Γύρισε επιτέλους το Γερμανικό πυροβολικό Μάντυ. Θυμάμαι πριν φύγει τα αρνητικά σχόλια που υπήρχαν και πραγματικά με βάση την εμπειρία που είχα μαζί της δεν κατάλαβα γιατί είχαν γραφτεί . Πάντως βλέπω πως πλέον αρκετοί τιμούν τα Βερολινέζικα προϊόντα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)
Πρέπει να τιμωρηθεί πάραυταo χιστις πηγε στο ιδρυμα χτυπησε ξαναχτυπησε κανεις δεν ανοιξε.... πηγα πιο κατω εκανα ενα τσιγαρο ξαναγυρισα ξαναχτυπησα κανεις παλι...δεν θα μου γλυτωσει ομως η μαντυ ... το πιτσιλισμα θα ερθει !!!
poutanoleon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.225
κατέθεσα στην Αγ.Πέτρου 7.την κριτική μου την έβαλα στο κατάλογο
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
poutanoleon η Μαρίνα είναι η ξανθιά,ψιλονταρντάνα με ύψος γύρω στο 1,65 και στήθος μεγάλο 4άρι-5άρι ?
poutanoleon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.225
Ακριβώς αυτή αφεντικόpoutanoleon η Μαρίνα είναι η ξανθιά,ψιλονταρντάνα με ύψος γύρω στο 1,65 και στήθος μεγάλο 4άρι-5άρι ?
Μια ερώτηση να σου κάνω εάν επιτρέπετε βέβαια?
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Για ρίξεΜια ερώτηση να σου κάνω εάν επιτρέπετε βέβαια?
poutanoleon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.225
ενώ πηγαίνεις με πολλές πουτάνες και φαίνεται ότι είσαι απο τους δυνατούς γνώστες απο τις ενημερώσεις εδώ γιατί δεν γράφεις στον κατάλογο?Για ρίξε
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Καλή ερώτηση και επισήμανση φίλε.Θα μπούνε και στον κατάλογο κριτικές μου απο studio Σήμερα για παράδειγμα χτύπησα την Μισέλ την Τσέχα στην Αγ.Μελετίου 37.Θα την ανεβάσω την κριτική μου για την Μισέλ γιατί είναι πολύ όμορφη γυναίκα και έχει στύλ στρίπερ κάτι που μου αρέσει πολύενώ πηγαίνεις με πολλές πουτάνες και φαίνεται ότι είσαι απο τους δυνατούς γνώστες απο τις ενημερώσεις εδώ γιατί δεν γράφεις στον κατάλογο?
poutanoleon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.225
για ρίξε και περιγραφή για Μισέλ boss
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Μακριά μαύρα μαλλιά,λεπτό σώμα,γκρίζα γατίσια μάτια,ψηλή(για γυναίκα πάντα) γύρω στο 1.70,στήθος κανονικό 3άρι και όπως είπα είναι Τσέχαγια ρίξε και περιγραφή για Μισέλ boss
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Μακριά μαύρα μαλλιά,λεπτό σώμα,γκρίζα γατίσια μάτια,ψηλή(για γυναίκα πάντα) γύρω στο 1.70,στήθος κανονικό 3άρι και όπως είπα είναι Τσέχα
Χεχε γειά σου ρε Πάνο άρχοντα! Θενκς φορ δε ινφορμασιόν αν και είναι μικρουλάκι για τα γούστα μου... :'(
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Τα 2άρια και 3άρια είναι τα κανονικά.Εσύ παλληκάρι μου θέλεις υπερφυσικά στήθη σε γυναίκα 6άρια,7άρια Με το που δούμε κάτι αντίστοιχο σε ενημερώνουμεΧεχε γειά σου ρε Πάνο άρχοντα! Θενκς φορ δε ινφορμασιόν αν και είναι μικρουλάκι για τα γούστα μου... :'(
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Τα 2άρια και 3άρια είναι τα κανονικά.Εσύ παλληκάρι μου θέλεις υπερφυσικά στήθη σε γυναίκα 6άρια,7άρια Με το που δούμε κάτι αντίστοιχο σε ενημερώνουμε
ΑΜΗΝ Πάνο αλλά χλωμό το βλέπω. Πήξαμε στις μικρόβυζες...
(Γ)άμα τη εμφανίσει πόσταρε αμέσως στο "Βυζοπούλες στα μπουρδέλα" γιατί είμαστε έτοιμοι για φούντο όλοι εκεί μέσα!
ΑΜΗΝ Πάνο αλλά χλωμό το βλέπω. Πήξαμε στις μικρόβυζες...
(Γ)άμα τη εμφανίσει πόσταρε αμέσως στο "Βυζοπούλες στα μπουρδέλα" γιατί είμαστε έτοιμοι για φούντο όλοι εκεί μέσα!
έλα ρε βύζο!! τι κάνεις ρε συ!??
είδα κι εγώ ποστ δικό σου στο αγαπημένο μου
θρεντ και τρόμαξα! δε μπορεί να έγινε τόσο στούντιαν λέω..!?
η μαργαρίτα πάντως που αναφέρω παραπάνω νομίζω ότι είναι γενικά
για τα γούστα σου.. λίγο πιο σμολ στο στήθος αλλά κάνει! ;)
άντε ρε βυζοκυνηγέ! όποτε δούμε κάτι σχετικό ενημερώνουμε!!
(υ.γ. ακόμα περιμένω το θρεντ σου -χαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχα)
Επισκέπτης
αυριο πρωι 10.00-17.00 η παολα η ελληνιδα θα βρισκεται στην βριλλησου 12!!υπαρχει περιπτωση το απογευμα να ειναι στη φρατζη 47 αλλα δεν ειναι ακομα σιγουρο!
Αυριο πρωι αγιου μελετιου η ρενατα!απογευμα η μισελ και βραδυ η ρενατα!
να ενημερωσω οτι καθε τεταρτη πρωι η παολα θα ειναι στη βριλλησου 12!σημερα απογευμα βρισκοταν αγιου μελετιου κεφατη οπως παντα... ;) ;) ;)
Αυριο πρωι αγιου μελετιου η ρενατα!απογευμα η μισελ και βραδυ η ρενατα!
να ενημερωσω οτι καθε τεταρτη πρωι η παολα θα ειναι στη βριλλησου 12!σημερα απογευμα βρισκοταν αγιου μελετιου κεφατη οπως παντα... ;) ;) ;)
kouklendes
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα ,ξερει κανεις ποια ειναι ιππωνακτος μεχρι το κλεισιμο???
ευχαριστο
ευχαριστο
Ryu
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13
- Πόντοι
- 2.007