Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
συναγωνιστες καλημερα :) θελω την βοηθεια των ειδικων!  :helpplea: :helpplea: μια κοπελα ξανθια με πολυ κοντα μαλλια (αγοριστικα) ψηλη με ποδαρες κ σωματαρα κ ενα χαρακτηριστικο τατοο (κατι σαν σκορπιος)στον δεξι ωμο πισω ποια ειναι???
Η πρωτη που μου ερχεται στο μυαλο απο την συντομη περιγραφη σου ειναι η Μαρια η ψηλη, μιας και αυτη ανταποκρινεται στα στοιχεια που μας δινεις.
Φυσικα ομως δεν μπορω να ειμαι απολυτα σιγουρος

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
KALIMERA !!!  :smitten: :smitten: :smitten:      
PROGRAMMA GIA TRITI 16.07.2013.

*KATEXAKI 8
11:00-20:00 NICOLE            20:00-06:00 JANNET

*THISEOS 35
10:00-20:00 DIANA                 20:00-06:00 PARIS

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    319,3 KB · Εμφανίσεις: 75

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Βλέπω καινούριες φωτογραφίες Άντζης !!! :rockon:
URL]]

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
ΞΕΡΟΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΡΙΑΝΝΑ, ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑΣ!!!!

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Πριν λίγο,

Τατοίου 58 πάνω, Ρωξάνη, ξανθιά, κοντό μαλί, πολύ καλό σώμα, κοντούλα, αδυνατούλα,πρόσωπο μια κατηγορία κάτω, σαλονάρισμα ζεστό με αυτοπεποίθηση.
Τατοίου 58 κάτω, Έλενα,καινούρια στο συγκεκριμένο μαγαζί, μελαχρινή, μαύρο μαλλί μακρύ,  αρκετά ψηλή, σώμα κανονικό,πρόσωπο φυσιολογικό, στον μέσο όρο.
Θεσσαλονικης (sweet angels), Μάγια, λίγο πάνω από τα 26, Σλοβάκα, μεσαίο ύψος, ωραίο σώμα,ωραίο πρόσωπο,θηλυκή και ναζιάρα, σαλονάρισμα αργό και υποσχόμενο, έγινε κατάθεση, θετική κριτική αύριο.

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
Καλημέρα...
Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα ο χρόνος σε συνάρτηση με τις υπηρεσίες κάνουν το επιτυχημένο τι να τις κάνεις τις υπηρεσίες αν ο χρόνος είναι ελάχιστος και επίσης το αντίθετο αν είσαι στο δωματίο μια ώρα και η κοπέλα δεν το έχει.
Τώρα για 60 ευρώ να κάτσεις μέσα 15 με 20 λεπτά εσυ πως το βλέπεις είναι λίγο? και με 90 το φουλ για μιση ώρα με 5 εως 10 λεπτα πάντα παραπάνω να παίζουν πάλι λίγο είναι?
Εκτος αυτού το ποτό που πρέπει να κεραστεί η κοπέλα έγινε γιατί  καποιοι πελάτες έπαιρναν ένα νερό η μια σόδα πήγαινε η κοπέλλα την κρατούσαν μια ώρα με τα σχετικά μπαλαμουτιάσματα...
συγνώμη αν σας κουράσαμε καλή εβδομάδα σε όλους..
Την καλησπέρα μου..............θα μιλήσω ντόμπρα αν και άπειρος στο θέμα.
Έχω όμως τεράστια εμπειρία στην νύχτα και τα βλέπω με το δικό μου μάτι (αυτά πιστεύω εγώ).
Κατά πρώτον θα δικαιολογήσω την πολιτική σας στο υποχρεωτικό κέρασμα.
Καλό θα είναι όποιοι νομίζουν ότι μαγκιά είναι η καυλάντα με την μια χερούκλα στο ποτό
και την άλλη στην κοπέλα (μέχρι να βγάλουν γένεια οι τοίχοι) να καταλάβουν ότι η κοπέλα
δεν έχει πολύ χρόνο διαθέσιμο.Αυτό συμβαίνει γιατί με το "αγκαζέ" που τρώει στο κεφάλι η κοπέλα
(και βέβαια δικαιούται-αλλά σε λογικό χρόνο ο πελάτης) αν καθυστερήσει πολύ
αρχίζει να μετράει η χασούρα του μαγαζιού για κάποιον άλλον πελάτη που πιθανώς
θα την ήθελε για "κυρίως πιάτο" αν τελικά δεν την πάρει ο "χερούκλας".
Οπότε εκεί έχετε δίκιο σαν xbar και δεν γίνεται να μπαλαμουτιάζει κάποιος σαν μαλάκας
για πολύ ώρα με "ασπίδα" ένα ποτάκι.........ουστ κοπρίτη............γάμα ή φύγε. :cheesy:
Σίγουρα πολλοί θα έρχονται για να το παίξουν Ιντιάνα Τζόουνς,είναι το προσφιλές σπορ
κάποιων που ζουν για να μάθουν και το πότε κλάνει μια κοπέλα της δουλειάς.
Από γαμήσι μηδέν όμως.
Συμπεράσμα:βάλτε ένα χρονικό όριο εκεί για ξεκαθάρισμα.

Κατά δεύτερον καλό θα είναι να επικεντρωθείτε ρητά στο ζητούμενο.
Το ζητούμενο είναι το "κοκό" όπως γνωρίζουμε.
Πιστεύω ότι αφαιρώντας χρόνο από το μπαλαμούτιασμα όπως προείπα και δίνοντας απλά
ένα μέρος του στο "κυρίως πιάτο" θα είστε πιο συγκεκριμένοι,πιο λειτουργικοί και με αρμονική ροή.
Λογικά αν το δούμε,θα ωθήσετε τον κόσμο να θέλει να μπει στο δωμάτιο.
Βλέπετε στην ψυχολογία της μάζας,αν ο πελάτης γνωρίζει ότι ανεβαίνοντας θα έχει "στεγανά"
στον χρόνο,θα σας τρενάρει χρονικά "στα χαμηλά" (κέρασμα) και ίσως (θα) σας "κρεμάσει".
Προσωπικά δεν θα ήθελα να καθήσω στο δωμάτιο μία ώρα με την κοπέλα γιατί δεν νομίζω
ότι θα την κατανάλωνα ολόκληρη σε εποικοδομητικό βαθμό.
Πιστεύω όμως ότι με το να δώσετε 25-30 λεπτά καθαρό χρόνο (και το εννοώ αυτό)  
στα 60 ευρώ στο απλό πρόγραμμα (σαν οδηγό στην αρχή) θα έχετε μόνο οφέλη.
Το ποσό δεν είναι απαγορευτικό κρίνοντας από τις αντίστοιχες κατηγορίες που υπάρχουν
στον αγοραίο έρωτα ενώ αν συνυπολογίσουμε ως πελάτες ότι οι κοπέλες κι οι υπηρεσίες
είναι δύο επίπεδα πιο πάνω από τα μπουρδέλα (έτσι ακούγεται-δεν ξέρω)
τότε ο συνδυασμός είναι κομπλέ.
Με απλά μαθηματικά,αφού μπορώ (αν θελήσω) να απολαύσω μια μέτρια εμφανισιακά κοπέλα
στο ταπεινό Μεταξουργείο (δεν σας συγκρίνω σαν χώρο) με καλή συμμετοχή
στα 30-40 ευρώ/30-40 λεπτά περίπου γιατί να μην δώσω παραπάνω για να λάβω
παραπάνω ομορφιά συν υπηρεσίες.Με αριθμούς πηγαίνουν όλα στον αγοραίο έρωτα και το γνωρίζετε.
Δεν θα έδινα ποτέ παραπάνω για ηδονή και ομορφιά που μπορώ να βρω πιο φθηνά.
Συμπέρασμα-ναι λοιπόν,δίνοντας μου αυτόν τον συνδυασμό με ωθείτε να σας επισκεφτώ
και να πληρώσω την ζαριά για να μάθω αν θέλω να συνεχίσω κατ'αυτόν τον τρόπο.
Το ποτό ως αξία θα το έπινα έτσι κι αλλιώς κι αλλού και το ποτό της κοπέλας ως αξία ισοσταθμίζεται
με το μπαλαμούτιασμα,όλα είναι υπολογισμένα αγαπητό xbar. :grin:

Κατά τρίτον για να ολοκληρώσω,δεν υποστηρίζω καμία έκπτωση στις τιμές σας σε αυτά που έγραψα.
Δεν ζήτησα ποτέ μου έκπτωση σε τίποτα στην ζωή μου για να έχω μούτρα μετά να πω την γνώμη μου.
Μεγαλώνοντας παρατηρώ ότι θέλω ένα και καλό "κοκό",άρα τι θέλω;χρόνο θέλω!
Αυτά είχα να πω,αποδέχομαι ότι έχετε το πάνω χέρι και θα κάνετε ότι θέλετε (καλά θα κάνετε).
Και θα έχετε το πάνω χέρι αγαπητό xbar όσο η πλευρά των πελατών τσακώνεται μεταξύ της
για μια θέση στον ήλιο (τούρκικο ρουσφέτι που σιχαίνομαι)
αντί να κοιτάζει το (τελικά σωστό) απόφευγμα του Δημητράκη 29 που μας φόρεσε τα γυαλιά
και μας είπε το αποστομωτικό: "θέλω να γαμάω εγώ και να γαμάνε κι όλοι οι Έλληνες".

Υ.Γ Όποιος δεν γουστάρει καλά θα κάνει (δεν στιγματίζω) να μην κλαίγεται,να μην βρίζει
και να μην πιέζει για να ροκανίζει το οικοδόμημα παρουσιάζοντας το ως σαθρό.
Καλύτερά θα ήταν να ασκεί την κριτική του,να θέτει τις προτάσεις του
και τελικά να κάνει τις επιλογές του μια κι έξω.

(όταν θα πάω να πιω κάτι θα έχω καλύτερη άποψη βέβαια) ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom