Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (10 μέλη και 30 επισκέπτες)

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
KALIMERA!  :smitten: :smitten: :smitten:                                               
PROGRAMMA GIA KIRIAKI 7.4.2013.                                                   

*KATEXAKI 8:
11-20 VERONIKA        20-06 BIANKA

*THISEOS 35:
10-20 IMAN            20-06 MELINDA

Συνημμένα

• image_1365333243407430.jpg
    image_1365333243407430.jpg
    153,5 KB · Εμφανίσεις: 26

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Μια ακομα επισκεψη χθες βραδυ στο X-bar συντορφα με  px75, zidane68 και Biker.

πρωτη φορα με τοσο πολυ κοσμο και τοσες πολες κοπελες και πολλα δρομολογια.
Αμεσως κερδισαν το ενδιαφερον μας οι:

Σανταλ - Καστανη πλυθγηρικη μα σπαστα μαλλια στο υψος της ωμοπλατης.Πλουσιο στηθος και περιφερεια.
Αννα - μελαχρινη με κοκιινη ανταυγεια μπροστα, μινι φορεμα πλουσιο στηθος, ο ορισμος της μοιραιας γυναικας, ο Biker με το ζορι καρτηθηκε..........

Παρουσες επισης :
Μπονι : ξανθια αδυνατη σχετικα, με μινι φορεμα, αρκετα ευδοαετη αυλαντισε με πολλους πεισκεπτες.
Ιμαν : Η μελαμψη παρουσια του ομιλου, χορευε και περιφεροταν απο τραπεζι σε τυραπεζι
Εβελινα : Παροσυια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ, μλαχρινη εμ ισια μαλλια,  ντυμενη με μαυρο διαφανες κορμακι,που αφηνε σε κοινη θεα τα "αποκρυφα. Χρονος δρομολογιου της 42 λεπτα.
Ντελια : η Ρουμανουλα με τα γυαλακια και τις εντυπωσιακες καμπυλες
Νταλία ; Η ετερη Ρουμανα αποτ ο Αμνεζια
Ρία : Κανθια με σπαστα μαλλια, μεχρι την μεση περιπου, αρκετα κινητικη.
Τζέσσικα : μελαχρινη εμ σιια μακρυα μαλλια, ωραιο σωμα και προσωπο, ηρθε με χαιρετησε, μαις και ειχαμε καυλαντισει σε μια απο τις προηγουμενες επισκεψεις μου.
Αλεσαντρα : Νεραη εμ τα μαλλαι της πιασμενα κοτρσο, ντυμενη αρκετα "κυριλε" συγκριτικα με της αλλε ςκοπελες
Τζενη(νομιζω εαν την καταλαβα απο τις φωτο). Μελαχρινη, με καρε μαλλαι, και αξιοπροσεκτη περιφερεια

Υπηρχαν και αλλες κοπελες τις οποιες ομως δεν αναγνωρισα
Σιγα σιγά.......  :grin:

Σανταλ και Αννα σε γενικες γραμμες κερδισαν το ενδοαφερον μου, και καποια στιγμη θα γινει και η στενωτερη γνωριμια.......

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Τι είδος μπαρ είναι αυτό μεγάλε Τσεγιέν; Είναι όπως τα γνωστά μπαράκια ή είναι κάτι σαν στούντιο;

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Μια ακομα επισκεψη χθες βραδυ στο X-bar συντορφα με  px75, zidane68 και Biker.

πρωτη φορα με τοσο πολυ κοσμο και τοσες πολες κοπελες και πολλα δρομολογια.
Αμεσως κερδισαν το ενδιαφερον μας οι:

Σανταλ - Καστανη πλυθγηρικη μα σπαστα μαλλια στο υψος της ωμοπλατης.Πλουσιο στηθος και περιφερεια.
Αννα - μελαχρινη με κοκιινη ανταυγεια μπροστα, μινι φορεμα πλουσιο στηθος, ο ορισμος της μοιραιας γυναικας, ο Biker με το ζορι καρτηθηκε..........

Παρουσες επισης :
Μπονι : ξανθια αδυνατη σχετικα, με μινι φορεμα, αρκετα ευδοαετη αυλαντισε με πολλους πεισκεπτες.
Ιμαν : Η μελαμψη παρουσια του ομιλου, χορευε και περιφεροταν απο τραπεζι σε τυραπεζι
Εβελινα : Παροσυια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ, μλαχρινη εμ ισια μαλλια,  ντυμενη με μαυρο διαφανες κορμακι,που αφηνε σε κοινη θεα τα "αποκρυφα. Χρονος δρομολογιου της 42 λεπτα.
Ντελια : η Ρουμανουλα με τα γυαλακια και τις εντυπωσιακες καμπυλες
Νταλία ; Η ετερη Ρουμανα αποτ ο Αμνεζια
Ρία : Κανθια με σπαστα μαλλια, μεχρι την μεση περιπου, αρκετα κινητικη.
Τζέσσικα : μελαχρινη εμ σιια μακρυα μαλλια, ωραιο σωμα και προσωπο, ηρθε με χαιρετησε, μαις και ειχαμε καυλαντισει σε μια απο τις προηγουμενες επισκεψεις μου.
Αλεσαντρα : Νεραη εμ τα μαλλαι της πιασμενα κοτρσο, ντυμενη αρκετα "κυριλε" συγκριτικα με της αλλε ςκοπελες
Τζενη(νομιζω εαν την καταλαβα απο τις φωτο). Μελαχρινη, με καρε μαλλαι, και αξιοπροσεκτη περιφερεια

Υπηρχαν και αλλες κοπελες τις οποιες ομως δεν αναγνωρισα
Σιγα σιγά.......  :grin:

Σανταλ και Αννα σε γενικες γραμμες κερδισαν το ενδοαφερον μου, και καποια στιγμη θα γινει και η στενωτερη γνωριμια.......
Με την Αννα που λες εκλεισα μια χρονιά και δεν εμεινα καθόλου ευχαριστημένος!! Μου χάλασε τις αναμνήσεις σε οτι είχα πάρει 12 μήνες  :-

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0

[move] :)  :)  :)  08/04    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Λουιζα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο -Κλειστό - Ναταλυ
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Αννα - Αννα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Μελινα - Σαμπρινα - Τζούλια/Ελιζα
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Σαβινα/Ελενα - Σαβινα/Ελενα
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ζετα - Καρολινα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Μονικα - Μικη

Βριλησσου 60(πανω):Κλειστό -  Μελισα - Μελισα

Θησεως 40(κατω): Ζωή/Αντζελα - Ελενα/Σοφια - Ελενα/Σοφια

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0

[move] :)  :)  :)  09/04    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα/Μελινα - Λουιζα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο -Κλειστό - Ναταλυ
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Αννα - Αννα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Μελινα/Ιρενα - Μικη/Μελισα - Τζούλια/Ελιζα
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Σαβινα/Μαρία - Σαβινα/Ελενα
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ζετα - Ιρενα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Μονικα/Ελενα - Καρολινα/Μελισα

Βριλησσου 60(πανω):Κλειστό -  Σαμπρινα - Μικη

Θησεως 40(κατω): Ζωή/Αντζελα - Ελενα/Σοφια - Ελενα/Σοφια

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Επειδή πολλοί διαβάζετε κριτικές και από άλλα σάιτ, να σας ενημερώσω ό,τι στο "ελλαδακυριες" από το προφίλ συγκεκριμένης κοπέλας αφαιρέθηκαν όλα τα σχόλια. Μέχρι πριν από 2 εβδομάδες οι κριτικές της συγκεκριμένης κοπέλας ήταν γενικά καλές.Εκτός από 2-3 τελευταίες που την έθαβαν.
Δε ξέρω αν είναι ¨τεχνικό" λάθος ή οι γνωστές τακτικές..
Απλά έχετε το νου σας!

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.807
Πόντοι
3.715
τυπε αμα δεν ξερει να φορεσει λαστιχο...αστο :-

εγώ με κάτι τέτοια παθαίνω και γουστάρω, όχι πάντα, αλλά αν με φέρνει στο κέφι το πλάσμα που είναι δίπλα μου ή μάλλον στα 4 μπροστά μου έτοιμο να το καταπιεί λόγω αθωότητας.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εγώ με κάτι τέτοια παθαίνω και γουστάρω, όχι πάντα, αλλά αν με φέρνει στο κέφι το πλάσμα που είναι δίπλα μου ή μάλλον στα 4 μπροστά μου έτοιμο να το καταπιεί λόγω αθωότητας.
:rockon:

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.691
Πόντοι
506
Δευτερα στο Βριλησσου 42  :-*  Νταρια + Φριντα. Ζιζελ + Νατασσα. Σοφια + Μαργκω.  :-* :-* :-*

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Επειδή πολλοί διαβάζετε κριτικές και από άλλα σάιτ, να σας ενημερώσω ό,τι στο "ελλαδακυριες" από το προφίλ συγκεκριμένης κοπέλας αφαιρέθηκαν όλα τα σχόλια. Μέχρι πριν από 2 εβδομάδες οι κριτικές της συγκεκριμένης κοπέλας ήταν γενικά καλές.Εκτός από 2-3 τελευταίες που την έθαβαν.
Δε ξέρω αν είναι ¨τεχνικό" λάθος ή οι γνωστές τακτικές..
Απλά έχετε το νου σας!
Για ποιά λες?

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Παρουσες επισης :
Μπονι : ξανθια αδυνατη σχετικα, με μινι φορεμα, αρκετα ευδιαθετη καυλαντισε με πολλους πεισκεπτες.
ΔΙΟΡΘΩΣΗ : Η κοπελα που αναφερω δεν ηταν η Μπονι, αλλα η Ζανετ

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Τι είδος μπαρ είναι αυτό μεγάλε Τσεγιέν; Είναι όπως τα γνωστά μπαράκια ή είναι κάτι σαν στούντιο;
Κατι αναμεσα.
Μπαρακι που μπορεις να βρεις πολλες απο τις κοπελες που εργαζονατι στην "γερμανικη" αλυσιδα και ειναι διαθεσιμες για sex στο γειτονικο studio Σ144

Οτι πληροφορια θελεις μπορεις να τις βρεις εδω :

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
δυσκολία να σου φορέσει το λάστιχο,

Πράγματι το σκηνικό μπορεί να σε φτιάξει, αλλά αν το δεις ψύχραιμα εγώ ξενερώνω αφενός μεν γιατί λείπει η βασική εμπειρία και αφετέρου γιατί όπως δυσκολεύεται σε εμένα δυσκολεύτηκε και στους 1000 προηγούμενους άρα σε κάποιον πιθανόν να μην το έβαλε τόσο καλά και αυτός να μην το διόρθωσε όπως κάνω εγώ σε αυτές τις περιπτώσεις. Δυστυχώς ακόμη και έμπειρες κοπέλες πολλές φορες δεν βάζουν το προφυλακτικό σωστά.

κοίτα δεν είναι ότι δεν θα περάσει κανείς μαζί της, γιατί πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι ενημερωμένοι και βλέπουν ένα όμορφο κορίτσι κια μπαίνουν στα ενδώτερα, ή ακόμα και εμείς του σάιτ κάποια στιγμή μπορούμε να περάσουμε γνωρίζοντας το ρίσκο απλά για το παλμαρέ και για να λέμε ότι έχουμε εμπειρία και με τη συγκεκριμένη...στην πορεία ίσως φτιάξει και υπηρεσίες...

Εύστοχη τοποθέτηση :thumbsup:

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
KALIMERA! KALI EVDOMADA!  :smitten: :smitten: :smitten:  
SIMERINO PROGRAMMA:                                                        

*KATEXAKI 8:
11-20 BONNY         20-06 JENNY & ELENI

*THISEOS 35:
10-20 NIKOL         20-06 PAOLA

Συνημμένα

• image_1365419828613957.jpg
    image_1365419828613957.jpg
    151,1 KB · Εμφανίσεις: 17

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
Προφανώς μετά από κακές κριτικές, άλλαξε όνομα και κάνει νέα είσοδο. Ήταν μέτρια. 
Καλήσπερα σε όλους θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά απο συζήτηση με την κέντρα τώρα ρούμπι της επισημάνθηκαν όλα τα παραπάνω σχόλια τα οποία είναι σωστά και ευσταθούν.
Η κοπέλλα δέχθηκε τα λάθη της τα οποία δικαιολογούνται απο την απειρία της και υποσχέθηκε να προσπαθήσει να αλλάξει τον τρόπο δουλειάς της μετά απο όλα αυτά συμφωνήσαμε να το ξαναπροσπαθήσουμε μαζί της γιατί αφενός είναι μια πολύ ωραία γυναίκα κατα γενική ομολόγία και αφετέρου όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία απο εκεί και περά η ευθύνη χειρισμού των καταστάσεων άπτεται αποκλειστικά σε αυτήν.
Συμφωνούμε μαζί σας ότι δεν είναι και καιροί και εποχές για μακρού χρόνου πειράματα σας ευχαριστούμε όλους για τις παρατηρήσεις σας όσο και για τα σχόλια σας γιΑτί μας παρακινήσατε να μπούμε σε μια διαδικασία με την ρούμπι για να μπορέσουμε να βρούμε κάποια λύση μαζί της πριν το πρόβλημα γίνει ακόμα μεγαλύτερο.
Ευχαριστούμε τον cheyenne για την κατατοπιστική του κριτική οσον αφορά την αμαλί και αυτό το θέμα υποσχόμαστε να το συζητήσουμε με την ίδια και να το βελτιώσει.
καλό απόγευμα και καλή εβδομάδα σε όλους.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom