Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (5 μέλη και 33 επισκέπτες)

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0
[move] :) :) :)  16/12    :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λάουρα - Λάουρα - Αλεξάνδρα/Λουίζα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστό - Αλεξάνδρα - Ναταλύ
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστό - Άννα - Άννα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Λουίζα - Καταλίνα/Μαρίνα - Μαρίνα
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Κλειστό - Ιρένα/Σαμπρίνα - Κλαούντια
Κασσανδρας 6:Μελίνα - Μαντόνα - Κλαούντια
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Τζούλια/Μελίσα/Νικολέτα/Ελίζα/ - Τζούλια/Ελίζα/Μελίσα

Βριλησσου 60(πανω): Κλειστό - Μόνικα - Ζανέτ

Θησεως 40(κατω): Μελίσα/Ζωη - Εφη/Έλενα/Sandra Love/Σοφία - Εφη/Έλενα/Sandra Love/Έλλη/Σοφία

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα

Και νέες φωτογραφίες χωρίς προσθήκη photoshop απο το Σοφάκι μας (που κάνει φούλ πρόγραμμα) απο το Θησέως 40!!  :-*

http://[URL unfurl="true"]www.thiseos40.com/images/pictures/sofia/01.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.thiseos40.com/images/pictures/sofia/02.jpg[/img[/URL]]

12 Studio 12

Sex Studio
Εγγρ.
11 Νοε 2011
Like
24
[size=20pt]Νέο στούντιο 12ο χλμ. Αθηνών-Θεσ/νίκης γέφυρα Λυκόβρυσης
SONIA[/size]

:fuck2: :fuck2: :fuck2:

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
Αμάντα στο Κασσάνδρας 4 απλά εξαιρετική!
Τζοβάνα στο Συγγρού 108 απλά απαράδεκτη... {ακολουθούν κριτικές...}

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Χθές (Σάββατο) πρωί πήγα Studio 12 και βρέθηκα με την Καρολίνα. Για την κοπέλα έχω κριτική που ισχύει,απλά όσο σε γνωρίζει βελτιώνεται κιόλας, λογικό.
Μαζί η Βερόνικα, ωραία γυναίκα, φιλική αλλά δυστυχώς δίπλα στην Καρολίνα χάνεται, αν ήταν μόνη θα κέρδιζε πόντους.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ο κόσμος. Σάββατο πρωί 10:30. Ένας έβγαινε, ένας μόλις είχε τελειώσει και ήταν ακόμη στο δωμάτιο, ένας περίμενε να αρχίσει στο δωμάτιο, ένας έμπαινε εκείνη την ώρα στο δωμάτιο όλα αυτά την ώρα που καθόμουν στο σαλόνι. Η υπηρεσία να μην παίρνει ανάσα το ίδιο και η Καρολίνα. Ευτυχώς όλοι ήταν γρήγοροι, όπως και εγώ άλλωστε, είναι πολύ δυνατό το μωρό!

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
KALIMERA!  :smitten: :smitten: :smitten:                       
PROGRAMMA GIA KIRIAKI 16.12.2012.

*KATEXAKI 8:
11-20 ELIZA      20-06 PAOLA

*THISEOS 35:
10-20 XRISTINA    20-06 MONIKA

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
[size=20pt]Νέο στούντιο 12ο χλμ. Αθηνών-Θεσ/νίκης γέφυρα Λυκόβρυσης
SONIA[/size]

:fuck2: :fuck2: :fuck2:

Απλά απορία αλλά δεν ...ενηλικιώθηκε το μαγαζί πλέον ?  εσείς γιατί ακόμα  συνεχίζετε να  το αποκαλείτε Νέο  :think: ?

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Χθές (Σάββατο) πρωί πήγα Studio 12 και βρέθηκα με την Καρολίνα. Για την κοπέλα έχω κριτική που ισχύει,απλά όσο σε γνωρίζει βελτιώνεται κιόλας, λογικό.
Μαζί η Βερόνικα, ωραία γυναίκα, φιλική αλλά δυστυχώς δίπλα στην Καρολίνα χάνεται, αν ήταν μόνη θα κέρδιζε πόντους.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ο κόσμος. Σάββατο πρωί 10:30. Ένας έβγαινε, ένας μόλις είχε τελειώσει και ήταν ακόμη στο δωμάτιο, ένας περίμενε να αρχίσει στο δωμάτιο, ένας έμπαινε εκείνη την ώρα στο δωμάτιο όλα αυτά την ώρα που καθόμουν στο σαλόνι. Η υπηρεσία να μην παίρνει ανάσα το ίδιο και η Καρολίνα. Ευτυχώς όλοι ήταν γρήγοροι, όπως και εγώ άλλωστε, είναι πολύ δυνατό το μωρό!

επομένως, τροποποίηση της νομοθεσίας, που έτσι και αλλιώς είναι διάτρητη και βάρδιες με περισσότερες κοπέλες την φορά.

όπως Γερμανία.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
επομένως, τροποποίηση της νομοθεσίας, που έτσι και αλλιώς είναι διάτρητη και βάρδιες με περισσότερες κοπέλες την φορά.

όπως Γερμανία.
Ποιας νομοθεσίας?
Όλοι οι οίκοι ανοχής στην Αθήνα εκτός από 2-3 οίκους, δεν έχουν άδεια.
Και φυσικά στους 2-3 νόμιμους, αλλά και στα νόμιμα μπουρδέλα ανα την Ελλάδα επιτρέπεται μία κοπέλα στη βάρδια.
Απλά το σύστημα στην Ελλάδα κινείται με το χρήμα κάτω από το τραπέζι.

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Ποιας νομοθεσίας?
Όλοι οι οίκοι ανοχής στην Αθήνα εκτός από 2-3 οίκους, δεν έχουν άδεια.
Και φυσικά στους 2-3 νόμιμους, αλλά και στα νόμιμα μπουρδέλα ανα την Ελλάδα επιτρέπεται μία κοπέλα στη βάρδια.
Απλά το σύστημα στην Ελλάδα κινείται με το χρήμα κάτω από το τραπέζι.

Όχι ρε συ, αφού το 104 είναι νόμιμο...    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Για μιχαελλα κ αλίκη από τατοιου71 έχει εμπειρία κάποιος να μας διαφωτίσει? Φαίνονται ενδιαφέρουσες περιπτώσεις... :fuck1:

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96

όπως Γερμανία.

τη ψάχνεις ρε φιλε στην Γερμανία οι άνθρωποι είναι 100 χρονια μποστά σε αυτό το θέμα
στην τελευταία επίσκεψη μου εκεί είχα μια κουβέντα με έναν τύπο που μου εξήγησε κάποια πράγματα και μου σηκώθηκε η τρίχα

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0
[move] :) :) :)   17/12    :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λάουρα - Λάουρα - Αλεξάνδρα/Λουίζα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστό - Αλεξάνδρα - Ναταλύ
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστό - Άννα - Άννα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Λουίζα - Μελίσα/Μαρίνα - Μαρίνα
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Ρουσλάνα - Σαμπρίνα - Κλαούντια
Κασσανδρας 6:Μελίνα - Καταλίνα/Μίκη - Καταλίνα/Μίκη
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Τζούλια/Ζέτα/Νικολέτα/Ελίζα/ - Τζούλια/Ζέτα/Μελίσα

Βριλησσου 60(πανω): Κλειστό - Ζανέτ - Ζανέτ/Ελίζα

Θησεως 40(κατω): Ζωη/Πάολα - Εφη/Έλενα/Sandra Love/Σοφία - Εφη/Έλενα/Sandra Love/Σοφία

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Κωνσταντινουπόλεως 128...

Προσπάθησα σήμερα το μεσημέρι να κάνω σεφτέ στις κριτικές (δεν έχει καμία προς το παρόν), αλλά τελικά δεν επετεύχθη.

Επεδείχθη η Βίκυ, η οποία θυμίζει Μ88 (τεθωρακισμένο το οποίο δεν έχει όπλα, αλλά είναι μεγαλύτερο από τα συνηθισμένα τεθωρακισμένα, και προορίζεται για να έλκει κατεστραμμένα τεθωρακισμένα από το στίβο της μάχης).
Επίσης, επεδείχθη ετέρα εταίρα, αποδεκτών προδιαγραφών, αλλά όχι αρκετά σαγηνευτική, ώστε να πετύχουμε το στόχο μας.

Πιο πριν, είχα πειραματιστεί στον Οίκο Κολοκυνθούς 38...

Το σύμπλεγμα της ξεδοντιασμένης γραίας παράφρονος βοηθού, της ημιπαράφρονος εκδιδομένης Μαρίας και του ρυπαρού χώρου, συνιστούν την επιτομή της ανθρώπινης αθλιότητας.

Χαρακτηριστικά, ενώ η Μαρία πεοθήλαζε, η δυσπερίγραπτη βοηθός άνοιξε διάπλατα την πόρτα του δωματίου συνουσιών και ρώτησε με αγριωπό ύφος: "Δε μου λες, εσύ πλήρωσες;"

Εκιτιμώ ότι η συφοριασμένη γραία αγγελοκρούεται και ότι η Φύσις πρέπει να τη βοηθήσει να πεθάνει...

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Κωνσταντινουπόλεως 128...

Προσπάθησα σήμερα το μεσημέρι να κάνω σεφτέ στις κριτικές (δεν έχει καμία προς το παρόν), αλλά τελικά δεν επετεύχθη.

Επεδείχθη η Βίκυ, η οποία θυμίζει Μ88 (τεθωρακισμένο το οποίο δεν έχει όπλα, αλλά είναι μεγαλύτερο από τα συνηθισμένα τεθωρακισμένα, και προορίζεται για να έλκει κατεστραμμένα τεθωρακισμένα από το στίβο της μάχης).
Επίσης, επεδείχθη ετέρα εταίρα, αποδεκτών προδιαγραφών, αλλά όχι αρκετά σαγηνευτική, ώστε να πετύχουμε το στόχο μας.

Πιο πριν, είχα πειραματιστεί στον Οίκο Κολοκυνθούς 38...

Το σύμπλεγμα της ξεδοντιασμένης γραίας παράφρονος βοηθού, της ημιπαράφρονος εκδιδομένης Μαρίας και του ρυπαρού χώρου, συνιστούν την επιτομή της ανθρώπινης αθλιότητας.

Χαρακτηριστικά, ενώ η Μαρία πεοθήλαζε, η δυσπερίγραπτη βοηθός άνοιξε διάπλατα την πόρτα του δωματίου συνουσιών και ρώτησε με αγριωπό ύφος: "Δε μου λες, εσύ πλήρωσες;"

Εκιτιμώ ότι η συφοριασμένη γραία αγγελοκρούεται και ότι η Φύσις πρέπει να τη βοηθήσει να πεθάνει...

απιστευτος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom