Μεταμεσονυχτια βολτα στο γκαζι με πολύ καλη παρεα,αποτελουμενη από τον Cheyenne,τον px75,τον βασιλη μπαρουχο,τον μικρο Cheyenne,oπως χαιδευτικα τον λεω,τον crazy ivan,και τον δικο μου smirni,μιας που κινουμαστε στον ιδιο χωρο
Ο Cheyenne ανελαβε να μας ανοιγει ολες τις πορτες,και μπορω να πω ότι ειχαμε τη δυνατοτητα να δουμε καποιους στοχους,συμπτωματικα διαφορετικους για τον καθενα,που πιστευω ότι συντομα θα τους πραγματοποιησουμε
Κασσανδρας
4 δυο κοπελες,η λεπτη ψηλη μελαγχροινη μαριλενα και η παολα,καστανη πιο ζουμερη,μετριου αναστηματος
Ένα σκαλι ισως πιο κατω εμφανισιακα από αλλα δυνατα χαρτια του ομιλου,και από το σαλοναρισμα φανηκε να ξεκινουν τωρα σ τη κασσανδρας
Εμενα μου αρεσε αρκετα η ψηλη αδυνατη μαριλενα
4β ζετα,προσωπικα μ εντυπωσιασε παρα πολύ όπως και τον crazy ivan,και ειλικρινα πολύ ευχαριστως θα εμπαινα στο δωματιο,παραβλεποντας την ιδιαιτεροτητηα της
Καστανοξανθη,σεξουαλικη,γλυκια,με φοβερη επιδερμιδα
4γ η μικυ του βασιλη μπαρουχου,γνωστη και από φυλης.Δεν της μιλησε αρχικα ο βασιλης ,και τον μαλωσα
,μ αποτελεσμα όταν τη χαιρετησε να εισπαραξει ένα πολύ ζεστο χαμογελο από μερους της
6 βαλια,ψηλη μελαγχροινη,αυτό που αποκαλουμε νταρντανα με την καλη εννοιας του ορου
3 σαβινα,πολύ λεπτη κοπελα,με πλουσια κατσαρα μαλια,και δυνατο μεγαλο στηθος,που ερχεται σε ομορφη αντιθεση με το αδυνατο κορμι της
3 οροφος ζωη η θεσσαλονικα όπως πληροφορηθηκαμε
8α δυο κοπελες,η μελινα,χαρακτηριστικη ξανθια σιλικονουχα σεξι παμελα αντερσον,και τζουλια,η μελαγχροινη πολωνεζα.Για τους λατρεις των pse και οι δυο εχω τη εντυπωση
8β σονια,η ψηλη λεπτη μελαγχροινη κοπελα απ το amnesia που εγραψε κριτικη ο Cheyenne προσφατα.Προσωπικα τοσο εμενα,οσο κυριως του crazy ivan,μας εκανε αριστη εντυπωση,και σιγουρα μας φανηκε ότι θα ηταν μια αριστη επιλογη για το κρεβατι μας
Κωνσταντινουπολεως
80 οι δυο γηινες κοπελες που εγραψα προσφατα σε μια κριτικη μου.Ηη κλαουντια,ξανθια σουπερ σεξι κοπελα,η οποια εμφανιστηκε με γυαλακια,στο στυλ της πενυς,και εντυπωσιασε.
Δευτερη κοπελα η μιχαελα,καστανη θηλυκη,αισθησιακη παρουσια,η οποια προσωπικα μου πηρε τα μυαλα γι α δευτερη φορα,και με την οποια νομιζω ότι στις επομενες ημερες θα την επισκεφτω αμεσα.Ηταν εκτακτως εκει,ερχομενη από μ αλεξανδρου 133
92α νταιζη,μελαγχροινο ψηλο και ρωμαλεο μελαγχροινο αλογο θα την χαρακτηριζα,στο στυλ της ιζαμπελα από φυλης 59 και 67 για τους φιλους της φυλης,δυνατο κορμι