Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)

nios67

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Τις τελευταίες ημέρες εμφανίστηκαν κάποια posts για μια "ώριμη" Στεφανία στο Δροσοπούλου 95. Μπορείτε να μας την περιγράψετε κιόλας (ύψος, βυζί, κώλος, πρόσωπο) γιατί από την περιγραφή των υπηρεσιών της φαίνεται ενδιαφέρουσα περίπτωση (αλλά δεν αρέσουν σε όλους, όλα τα ώριμα...);
Επίσης, ενημερώστε μας σας παρακαλώ ποιες άλλες εκτός από Σόνια και Γιούλη (Λέλας Καραγιάννη, αλλά έχει εξαφανιστεί πια) με βυζιά που αξίζουν, κάνουν ισπανική και επιτρέπουν να χύσεις πάνω τους.

ξανθιά, υψος 1,65-1.70 , βυζί 2,5 αρι, κώλος συμπαθητικός, μάπα ομορφη θα ελεγα.

καθόλου κακή για μεγαλοκοπέλα.

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Πηγα κατα τις 11.30 το βραδι καφαληνιας 75 λοιγο πριν κλεισουν!Ηταν η μελινα ωραιο σωματακη συλικονατα βυζια κτλ!Πιπα μετρια στο γαμησι ηρθε απο πανω και μετα την εβαλα απο κατω!Την ωρα που τη γαμουσα ειχε κλειστα τα ματια και ελεγε ολο μαλακιες του στυλ τι καυλι ειναι αυτο και αλλα τετοια ξενερωτα!Εγω ξενερωσα παντως!Παντως δεν θα ξαναπεταγα ενα 50ευρω για να τη γαμησω ξανα!

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
τι έγινε πουλάκια μου έπιασε κρύο και δεν ξεμυτάει κανείς;
Λέω να πάω από Παιωνίου μπας και πετύχω τίποτα έκτακτο

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Ετσι τωρα με το κρυο τα "πουλακια" μεσα!

DESAPARECIDO

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
0
<<συντροφοι>> τα φωτα σας ειναι <<σοβαρο>> το θεμα :P..Εχω βαλει στοιχημα με φιλο οτι η μελινα που δουλευε παλια ιππωνακτος ( την ειχα δει και εφυγα) και σε αλλα στουντιο απο οτι βλεπω ,οτι ειναι τραβελι  , λεω εγω..το στοιχημα ειναι ενα 50αρικο( μια επισκεψη δηλαδη) οποτε απαντηστε ΥΠΕΥΘΥΝΑ ειναι πολλα τα λεφτα ...:):)

con1

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
0
γεια χαρα αν προκειται για την μελινα που ειναι στην κεφαληνιας ενα καλο μουνι σωματαρα κτλ απο θεσσαλονικη λεει....μαγκες ειναι τραβελι στανταρ γιατι την εχω παρει και με προγραμμα 70ε για κωλο οτον ομως εβαλα το χερι μου στην μουναρα της ενιωσα αυτο το.........μικρο (πουτσακι)που μενει μετα την επεμβαση...............

con1

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
0
οποτε και ξενερωσα φοβερα...........

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Βραδινό Περίπολο

1) Παιωνίου 10, τρεις γκόμενες! Η πανέμορφη  Μονικα και δυο μελαχρινές (δε συγκράτησα ονόματα, και πολύ σκοτάδι ρε παιδί μου)

2) Πιπίνου 117, η Σόνια (τι ρώγες ήταν αυτές)

3) Πιπίνου και Αλκαμένους η στρουθοκάμηλος Κατερίνα

4) Φυλής 200, τα υπέροχα γοβάκια της Ντάνας :P

5) Κεφαληνίας 75. Χρίστίνα, τραβέλι. Φαίνεται ότι το μέρος απευθύνεται πλέον σε ιδιαίτερα γούστα. Δεν θα ξαναπεράσω μέχρι νεοτέρας.

6)Δροσοσπούλου 95 δεν ανέβηκα.

7) Δροσοσπούλου 97 έκλεισε για τα καλά.

8) Λέλας Καραγιάννη, η Ντάρια με πολύ πεσμένο λουκ.

Τι θα γίνει τεσπά, καμιά ανανέωση, τίποτα έκτακτο;

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Αυτη η Ντανα που λες φιλε ποιά Ντανα ειναι? Η γνωστή Ντανα Ιντερνασιοναλ? Καλό , ε? :dancing: :dancing:
Τελικά πού κατεθεσες?(αν κατεθεσες...) και κανε μας μια περιγραφή...

Surfboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Kαλημέρα , χτές κατά τις 17.30 , Δροσοπουλου 95 , Αλίνα , μελαχρινή , καλό βυζί δεν την λες μουναρα αλλα τρώγεται , πίπα εκπληκτική και πολύ καλό γαμήσι , γενικά ήταν πολύ καλή

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Η ντάνα ιντερνάσιοναλ είναι μια υπέροχη μικροκαμωμένη ρωσιδούλα με καρέ μαύρο μαλάκι και υπέροχες γοβίτσες με καλή συμπεριφορά στο δωμάτιο. Αν είχα καταθέσει δεν θα το κράταγα μυστικο.

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Η ντάνα ιντερνάσιοναλ είναι μια υπέροχη μικροκαμωμένη ρωσιδούλα με καρέ μαύρο μαλάκι και υπέροχες γοβίτσες με καλή συμπεριφορά στο δωμάτιο. Αν είχα καταθέσει δεν θα το κράταγα μυστικο.
παιδια η ντανα στη φυλης 200 ειναι super. χαλαρη και μπιμπελο.....κανονικο, θα παω αυριο βραδυ, αυτη τη βδομαδα ειναι βραδυνη.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
φιλε panos η Μαρία που λες είναι milf? Για δωσε περιγραφή

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
φχαριστώ!

Επισκέπτης
1) Παιωνίου 10, τρεις γκόμενες! Η πανέμορφη  Μονικα και δυο μελαχρινές (δε συγκράτησα ονόματα, και πολύ σκοτάδι ρε παιδί μου)

Aυτό είναι ενδιαφέρον. Ρώτησες μήπως μπορούσες να πάρεις τις 2 μαζί... ή ακόμα και τις 3??? :)

Surfboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Τις 2 γκόμενες συνήθως τις παίρνεις με 100ευρο , αλλά για μία εκτόνωση , οπότε δεν έχω προχωρήσει ποτέ , βέβαια κάποιες φορές παίζουν μερικές που δεν πάνε , αλλά συνήθως παίζει και με τις 2 .

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
Παιδιά μόλις γύρισα από πιπίνου 118. Sonia τρομερή. Πρώτη φορα μαζί της και στο μαγαζί και τα δα όλα  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

By he way πολύ καθρέφτης ρε παιδιά όπως έβγαινα αντί να πάω εξώπορτα μπήκα σε ένα από τα δωμάτια και πέτυχα ένα παληκάρι με το πουλί στο χέρι που πρέπει να ξενέρωσε τελείως όταν είδε εμένα αντι για το μωρό. Αν ήταν κάποιος συναγωνιστής πολλά sorry, αλλα η sonia τα χει αυτά

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom