Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

eagle

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Βασικά όπως αναφέρει και CHEYENNE είναι από τις υπηρεσίες που προσφέρονται κατά βάση με κάποιο έξτρα στο δωμάτιο και αυτός είναι και ο λόγος που ρωτάω εδώ. Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί να μην αναφέρεται "επίσημα" στις υπηρεσίες των στούντιο και με το αντίστοιχο αντίτιμο. Στο εξωτερικό, στα αντίστοιχα μαγαζιά είναι μια από τις υπηρεσίες που προσφέρουν κάποιες κοπέλες.
Ας το σκεφτούνε πάντως τα στούντιο. Το να έχουν κάποιες κοπέλες που προσφέρουν τέτοιες υπηρεσίες σίγουρα θα τονώσει την κίνηση. Δεν νομίζω να είμαι ο μόνος που θα έδινα ένα παραπάνω έξτρα για μια χυμένη φατσούλα....

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Βασικά όπως αναφέρει και CHEYENNE είναι από τις υπηρεσίες που προσφέρονται κατά βάση με κάποιο έξτρα στο δωμάτιο και αυτός είναι και ο λόγος που ρωτάω εδώ. Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί να μην αναφέρεται "επίσημα" στις υπηρεσίες των στούντιο και με το αντίστοιχο αντίτιμο. Στο εξωτερικό, στα αντίστοιχα μαγαζιά είναι μια από τις υπηρεσίες που προσφέρουν κάποιες κοπέλες.
Ας το σκεφτούνε πάντως τα στούντιο. Το να έχουν κάποιες κοπέλες που προσφέρουν τέτοιες υπηρεσίες σίγουρα θα τονώσει την κίνηση. Δεν νομίζω να είμαι ο μόνος που θα έδινα ένα παραπάνω έξτρα για μια χυμένη φατσούλα....

Νομίζω χωρίς να είμαι ειδικός ότι επειδή όταν χύνεις στο πρόσωπο συνήθως η μπάλα παίρνει και τα μαλλιά, αυτός είναι ο λόγος που δεν το πολυθέλουν όχι μόνο οι ιερόδουλες αλλά και γενικά οι γυναίκες.  

karma_sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2012
Like
6
Πόντοι
1

Παρ'όλα αυτά αν είσαι διατεθιμένος για ένα εξτραδάκι,μπορείς να δοκιμάσεις κάποια Call Girl..!Το ίδιο και το αυτό θα είναι.

SilverSerfer

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Νομίζω χωρίς να είμαι ειδικός ότι επειδή όταν χύνεις στο πρόσωπο συνήθως η μπάλα παίρνει και τα μαλλιά, αυτός είναι ο λόγος που δεν το πολυθέλουν όχι μόνο οι ιερόδουλες αλλά και γενικά οι γυναίκες. 

αν πετυχεις τα ματια, τσουζει κιολας (το`κανα κατα λαθος με τη γυναικα μου καποτε, και αυτη φορουσε φακους επαφης... ενταξει, δεν τσαντιστηκε, αλλα αναγκαστηκε να καθαριζει τον φακο μετα και το ματι ηταν κοκκινο για λιγη ωρα). Αλλα ανταμειψε το ρισκο με εξτρα και θα βρεις αυτο που θες, δεν ειναι και τοσο τρελο βιτσιο.

karma_sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2012
Like
6
Πόντοι
1
Για να το λέτε 2 παλαιοί (αναφερόμενος στον τίτλος σας) κάτι παραπάνω ξέρετε!  :grin:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
[move] :)  :)  :)   31/12    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λουίζα - Αλεξάνδρα - Βίκυ
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστό - Kλειστό - Kλειστό
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστό - Βίκυ - Άντζελα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Κλειστό - Ζέτα/Ιρένα - Μαρίνα/Αλεξάνδρα
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Κλειστό - Κορίνα - Ιρένα
Κασσανδρας 6:   Κλειστό - Μαντόνα - Μαντόνα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Μόνικα - Κλειστό

Βριλησσου 60(πανω): Κλειστό - Σαμπρίνα - Κορίνα

Θησεως 40(κατω): Ζωή - Σοφία/Ελένη - Σοφία/Ελένη

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα

ΚΑΙ

[move] :)  :)  :)   01/01    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λουίζα - Αλεξάνδρα - Βίκυ
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστό - Kλειστό - Kλειστό
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστό - Σαμπρίνα - Άντζελα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Κλειστό - Μόνικα - Μαρίνα/Αλεξάνδρα
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Κλειστό - Κορίνα - Λουίζα
Κασσανδρας 6:   Κλειστό - Ιρένα - Ιρένα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Βίκυ - Κλειστό

Βριλησσου 60(πανω): Κλειστό - Μαντόνα - Μαντόνα/Ζανέτ

Θησεως 40(κατω): Ζωή - Σοφία/Ελένη - Σοφία/Ελένη

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα
Χρόνια πολλά και καλή χρονια σε όλους.

Η Μαντόνα δεν δουλεψε ανήμερα πρωτοχρονιάς στη Βριλισσού.Οκ δικαίωμα της όπως έχουμε πει.Τα τηλέφωνα απο κάτω δεν έχεις πει οτι είναι για να επιβεβαιώνουμε το πρόγραμμα?Γιατι πήρα και μου λέει μια κυρία οτι δεν λέμε ποιά κοπέλα δουλεύει αλλά αν είναι ανοιχτό το στούντιο  :headbang: :headbang:  :uglystupid:  !! Της λέω δεν με ενδιαφέρει αν είναι ανοιχτό το στούντιο με ενδιαφέρει αν είναι η Μαντόνα εκει γιατί θα πάω απο Βουλιαγμένη!!! Μου λέει δεν λέμε τέτοιες πληροφορίες!!!! Πήγα και τελικά δεν ήταν και ερωτώ δεν είχες πει οτι τα τηλέφωνα είναι για τέτοιες πληροφορίες? Αρα κάποιος απο τους 2 σας ή εσύ ή αυτή που απάντησε στο τηλέφωνο λέει ανακρίβειες!!

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305

Η Μαντόνα δεν δουλεψε ανήμερα πρωτοχρονιάς στη Βριλισσού.Οκ δικαίωμα της όπως έχουμε πει.Τα τηλέφωνα απο κάτω δεν έχεις πει οτι είναι για να επιβεβαιώνουμε το πρόγραμμα?Γιατι πήρα και μου λέει μια κυρία οτι δεν λέμε ποιά κοπέλα δουλεύει αλλά αν είναι ανοιχτό το στούντιο  :headbang: :headbang:  :uglystupid:  !! Της λέω δεν με ενδιαφέρει αν είναι ανοιχτό το στούντιο με ενδιαφέρει αν είναι η Μαντόνα εκει γιατί θα πάω απο Βουλιαγμένη!!! Μου λέει δεν λέμε τέτοιες πληροφορίες!!!! Πήγα και τελικά δεν ήταν και ερωτώ δεν είχες πει οτι τα τηλέφωνα είναι για τέτοιες πληροφορίες? Αρα κάποιος απο τους 2 σας ή εσύ ή αυτή που απάντησε στο τηλέφωνο λέει ανακρίβειες!!
Όπως και σε πολλούς άλλους τομείς η έννοια σεβασμός προς τον πελάτη είναι άγνωστη σε ορισμένες επιχειρήσεις! Αν η υπηρεσία ενήργησε αυτοβούλως θα έπρεπε να οδηγηθεί στην έξοδο..όπως το γκαρσόνι που σε στριπο-στούντιο απαίτησε 5 ευρώ δώρο..

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96

να συμπληρώσω για της κοπέλες στο εξωτερικό όχι μονο το κάνουν όλες ισα ισα που οι πιο πολλές σε παρακαλάνε κιόλας για cim
και σε ακριβά προγράμματα δεν το χρεώνουν

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Όπως και σε πολλούς άλλους τομείς η έννοια σεβασμός προς τον πελάτη είναι άγνωστη σε ορισμένες επιχειρήσεις! Αν η υπηρεσία ενήργησε αυτοβούλως θα έπρεπε να οδηγηθεί στην έξοδο..όπως το γκαρσόνι που σε στριπο-στούντιο απαίτησε 5 ευρώ δώρο..
Περιμένω την απάντηση ταύρε!

Η Ελβίρα δουλεύει κανονικά? Γνωρίζει κάποιος?

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
να συμπληρώσω για της κοπέλες στο εξωτερικό όχι μονο το κάνουν όλες ισα ισα που οι πιο πολλές σε παρακαλάνε κιόλας για cim
και σε ακριβά προγράμματα δεν το χρεώνουν

cim ή cif ?
(στόμα ή πρόσωπο ?)

:think: :think: :think: :think:

assosi

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
1

Η Μαντόνα δεν δουλεψε ανήμερα πρωτοχρονιάς στη Βριλισσού.Οκ δικαίωμα της όπως έχουμε πει.Τα τηλέφωνα απο κάτω δεν έχεις πει οτι είναι για να επιβεβαιώνουμε το πρόγραμμα?Γιατι πήρα και μου λέει μια κυρία οτι δεν λέμε ποιά κοπέλα δουλεύει αλλά αν είναι ανοιχτό το στούντιο  :headbang: :headbang:  :uglystupid:  !! Της λέω δεν με ενδιαφέρει αν είναι ανοιχτό το στούντιο με ενδιαφέρει αν είναι η Μαντόνα εκει γιατί θα πάω απο Βουλιαγμένη!!! Μου λέει δεν λέμε τέτοιες πληροφορίες!!!! Πήγα και τελικά δεν ήταν και ερωτώ δεν είχες πει οτι τα τηλέφωνα είναι για τέτοιες πληροφορίες? Αρα κάποιος απο τους 2 σας ή εσύ ή αυτή που απάντησε στο τηλέφωνο λέει ανακρίβειες!!

Και εγω την πατησα ετσι . Πήγα στο βουνό για την ντίβα αλλα τελικα έφαγαν φόλα . Δεν ξέρω αν φταίει η Μαντόνα , η φταίει η επιχείρηση  που δεν ενημερώνει τους πελάτες της !

striker99

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά επειδή δεν έχω πολύ χρόνο για να κατέβω άσκοπα Γκάζι, ξέρετε αν η Ελίζα (Σάρα) από Κασσάνδρας δουλεύει μετά τις 12 σε κάποιο ίδρυμα απόψε;

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ρε παιδιά επειδή δεν έχω πολύ χρόνο για να κατέβω άσκοπα Γκάζι, ξέρετε αν η Ελίζα (Σάρα) από Κασσάνδρας δουλεύει μετά τις 12 σε κάποιο ίδρυμα απόψε;
To πιθανοτερο οχι.

απ΄οτι ξερω λειπει ακομα σε διακοπες.

striker99

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ συναγωνιστή!

Έχεις να προτείνεις κάποια με κύριο προσόν το πλούσιο στήθος για απόψε;

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

προσωπικά είμαι εναντίων. Όχι οτι δεν θα μου άρεσε να πιτσιλίσω κάποια στην μάπα αλλά θεωρώ οτι είναι λάθος να γίνεται σε στούντιο/μπουρδέλο. Καταρχάς αμα ρίξω σε κάποια και την πάρει στο μάτι τι θα γίνει; Θα τσούζει, θα δακρύσει, μπορεί να της χαλάσει το μεηκ-απ, να κοκκινίσει και μετά ποιός θα φταίει εγώ ή αυτή;

Επιπλέον είμαι εναντίων οποιουδήποτε είδους "extreme sport" στο χώρο του πληρωμένου έρωτα. Η υγεία είναι πάνω απ'όλα και επειδή υπάρχει μεγάλος βαθμός επικινδυνότητας και για τις κοπέλες και για εμάς καλό είναι να προσέχουμε.

Τέλος θεωρώ λάθος να γίνεται με εξτραδάκι μιας και πιθανών θα είναι εναντίων των πολιτικών του εκάστοτε μαγαζιού. Αλλιώς να το διαφημίσουν στις παρεχόμενες υπηρεσίες τις κοπέλας, διότι διαφορετικά μιλάμε για αντι-επαγγελματική συμπεριφορά.

drizzt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
762
Πόντοι
306
Τελικά η Μελίνα στο Κασσάνδρας είναι η κανονική Μελίνα  ή απλα το γραψαν για διαφήμιση...

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.994
Πόντοι
36.618
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom