Τρίτη 18/12 ώρα 16:10 καλώ στο studio 12 να επιβεβαιώσω ότι θα δουλέψει η Καρολίνα η όποια υποθετικά έχει ξεκινήσει από τις 16:00 τουλάχιστον βάση της σελίδας του μαγαζιού (μετά το άλλαξαν μέχρι εκείνη την ώρα αυτό έλεγε). Η υπηρεσία με ενημερώσει ότι θα έρθουν η Καρολίνα με την Μαργαρίτα, είναι καθοδόν. Ωραία λέω, ξεκινάω και 16:20 φτάνω. Στο σαλόνι 3 άτομα ήδη και οι κοπέλες άφαντες. Στις 16:50 δηλαδή με καθυστέρηση 50 λεπτών και αφού δύο από τους τέσσερες έχουν ήδη αποχωρήσει φτάνει η Μαργαρίτα (όχι πολύ χαρούμενη) και κατά το σαλονάρισμα η ευγενέστατη κατά τα άλλα υπηρεσία (η μόνη που δεν φταίει) μας ανακοινώνει (μετά από ερώτηση μου) ότι η Καρολίνα δεν θα έρθει. Ευτυχώς που ο έταιρος συναγωνιστής που είχαμε απομείνει είχε όρεξη για κουβέντα όπως και εγώ και η ώρα είχε περάσει ευχαρίστα. Αλλά επειδή εκεί δεν πάμε για φιλίες αλλά για άλλη δουλειά, έφυγα παρόλο που η κοπέλα μου άρεσε πρώτον για την αναμονή δεύτερον γιατί σαλονάρισε με παρεό (καινούρια μόδα, άντε και με παλτό...) και τρίτον ήταν ξινισμένη.
Παίρνω τους δρόμους και φτάνω Τατοίου λέω κάτσε να πάω πρώτα στο 58 αφού στο 71 τις κοπέλες τις ξέρω. Ανεβαίνω στο επάνω η κοπέλα είναι με πελάτη. Περιμένω λίγο αλλά επειδή αργεί λέω κάτσε να πάω στο κάτω και ξανανεβαίνω. Στο κάτω δουλεύει η Μελίνα, καμιά 25αρά χρονών, λίγο πάνω από 1,70, μελαχρινή μέτρια προς καλή. Λέω ευχαριστώ θα ρίξω μια ματιά και πάνω. Και εκεί αρχίζουν οι δυσαρέσκειες, η κοπέλα λέει « θα γυρίσεις σίγουρα» η υπηρεσία όχι, κάτσε θα περάσεις καλά, μη πας επάνω κ.λπ. Και ερωτώ όπως της είπα και εκείνη την ώρα. Για αυτό δεν τα κάνατε πάνω – κάτω για να βλέπει ο κόσμος και να επιλέγει; Γιατί δεν πιστεύω πάνω κάτω και να είναι άλλου ιδιοκτήτη.
Φεύγω άντε πάλι πάνω, αναμονή, μεγάλη μέχρι να έρθει η κοπέλα. Εδώ η υπηρεσία ευγενέστατη και εξυπηρετικότατη και ωραία Είχα ξεκινήσει από το σπίτι μου στις 16:00 και η ώρα είχε πάει 17:30 και ακόμη δεν είχα γαμίσει. Έλεος. Με τα πολλά βγαίνει η Χριστίνα 20 το πολύ 21, Tσέχα, γύρω στο 1,70 ίσως και λίγο παρακάτω. Με αποζημιώνει πλήρως για ότι πέρασα για αυτό και θα λάβει κριτική.