Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (4 μέλη και 12 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Νοε 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Πηγα χτες στουντιο 12 να παρω σονια καρολινα αλλα η σονια δεν δουλευε ετσι πηρα μονο καρολινα :kissass: :kissass2: :pipa3:

kotsos81

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2006
Κριτικές
11
Like
4
Πόντοι
11
ΚΑΛΙΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ...
ΘΑ ΙΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΙΜΕΡΟΣΟ ΠΟΣ ΑΥΡΙΩ ΠΡΟΙ ΣΤΟ ΙΡΟΝ ΠΟΛΙΤΕΗΝΙΥ 37 ΘΑ ΕΧΙ ΜΙΑ ΚΕ ΝΟΥΡΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΜΑΝΥΕΛΛΑ ΜΟΛΙΣ 20 ΕΤΟΝ...
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  ΤΙΣ ΑΥΡΙΩ.
ΠΟΛΛΑ ΚΑΦΤΑ ΦΙΛΙΑ  :smitten: :smitten: :smitten:

ωραιο αυτο, αλλα εσυ ποτε θα δουλεψεις;;;

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
KALIMERA! :smitten: :smitten: :smitten:                     
PROGRAMMA GIA PARASKEVI 21.12.2012.

*KATEXAKI 8:
11-20 DELIA    20-06 REBEKKA

*THISEOS 35:
    16:00-04:00 ALESSANDRA

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Χθεσινοβραδυνη "ξαφνική" κατάθεση στην ξανθιά Λάουρα στο κων/πολεως 92Α. Την είχα πρωτοτιμησει αρχές καλοκαιριου με άριστες εντυπώσεις κ τότε. Εκ τότε δεν είχε κάτσει να...μου κατσει :grin: αλλα την συναντούσα συχνά στις τσάρκες. Χθες ομως  όμωςκ εντελώς ξαφνικά βρειηκα μαζί της αγκαλιασμενος στο κρεβάτι στον πάνω όροφο. Ελευθερο στοματικό καταπληκτικό, μέσα στη ντουσιερα, με φτυσιματα, σάλια κ ματιές με τα υπέροχα ματια της. Ακολουθησε περιποίηση εκ μέρους μου κ το σεξ ύστερα ΑΠΟΛΑΥΣΗ... Έχει βελτιώσει την τεχνικη της, τα ανοίγματα της κ γενικά τη συμμετοχή της....κ το γεγονός ότι έχασε καποια περριτα κιλά την έκανε ακομα πιο σέξυ κ ευλύγιστη. Το τελείωμα έγινε δυνατά στα 4, με θέα το όμορφο κωλαρακι της. Καμία φορα περνάς τέλεια κ χωρίς πρόγραμμα.. ;)( κριτική δεν ανεβάζω σεβόμενος τους κανόνες του σάιτ, μιας κ δεν έχει περάσει χρόνος από την προηγούμενη)

Soren

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Για το καινούριο στην Λ. Αλίμου τι ξέρετε? Νομίζω άνοιξε χτες αλλά όταν πήγα με έναν φίλο να δούμε τι παίζει η πόρτα ήταν κλειστή (!!!!!) (ή ίσως να μας φάνηκε έτσι)-- γύρω στις 9:30. Επειδή μένω απέναντι όμως, έτυχε να δω κάποιον να βγαίνει και όταν τελείωσα τη δουλειά που έκανα πήγα πάλι με το φίλο μου, μπήκαμε μέσα και χτυπήσαμε κουδούνι αλλά δεν μας άνοιξε κανείς (ώρα 4 και κάτι) και φύγαμε.
Εσείς τι γνώμη έχετε για την τοποθεσία/διακριτικότητα/λοιπά ηθικά ζητήματα? Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί (24 γαρ).

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0
[move] :) :) :)  22/12    :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λάουρα - Λάουρα - Αλεξάνδρα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστό - Αλεξάνδρα - Μελίσα
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστό - Άννα - Άννα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Κλειστό - Μαρίνα - Μαρίνα
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Ρουσλάνα - Σαμπρίνα - Ν.Άφιξη
Κασσανδρας 6:  Κλειστό - Μελίσα - Ιρένα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Τζούλια/Ζέτα/Νικολέτα/Μόνικα - Τζούλια/Ελίζα

Βριλησσου 60(πανω): Κλειστό - Μίκη - Ζανέτ

Θησεως 40(κατω): Ζωη - Εφη/Sandra Love/Σοφία/Ελένη - Εφη/Sandra Love/Σοφία/Ελένη

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.869
Πόντοι
3.715
έχει δοκιμάσει κανείς την Ελεάνα ;;;

(Λ. 318)

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Χθεσινοβραδυνη "ξαφνική" κατάθεση στην ξανθιά Λάουρα στο κων/πολεως 92Α. Την είχα πρωτοτιμησει αρχές καλοκαιριου με άριστες εντυπώσεις κ τότε. Εκ τότε δεν είχε κάτσει να...μου κατσει :grin: αλλα την συναντούσα συχνά στις τσάρκες. Χθες ομως  όμωςκ εντελώς ξαφνικά βρειηκα μαζί της αγκαλιασμενος στο κρεβάτι στον πάνω όροφο. Ελευθερο στοματικό καταπληκτικό, μέσα στη ντουσιερα, με φτυσιματα, σάλια κ ματιές με τα υπέροχα ματια της. Ακολουθησε περιποίηση εκ μέρους μου κ το σεξ ύστερα ΑΠΟΛΑΥΣΗ... Έχει βελτιώσει την τεχνικη της, τα ανοίγματα της κ γενικά τη συμμετοχή της....κ το γεγονός ότι έχασε καποια περριτα κιλά την έκανε ακομα πιο σέξυ κ ευλύγιστη. Το τελείωμα έγινε δυνατά στα 4, με θέα το όμορφο κωλαρακι της. Καμία φορα περνάς τέλεια κ χωρίς πρόγραμμα.. ;)( κριτική δεν ανεβάζω σεβόμενος τους κανόνες του σάιτ, μιας κ δεν έχει περάσει χρόνος από την προηγούμενη)

Μήπως με το που μπήκε στο δωμάτιο σου είπε "παίξε τον μπούτσο σου?" (εμένα έτσι μου είχε πριν το πρώτο δευτερόλεπτο, η χαζο-αλβανίδα  :cum:)

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Μήπως με το που μπήκε στο δωμάτιο σου είπε "παίξε τον μπούτσο σου?" (εμένα έτσι μου είχε πριν το πρώτο δευτερόλεπτο, η χαζο-αλβανίδα  :cum:)
:2funny: :2funny: :2funny:

και αυτή τι έκανε κοιτούσε????  :-

SilverSerfer

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0

μεγαλε, εμενα θα μου ειχε πεσει απο τα γελια!

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Η Καρολίνα καλή κοπέλα είναι.

Και ανάλογα με τα γούστα του καθενός -υποκειμενικά είναι αυτά- μπορεί να είναι και κορυφή στην εμφάνιση.

Αλλά δεν είναι ιταλικό πολύστροφο με τίποτα! Και δεν θα την έλεγα και τόσο έμπειρη με βάση αυτά που έζησα στην συνευρεση μαζί της (έχω τις επισημάνσεις στην κριτική μου). Αλήθεια, ποιά είναι η ηλικία της?

Σωστή η τοποθέτηση σου 100%. Δηλώνει 26

Απο μενα respect συναγωνιστη! Τετοιες ενημερωσεις θελουμε, που φαινονται απο μακρυα οτι δεν εξυπηρετουν αλλους σκοπους!!!! :)

Σε ευχαριστώ. Έχω βοηθηθεί από το site σε πολλά επίπεδα και προσπαθώ να ανταποδίδω.

Η περιγραφή είναι πολύ καλή. Εχω δυο σχόλια:
1. Για το αν η υπηρεσία δεν ήξερε οτι δεν θα πάει η Καρολίνα έχω τις επιφυλάξεις μου. Αν σου έλεγε στο τηλέφωνο οτι δεν θα ερχόταν θα πήγαινες μέχρι εκει?
Η Καρολίνα ήταν ο κράχτης. Και σου λέει, αστον να έρθει και μπορεί να περάσει μια που ήρθε μέχρι εδω.....
Αλλά εσύ σοφά πράττων την έκανες και αυτο που μένει τελικά είναι το σκεφτικό.
Βέβαια μπορεί να είμαι πολύ καχύποπτος αλλά πάλι να ήταν καθ οδόν και να άλλαξε γνώμη .......
2. Για το 58, η συζήτηση στο κάτω μάλλον παροχυμένη. Τι ήθελαν να πουν οτι δεν μπορείς να κρίνεις και να διαλέξεις? Μάλλον ΄ξεραν το αποτέλεσμα απο την αρχή.

Σε τελική ανάλυση σου βγήκε σε καλό και αυτο έχει σημασία, αλλά ισως μερικές φορές να πρέπει να βλέπουμε και μια άλλη γωνία για κάποια μαγαζιά ......οσον αφορά τον τρόπο που λειτουργουν και σκέφτονται κάποιοι....

Ευχαριστούμε που μας ξυπνάς...γιατί η βενζίνη είναι και ακριβή .......

1. Μπορεί και να έχεις δίκιο, απλά όσο αναμέναμε επαιρνε συνέχεια τηλέφωνα και μίλαγε με την Μαργαρίτα και μόλις μπήκε της είπε η Καρολίνα δεν το σηκώνει. Όμως πολλά συμβαίνουν, αρα μπορεί και το σκηνικό να ήταν μούφα.
2. Συμφωνώ

Εγώ λέω πάντα ότι ακριβώς μου συμβαίνει, είτε είναι καλο είτε κακό. Αυτό για μένα είναι το νόημα των ενημερώσεων.

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
KALIMERA!  :smitten: :smitten: :smitten:                       
PROGRAMMA GIA SAVVATO 22.12.2012.

*KATEXAKI 8:
11-20 EVA      20-06 PAOLA

*THISEOS 35:
10-20 LILLY    20-06 EVELINA 

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.110
Πόντοι
4.130
Εγώ λέω πάντα ότι ακριβώς μου συμβαίνει, είτε είναι καλο είτε κακό. Αυτό για μένα είναι το νόημα των ενημερώσεων.
Μαζί σου 100%.

Θα πρέπει επίσης να αναφέρω το δέχθηκα μύνημα απο το studio 12 που μου αναφέρει οτι δεν υπήρχε πρόθεση και ήταν ανθρώπινο γεγονός. Το θεωρώ σωστή αντίδραση, άκρως επαγγελματική, χαιρετίζω την ευαισθησία που δεν δείχνουν άλλοι και πρέπει να το αναφέρω. 

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom