Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.013
Πόντοι
26.470
Ρε παιδιά επειδή δεν έχω πολύ χρόνο για να κατέβω άσκοπα Γκάζι, ξέρετε αν η Ελίζα (Σάρα) από Κασσάνδρας δουλεύει μετά τις 12 σε κάποιο ίδρυμα απόψε;
θα αργήσει να επιστρέψει καθώς ειναι διακοπές στην πατριδα της....

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
χρονια πολλα και καλα και ευτυχισμενα σε ολους.ευχομαι σε ολο το κοσμο να καταφερει να βγει απο αυτη τη στενωπο για να ζησουμε επιτελους σαν ανθρωποι...

υγεια,γεματες τσεπες και τεραστιες καυλες να εχει το 2013 για τους συναδελφους πουτανοκαψουρηδες,να εχει καλα τα κοριτσια και τις τσατσαδες επισης φυσικα !!!  αντε, ας ειναι καλα και οι ιδιοκτητες,οι νταβατζηδες, οι τσιμπά ,ολοι αυτοι οι αρουραιοι... κλπ κλπ

απο ψευτοτσαρκες των αγίων ημερών εχουμε :

γρηγορα γρηγορα καποιο πρωινο στη φυλης....(δε θυμαμαι και πολλα βεβαια)
φ86κ ....μελαχροινο πιπινι,ομορφο τουμπανακι,ρουμανικο πιθανοτατα,μικρο στητο βυζακι,καλο πατουρι κλπ με μεγαλες υποσχεσεις στο μπλα μπλα για το τι θα μου κανει στο δωματιο,τραβηγμα απο το καβάλο για να μπουμε μεσα κοκ. αξιολογη εμφανισιακα,την εχω ξαναδει πριν καιρο που κατεβηκα φυλης στο φ86 πανω.
φ84 πανω...μια ξανθουλα,μετρια φατσα,καλουτσικο σωματακι με πολλα ταττου και σιλικονη αν δεν απατωμαι,ευδιαθετη,αερατη και χαμογελαστη στο σαλοναρισμα.
φ65 κατω....καστανοξανθη,ψηλουλα με καπως ατσουμπαλο σωμα,αδιαφορη.
φ80.....μαρια νομιζω. μια μελαχροινη τσιγγανουλα με μεγαλα βυζακια και αξιολογο πατουρι με σωστα πιασιματα.πηγε να κανει κατι κολπα να δειξει οτι εχει διαθεση,αλλα η οκνηρια της δε κρυβοταν με τιποτα.
φ59 κατω...καστανομελαχροινη,ψηλη,μετρια φατσα(ειναι καπως μυταρου),ομορφο χαμογελο και βλεμμα,αερατο ωραιο σαλοναρισμα,κορμαρα-μουναρα η κυρια!!!
φωκ17κατω....πρεπει να ηταν μια καστανη αδιαφορη.
φωκ19...ακομη πιο αδιαφορη
φωκ25 κατω....μια συμπαθητικη,ομορφουλα και γλυκουλα πετιτ καστανοξανθη με φλατ κωλαρακι,σαν να ειπε απο πολωνια η τσατσα.
αγκυρας...νουμερα δε θυμαμαι,ειχα χρονια να περπατησω σε αυτο το δρομο λογω τρανσοσπιτων,στις 2 μονοκατοικιες που ειναι προς φυλης, στο ενα βγηκε μια νταρντανομιλφ με ξανθο κοντο μαλλι,ευγενικη φυσιογνωμια και συμπεριφορα,αξιολογη δειχνει,αντζελα το ονομα της. στο διπλα επισης μιλφακι,αλλα καπως γαμησετα απο εμφανιση,βαλερια,βαλκυρια,καπως ετσι το ονοματακι της.

και συνεχιζουμε με τα αγαπητα μας στουντιος

αριστοτελους 6...μιχαελλα.μελαχροινη γελαστη,καλο σωμα με σχετικα μεγαλη περιφερεια,απλα μια συμπαθητικη κοπελα της διπλανης πορτας(οι φωτος την κολακευουν πολυ)

κασσανδρας 4 πανω...επιτελους μου ηρθε καποια στιγμη η ορεξη να παω γκαζι και με την ευκαιρια να παω να δω την αννα που ακουγονται τοσα πολλα.ομορφη λεπτη μελαχροινη με πολυ καλη συμπεριφορα στο σαλονι.φυσικα και σας πιστευω πως μεσα ειναι κορυφαια.γνωστη φυσιογνωμια,δε μπορω να θυμηθω απο που ομως,σιγουρα δεν την εχω παρει. απο οσα ειχα ακουσει...περιμενα οτι θα με σοκαρει η ομορφια ή το σεξαπηλ της,κατι ομως που δε συνεβει. μπηκε στα υποψιν αλλα στο χαλαρο...
εκει που χαζευαμε την αννα στον στυλο,λεει "δεν ειμαι μονη μου,εχουμε και αλλη κοπελα,μαρια ελα και εσυ να σε δουνε". ακουμε κατι ντακους τοκ  τοκ να περπατανε,ωπα λες να σκασει κανα δυνατο μουνι? με το που βγαινει η κοπελια,μου ηρθε τρελλο γελιο ξαφνικα και ταυτοχρονα στον εγκεφαλο το ασμα "ντρίγκι ντρίγκι ντρίγκι ντρίγκι ντρίγκ η μανα μου ντριγκι ντριγκι ντριν...."  απο αδιαφορη εως ασχημουλα και σαλοναρισμα σουργελο,κριμα...

βριλησσου 55....αλεξια,καστανη,αρκετα ομορφη,κοντα στα 30 πρεπει να ειναι,απο ρουμανια.απλο προγραμμα και βουρ.απο κοντα....ομορφο προσωπο,καλο στητο βυζακι,γενικα ενα πολυ καλο κορμι.κλασσικα προκαταρκτικα (μετρια δηλαδη),μετριοκαλο πιπονι,πολυ καλα στησιματα,απο συμμετοχη ετσι και ετσι. μια καλουτσικη καταθεση που δυσκολα ομως θα επαναληφθει....

[size=15pt]ιλονα[/size] (βριλησσου 55 επισης)
....κοντουλα,μελαχροινη με καρε μαλακι,λευκο δερμα,μεγαλο ταττου στη πλατη,μικρο στητο βυζακι,πολυ ομορφο προσωπο με πιρσινγκ κλπ. απο ρωσσια-ουκρανια-κατι τετοιο τελος παντων. εδω να πω την αληθεια ενα σοκ το επαθα  απλο προγραμμα με 50 ευρω και περασα παρα πολυ καλα !!! δυνατο καυλακι η ιλονα παιδες και ενα μεγαλο μπραβο μου που περασα μαζι της οπως λεει και ο τυπος στη "συντελεια" του σκαι  :2funny: θα ξανατιμηθει με 1000 φυσικα  :bigdick:

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
καλη χρονια και σε σενα nikospireas με την τιτανομεγιστοτεραστια μπουρδελοστουντιο ενημερωση  :rockon:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
741
Like
52.051
Πόντοι
36.988
Από το μαγαζί και την περιγραφή προφανώς αναφέρεσαι στην Αλέξια τη Ρωσίδα, μια από τις πιο παλιές καραβάνες των αθηναϊκών στούντιο. Γυναίκα μοναδικής ομορφιάς, πραγματική αρχοντομουνάρα, αλλά "Βασίλισσα των Πάγων" μέσα στο δωμάτιο.
Έστω κι'έτσι, πιστεύω πως κάθε στουντιάκιας που σέβεται τον εαυτό του οφείλει να περάσει μια φορά μαζί της γιατί πόσες ευκαιρίες θα έχουμε να βρεθούμε με μια τέτοια γυναίκα. 

Πιστέυω ότι αξίζει και παραπάνω επισκέψεις από μία...Είναι κουκλί η Αλεξία...

zolie

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Like
122
Πόντοι
1
απο καρεα 30 εχει περασει κανεις τελευταια;

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
προσωπικά είμαι εναντίων. Όχι οτι δεν θα μου άρεσε να πιτσιλίσω κάποια στην μάπα αλλά θεωρώ οτι είναι λάθος να γίνεται σε στούντιο/μπουρδέλο. Καταρχάς αμα ρίξω σε κάποια και την πάρει στο μάτι τι θα γίνει; Θα τσούζει, θα δακρύσει, μπορεί να της χαλάσει το μεηκ-απ, να κοκκινίσει και μετά ποιός θα φταίει εγώ ή αυτή;

αν είναι έμπειρη ούτε θα στραβωθεί,ούτε θα τσούξει ούτε τίποτα 

θα κλείσει τα ματάκια της και θα σε αφήσει να εναποθέσεις τα φλόκια σου  :cum: :cum: :cum:

στα χειλάκια της,στο πηγουνάκι της και στα μαγουλάκια της 

Τέλος θεωρώ λάθος να γίνεται με εξτραδάκι μιας και πιθανών θα είναι εναντίων των πολιτικών του εκάστοτε μαγαζιού. Αλλιώς να το διαφημίσουν στις παρεχόμενες υπηρεσίες τις κοπέλας, διότι διαφορετικά μιλάμε για αντι-επαγγελματική συμπεριφορά.

στην "ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ" δουλεύεις ?  :2funny: :2funny: :2funny:

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού (Ε.Α.) είναι θεματοφύλακας της εύρυθμης λειτουργίας της αγοράς και εγγυάται την εφαρμογή του δικαίου του ανταγωνισμού. H Eπιτροπή Ανταγωνισμού λειτουργεί ως ανεξάρτητη αρχή και έχει διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια.
Γενικοί Στόχοι

Διατήρηση ή αποκατάσταση της υγιούς ανταγωνιστικής δομής της αγοράς
    Προστασία των συμφερόντων του καταναλωτή
    Οικονομική ανάπτυξη

Μέσα

Καταπολέμηση των πρακτικών που περιορίζουν ή νοθεύουν τον ανταγωνισμό και καταλήγουν σε βλάβη των καταναλωτών
    Καταπολέμηση των φραγμών εισόδου στην αγορά, η οποία πρέπει να είναι ελεύθερη και ανοιχτή για όλες τις επιχειρήσεις

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0
[move] :)  :)  :)  04/01    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λουίζα - Αλεξάνδρα - Αλεξάνδρα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστό - Kλειστό - Άντζελα
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστό - Άννα - Άννα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Μελίνα - Αμάντα - Μαρίνα/Αμάντα
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Κλειστό - Σαμπρίνα - Λουίζα
Κασσανδρας 6:  Κλειστό - Μίκη/Ιρένα - Μίκη/Ιρένα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Βίκυ/Μαρία/Νικολέτα - Τζούλια/Βίκη

Βριλησσου 60(πανω): Κλειστό - Ζέτα - Κορίνα

Θησεως 40(κατω): Ζωή/Πάολα/Σάντρα Love - Σοφία/Ελένη - Σοφία/Ελένη/Σάντρα Love

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα :-* :-* :-* :-*

Και η Αμάντα μας!

URL]]

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
741
Like
52.051
Πόντοι
36.988
[move] :)  :)  :)   04/01    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λουίζα - Αλεξάνδρα - Αλεξάνδρα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστό - Kλειστό - Άντζελα
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστό - Άννα - Άννα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Μελίνα - Αμάντα - Μαρίνα/Αμάντα
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Κλειστό - Σαμπρίνα - Λουίζα
Κασσανδρας 6:   Κλειστό - Μίκη/Ιρένα - Μίκη/Ιρένα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Βίκυ/Μαρία/Νικολέτα - Τζούλια/Βίκη

Βριλησσου 60(πανω): Κλειστό - Ζέτα - Κορίνα

Θησεως 40(κατω): Ζωή/Πάολα/Σάντρα Love - Σοφία/Ελένη - Σοφία/Ελένη/Σάντρα Love

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα :-* :-* :-* :-*

Και η Αμάντα μας!

http://[URL unfurl="true"]www.kassandras4-kato.com/images/pictures/amanda/13.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

:headbang3:Να τα.......Η μεγάλη επιστροφή....Σπεύσατε.... :o

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
απο καρεα 30 εχει περασει κανεις τελευταια;
απο το απόγευμα και μετά είναι ανοιχτό με αγνώστου προελεύσεως και ποιότητας γυναίκες

και η Σαρα;Βγηκε συνταξη;
διακοπές στην τσεχία
σε 15-20 μέρες επιστρέφει  :pipa3: :pipa3: :pipa3:

zolie

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Like
122
Πόντοι
1
στα ντεκς ο ταβερνιαρης;

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
απο το απόγευμα και μετά είναι ανοιχτό με αγνώστου προελεύσεως και ποιότητας γυναίκες
διακοπές στην τσεχία
σε 15-20 μέρες επιστρέφει  :pipa3: :pipa3: :pipa3:
Μετά τις 8 το απόγευμα που πέρασα δεν μας άνοιξαν...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom