποκαλούν Φουρέιρα και καλά κάνουν...Το χρώμα των μαλλιών της είναι αυτό που είχε κάνει η τραγουδίστρια.Όμορφο σώμα,αδύνατο,μοντελέ και πλούσιο ενισχυμένο στήθος.
Κασσάνδρας 3 πάνω:Ζωή,από τη Θεσσαλονίκη όπως αναφέρθηκε από την υπηρεσία.Ξανθιά κοπέλα με όμορφο σώμα,καθημερινό πρόσωπο και πλούσιο στήθος.Έχω πραγματοποιήσει συνάντηση μαζί της σε άλλο ίδρυμα αφήνοντας μου τυπικές εντυπώσεις.
Κασσάνδρας 8Γ:Τζούλια,η μελαχρινή Πολωνέζα κάθε σχόλιο θα κουράσει καθώς έχω αναφερθεί σε άλλες ενημερώσεις.Μαζί της η Μελίνα σε μία από τις σπάνιες βραδυνές βάρδιες καθώς μονοπωλεί στις πρωινές του ομίλου.Ξανθιά εντυπωσιακή κοπέλα με μεσογειακά χαρακτηριστικά,ενισχυμένο στήθος και όμορφο γυμνασμένο σώμα.
Στο διπλανό ίδρυμα η Σόνια,για όσους θυμούνται από το amnesia ως Χριστίνα,μελαχρινή κοπέλα με μακρυά μαλλιά μέχρι τους ώμους,αδύνατο σώμα και ανάλογη περιφέρεια.
Κωνσταντινουπόλεως 80:Δύο κοπέλες στη βάρδια.Μιχαέλλα,μελαχρινή κοπέλα με όμορφο σώμα και πλούσιο στήθος που είναι και το δυνατό της σημείο.Μαζί της η Κλαούντια,ξανθιά κοπέλα με όμορφο σώμα και πρόσωπο.Να σημειώσω πως φόραγε ένα σέξυ πολύχρωμο μαγιό που της πήγαινε αρκετά.Αρκετά ευδιάθετες στο σαλόνι και οι δύο.
Κωνσταντινουπόλεως 92Α:Νταίζυ,μελαχρινή κοπέλα με όμορφο σχετικά σώμα και καθημερινό πρόσωπο.Εμφανίστηκε topless στο σαλόνι φορώντας μόνο το λευκό στριγκάκι της.
Αποχώρηση των Crazy Ivan,n.smirni 76 και xilnik...
Βασίλη μου άντε να κάνω και εγώ μερικά σχόλια για την εξωτερική και μόνο εμφάνιση τον κοριτσιών που είδαμε έτσι όπως της είδα με τα δικά μου μάτια.
Κασσάνδρας 4 Μαρινελα μελαχρινή αδύνατη κοπέλα με μικρό βυζί και ωραίο κώλο αρκετά άνετη και διαχυτική , ειδικά με τον στύλο που χόρευε
, ή άλλη κοπέλα σε αυτό το στούντιο η Πάολα κοντή με μπουτάκια πιασηματάκια μικρό βυζί παντελώς αδιάφορη κοπέλα .
Κασσάνδρας 4β Ζέτα με κίτρινοπράσινο φωσφόριζε κωλητό φόρεμα με χαρακιές οπού μέσα απο αυτό διαγραφόταν τα σιλικονάτα βυζιά της και ένας απο τους ποιο σφιχτούς αντρικούς κώλους έχω δει και έχω δεί πολλούς
στα αποδυτήρια των γυμανστηριών λόγω τον τόσων χρόνων που έπαιζα μπάσκετ, απο τα εντυπωσιακά και πιο καλοφτιαχμένα μεταλαγμένα...
Κασσάνδρας 4γ Μίκη ξανθιά κανονικό σώμα σιλικονάτα βυζιά ωραίο κώλο , απο τις εντυπωσιακές παρουσίες απ όσες είδα, δεν ξέρω αν αυτό δείχνει κάτι για το επίπεδο , την έχω τιμήσει 8 φορές τόσο στο
Μεταξουργείο
όσο και στην Φυλής.
Κασσάνδρας 6 Βάλια ο θυλικός χούλκ(όχι ο ποδοσφαιριστής, ο σούπερ ήρωας)απλά όχι πράσινη και με μαύρα μαλλιά , όντως την θυμάμαι απο το αμνέζια , την Ιρένα δεν την θυμάμαι , την είδαμε
Κασσάνδρας 3 κάτω Σαβίνα όντως κλώνος της Φουρέιρα , όμως πάρα πολύ λεπτό σαμιαμίδι όπου η αντίθεση με το αρκετά μεγάλο σιλικονάτο βυζί της σε σχέση με το σωματότυπο της στα μάτια μου την έκαναν να μοιάζει με καρτούν.
Κασσάνδρας 3 πάνω δεν ανεβήκαμε αλλά δούλευε η Ζωίτσα η γερμανοθεσσαλονικιά κοπέλα που την έχω τιμήσει και αυτή στην Φυλής , ξανθοκάστανη μακρύ μαλλί κανονικό σώμα και σιλικονάτα βυζιά.
Κασσάνδρας 8γ Τζούλια μελαχρινή με κανονικό σώμα και 2άρη βυζί λιγομίλητη σε σχέση με την Μελίνα , Μελίνα ξανθοκάστανη κοντή με σφιχτό κορμί αλλά με σιλικονάτα βυζιά που ίσως μαζί με της Αντίνας στη Φυλής
πρέπει να είναι τα πιο αποτυχημένα που έχω δει τόσα χρόνια που γυρνάω στις τσάρκες μου.
Σόνια ψηλόλιγνη μελαχρινή με μακριά μαλλία και μικρό βυζί.
Κωνσταντινουπόλεως 80 Κλαούντια ξανθιά λεπτή με γυαλιά πολύ διαχυτική μίλαγε συνέχεια , με 2άρι βυζί(δεν πέρνω όρκο αλλά μάλλον σιλικόνη)και ωραίο κωλαράκι , Μιχαέλα μελαχρινή με κανονικό καθημερινό σώμα , τώρα για το βυζί κάτι περισσότερο θα ξέρει ο Βασίλης αλλά εγώ τουλάχιστον με το σουτιέν που φορούσε δεν το έκανα πάνω απο 3άρι.
Κωνσταντινουπόλεως 92Α Νταίζη μελαχρινή με κανονικό σώμα 2άρι στητό βυζί και πολύ ωραία στρογγυλά κωλομέρια.
Αν έκανα ένα top5 απο αυτές που είδα θα ήταν
1. Νταίζη
2. Μαρινέλα
3. Νίκη
4. Κλαούντια
5. δεν βάζω καμία.