lollydolly
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Με την Αννα που λες εκλεισα μια χρονιά και δεν εμεινα καθόλου ευχαριστημένος!! Μου χάλασε τις αναμνήσεις σε οτι είχα πάρει 12 μήνες :-Μια ακομα επισκεψη χθες βραδυ στο X-bar συντορφα με px75, zidane68 και Biker.
πρωτη φορα με τοσο πολυ κοσμο και τοσες πολες κοπελες και πολλα δρομολογια.
Αμεσως κερδισαν το ενδιαφερον μας οι:
Σανταλ - Καστανη πλυθγηρικη μα σπαστα μαλλια στο υψος της ωμοπλατης.Πλουσιο στηθος και περιφερεια.
Αννα - μελαχρινη με κοκιινη ανταυγεια μπροστα, μινι φορεμα πλουσιο στηθος, ο ορισμος της μοιραιας γυναικας, ο Biker με το ζορι καρτηθηκε..........
Παρουσες επισης :
Μπονι : ξανθια αδυνατη σχετικα, με μινι φορεμα, αρκετα ευδοαετη αυλαντισε με πολλους πεισκεπτες.
Ιμαν : Η μελαμψη παρουσια του ομιλου, χορευε και περιφεροταν απο τραπεζι σε τυραπεζι
Εβελινα : Παροσυια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ, μλαχρινη εμ ισια μαλλια, ντυμενη με μαυρο διαφανες κορμακι,που αφηνε σε κοινη θεα τα "αποκρυφα. Χρονος δρομολογιου της 42 λεπτα.
Ντελια : η Ρουμανουλα με τα γυαλακια και τις εντυπωσιακες καμπυλες
Νταλία ; Η ετερη Ρουμανα αποτ ο Αμνεζια
Ρία : Κανθια με σπαστα μαλλια, μεχρι την μεση περιπου, αρκετα κινητικη.
Τζέσσικα : μελαχρινη εμ σιια μακρυα μαλλια, ωραιο σωμα και προσωπο, ηρθε με χαιρετησε, μαις και ειχαμε καυλαντισει σε μια απο τις προηγουμενες επισκεψεις μου.
Αλεσαντρα : Νεραη εμ τα μαλλαι της πιασμενα κοτρσο, ντυμενη αρκετα "κυριλε" συγκριτικα με της αλλε ςκοπελες
Τζενη(νομιζω εαν την καταλαβα απο τις φωτο). Μελαχρινη, με καρε μαλλαι, και αξιοπροσεκτη περιφερεια
Υπηρχαν και αλλες κοπελες τις οποιες ομως δεν αναγνωρισα
Σιγα σιγά.......
Σανταλ και Αννα σε γενικες γραμμες κερδισαν το ενδοαφερον μου, και καποια στιγμη θα γινει και η στενωτερη γνωριμια.......
τυπε αμα δεν ξερει να φορεσει λαστιχο...αστο :-
Φήμες λένε πως είναι επιπλάκι...!
εγώ με κάτι τέτοια παθαίνω και γουστάρω, όχι πάντα, αλλά αν με φέρνει στο κέφι το πλάσμα που είναι δίπλα μου ή μάλλον στα 4 μπροστά μου έτοιμο να το καταπιεί λόγω αθωότητας.
???τι εγίνε με τα βιβλιάρια υγείας οι κοπέλες που δουλεύουν στα μαγαζία κασσάνδρας έχουν??
Για ποιά λες?Επειδή πολλοί διαβάζετε κριτικές και από άλλα σάιτ, να σας ενημερώσω ό,τι στο "ελλαδακυριες" από το προφίλ συγκεκριμένης κοπέλας αφαιρέθηκαν όλα τα σχόλια. Μέχρι πριν από 2 εβδομάδες οι κριτικές της συγκεκριμένης κοπέλας ήταν γενικά καλές.Εκτός από 2-3 τελευταίες που την έθαβαν.
Δε ξέρω αν είναι ¨τεχνικό" λάθος ή οι γνωστές τακτικές..
Απλά έχετε το νου σας!
ΔΙΟΡΘΩΣΗ : Η κοπελα που αναφερω δεν ηταν η Μπονι, αλλα η ΖανετΠαρουσες επισης :
Μπονι: ξανθια αδυνατη σχετικα, με μινι φορεμα, αρκετα ευδιαθετη καυλαντισε με πολλους πεισκεπτες.
Πιθανολογω πως αναφερεται στην Ρουμπυ, η οποια ειναι η κοπελα που εργαζοταν σαν ΚεντραΓια ποιά λες?
Κατι αναμεσα.Τι είδος μπαρ είναι αυτό μεγάλε Τσεγιέν; Είναι όπως τα γνωστά μπαράκια ή είναι κάτι σαν στούντιο;
;)Πιθανολογω πως αναφερεται στην Ρουμπυ, η οποια ειναι η κοπελα που εργαζοταν σαν Κεντρα
δυσκολία να σου φορέσει το λάστιχο,
εγώ με κάτι τέτοια παθαίνω και γουστάρω, όχι πάντα, αλλά αν με φέρνει στο κέφι το πλάσμα που είναι δίπλα μου ή μάλλον στα 4 μπροστά μου έτοιμο να το καταπιεί λόγω αθωότητας.
κοίτα δεν είναι ότι δεν θα περάσει κανείς μαζί της, γιατί πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι ενημερωμένοι και βλέπουν ένα όμορφο κορίτσι κια μπαίνουν στα ενδώτερα, ή ακόμα και εμείς του σάιτ κάποια στιγμή μπορούμε να περάσουμε γνωρίζοντας το ρίσκο απλά για το παλμαρέ και για να λέμε ότι έχουμε εμπειρία και με τη συγκεκριμένη...στην πορεία ίσως φτιάξει και υπηρεσίες...
Καλήσπερα σε όλους θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά απο συζήτηση με την κέντρα τώρα ρούμπι της επισημάνθηκαν όλα τα παραπάνω σχόλια τα οποία είναι σωστά και ευσταθούν.Προφανώς μετά από κακές κριτικές, άλλαξε όνομα και κάνει νέα είσοδο. Ήταν μέτρια.