Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
καλημερα και χρονια πολλα :-* :-* :-* :-*
θα σας περιμενω σημερα στο Βουρβαχη 19, απο 17:00 μεχρι 05:00 :grin: :-* :rockon:

Συνημμένα

• DSC03768.JPG
    DSC03768.JPG
    308 KB · Εμφανίσεις: 46

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
KALIMERA! KALI EVDOMADA!  :smitten: :smitten: :smitten:                               
PROGRAMMA GIA 24.12.2012.

*KATEXAKI 8:
    16:00-04:00 EMANUELLA

*THISEOS 35:
    16:00-04:00 ANDREA

karma_sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2012
Like
6
Πόντοι
1
Παίδες θέλω γνώμη για σήμερα..γιατί έχω τόσες επιλογές μέσα στο μυαλό μου!

Andrea ()
Sandra Love ()
Σαμάνθα (Βριλλησού 42)
Σοφία ()

Από ότι καταλάβατε είμαι μεγάλος λάτρης των βυζιών..ειδικότερα όταν χύνω ανάμεσα τους!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Παίδες θέλω γνώμη για σήμερα..γιατί έχω τόσες επιλογές μέσα στο μυαλό μου!

Andrea ()
Sandra Love ()
Σαμάνθα (Βριλλησού 42)
Σοφία ()

Από ότι καταλάβατε είμαι μεγάλος λάτρης των βυζιών..ειδικότερα όταν χύνω ανάμεσα τους!
μιας κ την τιμησα προχθές αδιαμφισβήτητα πρέπει να πας Αντρέα. Κ ομορφια, κ βυζαρες κ υπηρεσίες.(δες κ κριτική μου sexy busty Andrea).

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.869
Πόντοι
3.715
[move]IMAN BRAZILIANA ISMINIS 2 AURIO PROI GIA ESAS  ;) ;) ;)[/move]

Την είδα σήμερα.
Μούνεν σοκολάτα.
Οι εξετάσεις της ας γίνουν σε higher resolution για να βλέπει ο ενδιαφερόμενος δίχως να χρειάζεται φακίρη παρακαλώ στο γνωστό ιστότοπο ελληνίδων κορασίδων που έχει και την Ιμάν.

Το μόνο ξενερωτικό είναι ο τσάτσος κι ότι κάναν εργασίες κάτι μαστόρια που μετέφεραν τσιμέντα ενώ από πάνω τους έπαιζε η τηλεόραση το έργο πορνό με μια γκομενα να ανοίγει τα μουνόχειλα μιας άλλης.

Αυτά καλές γιορτές μόρτες.

kopaskk

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
61
Like
649
Πόντοι
3.295
Την είδα σήμερα.
Μούνεν σοκολάτα.
Οι εξετάσεις της ας γίνουν σε higher resolution για να βλέπει ο ενδιαφερόμενος δίχως να χρειάζεται φακίρη παρακαλώ στο γνωστό ιστότοπο ελληνίδων κορασίδων που έχει και την Ιμάν.

Το μόνο ξενερωτικό είναι ο τσάτσος κι ότι κάναν εργασίες κάτι μαστόρια που μετέφεραν τσιμέντα ενώ από πάνω τους έπαιζε η τηλεόραση το έργο πορνό με μια γκομενα να ανοίγει τα μουνόχειλα μιας άλλης.

Αυτά καλές γιορτές μόρτες.

Φίλε πέρασες στο δωμάτιο μαζί της? Τώρα ετοιμαζόμουν να γράψω ερώτηση για το αν έχει πάει κανείς με την Ιμαν γιατί από όταν την είδα έπαθα και θέλω να πάω αλλά studio κι αποτυχημένη επιλογή τσούζει διπλά.... Αν έχεις εντυπώσεις θα τις εκτιμήσω δεόντως.... Ευχαριστώ και καλές γιορτές να έχεις κι εσύ!!!!!!

SANDRA1LOVE

Ιερόδουλη
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
0
χρόνια πολλά και από εμένα Καλά Χριστουγεννα ότι επιθυμείτε υγεία χαρά και ευτυχία σε όλους...!!!!!! ;)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Δυο τρια λογια για...

Δροσοπουλου 95!
Επαναλειτουργησε την προηγουμενη Δευτερα αν δεν κανω λαθος...τιμες εκκινησης 40 κ 50ευρω το απλο(στο 40αρι εχεις λιγοτερο χρονο),70 ευρω το 69 και 90 το ελευθερο στοματικο!
Υπερβολικες τιμες οταν στα διπλα ¨μαγαζια¨ οι τιμες κυμαινονται ως εξης..
Στο Δροσοπουλου 97(25ευρω),στο Λελας Καραγιαννη 35(30ευρω),στο Δροσοπουλου 98(20ευρω),στο Μυτιληνης 23 επισης 20 ευρω και παει λεγοντας!
Υ.Γ Ολως τυχαιως απο χθες το απογευμα ειναι κλειστο...

Γιουλη απο Πειραιως 193 κλπ...δεν εχει φωτος!
Καστανη γυρω στα 23-24 με ομορφα χαρακτηριστικα προσωπου, καποια περιττα κιλακια που δεν ενοχλουν αλλα θετικοτατο σαλοναρισμα!
Σαλοναρισε χαμογελαστη και ευδιαθετη  σε αντιθεση με την

Καρινα της ιδιας αλυσιδα η οποια αν και ειναι ομορφο κοριτσι(λεπτη μελαχρινη,ωραια χαρακτηριστικα προσωπου κλπ) βγηκε στο σαλονι και με στραβοκοιταξε λες και της ειχα σκοτωσει τουλαχιστον τον πατερα!
Ορκιζομαι στο τιμονι που κραταω πως κατι τετοιο δεν συνεβη ποτε...ουτε τον πατερα της σκοτωσα,οσον αφορα την Καρινα πρωτη φορα την ειδα!

Ιμαν απο Τριγγετοαλυσιδα..ενυπωσιακες φωτος που παραπεμπουν σε μιγαδα καλλονη!
Ναι μεν κορμαρα βλ.ψηλα ποδια,πεταχτο κωλαρακι αλλα μολις ανοιξε το στομα της δεν ειδα καμια διαφορα απο τις εγχρωμες ¨φιλες¨ μας που εχουν κατακλυσει την Καποδιστριου και παλιοτερα την Ευρυπιδου και τις περιοχες πισω απο το δημαρχειο και εκδιδονται για 10-15 ευρω!
Εν ολιγοις,παπαρια μιγαδα καλλονη....απο καποιο δρομο την μαζεψαν και την υπερκοστολογησαν!

Δοκιμαστηκαν..
Ερατω απο Κηφισου 30!
20χρονη ξανθια κοντοπουτανη...99,9% πιτσιρικα Ελληνιδα..με φοβερο κωλι!

Ανυπαρκτο βυζι και καυλε φατσα αν εξαιρεσω την μυτη της η οποια ψιλοθυμιζει μπουγατσομαχαιρο!

Στα 4 στηνεται εξαιρετικα αλλα περαν τουτου ουδεν!
Μαπα πιπα,μαπα προκαταρκτικα... με λιγα λογια τιποτα το ιδιαιτερο!

Γκερυ απο Κεφαλληνιας 75!
Aυτο το πιτσιρικι ειναι πολυ καλο...δεν του φαινεται αλλα ειναι πολυ καλο!
Σαλοναρισε συνεσταλμενο..απευθυνθηκε στον πληθυντικο...αφου τελειωσαμε με χαιρετησε επισης στον πληθυντικο!
Εμφανισιακα ειναι ενα μελαχρινο ζουμερο κοντοπουτανο με ωραια χειλακια και βυζακια(2αρια),φουσκωτα μαγουλα και βλεμμα χαμηλοβλεπουσας που ψοφαει για πουτσα!
Στα ενδωτερα με αφησε αφωνο...τσιμπουκι κοντα στα 4-5 λεπτα...δεν αφηνε την πουτσα ησυχη!
Χωθηκε στα αρχιδια,κυνηγουσε το καυλι  με την γλωσσα της οταν της εφευγε απο το στομα...πραγματικη εργατρια
Δεν αλλαξαμε πολλες στασεις...πρωτα στα 4 και μετα ιεραποστολικα!
Πολυ καλη και εκει,παρα πολυ καλη...κουναει φοβερα το κορμι της!
Τελειωσα ιεραποστολικα ενω παραλληλα της εχωνα 4 δαχτυλα μεσα στο στομα!
Ακατεργαστο διαμαντι

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.869
Πόντοι
3.715
Δυο τρια λογια για...

Δροσοπουλου 95!
Επαναλειτουργησε την προηγουμενη Δευτερα αν δεν κανω λαθος...τιμες εκκινησης 40 κ 50ευρω το απλο(στο 40αρι εχεις λιγοτερο χρονο),70 ευρω το 69 και 90 το ελευθερο στοματικο!
Υπερβολικες τιμες οταν στα διπλα ¨μαγαζια¨ οι τιμες κυμαινονται ως εξης..
Στο Δροσοπουλου 97(25ευρω),στο Λελας Καραγιαννη 35(30ευρω),στο Δροσοπουλου 98(20ευρω),στο Μυτιληνης 23 επισης 20 ευρω και παει λεγοντας!
Υ.Γ Ολως τυχαιως απο χθες το απογευμα ειναι κλειστο...

Καστανη γυρω στα 23-24 με ομορφα χαρακτηριστικα προσωπου, καποια περιττα κιλακια που δεν ενοχλουν αλλα θετικοτατο σαλοναρισμα!
Σαλοναρισε χαμογελαστη και ευδιαθετη  σε αντιθεση με την

Καρινα της ιδιας αλυσιδα η οποια αν και ειναι ομορφο κοριτσι(λεπτη μελαχρινη,ωραια χαρακτηριστικα προσωπου κλπ) βγηκε στο σαλονι και με στραβοκοιταξε λες και της ειχα σκοτωσει τουλαχιστον τον πατερα!
Ορκιζομαι στο τιμονι που κραταω πως κατι τετοιο δεν συνεβη ποτε...ουτε τον πατερα της σκοτωσα,οσον αφορα την Καρινα πρωτη φορα την ειδα!

Ναι μεν κορμαρα βλ.ψηλα ποδια,πεταχτο κωλαρακι αλλα μολις ανοιξε το στομα της δεν ειδα καμια διαφορα απο τις εγχρωμες ¨φιλες¨ μας που εχουν κατακλυσει την Καποδιστριου και παλιοτερα την Ευρυπιδου και τις περιοχες πισω απο το δημαρχειο και εκδιδονται για 10-15 ευρω!
Εν ολιγοις,παπαρια μιγαδα καλλονη....απο καποιο δρομο την μαζεψαν και την υπερκοστολογησαν!

Δοκιμαστηκαν..
Ερατω απο Κηφισου 30!

Ανυπαρκτο βυζι και καυλε φατσα αν εξαιρεσω την μυτη της η οποια ψιλοθυμιζει μπουγατσομαχαιρο!

Γκερυ απο Κεφαλληνιας 75!
Aυτο το πιτσιρικι ειναι πολυ καλο...δεν του φαινεται αλλα ειναι πολυ καλο!
Σαλοναρισε συνεσταλμενο..απευθυνθηκε στον πληθυντικο...αφου τελειωσαμε με χαιρετησε επισης στον πληθυντικο!
Εμφανισιακα ειναι ενα μελαχρινο ζουμερο κοντοπουτανο με ωραια χειλακια και βυζακια(2αρια),φουσκωτα μαγουλα και βλεμμα χαμηλοβλεπουσας που ψοφαει για πουτσα!
Στα ενδωτερα με αφησε αφωνο...τσιμπουκι κοντα στα 4-5 λεπτα...δεν αφηνε την πουτσα ησυχη!
Χωθηκε στα αρχιδια,κυνηγουσε το καυλι  με την γλωσσα της οταν της εφευγε απο το στομα...πραγματικη εργατρια
Δεν αλλαξαμε πολλες στασεις...πρωτα στα 4 και μετα ιεραποστολικα!
Πολυ καλη και εκει,παρα πολυ καλη...κουναει φοβερα το κορμι της!
Τελειωσα ιεραποστολικα ενω παραλληλα της εχωνα 4 δαχτυλα μεσα στο στομα!
Ακατεργαστο διαμαντι

IMAN: ΑΚΡΙΒΩΣ,  δεν την πήρα τελικά γιατί μερικά θέματα κάνουν στράκο από το 1ο δευτερόλεπτο.

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Σαλοναρισε χαμογελαστη και ευδιαθετη  

Έγινε συνέυρεση εχτές στην Λ.Αθηνών 318, σε λίγο ανεβάζω κριτική, προκαταβολικά λέω ότι είναι εξαιρετική περίπτωση

:thumbsup:

Το ότι η κοπέλα δεν είναι Βραζιλιάνα είναι προφανές. Κάποιοι υποτιμούν συνεχώς την νοημοσύνη μας, περνιούνται για έξυπνοι.

Εγώ εχτές γύρω στις 17:30 ετοιμάζομαι για επίσκεψη, επειδή όμως τα οικονομικά έχουν ζορίσει και δεν θέλω και να χαλάω την διάθεση μου δεν ήθελα να παίξω στην τύχη, τελευταία ψάχνομαι αρκετά, ξέρω και τι θέλω, δεν ρισκάρω και πολύ, οπότε έχω ελάχιστες αποτυχημένες επισκέψεις. Επειδή όμως κανένα στανταράκι μου δεν δούλευε εκείνη την ώρα ξεκινάω για studio 12 που είμαι κοντά να δώ την Τζένη που μου άρεσε από τις φωτογραφίες. Η κοπέλα είναι κλασσική Ρωσσίδα, ψηλή, μάτι ανοιχτόχρωμο, ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους έμοιαζε με 30άρα, δεν ξέρω αν είναι αλλά έτσι έμοιαζε με παραπάνω κιλά αλλά στο όριο. Γενικά καμιά σχέση με την κοπέλα της φωτογραφίας. Δεν ξέρω αν είναι επεξεργασμένες μπορεί απλά να είναι παλιές. Από την άλλη δύο παρατηρήσεις για το μαγαζί
1. Το έχουν γράψει κατά καιρούς και άλλοι φίλοι: Επειδή το σαλόνι σας είναι μεγάλο πείτε στις κοπέλες να σαλονάρουν κοντά στον καναπέ και όχι στο τέλος του αεροδιαδρόμου. Δεν παίζουμε κρυφτό, πρέπει να την δούμε καλά την κοπέλα.
2. Όταν ανακοίνωσα ότι δεν θα περάσω η υπηρεσία ξίνισε τα μούτρα απίστευτα και δεν μου είπε ούτε γειά. Δεν το κατάλαβα αυτό. Αμα είναι έτσι κόφτε και το σαλονάρισμα και να περνάει ο κόσμος χωρίς να βλέπει, να όποια και να έχετε, να μην σας κουράζουμε. Ορισμένες υπηρεσίες δεν τους κόβει καθόλου.Αν ο άλλος ξέρει ότι αν δεν θέλει να περάσει δεν θα τον φέρεις σε δύσκολη θέση,θα ξανάρθει και θα ξανάρθει και κάποια στιγμή θα περάσει. Αν συμπεριφέρεστε έτσι θα αποφύγει το συγκεκριμένο μαγαζί. Ίσως όχι όλοι αλλά κάποιοι σίγουρα.

Απο εκεί πήγα Λ. Αθηνων 318 στο πρόγραμμα ήταν η Σαμάνθα και η Γιούλη. Η υπηρεσία μου ανακοινώνει ότι ήταν μόνο η Γιούλη, φεύγοντας όμως είδα την Σαμάνθα, δεν κατάλαβα αν ήταν με πελάτη ή αν ήρθε μετά. Ψηλή μελαχρινή και ωραία γυναίκα, παλιά καραβάνα, δεν έχουμε βρεθεί ποτέ αλλά κάποια στιγμή θα το πράξω. Εντωματαξύ όση ώρα αναμένω να τακτοποιήσει η υπηρεσία έναν άλλο συναγωνιστή εμφανίζεται η Γιούλη, μόνη της, χαμογελαστή και ευδιάθετη, πολλά υποσχόμενη. Ρωσσίδα 25, ξανθή σκούρο με αρκετές καστανές ανταύγειες, όλα φυσικά, τα παραπάνω κιλά είναι σαφώς στο όριο γιατί είναι και πάνω απο 1,70 , μάτι ανοιχτόχρωμο, ωραία και θηλυκή γυναίκα. Νέα στην αλυσίδα αλλά παλιά στην δουλειά. Στο δωμάτιο μεγάλη ευχάριστη έκπληξη,έρχεται κριτική.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Ωραίοι οι κύριοι εξερευνητές! Φαίνεται ότι έκαναν ανακαλύψεις!

Χρονια πολλά και καλά!

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
KALIMERA! XRONIA POLLA!  :smitten: :smitten: :smitten:                                   
PROGRAMMA GIA TRITI 25.12.2012.

*KATEXAKI 8:
    20:00-06:00 MONIKA

*THISEOS 35:
    20:00-06:00 IMAN

natasha srbija

Ιερόδουλη
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
0
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΕΙ ΕΥΤΙΧΙΑ. PIATSAS ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΙ ΙΜΑΝ.,ΤΕΣΠΑ Η ΚΟΠΕΛΛΑ ΕΙΝΕ ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ...

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΕΙ ΕΥΤΙΧΙΑ. PIATSAS ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΙ ΙΜΑΝ.,ΤΕΣΠΑ Η ΚΟΠΕΛΛΑ ΕΙΝΕ ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ...
Οσες δοκιμες θες...με 10 ευρω ομως!
Χρονια πολλα και σε εσενα cupcake!

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
Δοκιμαστηκαν..
Ερατω απο Κηφισου 30!

φιλε πιατσας η ερατω δεν ειναι Ελληνιδα.απο ενα κωλοχωρι της βουλγαριας ειναι. η κοπελα δουλευε μεχρι προσφατως ως μελαχροινη με το ονομα ζωη στον ιδιο ομιλο-μεχρι που φεραν δευτερη Ζωη και τα εβαψε ξανθα και αλλαξε ονομα. επισης δουλευε για ενα μικρο διαστημα στο ιεροφαντων λιγο πριν κλεισει και αλλαξει διευθυνση με το ονομα Κλωντια με αρχικη 20 ευρω το απλο. και γω νομιζα οτι ειναι Ελληνιδα γιατι το ελληνικο το κατεχει αλλα με την συζητηση μου ειπε απο που καταγεται πραγματικα.
παντως εμενα με αφησε καλες εντυπωσεις τοτε.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
φιλε πιατσας η ερατω δεν ειναι Ελληνιδα.απο ενα κωλοχωρι της βουλγαριας ειναι. η κοπελα δουλευε μεχρι προσφατως ως μελαχροινη με το ονομα ζωη στον ιδιο ομιλο-μεχρι που φεραν δευτερη Ζωη και τα εβαψε ξανθα και αλλαξε ονομα. επισης δουλευε για ενα μικρο διαστημα στο ιεροφαντων λιγο πριν κλεισει και αλλαξει διευθυνση με το ονομα Κλωντια με αρχικη 20 ευρω το απλο. και γω νομιζα οτι ειναι Ελληνιδα γιατι το ελληνικο το κατεχει αλλα με την συζητηση μου ειπε απο που καταγεται πραγματικα.
παντως εμενα με αφησε καλες εντυπωσεις τοτε.
Εγω παλι εχω την εντυπωση οτι η Κλωντια του Ιεροφαντων(λεπτη μελαχρινη,με γλυκια φατσα)εργαζεται σαν Κλαουντια στο Φυλης 134(υπογειο) και φυσικα δεν εχει καμια σχεση με την Ερατω!
Οπως και να εχει το κωλι της Ερατους ειναι πολυ καλο κι ειναι αμαρτια απο τον Θεο που δεν το δινει...

2e6elw2.jpg

To σερβις της ομως θελει πολυ δουλεια...

natasha srbija

Ιερόδουλη
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
0
ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΕΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΛΑΣΕ  ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΟΡΥΘΜΙΚΑ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΠΕΤΕΣ ΕΝΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΟΥ ΠΡΟΜΟΤΑΡΕΣΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ...ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝΧΡΙΣΤΟΥΕΝΝΩΝ ΣΕ ΦΩΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΚΑΚΙΕ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom