Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Έχεις δίκιο, υπάρχει και το Kωνσταντινουπολεως 94 που είναι αποδεκτό, αλλά από πρωκτικά (και γλωσσόφιλα) δεν ξέρω εάν θα βρει.

Για τα άλλα 3 ???? :think:
Οπως σωστα εγραψες και εσυ, εξαρταται απο την κοπελα που εργαζεται.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.994
Πόντοι
36.618
υπαρχει κανα στουντιο που προσφερει φουλ προγραμμα, δηλ πρωκτικο, γλωσσοφιλα τα παντα, για ενα 50αρι? σημειωνω οτι ειμαι πολυ φαν των μιλφ, αλλα και το πιπινι που φερεται σαν μιλφ δε με χαλαει καθολου...
Όλα αυτά με 50...; :huh:Δεν νομίζω..!

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.850
Πόντοι
3.715
Αργουν να τελειωσουν, εχουν επιθετικη συμπεριφορα και δημιουργουν προβληματα στις κοπελες και το μαγαζι.
Καποιες φορες "τα βγαζουν¨ και στο δωματιο (αν γινομαι κατανοητος).......

Μου εχουν τυχει περιστατικα γι΄αυτο και τοποθετουμαι......

δηλαδή προτείνετε να μπει αλκοτέστ ηλεκτρονικό στην πόρτα ή πινακίδα μακρυά οι εκπνέοντες αλκοολούχους υδρατμούς;

Μου έχουν τύχει χειρότεροι συναγωνιστές που δεν ήταν πιωμένοι πάντως, τρις χειρότεροι.

Σε όλα τα άλλα συμφωνώ, ειδικά αν μετά το σεξ ο μεθυσμένος αφήσει την πίτσα στην είδοσο του ιδρύματος

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
δηλαδή προτείνετε να μπει αλκοτέστ ηλεκτρονικό στην πόρτα ή πινακίδα μακρυά οι εκπνέοντες αλκοολούχους υδρατμούς;

Μου έχουν τύχει χειρότεροι συναγωνιστές που δεν ήταν πιωμένοι πάντως, τρις χειρότεροι.

Σε όλα τα άλλα συμφωνώ, ειδικά αν μετά το σεξ ο μεθυσμένος αφήσει την πίτσα στην είδοσο του ιδρύματος

Δεν προτείνω τιποτα.

Απλα απαντησα στην ερωτηση σου.

τι έχουν οι μεθυσμένοι;;;

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Επισης θα ηθελα να συμπληρωσω πως οταν καποιος ειναι μεθυσμενος/πιωμενος και θελει να περασει με την κοπελλα στις 4:00 το πρωι τοτε το πιο πιθανο ειναι να ταλαιπωρηθει και ο ιδιος αλλα και η κοπελλα αφου ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να καταφερει να τελειωσει. Οσες περιπτωσεις ξερω φιλων μου που περασαν με αυτο τον τροπο κατεληξαν σε παταγωδη αποτυχια.
Οποτε κριμα δεν ειναι και για τα φραγκα αλλα και για το ανδρικο γοητρο να περναμε στο δωματιο νηφαλιοι και σε νορμαλ ωρες?
Εγω στις 4-5 το πρωι δεν εχω ορεξη για τιποτα αλλο παρα μονο να κοιμηθω.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Επισης θα ηθελα να συμπληρωσω πως οταν καποιος ειναι μεθυσμενος/πιωμενος και θελει να περασει με την κοπελλα στις 4:00 το πρωι τοτε το πιο πιθανο ειναι να ταλαιπωρηθει και ο ιδιος αλλα και η κοπελλα αφου ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να καταφερει να τελειωσει. Οσες περιπτωσεις ξερω φιλων μου που περασαν με αυτο τον τροπο κατεληξαν σε παταγωδη αποτυχια.
Οποτε κριμα δεν ειναι και για τα φραγκα αλλα και για το ανδρικο γοητρο να περναμε στο δωματιο νηφαλιοι και σε νορμαλ ωρες?
και αυτό εξαρτάται ανά περίπτωση....ορισμενες από τις καλύτερες μου καταθέσεις της έχω κάνει τα ξημερώματα, λίγο πριν χαράξει...βεβαια πάντα νηφάλιος, άντε με ένα ποτηράκι κρασί...

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
και αυτό εξαρτάται ανά περίπτωση....ορισμενες από τις καλύτερες μου καταθέσεις της έχω κάνει τα ξημερώματα, λίγο πριν χαράξει...βεβαια πάντα νηφάλιος, άντε με ένα ποτηράκι κρασί...
Ναι αμα εισαι ξεκουραστος ειναι αλλιως.
Οι περισσοτεροι ομως αφου εχουν πιει και ειναι κατακουρασμενοι απο το χορο και ζαλισμενοι απο τα ξεκωλα ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι μπορουν να γαμησουν αλλα...
Αλλωστε αλλες αντοχες εχει ο 20αρης αλλες ο 40ρης και αλλες ο 60ρης τη νυχτα.

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.695
Πόντοι
506
Καλησπερα και καλη χρονια !!! Αυριο στο Βριλησσου 42  :-*  Λαιμα + Νατασσα. Σοφια + Μαργκω  :-* :-* :-*
                                    στο Βουλιαγμενησ 68  :-*  Μονικα. Βιολεττα  :-* :-* :-*

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.102
Πόντοι
4.130
Καλησπέρα και καλή χρονιά με υγεία σε όλους!! Μακάρι αυτη τη χρονιά να έχουμε να ανταλάξουμε πολλές καλές εμπειρίες!!

Πάντα ειχα την απορία γιατί κάποιες προτιμούν να δουλεύουν νύχτα αφου είναι γεγονός οτι υπάρχουν πιωμένοι που τελειώνουν πιο δύσκολα και μπορεί να γίνουν και δυσάρεστοι ....
Η απάντηση είναι οτι οι πελάτες ξοδεύουν πιο έυκολα τη νύχτα, αποφασίζουν πιο γρήγορα κατά 90% θέλουν να γαμήσουν και η τσάρκα είναι σχετική. Συνήθως δε λόγω πιοτου έχουν και λιγότερες απαιτήσεις και είναι λιγότερο απαιτητηκοί.

Απο την πλευρά μας τώρα, για αυτό είναι ανοικτά τα μαγαζιά τη νύχτα για να μας βγαίνει το .... ζητούμενο. Ανάλογα με την κατάσταση και την διάθεση. Ο βαθμός δυσκολίας προσωπικός. Το θέμα είναι πόσο πιάνουν τόπο τα λεφτά όταν είσαι πιωμένος...
Αυτό το αποφασίζει ο καθένας .....

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.994
Πόντοι
36.618
Καλησπέρα και καλή χρονιά με υγεία σε όλους!! Μακάρι αυτη τη χρονιά να έχουμε να ανταλάξουμε πολλές καλές εμπειρίες!!

Πάντα ειχα την απορία γιατί κάποιες προτιμούν να δουλεύουν νύχτα αφου είναι γεγονός οτι υπάρχουν πιωμένοι που τελειώνουν πιο δύσκολα και μπορεί να γίνουν και δυσάρεστοι ....
Η απάντηση είναι οτι οι πελάτες ξοδεύουν πιο έυκολα τη νύχτα, αποφασίζουν πιο γρήγορα κατά 90% θέλουν να γαμήσουν και η τσάρκα είναι σχετική. Συνήθως δε λόγω πιοτου έχουν και λιγότερες απαιτήσεις και είναι λιγότερο απαιτητηκοί.

Απο την πλευρά μας τώρα, για αυτό είναι ανοικτά τα μαγαζιά τη νύχτα για να μας βγαίνει το .... ζητούμενο. Ανάλογα με την κατάσταση και την διάθεση. Ο βαθμός δυσκολίας προσωπικός. Το θέμα είναι πόσο πιάνουν τόπο τα λεφτά όταν είσαι πιωμένος...
Αυτό το αποφασίζει ο καθένας .....

Ορισμένες κοπέλες όμως που έχουν δουλέψει κάποιο διάστημα νύχτα και έχουν αποκτήσει πελατεία γυρίζουν στην πρωινή βάρδια.Κι'αυτό γιατί το πρωί ούτε μεθυσμένους έχει,ούτε πιτσιρικάδες που πάνε για χαβαλέ αλλά οι περισσότεροι που θα επισκεφτούν το στούντιο θα περάσουν με τη κοπέλα και δεν θα κάνουν τσάρκα...

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0
[move] :)  :)  :)  03/01    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λουίζα - Αλεξάνδρα - Λουίζα/Αλεξάνδρα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστό - Kλειστό - Kλειστό
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστό - Άννα - Άννα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Μελίνα - Μαρίνα - Μαρίνα
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Κλειστό - Σαμπρίνα - Βίκυ
Κασσανδρας 6:  Κλειστό - Ζέτα - Κορίνα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Βίκυ/Μαρία/Νικολέτα - Τζούλια/Άντζελα

Βριλησσου 60(πανω): Κλειστό - Μίκη - Ιρένα

Θησεως 40: Ζωή/Πάολα - Σοφία/Ελένη - Σοφία/Ελένη

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα :-* :-* :-* :-*

eagle

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρετε αν υπάρχει σε κανένα στούντιο καμμιά κοπέλα που να δέχεται τελείωμα στο πρόσωπο;

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Καλη χρονια! Υγεια και ερωτικη διαθεση.
Λεφτα για ολους και ποιοτικες υπηρεσιες στα στουντιο. :thumbsup:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ξέρετε αν υπάρχει σε κανένα στούντιο καμμιά κοπέλα που να δέχεται τελείωμα στο πρόσωπο;
Σε καμια τσαρκα, σε κανενα studio, και για καμια κοπελα δεν εχω ακουσει να αναφερεται τετοιο προγραμμα στο σαλονι.

Απο ραδιο αρβυλα εχω ακουσει οτι καποια το κανει με καποιο εξτρα χρηματικο στο δωματιο.

Επειδη δεν μπορω να ειμαι σιγουρος, δεν αναφερω ονομα.

Οι πιθανοτητες να βρεις αυτο που ζητας ειναι ελαχιστες, εως μηδενικες.

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
KALIMERA!  :smitten: :smitten: :smitten:                                       
PROGRAMMA GIA PEMPTI 03.01.2013.

*KATEXAKI 8:
11-20 DELIA      20-06 EVA

*THISEOS 35:
10-20 BIANKA    20-06 ALESSANDRA   

karma_sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2012
Like
6
Πόντοι
1

Το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχει για CIM,αν θες..Πρόσωπο όπως προανέφερε ο CHEYENNE είναι μηδενικές οι πιθανότητες.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom