memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
να παρει ντεντεφωνο?Στην πρωινη βαρδια συνηθως ειναι εκει.
Παρε τηλεφωνο πριν πας για να επινεναιωσεις : 6938 383200
να παρει ντεντεφωνο?Στην πρωινη βαρδια συνηθως ειναι εκει.
Παρε τηλεφωνο πριν πας για να επινεναιωσεις : 6938 383200
να παρει ντεντεφωνο?
είπα ότι πέρασα μια βόλτα, όχι ότι πέρασα στο δωμάτιο..νομίζω ήδη έχει αναφερθεί μερικές σελίδες πιο πίσω πρώτη φορά, αλλά δεν πειράζει, πέρασες καλά; Αυτό έχει σημασία.
Στην κριτική σου δεν είδα κάποια περιγραφή της κοπέλας... τουλάχιστον κάτι να μας βοηθήσει να την ταυτοποιήσουμε... για κάνε μία... μπας και βγάλουμε καμιά άκρη... ;)Μάλλον δεν διάβασες καλά. Εχώ απάντησα στο σχόλιο του σχοινοβάτη, για την κριτική μου. Δεν έχω κάτι να διαλέξω. Η άποψή μου είναι μαύρο στο Β.60 κάτω και θα συνεχίσει να είναι μέχρι κάποιος να μου πεί τι σχέση έχουν οι φωτό στα site με αυτή που ήταν στο B.60 κάτω, την μέρα που αφορά η κριτική μου
Ναι μάγκες μη μπερδευέστε, είναι η γνώστη βυζομπαλού από Κασσάνδρας. Ανάλογα το πως θα ξυπνήσει είναι και οι διαθέσεις τις. Εγώ έχω πάει 4 φορές και τις 2 πέρασα super και τις άλλες 2 χάλια. Βέβαια υπάρχουν αν ψάξετε άλλες 2-3 Λάουρες ανά την Αθήνα.Στην κριτική σου δεν είδα κάποια περιγραφή της κοπέλας... τουλάχιστον κάτι να μας βοηθήσει να την ταυτοποιήσουμε... για κάνε μία... μπας και βγάλουμε καμιά άκρη... ;)
Η Λάουρα στις φώτο είναι η Λάουρα η μελαχρινή από Κασσάνδρας που κάνει βάρδιες και Βριλησσού..., σε αυτό νομίζω θα συμφωνήσουν κι άλλοι, ότι δηλαδή είναι η ίδια με αυτήν στις φωτογραφίες...
Htso, ο Τσεγιέν είναι μέλος του κόμματος του Ορθού Δρόμου.......οι κριτικές του ινδιάνου θα ήταν σχεδόν ίδιες με τις δικές μου σε σημείο που θα μας περνάγανε για κλώνους Πιστεύω πως ο άνθρωπος αυτός ακολουθεί τον ποιό ορθό δρόμο σε αυτό το θέμα και καλά κάνει γιατί αυτός και μόνο είναι ο
''κερδισμένος''...
Αντικειμενικά κάνεις λάθος.Η τιμή των 50 ευρώ επικρατεί περισσότερα από 2,5 έτη.Με κινδυνο παλι να παρεξηγηθω θα πω μονο αυτο :
Η τιμη της επισκεψης των studio (50 ευρω) ειναι ισως το μοναδικο ειδος παροχης υπηρεσιας το οποιο δεν εχει αυξηθει τα τελευταια 2,5 χρονια περιπου.
Χωρις αυτο να σημαινει οτι τα 50 ευρω δεν ειναι ενα αξιοσεβαστο ποσο.
Άσε ρε παιδάκι μου και συ... ...μην χαλάς το κλίμα!...άσε να είναι υψηλές οι τιμές των στούντιο!!!! ;)Συναγωνιστές μη μασάτε με τις τιμές στα στούντιο και με τιμή εκκίνησης 50 εβραίους...
Άσε ρε παιδάκι μου και συ... ...μην χαλάς το κλίμα!...άσε να είναι υψηλές οι τιμές των στούντιο!!!! ;)
Μπουρδέλο θα ανοίξω με 15 ευρώ... ;)
να υποθέσω πως στο μπουρδελάκι που θα ανοίξεις θα βαλεις υπηρεσια την Ευα απο Φυλής 71???
Και επαρκη ψυξη στο σαλονινα υποθέσω πως στο μπουρδελάκι που θα ανοίξεις θα βαλεις υπηρεσια την Ευα απο Φυλής 71???
η τιμη 50ε στα στουντιο ειναι τουλαχιστον 7-8χρονια και μην ξεχναται επι δραχμων στην φυλης παιζανε οι καλες με 10.000δρχ με 7 οι μετριες και οι υπολοιπες 5Συναγωνιστές μη μασάτε με τις τιμές στα στούντιο και με τιμή εκκίνησης 50 εβραίους και πέρνει την ανιούσα. Απ το Σεπτέμβριο αναμένεται να πέσει κι΄ άλλη πείνα, με χαμηλότερους μισθούς, αύξηση καταναλωτικών προϊόντων πάσης φύσης κλπ που θα σημαίνει πολύ λιγότερα χρήματα στις τσέπες μας. Αν τα στούντιο νομίζουν ότι μπορούν να δουλεύουν ακόμη με τις ίδιες τιμές νομίζοντας ότι ο κόσμος είναι , και μουνόδουλοι, τότε ας τα κρατήσουν για τον εαυτό τους οι ιδιοκτήτες με τα φρούτα τους.
Και επαρκη ψυξη στο σαλονι
η τιμη 50ε στα στουντιο ειναι τουλαχιστον 7-8χρονια και μην ξεχναται επι δραχμων στην φυλης παιζανε οι καλες με 10.000δρχ με 7 οι μετριες και οι υπολοιπες 5