Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.110
Πόντοι
4.130
Σημερα δουλευει σονια καρολινα θελω να τις παρω και τις δυο μαζι να δω τι παιζει και αμα γινετε η σονια ηταν παρα πολυ καλη παλια που την ειχα παρει η καρολινα ειναι για μενα κορυφη αυτη την στιγμη απο εμφανιση θελω να δω τον συναγωνισμο μεσα στο δωματιο.
Ενδιαφέρον, γράψε το αποτέλεσμα:
Βασικά θέλεις να συγκρίνεις δύο πιλότους που ο ένας έχει 10000 ώρες και έχει πετάξει όλα τα μαχητικά της αεροπορίας, είναι διαθνώς αναγνωρισμένος και ο άλλος νέος, ωραίος και πετάει με ψεκαστικά για φυτοφάρμακα.......
Αννα Μαρία, Λαουρα (Sensuality), Λιντα, Μαντόνα, Μελίνα, Μπέτυ, Σονια ......Respect!!!

manolisandrianos

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δεν εχεις δικιο διοτι η καρολινα δεν ειναι νεα στο χωρο οποιος εχει παει ξερει πια ειναι....η μαχη ειναι φερραρι vs λαμποργκινι γραψε αποτελεσμα σιγουρα τυχερε..........

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.110
Πόντοι
4.130
Δεν εχεις δικιο διοτι η καρολινα δεν ειναι νεα στο χωρο οποιος εχει παει ξερει πια ειναι....η μαχη ειναι φερραρι vs λαμποργκινι γραψε αποτελεσμα σιγουρα τυχερε..........
Μακάρι να μην έχω δίκιο, για το παλικάρι, Αλλά .....το ΣΟΝΙΑ είναι πολύ βαρύ όνομα στο χώρο ........λόγω απόδοσης!!!
Ας το δουμε ......

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.110
Πόντοι
4.130
Ειναι ενδιαφέρον οτι σε αρκετές απο όσες βάζουν φωτο απο το υποτιθέμενο βιβλιάριο υγείας (που δεν είναι ...), έχουν μήνες να το αλλάξουν και οι ημερομηνίες είναι ........
Ενα τυπικό παράδειγμα: Αντρέα στους Γερμανούς, απο το Μαιο ......

Κοροιδεύουν που κοροιδεύουν....ας το κάνουν λίγο καλύτερα.......

manolisandrianos

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Απο αποδοση εχεις δικιο η σονια λογω προσφορας δινει περισσοτερα στα προκαταρκτικα  απο πλευρας εμφανισης η καρολινα δεν συγκρινεται στο καθαρα σεχ ειναι ιδιο γουστα ειναι αυτα απλο πολυ καλο μιγμα να ειναι και δυο μαζι μελαχρινο ξανθο εμπειρο ομορφο

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Τρίτη 18/12 ώρα 16:10 καλώ στο studio 12 να επιβεβαιώσω ότι θα δουλέψει η Καρολίνα η όποια υποθετικά έχει ξεκινήσει από τις 16:00 τουλάχιστον βάση της σελίδας του μαγαζιού (μετά το άλλαξαν μέχρι εκείνη την ώρα αυτό έλεγε). Η υπηρεσία με ενημερώσει ότι θα έρθουν η Καρολίνα με την Μαργαρίτα, είναι καθοδόν. Ωραία λέω, ξεκινάω και 16:20 φτάνω. Στο σαλόνι 3 άτομα ήδη και οι κοπέλες άφαντες. Στις 16:50 δηλαδή με καθυστέρηση 50 λεπτών και αφού δύο από τους τέσσερες έχουν ήδη αποχωρήσει φτάνει η Μαργαρίτα (όχι πολύ χαρούμενη) και κατά το σαλονάρισμα η ευγενέστατη κατά τα άλλα υπηρεσία (η μόνη που δεν φταίει) μας ανακοινώνει (μετά από ερώτηση μου) ότι η Καρολίνα δεν θα έρθει. Ευτυχώς που ο έταιρος συναγωνιστής που είχαμε απομείνει είχε όρεξη για κουβέντα όπως και εγώ και η ώρα είχε περάσει ευχαρίστα. Αλλά επειδή εκεί δεν πάμε για φιλίες αλλά για άλλη δουλειά, έφυγα παρόλο που η κοπέλα μου άρεσε πρώτον για την αναμονή δεύτερον γιατί σαλονάρισε με παρεό (καινούρια μόδα, άντε και με παλτό...) και τρίτον ήταν ξινισμένη.

Παίρνω τους δρόμους και φτάνω Τατοίου λέω κάτσε να πάω πρώτα στο 58 αφού στο 71 τις κοπέλες τις ξέρω. Ανεβαίνω στο επάνω η κοπέλα είναι με πελάτη. Περιμένω λίγο αλλά επειδή αργεί λέω κάτσε να πάω στο κάτω και ξανανεβαίνω. Στο κάτω δουλεύει η Μελίνα, καμιά 25αρά χρονών, λίγο πάνω από 1,70, μελαχρινή μέτρια προς καλή. Λέω ευχαριστώ θα ρίξω μια ματιά και πάνω. Και εκεί αρχίζουν οι δυσαρέσκειες, η κοπέλα λέει « θα γυρίσεις σίγουρα» η υπηρεσία όχι, κάτσε θα περάσεις καλά, μη πας επάνω κ.λπ. Και ερωτώ όπως της είπα και εκείνη την ώρα. Για αυτό δεν τα κάνατε πάνω – κάτω για να βλέπει ο κόσμος και να επιλέγει; Γιατί δεν πιστεύω πάνω κάτω και να είναι άλλου ιδιοκτήτη.
Φεύγω άντε πάλι πάνω, αναμονή, μεγάλη μέχρι να έρθει η κοπέλα. Εδώ η υπηρεσία ευγενέστατη και εξυπηρετικότατη και ωραία  Είχα ξεκινήσει από το σπίτι μου στις 16:00 και η ώρα είχε πάει 17:30 και ακόμη δεν είχα γαμίσει. Έλεος. Με τα πολλά βγαίνει η Χριστίνα 20 το πολύ 21, Tσέχα, γύρω στο 1,70 ίσως και λίγο παρακάτω. Με αποζημιώνει πλήρως για ότι πέρασα για αυτό και θα λάβει κριτική.

manolisandrianos

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πηγα πριν απο λιγο στουντιο 12 καλα 7 ατομα σαλονι και ολοι περιμεναν να μπουν εφυγα και παω για παρτουζα μονικα κωνσταντινα

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Πηγα πριν απο λιγο στουντιο 12 καλα 7 ατομα σαλονι και ολοι περιμεναν να μπουν εφυγα και παω για παρτουζα μονικα κωνσταντινα

Όταν είχα πάει εγώ δεν περίμενα καθόλου. Ήλθε στο δωμάτιο σε λιγότερο από 10 λεπτά από το σαλονάρισμα. Φευγοντας το σαλόνι ήταν άδειο. Για τα δωμάτια δεν ξέρω.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310

Η Καρολίνα καλή κοπέλα είναι.

Και ανάλογα με τα γούστα του καθενός -υποκειμενικά είναι αυτά- μπορεί να είναι και κορυφή στην εμφάνιση.

Αλλά δεν είναι ιταλικό πολύστροφο με τίποτα! Και δεν θα την έλεγα και τόσο έμπειρη με βάση αυτά που έζησα στην συνευρεση μαζί της (έχω τις επισημάνσεις στην κριτική μου). Αλήθεια, ποιά είναι η ηλικία της?

karma_sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2012
Like
6
Πόντοι
1
Βριλλησού 42..Επιστροφή Λαϊμας στο πρόγραμμα,μετά από πολύ καιρό επανεμφάνιση της Σοφίας (ατελείωτες βυζάρες + προσωπάρα)..Και όποιος ξέρει για Ντάρια (Τετάρτη βράδυ στον εν λόγω οίκο),Βιολέτα(σήμερα βραδινή) και Νατάσσα(σήμερα πρωϊνη) ας μας πει.Ίσως λίγο αργότερα περάσω να δω την Βιολέτα και σας πω τι παίζει!

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Απότι διάβασα στο ιντερνετ σήμερα πρέπει να ξεκίνησε το VIP στην Αλίμου 105Α. Είδα να έχουν βγάλει μόνο απογευματο-νυκτερινές βάρδιες (18-5).

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Τρίτη 18/12 ώρα 16:10 καλώ στο studio 12 να επιβεβαιώσω ότι θα δουλέψει η Καρολίνα η όποια υποθετικά έχει ξεκινήσει από τις 16:00 τουλάχιστον βάση της σελίδας του μαγαζιού (μετά το άλλαξαν μέχρι εκείνη την ώρα αυτό έλεγε). Η υπηρεσία με ενημερώσει ότι θα έρθουν η Καρολίνα με την Μαργαρίτα, είναι καθοδόν. Ωραία λέω, ξεκινάω και 16:20 φτάνω. Στο σαλόνι 3 άτομα ήδη και οι κοπέλες άφαντες. Στις 16:50 δηλαδή με καθυστέρηση 50 λεπτών και αφού δύο από τους τέσσερες έχουν ήδη αποχωρήσει φτάνει η Μαργαρίτα (όχι πολύ χαρούμενη) και κατά το σαλονάρισμα η ευγενέστατη κατά τα άλλα υπηρεσία (η μόνη που δεν φταίει) μας ανακοινώνει (μετά από ερώτηση μου) ότι η Καρολίνα δεν θα έρθει. Ευτυχώς που ο έταιρος συναγωνιστής που είχαμε απομείνει είχε όρεξη για κουβέντα όπως και εγώ και η ώρα είχε περάσει ευχαρίστα. Αλλά επειδή εκεί δεν πάμε για φιλίες αλλά για άλλη δουλειά, έφυγα παρόλο που η κοπέλα μου άρεσε πρώτον για την αναμονή δεύτερον γιατί σαλονάρισε με παρεό (καινούρια μόδα, άντε και με παλτό...) και τρίτον ήταν ξινισμένη.

Παίρνω τους δρόμους και φτάνω Τατοίου λέω κάτσε να πάω πρώτα στο 58 αφού στο 71 τις κοπέλες τις ξέρω. Ανεβαίνω στο επάνω η κοπέλα είναι με πελάτη. Περιμένω λίγο αλλά επειδή αργεί λέω κάτσε να πάω στο κάτω και ξανανεβαίνω. Στο κάτω δουλεύει η Μελίνα, καμιά 25αρά χρονών, λίγο πάνω από 1,70, μελαχρινή μέτρια προς καλή. Λέω ευχαριστώ θα ρίξω μια ματιά και πάνω. Και εκεί αρχίζουν οι δυσαρέσκειες, η κοπέλα λέει « θα γυρίσεις σίγουρα» η υπηρεσία όχι, κάτσε θα περάσεις καλά, μη πας επάνω κ.λπ. Και ερωτώ όπως της είπα και εκείνη την ώρα. Για αυτό δεν τα κάνατε πάνω – κάτω για να βλέπει ο κόσμος και να επιλέγει; Γιατί δεν πιστεύω πάνω κάτω και να είναι άλλου ιδιοκτήτη.
Φεύγω άντε πάλι πάνω, αναμονή, μεγάλη μέχρι να έρθει η κοπέλα. Εδώ η υπηρεσία ευγενέστατη και εξυπηρετικότατη και ωραία  Είχα ξεκινήσει από το σπίτι μου στις 16:00 και η ώρα είχε πάει 17:30 και ακόμη δεν είχα γαμίσει. Έλεος. Με τα πολλά βγαίνει η Χριστίνα 20 το πολύ 21, Tσέχα, γύρω στο 1,70 ίσως και λίγο παρακάτω. Με αποζημιώνει πλήρως για ότι πέρασα για αυτό και θα λάβει κριτική.
Απο μενα respect συναγωνιστη! Τετοιες ενημερωσεις θελουμε, που φαινονται απο μακρυα οτι δεν εξυπηρετουν αλλους σκοπους!!!! :)

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.110
Πόντοι
4.130

Η περιγραφή είναι πολύ καλή. Εχω δυο σχόλια:
1. Για το αν η υπηρεσία δεν ήξερε οτι δεν θα πάει η Καρολίνα έχω τις επιφυλάξεις μου. Αν σου έλεγε στο τηλέφωνο οτι δεν θα ερχόταν θα πήγαινες μέχρι εκει?
Η Καρολίνα ήταν ο κράχτης. Και σου λέει, αστον να έρθει και μπορεί να περάσει μια που ήρθε μέχρι εδω.....
Αλλά εσύ σοφά πράττων την έκανες και αυτο που μένει τελικά είναι το σκεφτικό.
Βέβαια μπορεί να είμαι πολύ καχύποπτος αλλά πάλι να ήταν καθ οδόν και να άλλαξε γνώμη .......
2. Για το 58, η συζήτηση στο κάτω μάλλον παροχυμένη. Τι ήθελαν να πουν οτι δεν μπορείς να κρίνεις και να διαλέξεις? Μάλλον ΄ξεραν το αποτέλεσμα απο την αρχή.

Σε τελική ανάλυση σου βγήκε σε καλό και αυτο έχει σημασία, αλλά ισως μερικές φορές να πρέπει να βλέπουμε και μια άλλη γωνία για κάποια μαγαζιά ......οσον αφορά τον τρόπο που λειτουργουν και σκέφτονται κάποιοι....

Ευχαριστούμε που μας ξυπνάς...γιατί η βενζίνη είναι και ακριβή .......

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.110
Πόντοι
4.130
Βριλλησού 42..Επιστροφή Λαϊμας στο πρόγραμμα,μετά από πολύ καιρό επανεμφάνιση της Σοφίας (ατελείωτες βυζάρες + προσωπάρα)..Και όποιος ξέρει για Ντάρια (Τετάρτη βράδυ στον εν λόγω οίκο),Βιολέτα(σήμερα βραδινή) και Νατάσσα(σήμερα πρωϊνη) ας μας πει.Ίσως λίγο αργότερα περάσω να δω την Βιολέτα και σας πω τι παίζει!
Για Ντάρια φίλε Πάνο δεν χρειάζονται συστάσεις. Χρόνια στο χώρο με φωτο σε πολλά μέρη. Απο τις καλές παρουσίες και με αρκετό κοινό. Για Νατάσσα ρίξε μια ματιά στις φωτο του 55, υποπτεύομαι οτι είναι η ίδια.
Κάθε ενημέρωση για Βιολέτα καλοδεχούμενη.

karma_sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2012
Like
6
Πόντοι
1
Για Ντάρια φίλε Πάνο δεν χρειάζονται συστάσεις. Χρόνια στο χώρο με φωτο σε πολλά μέρη. Απο τις καλές παρουσίες και με αρκετό κοινό. Για Νατάσσα ρίξε μια ματιά στις φωτο του 55, υποπτεύομαι οτι είναι η ίδια.
Κάθε ενημέρωση για Βιολέτα καλοδεχούμενη.

Και εγώ το υποψιαζόμουν φίλε,απλά θέλω από κάποιον σίγουρη ενημέρωση.
Τελικά δεν πήγα από το στούντιο..οπότε κάποια άλλη στιγμή θα σας πω ή κάποιος άλλος θα μας πει!

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0
[move] :) :) :)  21/12    :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λάουρα - Λάουρα - Αλεξάνδρα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστό - Αλεξάνδρα - Μελίσα
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστό - Άννα - Άννα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Μελίνα - Μαρίνα - Μαρίνα
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Ρουσλάνα - Σαμπρίνα - Ελίζα
Κασσανδρας 6:  Κλειστό - Μίκη/Ιρένα - Ιρένα/Μίκη
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Τζούλια/Μελίσα/Νικολέτα/Μόνικα - Τζούλια/Εύα/Ζέτα

Βριλησσου 60(πανω): Κλειστό - Ζέτα - Ζανέτ

Θησεως 40(κατω): Ζωη/Πάολα - Εφη/Sandra Love/Σοφία/Ελένη - Εφη/Sandra Love/Σοφία/Ελένη

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα

natasha srbija

Ιερόδουλη
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
0
ΚΑΛΙΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ...
ΘΑ ΙΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΙΜΕΡΟΣΟ ΠΟΣ ΑΥΡΙΩ ΠΡΟΙ ΣΤΟ ΙΡΟΝ ΠΟΛΙΤΕΗΝΙΥ 37 ΘΑ ΕΧΙ ΜΙΑ ΚΕ ΝΟΥΡΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΜΑΝΥΕΛΛΑ ΜΟΛΙΣ 20 ΕΤΟΝ...
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  ΤΙΣ ΑΥΡΙΩ.
ΠΟΛΛΑ ΚΑΦΤΑ ΦΙΛΙΑ  :smitten: :smitten: :smitten:

12 Studio 12

Sex Studio
Εγγρ.
11 Νοε 2011
Like
24
[size=20pt]Νέο στούντιο 12ο χλμ. Αθηνών-Θεσ/νίκης γέφυρα Λυκόβρυσης
ALIONA[/size]

:tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom