Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Παιδιά μόλις γύρισα από πιπίνου 118. Sonia τρομερή. Πρώτη φορα μαζί της και στο μαγαζί και τα δα όλα  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

By he way πολύ καθρέφτης ρε παιδιά όπως έβγαινα αντί να πάω εξώπορτα μπήκα σε ένα από τα δωμάτια και πέτυχα ένα παληκάρι με το πουλί στο χέρι που πρέπει να ξενέρωσε τελείως όταν είδε εμένα αντι για το μωρό. Αν ήταν κάποιος συναγωνιστής πολλά sorry, αλλα η sonia τα χει αυτά

Συναδελφε το νου σου γιατι την επομενη φορα μπορει να κανεις και 2ο γυρο .......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
Αστα να πανε φιλαρακι, επικίνδυνη η sonia τελικά αλλα τ'αξίζει η άτιμη!!!!

koras

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
το μωρο που με συγκινησε σημερα λεγεται γιαννα και δουλευει ιππωνακτος. ξανθια μουναρα 1.70 και τελειος πατος. το μαγαζι αρχιζει ν' ανεβαινει σιγα σιγα

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
By he way πολύ καθρέφτης ρε παιδιά όπως έβγαινα αντί να πάω εξώπορτα μπήκα σε ένα από τα δωμάτια και πέτυχα ένα παληκάρι με το πουλί στο χέρι που πρέπει να ξενέρωσε τελείως όταν είδε εμένα αντι για το μωρό. Αν ήταν κάποιος συναγωνιστής πολλά sorry, αλλα η sonia τα χει αυτά

[size=22pt] Εσύ ήσουν ρε μαλάκα? [/size] :cussing:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
το μωρο που με συγκινησε σημερα λεγεται γιαννα και δουλευει ιππωνακτος. ξανθια μουναρα 1.70 και τελειος πατος. το μαγαζι αρχιζει ν' ανεβαινει σιγα σιγα
η γιαννα που ηταν περσι αριστοτελους-ιππωνακτος?η γερμανιδα?αυτην ηταν η πιο ξενερωτη γκομενα που ειχα γαμησει σε στουντιο!!!!!!!!!!ουστ!!!!!!

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
Δεν μου λες και μενα που ειναι το αστειο γιατι δεν σε λαμβανω;

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Δεν μου λες και μενα που ειναι το αστειο γιατι δεν σε λαμβανω;
Ολο το σκηνικο ρε παιδι μου που ο αλλος περιμενε την πουτανα και σκας εσυ μεσα!
Εγω θα ειχα φοβηθει μην με γαμησεις κιολας!

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
ΟΚ αυτο το καταλαβα kaiapha  οντως ειχε πολυ γελιο η φαση γιατι το παληκαρι εμεινε κοκκαλο

Ο mod γιατι τρελλαθηκε τοσο δεν επιασα εκτος αν κανει πλακα

Επισκέπτης
μαγκες διαβαζω στο site τα χειροτερα για τη Λινα απο τριγγετα (ρωσιδα).στις αρχες της εβδομαδας της πηρα το κουλουρακι.πολυ σφιχτο πατινι και να σας πω ακομα οτι εσκουζε λες και της εκανα απονευρωση(οχι προσποιητα απο οτι τουλαχιστο καταλαβα).δε μπορω να πω οτι τρελαθηκα αλλα ουτε και οτι απογοητευτικα

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Λοιπόν, κάποιοι θα γνωρίζετε πόσο έχω προωθήσει το στούντιο της Παιωνίου, στο οποίο έχω αφήσει αρκετά γκαφρά.
Σήμερα λοιπόν, πήγα το πρωι και ειχε δυο γκομενάκια. Το ένα το είχα ξαναπάρει και το  άλλο δεν μου άρεσε, οπότε έκανα να φύγω. Γυρνάει λοιπόν η Τσστσά, όχι η απογευματινή ευγενέστατη αλλά η άλλη που έχει σκάσει χειροβομβίδα στα δόντια της, και μου λέει "αυτές τις κοπέλες θα έχω τώρα οπότε μην ξαναπατήσεις". Καταλάβατε κύριοι πώς θέλουν να δουλέψουν μερικά λαμόγια; Μήπως μωρή μαλακισμένη θες να σου χαρίζουμε ένα πενηντάρικο μόλις σε βλέπουμε; Ουστ! 

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Αυτή με τα γυαλιά

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
σου στέλνω τις ευχαριστίες μου στο pm σου

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
491
Πόντοι
26
URL]]

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Λεπόν,
πριν τη βραδινή μου έξοδο, μια μικρή αναφορά (σήμερα κινήθηκα με μηχανάκι και γι' αυτό ταχύτατα).

1) Περιφεριακός Πολυγώνου Νο 57, η Εύα από Βούρβαχη 19 μαζί με την τσατσά της Βούρβαχη. Μαύρο καλσόν ως το γόνατο και μπότα εξίσου.

2) Στο Νο 36 Η Σάντρα.

3) Στο Νο Παραπάνω μια ωραία ξανθιά γκόμενα, την έχω ξαναδεί αλλού, αλλά τώρα ήταν με άλλο λουκ. 50 γιούρια το κανονικό, 80 με 69 και μασαζ.

4) Δροσοσπούλου 95 η Αλίνα, δεν με άρεσε προσωπικά. Ευγενέστατη η κυρία τσατσά που με θυμόταν ότι δεν έχω περάσει ποτέ στο συγκεκριμένο μαγαζί.

5) Κατάθεση για άλλη μια φορά στη Ντάνα - Φυλής 200. Αχ Ντάνα!
Τύφλα να έχουν τα στούντια και τα μοντέλα και τα ct... 20 ευρουδάκια μόνο.

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
αν και καθυστερημενα....

Τριτη κατα τις 1 το μεσημερι στο studio πρωτη παραλληλη στην Παντειο, Τ Ρ Ε Λ Λ Ο μωρο, κορμαρα  απιστευτη.. Κιμ την ελεγαν... πιπα 10/10 με ωραιο deepthroat κ γλειψιμο αρχιδιων... Στησιμο στα 4 παλι 10/10 με το κουλουρακι της να σε κοιταζει σαν να σου ανοιγοκλεινει το ματι... συμπεριφορα 2/10 απ'τις χειροτερες που χω συναντησει, καλα καλα δεν μ αφησε να της πιασω το βυζι και ειμαι σιγουρος πως αν δεν εχυνα τσακ μπαμ (σχεδον απο την πιπα) θα ειχαμε αρπαχτει.... Συνολικα δεν ξερω αν θα ξαναπηγαινα

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
αν και καθυστερημενα....

Τριτη κατα τις 1 το μεσημερι στο studio πρωτη παραλληλη στην Παντειο, Τ Ρ Ε Λ Λ Ο μωρο, κορμαρα  απιστευτη.. Κιμ την ελεγαν... πιπα 10/10 με ωραιο deepthroat κ γλειψιμο αρχιδιων... Στησιμο στα 4 παλι 10/10 με το κουλουρακι της να σε κοιταζει σαν να σου ανοιγοκλεινει το ματι... συμπεριφορα 2/10 απ'τις χειροτερες που χω συναντησει, καλα καλα δεν μ αφησε να της πιασω το βυζι και ειμαι σιγουρος πως αν δεν εχυνα τσακ μπαμ (σχεδον απο την πιπα) θα ειχαμε αρπαχτει.... Συνολικα δεν ξερω αν θα ξαναπηγαινα

εχεις απολυτο δικιο για την κιμ!!!!!!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom