Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Μην το πηγαίνεις μακρυά σε νομοθεσίες κτλ...

Μιλάμε για κανόνες συμπεριφοράς κ επαγγελματική νοοτροπία.

όταν λες η πολιτική του μαγαζιού δεν τον δέχεται,τι εννοείς?Ύποπτη φάτσα κτλ?

είναι λίγο ξεκάθαρο. Το κάθε μαγαζί (κοπέλα) έχει συγκεκριμένη πολιτική για το ποιούς θα δέχεται ή όχι. Πχ θυμάμαι οτι στο Φ104, αποφεύγουν για λόγους ασφαλείας μεγάλες παρέες ή μεθυσμένους ή αλλοδαπούς (αραπο-πάκιδες). Προσωπικά μου έχει τύχει και να μήν μου ανοίξουν σε στούντιο και αφού έχω τελειώσει να μου ζητήσουν να περιμένω λίγο στο σαλόνι (με κέρασμα) γιατι είχαν στην είσοδο άτομα που δεν τα ήθελαν μέσα).

Τώρα το αν είναι σωστό ή όχι, είναι μεγάλο θέμα. Εξαρτάται απο ποιά μερά το βλέπεις: προφανώς αν μείνεις απέξω, θα σε ενοχλήσει αυτό, από την άλλη, εμένα μου αρέσει να έχω ένα αίσθημα ασφάλειας όταν γαμάω, δηλαδή να ξέρω ότι δεν θα μπουκάρουν ταλιμπάν και θα γεμίσουν το σαλόνι ή μεθυσμένοι κ.α. Οπότε το κάθε στούντιο κάνοντας αυτή την επιλογή είναι λογικό να χάσει κάποιους πιθανούς πελάτες. Δυστυχώς δεν μπορείς να τα έχεις όλα...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Συμφωνώ ότι κάποιοι καλό θα είναι κ για την επιχείρηση κ για τους πελάτες να μένουν απ'έξω (μεθυσμένοι,καγκουροπαρέες,Πακηδες).

Αναφέρομαι όμως στις περιπτώσεις όπου δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω κ κάποιος εντελώς νορμάλ πελάτης μένει απ'έξω κ περιμένει λόγω καθυστέρησης κ δεν ενημερώνεται καν αλλά μένει εκεί μέχρι να βαρεθεί κ να φύγει...

Μ'έπιασες?

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Συμφωνώ ότι κάποιοι καλό θα είναι κ για την επιχείρηση κ για τους πελάτες να μένουν απ'έξω (μεθυσμένοι,καγκουροπαρέες,Πακηδες).

Αναφέρομαι όμως στις περιπτώσεις όπου δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω κ κάποιος εντελώς νορμάλ πελάτης μένει απ'έξω κ περιμένει λόγω καθυστέρησης κ δεν ενημερώνεται καν αλλά μένει εκεί μέχρι να βαρεθεί κ να φύγει...

Μ'έπιασες?

σ'έπιασα. Εκεί είναι πρόβλημα του μαγαζιού, ας το λύσουν όπως πιστεύουν καλύτερα.

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
:smitten: :smitten: :smitten:

KALI XRONIA NA EXOUME KAI OLA NA ERTHOUN OPWS TA THELEI KATHEENAS MAS!!!
HAPPY NEW YEAR EVERYONE, ALL THE BEST!!!

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
16
Πόντοι
16
Καλή χρονιά σε όλους τους συναγωνιστές!!!

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
νηστικό αρκούδι δεν....τσαρκαρει!! :grin:
Σωστος! 
smiley-13.gif

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.302
Πόντοι
3.715
τι έχουν οι μεθυσμένοι;;;

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.302
Πόντοι
3.715
Ιμαν απο Τριγγετοαλυσιδα..ενυπωσιακες φωτος που παραπεμπουν σε μιγαδα καλλονη!
Ναι μεν κορμαρα βλ.ψηλα ποδια,πεταχτο κωλαρακι αλλα μολις ανοιξε το στομα της δεν ειδα καμια διαφορα απο τις εγχρωμες ¨φιλες¨ μας που εχουν κατακλυσει την Καποδιστριου και παλιοτερα την Ευρυπιδου και τις περιοχες πισω απο το δημαρχειο και εκδιδονται για 10-15 ευρω!
Εν ολιγοις,παπαρια μιγαδα καλλονη....απο καποιο δρομο την μαζεψαν και την υπερκοστολογησαν!

Φίλε, επειδή εισέπραξες και κάποια σχόλια από Νατάσσα Σέρβα...

αυτό είναι το αποτέλεσμα συνεύρεσης συναγωνιστή με Ιμάν:
όλα τα άλλα ο δ ο ν τ ο κ ρ ε μ ε ς

... τώρα τι να προσθέσει κανείς;
Οση καλή πίστη και θέληση να έχει κανείς, με τέτοιες υπηρεσίες δε νομίζω ότι στέκει στην πιάτσα, ας πάει πίσω στο Σάο Πάολο κι αυτό το γράφω ως πελάτης της αλυσίδας παλιός, καλός που έχει αφήσει κομπόδεμα.

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0
   :-*:-*:-* [size=14pt]Χρόνια Πολλά και εύχομαι με το νέο έτος υγεία και ευτυχία σε όλους![/size]  :-* :-* :-*

[move] :)  :)  :)   02/01    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λουίζα - Αλεξάνδρα - Αλεξάνδρα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστό - Kλειστό - Kλειστό
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστό - Μαρία/Άννα - Άννα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Κλειστό - Ζέτα - Μαρίνα
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Κλειστό - Σαμπρίνα - Λουίζα
Κασσανδρας 6:   Κλειστό - Μίκη - Ιρένα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Βίκυ/Μόνικα - Τζούλια/Άντζελα

Βριλησσου 60(πανω): Κλειστό - Μαντόνα - Κορίνα/Ζανέτ

Θησεως 40(κατω): Ζωή/Πάολα - Σοφία/Ελένη - Σοφία/Ελένη

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα :-* :-* :-* :-*

12 Studio 12

Sex Studio
Εγγρ.
11 Νοε 2011
Like
24
[size=20pt]Νέο στούντιο 12ο χλμ. Αθηνών-Θεσ/νίκης γέφυρα Λυκόβρυσης
MARIZA[/size]
:kissass: :kissass: :kissass:

:pipa3: :pipa3: :pipa3:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
τι έχουν οι μεθυσμένοι;;;

Αργουν να τελειωσουν, εχουν επιθετικη συμπεριφορα και δημιουργουν προβληματα στις κοπελες και το μαγαζι.
Καποιες φορες "τα βγαζουν¨ και στο δωματιο (αν γινομαι κατανοητος).......

Μου εχουν τυχει περιστατικα γι΄αυτο και τοποθετουμαι......

Tony75gr

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
υπαρχει κανα στουντιο που προσφερει φουλ προγραμμα, δηλ πρωκτικο, γλωσσοφιλα τα παντα, για ενα 50αρι? σημειωνω οτι ειμαι πολυ φαν των μιλφ, αλλα και το πιπινι που φερεται σαν μιλφ δε με χαλαει καθολου...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Πέραν από τους μεθυσμένους, και τα προβλήματα που δημιουργούν στα κορίτσια και τους υπόλοιπους πελάτες, είχαμε και άλλα ευτράπελα τούτες τις άγιες μέρες.

Σε πρόσφατη τσάρκα περιμέναμε στο σαλόνι με συναγωνιστές να βγει η κοπέλα από το δωμάτιο. Κάποια στιγμή χτυπάει το κουδούνι και μπαίνουν δυο πιτσιρικάδες κρατώντας μια σακούλα από φαγάδικο. Η υπηρεσία τους εξηγεί ότι η κοπέλα δουλεύει και θα πρέπει να περιμένουν για να τη δούνε. Οπότε οι μικροί θεούληδες κάθονται δίπλα μας, βγάζουν από τη σακούλα δυο σουβλάκια και αρχίζουν να τρώνε λες και ήταν στο σαλόνι τους σπιτιού τους.
Δυστυχώς ή ευτυχώς η κοπέλα βγήκε μετά από λίγο και δεν είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε αν ήταν σκέτα ή με τζατζίκι. :uglystupid: :headbang:
Πόσο Ελληνάρας μπορεί να γίνει ο Ελληνάρας...

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
υπαρχει κανα στουντιο που προσφερει φουλ προγραμμα, δηλ πρωκτικο, γλωσσοφιλα τα παντα, για ενα 50αρι? σημειωνω οτι ειμαι πολυ φαν των μιλφ, αλλα και το πιπινι που φερεται σαν μιλφ δε με χαλαει καθολου...

Ρωτα Λελας Καραγιάννη 35, Ευνειδών 5. Όλα μαζί δύσκολο, ίσως κάποια από αυτά, ανάλογα με την εργαζόμενη. (Γλωσσόφιλα δύσκολο πάντως)

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
KALIMERA!  :smitten: :smitten: :smitten:                                           
PROGRAMMA GIA TETARTI 02.01.2013

*KATEXAKI 8:
      10:00-20:00 LILLY

*THISEOS 35:
10-20 DELIA      20-06 ANNA   

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ρωτα Λελας Καραγιάννη 35, Ευνειδών 5. Όλα μαζί δύσκολο, ίσως κάποια από αυτά, ανάλογα με την εργαζόμενη. (Γλωσσόφιλα δύσκολο πάντως)
θα συμφωνησω. ;)

Nα προσθεσω και το Kωνσταντινουπολεως 94, Κωνσtαντινουπολεως 128, Ιωαννινωn 3, και 3Α (βεβαια τα 3 τελευαια ο θεος να τα κανει studio)

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
θα συμφωνησω. ;)

Nα προσθεσω και το Kωνσταντινουπολεως 94, Κωνσtαντινουπολεως 128, Ιωαννινωn 3, και 3Α (βεβαια τα 3 τελευαια ο θεος να τα κανει studio)

Έχεις δίκιο, υπάρχει και το Kωνσταντινουπολεως 94 που είναι αποδεκτό, αλλά από πρωκτικά (και γλωσσόφιλα) δεν ξέρω εάν θα βρει.

Για τα άλλα 3 ???? :think:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom