Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (5 μέλη και 36 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Εντάξει τώρα ησυχάσαμε και λέγαμε και εμείς ότι τι έγινε επιστρέψαμε στο παλιό μοτίβο :2funny: Λοιπόν τέρμα τα αστεία,φίλε λαγέ οπλίτη του στρατού και φύλακα της παραμεθορίου, σε ευχαριστούμε για την κριτική σου μιλήσαμε με την μελίσσα άμεσσα κιόλας εχθες το βράδυ και της έγιναν οι σχετικές συστάσεις για να συμμορφωθεί τάχιστα όσο για το κέρασμα του ποτού δεν θεωρούμε ότι είναι τόσο πια αδικαιολόγητο γιατί το xbar καλώς η κακώς είναι ένα μαγαζί που δαπανώνται σε αυτό καθημερινά χρήματα προσωπικό,ντι τζει, φ.π.α., ι.κ.α., συκα και όλα τα παρελκόμενα.
Αντίστοιχα στούντιο (και η σύγκριση μαζί τους είναι ατυχής γιατί άλλο το χ άλλο το στούντιο) ούτε ταμειακή δεν έχουν εκτός απο τα δικά μας που έχουν.
Επίσης σε στριπ η κωλόμπαρα πληρώνεις τα τριπλάσια και μπορεί ούτε πόδι να μην πιάσεις ενώ καιτο επίπεδο των κοριτσιών δεν νομίζουμε ότι υστερεί αντιθέτως και σε εμάς με 10 ποτό κοπέλλας και 8 ευρώ ποτό πελάτη + 60 ευρώ απλο πρόγραμμα το σύνολο 78 εβραίους έχεις πιει το ποτάκι σου έχεις ακούσει όπως παρασκευή ΡΟΜΥΛΟ έχεις μιλήσει με την κοπέλα και έχεις πει τα θέματα σου και έχεις  :knockinb: το μόνο που θα σε παρακαλούσαμε και αν θες μας ακούς αν θες μας γράφεις εκεί που δεν πιάνει μελάνι,μιας και τόσο καιρό οι αντιπαραθέσεις και οι διαφωνίες μας έχουν κάνει να αισθανόμαστε λίγο πιο φιλικά με τις περισσότερους απο εδω μέσα μην κάνεις χαρακτηρισμούς όπως οι άνθρωποι είναι :bigdick: και κάτι άλλα τέτοια προσβλητικά σεβόμαστε τη  γνώμη σου και αμέσως κινητοποιηθήκαμε σεβάσου και εσύ αν θέλεις πάλι ευγενικά στο λέμε το καλό κλίμα που έχει διαμορφωθεί και ότι όλα αυτά δεν βοηθάνε ούτε εμας ούτε τους αναγνώστες ούτε σίγουρα έναν γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο και πάλι όλα αυτά δεν θέλουμε να τα εκλάβεις ούτε σαν ειρωνεία ούτε σαν προκληση.
Μια καλή κυριακή σε όλους.
Εαν λοιπον καταλαβα καλα, εκτος των αλλων παρατηρησεων/παρακλησεων μας επιβεβαιωνεις οτι το κερασμα ειανι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ για να εχουμε την "δυνατοτητα" να ανεβουμε στο δωματιο εμ την κοπελα ?
Το απλο [οργραμμα ξεκιναει πλεον απο τα 60 ευρω  -Ισχυπυν τα 15 λεπτα ?
Ποσο πλεον χρεωνεται το  (τεως των  70) με μασαζ -ισπανικο -69 ?
Και ποια η χρονικη διάρκεια του ?

Ευχαριστω και την καλημερα μου.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Εαν λοιπον καταλαβα καλα, εκτος των αλλων παρατηρησεων/παρακλησεων μας επιβεβαιωνεις οτι το κερασμα ειανι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ για να εχουμε την "δυνατοτητα" να ανεβουμε στο δωματιο εμ την κοπελα ?
Το απλο [οργραμμα ξεκιναει πλεον απο τα 60 ευρω  -Ισχυπυν τα 15 λεπτα ?
Ποσο πλεον χρεωνεται το  (τεως των  70) με μασαζ -ισπανικο -69 ?
Και ποια η χρονικη διάρκεια του ?

Ευχαριστω και την καλημερα μου.
ακριβώς αυτό εννοεί ο/η εκπρόσωπος...επιβεβαιώθηκα 100%...όσο για τις παρακλήσεις/παραινέσεις τις λαμβάνω υπ'οψην μου αλλά και σεις να λάβετε υπόψην σας τη δυσφορία ενός μεγάλου μέρους του κοινού για τις επί τα χείρω αλλαγές σας...και κυρίως αναφέρομαι στη χρηματική δαπάνη που απαιτείται για να ανέβεις δωμάτιο μιας και αυξάνεται κατακόρυφα με τα κεράσματα...τέρμα η εποχή του "απλού"50άρικου... :headbang:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
ακριβώς αυτό εννοεί ο/η εκπρόσωπος...επιβεβαιώθηκα 100%...όσο για τις παρακλήσεις/παραινέσεις τις λαμβάνω υπ'οψην μου αλλά και σεις να λάβετε υπόψην σας τη δυσφορία ενός μεγάλου μέρους του κοινού για τις επί τα χείρω αλλαγές σας...και κυρίως αναφέρομαι στη χρηματική δαπάνη που απαιτείται για να ανέβεις δωμάτιο μιας και αυξάνεται κατακόρυφα με τα κεράσματα...τέρμα η εποχή του "απλού"50άρικου... :headbang:
αυτοι εχουν την ψευδαίσθηση οτι ζουμε στην ελβετια...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
αυτοι εχουν την ψευδαίσθηση οτι ζουμε στην ελβετια...
...άρα μάγκες με λίγα λόγια για να γαμήσεις στο Χ, θες 10(ποτό κοπέλας, αν πάρει το απλό), 8(ποτό πελάτη, αν δεν πάρεις σπέσιαλ) και 60 για το δωμάτιο...Σύνολο 78 ευρώ(βάλε 80 γιατί σιγά μη δώσεις κ κέρματα) για υπηρεσίες του 50άρικου...

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Εγώ επειδή δεν κατάλαβα θέλω να ρωτήσω, το υποχρεωτικό ποτό είναι μόνο για ειδικές βραδιές όπως η προχθεσινή που είχε και καλεσμένο dj, ή από δω και πέρα ισχύει για κάθε μέρα;

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
Εντάξει τώρα ησυχάσαμε και λέγαμε και εμείς ότι τι έγινε επιστρέψαμε στο παλιό μοτίβο :2funny: Λοιπόν τέρμα τα αστεία,φίλε λαγέ οπλίτη του στρατού και φύλακα της παραμεθορίου, σε ευχαριστούμε για την κριτική σου μιλήσαμε με την μελίσσα άμεσσα κιόλας εχθες το βράδυ και της έγιναν οι σχετικές συστάσεις για να συμμορφωθεί τάχιστα όσο για το κέρασμα του ποτού δεν θεωρούμε ότι είναι τόσο πια αδικαιολόγητο γιατί το xbar καλώς η κακώς είναι ένα μαγαζί που δαπανώνται σε αυτό καθημερινά χρήματα προσωπικό,ντι τζει, φ.π.α., ι.κ.α., συκα και όλα τα παρελκόμενα.
Αντίστοιχα στούντιο (και η σύγκριση μαζί τους είναι ατυχής γιατί άλλο το χ άλλο το στούντιο) ούτε ταμειακή δεν έχουν εκτός απο τα δικά μας που έχουν.
Επίσης σε στριπ η κωλόμπαρα πληρώνεις τα τριπλάσια και μπορεί ούτε πόδι να μην πιάσεις ενώ καιτο επίπεδο των κοριτσιών δεν νομίζουμε ότι υστερεί αντιθέτως και σε εμάς με 10 ποτό κοπέλλας και 8 ευρώ ποτό πελάτη + 60 ευρώ απλο πρόγραμμα το σύνολο 78 εβραίους έχεις πιει το ποτάκι σου έχεις ακούσει όπως παρασκευή ΡΟΜΥΛΟ έχεις μιλήσει με την κοπέλα και έχεις πει τα θέματα σου και έχεις  :knockinb: το μόνο που θα σε παρακαλούσαμε και αν θες μας ακούς αν θες μας γράφεις εκεί που δεν πιάνει μελάνι,μιας και τόσο καιρό οι αντιπαραθέσεις και οι διαφωνίες μας έχουν κάνει να αισθανόμαστε λίγο πιο φιλικά με τις περισσότερους απο εδω μέσα μην κάνεις χαρακτηρισμούς όπως οι άνθρωποι είναι :bigdick: και κάτι άλλα τέτοια προσβλητικά σεβόμαστε τη  γνώμη σου και αμέσως κινητοποιηθήκαμε σεβάσου και εσύ αν θέλεις πάλι ευγενικά στο λέμε το καλό κλίμα που έχει διαμορφωθεί και ότι όλα αυτά δεν βοηθάνε ούτε εμας ούτε τους αναγνώστες ούτε σίγουρα έναν γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο και πάλι όλα αυτά δεν θέλουμε να τα εκλάβεις ούτε σαν ειρωνεία ούτε σαν προκληση.
Μια καλή κυριακή σε όλους.

τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου μην γράψει κάποιος κάτι αρνητικό για το μαγαζάκι σου άμεσος επίθεση μας  έχεις κουράσει έλεος πια

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Εγώ επειδή δεν κατάλαβα θέλω να ρωτήσω, το υποχρεωτικό ποτό είναι μόνο για ειδικές βραδιές όπως η προχθεσινή που είχε και καλεσμένο dj, ή από δω και πέρα ισχύει για κάθε μέρα;
κάθε μέρα από δω κ πέρα...πρέπει να γίνεται τζίρος προφανώς και στο μπαρ αμειγώς...

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.811
Πόντοι
3.715
υπάρχει πάντα η επιλογή να μην πάει κάποιος. Προσωπικά πήγα εκεί μια πρωϊνή ώρα προ μηνός, πήρα μια κοπελίτσα στα 50 ευρά, ανέβηκα πάνω, τη γάμησα και ξενέρωσα από 2 πράγματα:
-Μου τα έκανε τσουρέκια η κοπελίτσα από τη σκάλα μέχρι και μέσα στο δωμάτιο να πάρω πρόγραμμα μεγάλο
-Δεν είχε καθρέφτες, άδειο το μαγαζί, καθρέφτη μόνο στο ακριανό δωμάτιο με το ζακούζι κι η τσατσά δεν το έδινε.

Από το να πάω και να μου πιάνουν τον κώλο έτσι με τις βραδινές ταρίφες, προτιμώ να κάνω βόλτες σε άλλα μαγαζιά.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
υπάρχει πάντα η επιλογή να μην πάει κάποιος. Προσωπικά πήγα εκεί μια πρωϊνή ώρα προ μηνός, πήρα μια κοπελίτσα στα 50 ευρά, ανέβηκα πάνω, τη γάμησα και ξενέρωσα από 2 πράγματα:
-Μου τα έκανε τσουρέκια η κοπελίτσα από τη σκάλα μέχρι και μέσα στο δωμάτιο να πάρω πρόγραμμα μεγάλο
-Δεν είχε καθρέφτες, άδειο το μαγαζί, καθρέφτη μόνο στο ακριανό δωμάτιο με το ζακούζι κι η τσατσά δεν το έδινε.

Από το να πάω και να μου πιάνουν τον κώλο έτσι με τις βραδινές ταρίφες, προτιμώ να κάνω βόλτες σε άλλα μαγαζιά.
σωστος

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
...άρα μάγκες με λίγα λόγια για να γαμήσεις στο Χ, θες 10(ποτό κοπέλας, αν πάρει το απλό), 8(ποτό πελάτη, αν δεν πάρεις σπέσιαλ) και 60 για το δωμάτιο...Σύνολο 78 ευρώ(βάλε 80 γιατί σιγά μη δώσεις κ κέρματα) για υπηρεσίες του 50άρικου...

έεεε όχι και 50 η υπηρεσίες είναι 20 και για να μην λέει μαλακίες ο-η συγγρού 144 μιλάω για υπηρεσίες και όχι εμφάνιση

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
έεεε όχι και 50 η υπηρεσίες είναι 20 και για να μην λέει μαλακίες ο-η συγγρού 144 μιλάω για υπηρεσίες και όχι εμφάνιση
οι μόνες που οι υπηρεσίες τους ανταποκρίνονταν στο ποσό που πλήρωσα ήταν η Ζέτα, και η Γαλήνη... :rockon:

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
οι μόνες που οι υπηρεσίες τους ανταποκρίνονταν στο ποσό που πλήρωσα ήταν η Ζέτα, και η Γαλήνη... :rockon:

δηλαδή μιλάμε μέσα σε 20 κοπέλες να αξίζουν 2-3 και στην Φυλής με 20 έτσι είναι από τις 20 κοπέλες 2-3 αξίζουν και μιλάω εγώ που για μια 5έτια ήμουν μόνιμος πελάτης

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.238
Πόντοι
3.820
πιστευει κανεις οτι αν προτεινει στην κοπελα να ανεβουν στο δωματιο χωρις ποτο κερασμα,θα αρνηθει?

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Μεταμεσονύχτια καλοκαιρινή τσάρκα στην ήσυχη Αθήνα συντροφιά με τους:CHEYENNE,px75,Crazy Ivan,n.smirni 76,xilnik.

Κασσάνδρας 4:Δύο κοπέλες στη βάρδια.Μαριλένα,μελαχρινή αδύνατη κοπέλα με αεράτο σαλονάρισμα αυτή τη φορά σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα όπου την είδαμε για πρώτη φορά.Μαζί της μία καινούργια κοπέλα η Πάολα.Καμία σχέση με τη γνωστή Πάολα από το 42 προς αποφυγή παρεξηγήσεων...Καστανόξανθη κοπέλα με λευκή επιδερμίδα συμπαθητικό,καθημερινό πρόσωπο,μικρό στήθος και σώμα σε κανονικές αναλογίες.

Κασσάνδρας 4Β:Ζέτα,ξανθιά εντυπωσιακή κοπέλα με ενισχυμένο στήθος και σώμα με άψογες αναλογίες.Χαμογελαστή έκανε μία γύρα στο στύλο μέχρι που αποχώρησε από το σαλόνι.Να σημειώσω ότι φορούσε και ένα αρκετά σέξυ μίνι φόρεμα που κάλυπτε τα απαραίτητα σε χρώμα πράσινο.

Κασσάνδρας 4Γ:Μίκυ,αρκετά εντυπωσιακή με topless σαλονάρισμα φορώντας γκέτες και ένα στριγκάκι.Τα μαλλιά της πλέον στο χρώμα του μελιού,όμορφο σώμα με ωραίο στητό στήθος και άψογη περιφέρεια.Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω για τη Μίκυ καθώς την προηγούμενη εβδομάδα την τίμησα αφήνοντας μου άψογες εντυπώσεις.

Κασσάνδρας 6:Βάλια,μία κοπέλα που οι περισσότεροι θα θυμούνται απ'το amnesia.Μελαχρινή κοπέλα με τροφαντή περιφέρεια,ανάλογο στήθος και συμπαθητικό πρόσωπο.Να σημειώσω πως σε κάθε μας τσάρκα όλο και ομορφαίνει...Μαζί της η Ιρένα,μελαχρινή κοπέλα με όμορφο μοντελέ σώμα και πλούσιο στήθος.

Κασσάνδρας 3 κάτω:Σαβίνα,το τελευταίο καιρό την αποκαλούν Φουρέιρα και καλά κάνουν...Το χρώμα των μαλλιών της είναι αυτό που είχε κάνει η τραγουδίστρια.Όμορφο σώμα,αδύνατο,μοντελέ και πλούσιο ενισχυμένο στήθος.

Κασσάνδρας 3 πάνω:Ζωή,από τη Θεσσαλονίκη όπως αναφέρθηκε από την υπηρεσία.Ξανθιά κοπέλα με όμορφο σώμα,καθημερινό πρόσωπο και πλούσιο στήθος.Έχω πραγματοποιήσει συνάντηση μαζί της σε άλλο ίδρυμα αφήνοντας μου τυπικές εντυπώσεις.

Κασσάνδρας 8Γ:Τζούλια,η μελαχρινή Πολωνέζα κάθε σχόλιο θα κουράσει καθώς έχω αναφερθεί σε άλλες ενημερώσεις.Μαζί της η Μελίνα σε μία από τις σπάνιες βραδυνές βάρδιες καθώς μονοπωλεί στις πρωινές του ομίλου.Ξανθιά εντυπωσιακή κοπέλα με μεσογειακά χαρακτηριστικά,ενισχυμένο στήθος και όμορφο γυμνασμένο σώμα.
Στο διπλανό ίδρυμα η Σόνια,για όσους θυμούνται από το amnesia ως Χριστίνα,μελαχρινή κοπέλα με μακρυά μαλλιά μέχρι τους ώμους,αδύνατο σώμα και ανάλογη περιφέρεια.

Κωνσταντινουπόλεως 80:Δύο κοπέλες στη βάρδια.Μιχαέλλα,μελαχρινή κοπέλα με όμορφο σώμα και πλούσιο στήθος που είναι και το δυνατό της σημείο.Μαζί της η Κλαούντια,ξανθιά κοπέλα με όμορφο σώμα και πρόσωπο.Να σημειώσω πως φόραγε ένα σέξυ πολύχρωμο μαγιό που της πήγαινε αρκετά.Αρκετά ευδιάθετες στο σαλόνι και οι δύο.

Κωνσταντινουπόλεως 92Α:Νταίζυ,μελαχρινή κοπέλα με όμορφο σχετικά σώμα και καθημερινό πρόσωπο.Εμφανίστηκε topless στο σαλόνι φορώντας μόνο το λευκό στριγκάκι της.

Αποχώρηση των Crazy Ivan,n.smirni 76 και xilnik...

Συνέχεια με τους CHEYENNE και px75.

Σπ.Πάτση 40:Δεν μας άνοιξαν... :dunno:

Βριλησσού 42:Έμυ μία κοπέλα που έχω δει άλλη μία φορά σε τσάρκα μου.Μελαχρινή κοπέλα με αδύνατο σώμα και συμπαθητικό πρόσωπο.Δεν μου κάνει το απαραίτητο "κλικ" για να περάσω στα ενδότερα.Μαζί της η Ρομπέρτα,εντυπωσιακή κοπέλα με  όμορφο σώμα,στητό στήθος,γλυκό πρόσωπο και άψογη περιφέρεια που είναι και το δυνατό της χαρτί...Εμφανίστηκε toplees φορώντας μόνο το ροζ στριγκάκι της.

Βριλησσού 46:Λούνα,ξανθιά κοπέλα με γλυκό πρόσωπο,όμορφο σώμα με δυνατό σημείο τα οπίσθια της...Εμφανίστηκε στο σαλόνι με ένα αρκετά σέξυ λευκό σύνολο.Μαζί της η Κορίνα,ξανθιά κοπέλα με καθημερινό πρόσωπο,όμορφο σώμα με ωραία περιφέρεια.

Βριλησσού 60:Κλειστό πλέον...

Τατοίου 71:Κλειστό

Τατοίου 58 πάνω:Αγνή,μελαχρινή κοπέλα με καλλίγραμμο σώμα,όμορφο πρόσωπο και αεράτο σαλονάρισμα.Εμφανίστηκε στο σαλόνι με ένα σετ από ροζ σέξυ εσώρουχα.Είναι στα υπόψιν...Μαζί της η Εμανουέλλα μελαχρινή κοπέλα με μαλλιά μέχρι τους ώμους,καθημερινό πρόσωπο και περιφέρεια με κανονικές αναλογίες.

Τατοίου 58 κάτω:Λάουρα,ξανθιά εντυπωσιακή κοπέλα με όμορφο σώμα και πρόσωπο.Μαζί της η Άντζελα,αδύνατη κοπέλα με συμπαθητικό πρόσωπο.Εμφανίστηκε στο σαλόνι topless ενώ συζητήσαμε σε φιλικό κλίμα.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.238
Πόντοι
3.820
Μπορεί και όχι...Τόσο αυστηρά είναι... :think:
μα εκει θελω να καταληξω..θεμα καταναλωτικης συμπεριφορας ειναι η ιστορια.αν θελεις να πας στο δωματιο χωρις κερασμα,και εισαι καθετος σε αυτο,η κοπελα θα αρνηθει?θα προτιμησει να χασει τα 60 για 10?ποσο μαλλον αν δεν εχουν ποσοστα στα ποτα,δεν το ξερω αλλα και παλι ειναι μεγαλη η διαφορα.ισως γυρισει μπουμερανγκ για το μαγαζι αυτο.απλα σκεφτονται καθαρα λογιστικα,επηρεασμενοι ισως απο τα στριπτηζαδικα της περιοχης,σου λεει εκει 15 εισοδο και 50 αντε ενα πριβε με καμμια μαλακια 65,εδω 50 και 8 τσαμπα αφου γαμας κιολας..ειπαμε ομως αλλο κοινο το ενα αλλο το αλλο..

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
μα εκει θελω να καταληξω..θεμα καταναλωτικης συμπεριφορας ειναι η ιστορια.αν θελεις να πας στο δωματιο χωρις κερασμα,και εισαι καθετος σε αυτο,η κοπελα θα αρνηθει?θα προτιμησει να χασει τα 60 για 10?ποσο μαλλον αν δεν εχουν ποσοστα στα ποτα,δεν το ξερω αλλα και παλι ειναι μεγαλη η διαφορα.ισως γυρισει μπουμερανγκ για το μαγαζι αυτο.απλα σκεφτονται καθαρα λογιστικα,επηρεασμενοι ισως απο τα στριπτηζαδικα της περιοχης,σου λεει εκει 15 εισοδο και 50 αντε ενα πριβε με καμμια μαλακια 65,εδω 50 και 8 τσαμπα αφου γαμας κιολας..ειπαμε ομως αλλο κοινο το ενα αλλο το αλλο..

Όπως το γράφεις!Εμένα απ'την αρχή που άνοιξε μου φάνηκε πως θα πηγαίνει κάποια κόντρα στα στριπτιτζάδικα...Καθώς εδώ προσφέρει υπηρεσίες...Αλλά δεν σημαίνει πως πρέπει να αυξήσει τις τιμές...

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.238
Πόντοι
3.820
Όπως το γράφεις!Εμένα απ'την αρχή που άνοιξε μου φάνηκε πως θα πηγαίνει κάποια κόντρα στα στριπτιτζάδικα...Καθώς εδώ προσφέρει υπηρεσίες...Αλλά δεν σημαίνει πως πρέπει να αυξήσει τις τιμές...
το οτι θα ανταγωνιστει τα στριπ λογικο ειναι,3 υπαρχουν σε αποσταση αναπνοης.το αν θα αυξησει τις τιμες παλι δικο τους θεμα ειναι,δεν το καυτηριαζω,ειναι θεμα προσφορας και ζητησης,αν οι κοπελες δεν τους προλαβαινουν τους πελατες..ασχετα αν πιστευω οτι μπορει καποιες φευγουν χωρις σεφτε.απλα δεν μπορεις να επιβαλλεις κατι το οποιο δεν εχει σχεση, οπως ειπες, με τις συγκεκριμενες υπηρεσιες που οι κοπελες ειναι μαθημενες να προσφερουν.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom