Χτες το απογευμα στη περιοχη του γκαζιου
Κωνσταντινουπολεως
92 αννα,καστανη γυναικα με χαρακτηριστικες μπουταρες,μετριας εμφανισης ,αλλα με μια περιεργη και διαχυτη σεξουαλικη αυρα
92α κλαουντια,λεπτη καστανοξανθη κοπελα με ωραιο κορμι,στα εμφανισιακα προτυπα της πενυς.Το πρεσσαρισμα που μου εκανε στο σαλονι,ειχε σαν αποτελεσμα να με αναστατωσει
80 μιχαελα,καστανη κοπελα με θηλυκοτητα,ωραιο στηθος όπως με πλησιασε και εγειρε πανω μου,επιτυγχανοντας ακριβως τα ιδια αποτελεσματα
Κασσανδρας
3 ισογειο λαουρα,εχασα το φως μου,ζαλιστηκα και παραπατουσα.Εκπληκτικης ομορφιας γυναικα με απιστευτο προσωπο και σωμα αλλα και ένα καταπληκτικο στηθος
4γ βαλια και μαριλενα.Η βαλια είναι μια πληθωρικη χυμωδης μελαγχροινη κοπελα,σχετικα ψηλη,η μαριλενα αντιθετα εξαιρετικα λεπτη,μελαγχροινη και σχετικα ψηλη
4β ζετα,η καστανοξανθη ιδιαιτερη κοπελα,η οποια δεν περιμενα ότι θα συνδυαζε τοσο ιδανικα το απιστευτα σεξουαλικο της κορμι με μια γλυκητητα στο προσωπο
8α μονικα,λεπτη μελαγχροινη κοπελα,σχετικα κοντοπουτανη,με δυνατο σεξουαλικο κορμι και σλικονατο στηθος
8β νικολετα,ξανθια με ωραιο σεξι σωμα,μετριο υψος,ενδιαφερουσα
Μεταμεσονυχτια επισκεψη στη κασσανδρας
3 ισογειο σαβινα,κατσαρομαλα μεπολύ λεπτο κορμι σε αντιδιαστολη με το πλουσιο πιθανον ενισχυμενο στηθοος,ενδιαφερουσα
3 οροφος ζωη η θεσσαλονικα,γνωστη και από φυλης 84.Ξανθια με ωραιο κορμι,με τροπο συμπεριφορας ευγενικο και χαλαρο που ταιριαζει σε στουντιακο χωρο,όμως στο σεξ θα πρεπει να προχωρησει αρκετα βηματα παραπερα για να σταθει ,διχως ν αλλοιωσει τον χαρακτηρα της
Είναι προτιμοτερο νομιζω να γινει μια γλυκια παολα από βριλησου παλιοτερα παρα μια σεξι και προστυχη στουντιοκοπελα.Εχω την εντυπωση ότι η πρωτη εκδοχη,θα της ταιριαζε και θα της προσφερε περισσοτερη διαρκεια
4β μικυ,καστανη,με σωμα πιο πληθωρικο και γυμνασμενο σε σχεση με τη φυλης.Προτιμουσα ωστοσο το μαυρισμενο της κορμι ,στην πιο λεπτη εκδοχη
8α τζουλια η πολωνεζα
8β ζετα,μετακομιση από κασσανδρας 4