Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
νομίζω ήδη έχει αναφερθεί μερικές σελίδες πιο πίσω πρώτη φορά, αλλά δεν πειράζει, πέρασες καλά; Αυτό έχει σημασία.
είπα ότι πέρασα μια βόλτα, όχι ότι πέρασα στο δωμάτιο..
εξηγούμεθα για να μην παρεξηγούμεθα..
αν είχε γίνει το δεύτερο θα ήμουν πιο συγκεκριμένος
στην ενημέρωσή μου..

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Οποιος ειναι ευκαιρος το βραδακι παντως ας περασει μια βολτα απ Συγγρου 144 να "δει" την Καντυ. Δεν νομιζω να χασει....

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Μάλλον δεν διάβασες καλά. Εχώ απάντησα στο σχόλιο του σχοινοβάτη, για την κριτική μου. Δεν έχω κάτι να διαλέξω. Η άποψή μου είναι μαύρο στο Β.60 κάτω και θα συνεχίσει να είναι μέχρι κάποιος να μου πεί τι σχέση έχουν οι φωτό στα site με αυτή που ήταν στο B.60 κάτω, την μέρα που αφορά η κριτική μου   
Στην κριτική σου δεν είδα κάποια περιγραφή της κοπέλας... τουλάχιστον κάτι να μας βοηθήσει να την ταυτοποιήσουμε... για κάνε μία... μπας και βγάλουμε καμιά άκρη...  ;)

Η Λάουρα στις φώτο είναι η Λάουρα η μελαχρινή από Κασσάνδρας που κάνει βάρδιες και Βριλησσού..., σε αυτό νομίζω θα συμφωνήσουν κι άλλοι, ότι δηλαδή είναι η ίδια με αυτήν στις φωτογραφίες...  :grin:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Στην κριτική σου δεν είδα κάποια περιγραφή της κοπέλας... τουλάχιστον κάτι να μας βοηθήσει να την ταυτοποιήσουμε... για κάνε μία... μπας και βγάλουμε καμιά άκρη...  ;)

Η Λάουρα στις φώτο είναι η Λάουρα η μελαχρινή από Κασσάνδρας που κάνει βάρδιες και Βριλησσού..., σε αυτό νομίζω θα συμφωνήσουν κι άλλοι, ότι δηλαδή είναι η ίδια με αυτήν στις φωτογραφίες...  :grin:
Ναι μάγκες μη μπερδευέστε, είναι η γνώστη βυζομπαλού από Κασσάνδρας. Ανάλογα το πως θα ξυπνήσει είναι και οι διαθέσεις τις. Εγώ έχω πάει 4 φορές και τις 2 πέρασα super και τις άλλες 2 χάλια. Βέβαια υπάρχουν αν ψάξετε άλλες 2-3 Λάουρες ανά την Αθήνα.

Spirou_Patsi40

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
0
Καλημερα :)

Σημερα στο Σπυρου Πατση 40 :

10 - 5 : Μπιανκα
5 - 11 :www.studio40-gr.com/jessica-ruslana] Τζεσσικα + Ρουσλανα[/url]
11 - 8 : www.studio40-gr.com/amanda]Αμαντα [/url]

Στο Σπυρου Πατση 50 :

10 - 5 : www.studio50gr.com/jessica]Τζεσσικα[/url]
5 - 11 : www.peiraios121.com/mariza]Μαριζα[/url]
11 - 8 : Βικυ + Αλις

Στο Πειραιως 121 :

10 - 5 : www.peiraios121.com/sandra]Σαντρα[/url]
5 - 11 : Τζοβανα
11 - 8 : www.studio40-gr.com/aliki]Αλίκη [/url]

:-* :-* :-*

Επισκέπτης
Παράθεση από: Htso στις 26/07/11, 00:12
...οι κριτικές του ινδιάνου θα ήταν σχεδόν ίδιες με τις δικές μου σε σημείο που θα μας περνάγανε για κλώνους  Πιστεύω πως ο άνθρωπος αυτός ακολουθεί τον ποιό ορθό δρόμο σε αυτό το θέμα και καλά κάνει γιατί αυτός και μόνο είναι ο
''κερδισμένος''...
Htso, ο Τσεγιέν είναι μέλος του κόμματος του Ορθού Δρόμου....

Παράθεση από: CHEYENNE στις 25/07/11, 16:04
Με κινδυνο παλι να παρεξηγηθω θα πω μονο αυτο :
Η τιμη της επισκεψης των studio (50 ευρω) ειναι ισως το μοναδικο ειδος παροχης υπηρεσιας το οποιο δεν εχει αυξηθει τα τελευταια 2,5 χρονια περιπου.
Χωρις αυτο να σημαινει οτι τα 50 ευρω δεν ειναι ενα αξιοσεβαστο ποσο.
Αντικειμενικά κάνεις λάθος.Η τιμή των 50 ευρώ επικρατεί περισσότερα από 2,5 έτη.
Αν σκεφθεί κανείς τις δαπάνες και τα κόστη συντήρησης ενός στούντιο, είναι απορίας άξιον η μακρά στασιμότητα της τιμής στα 50 ευρώ.
Ένα εφαλτήριο τιμής στα 60 ευρώ (όπως στο στούντιο Καρέα 30) είναι επιβεβλημένο βάσει των εφιαλτικών (για τους ιδιοκτήτες στούντιο) οικονομικών δεδομένων της εποχής που διανύουμε.

Αυτά τα γράφω και δεν με ενδιαφέρει αν παρεξηγηθώ γιατί σκοπεύω να ανοίξω στούντιο τώρα που θα συνταξιοδοτηθώ.

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :) :) :) Σημερα 28/07  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.kassandras3-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.kassandras3-kato.com/mixaela]Μιχαελα/Αντζη[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): Αμιρα - www.kassandras3-pano.com/alexandra]Αλεξανδρα/Λορενα[/URL] - www.kassandras3-pano.com/sabrina]Σαμπρινα[/url]
Κασσανδρας 4Β(κατω): www.kassandras4-kato.com/irena]Ιρενα[/url] - Σαρα/Ελενη - Σαρα/Σουεντη
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Αλεξανδρα - Ιρενα - Λορενα/Ελπιδα
Κασσανδρας 4(πανω): Νεα αφιξη/Νεα αφιξη - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/melina]Μελινα[/url] - Ιλονα - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]

Βριλησου 60(κατω): Μαντονα - Μαντονα - www.vrilissou60-kato.com/laura-ch]Λαουρα (Τσεχα)[/url]
Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/paola]Παολα[/url] - www.vrilissou60.com/paola]Παολα[/url] - www.vrilissou60.com/zeta]Ζετα[/url]

Θησεως 40(κατω): www.thiseos40.com/alina]Αλινα/Ζωη/Σαρα/Σοφια[/url] - www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Σαρα/Σοφια/Ζωη/Εφη[/url] - www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Ζωη[/url]

Σολωμου 32(πανω): Μπιανκα - Μπιανκα

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Συναγωνιστές μη μασάτε με τις τιμές στα στούντιο και με τιμή εκκίνησης 50 εβραίους και πέρνει την ανιούσα. Απ το Σεπτέμβριο αναμένεται να πέσει κι΄ άλλη πείνα, με χαμηλότερους μισθούς, αύξηση καταναλωτικών προϊόντων πάσης φύσης κλπ που θα σημαίνει  πολύ λιγότερα χρήματα στις τσέπες μας. Αν τα στούντιο νομίζουν ότι μπορούν να δουλεύουν ακόμη με τις ίδιες τιμές νομίζοντας ότι ο κόσμος είναι  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:, και μουνόδουλοι,  τότε ας τα κρατήσουν για τον εαυτό  τους οι ιδιοκτήτες με τα φρούτα τους.

Επισκέπτης
Συναγωνιστές μη μασάτε με τις τιμές στα στούντιο και με τιμή εκκίνησης 50 εβραίους...
Άσε ρε παιδάκι μου και συ... :badair:...μην χαλάς το κλίμα!...άσε να είναι υψηλές οι τιμές των στούντιο!!!! ;)
Μπουρδέλο θα ανοίξω με 15 ευρώ... ;)  :2funny: :2funny: :2funny:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Άσε ρε παιδάκι μου και συ... :badair:...μην χαλάς το κλίμα!...άσε να είναι υψηλές οι τιμές των στούντιο!!!! ;)
Μπουρδέλο θα ανοίξω με 15 ευρώ... ;)  :2funny: :2funny: :2funny:

να υποθέσω πως στο μπουρδελάκι που θα ανοίξεις θα βαλεις υπηρεσια την Ευα απο Φυλής 71??? :2funny:  :2funny:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
να ενημερώσω οτι χτες είχα περάσει απο Σαμάνθα στο Ιεροφάντων 9 αλλα η κριτική που έγραψα δεν έχει ανεβεί ακόμα. Δεν ξερω γιατί, ίσως είναι κάποιο τεχνικό λάθος ή να έκανα μαλακία εγώ. Πάντως το μωράκι είναι πολύ καλο, πολύ όμορφη ειδικα στο πρόσωπο και το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν το σιλικονάτο βύζι γιατι γενικα δεν μου αρέσουν τα σιλικονάτα βυζιά. Τίμια κατάθεση.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kanenidis

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές μη μασάτε με τις τιμές στα στούντιο και με τιμή εκκίνησης 50 εβραίους και πέρνει την ανιούσα. Απ το Σεπτέμβριο αναμένεται να πέσει κι΄ άλλη πείνα, με χαμηλότερους μισθούς, αύξηση καταναλωτικών προϊόντων πάσης φύσης κλπ που θα σημαίνει  πολύ λιγότερα χρήματα στις τσέπες μας. Αν τα στούντιο νομίζουν ότι μπορούν να δουλεύουν ακόμη με τις ίδιες τιμές νομίζοντας ότι ο κόσμος είναι  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:, και μουνόδουλοι,  τότε ας τα κρατήσουν για τον εαυτό  τους οι ιδιοκτήτες με τα φρούτα τους.
η τιμη 50ε στα στουντιο ειναι τουλαχιστον 7-8χρονια και μην ξεχναται επι δραχμων στην φυλης παιζανε οι καλες με 10.000δρχ με 7 οι μετριες και οι υπολοιπες 5

Επισκέπτης
Και επαρκη ψυξη στο σαλονι :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν είναι καιρός για έξοδα.Ο έξυπνος επιχειρηματίας  :woldman: εφαρμόζει οικονομίες κλίμακας συμπιέζοντας το κόστος!
Θα προσλάβω [size=14pt]κοπέλες-ψυγεία[/size]  :kenny:, όχι απλά για την επαρκή ψύξη αλλά για την ιδανική ψύξη σαλονιού και δωματίων!
[size=14pt]Όπως η Μαργκό - Βριλησσού 42, 57.Αναδημοσίευση από τα παλιά:[/size]

Της Μαργκώς -Δημώδες
   Ανωνύμου του Έλληνος.Χορεύεται στα τρία.

MariosTheScorpio χαιρετώ, για σένα μόνο γράφω,
εντίμως εφυϊολογών και το εμπάργκο παύω,

κοίτα να δείς τι γίνεται,μια συμβουλή σου δίνω,
να μην σκορπάς ούτε ευρώ στο κάθε κομοδίνο,

οι προσδοκίες σου γνωστές και ποιός μας δεν το θέλει!
ένα μουνί για ξέσκισμα μετά από το γλέντι,

η κούραση είναι γλυκιά μετά απ΄τα κλαρίνα
και η ψυχούλα φτερουγά για "τούτα και για κείνα",

οι περιστάσεις πίεζαν για ένα μουνί βαρβάτο
κι ο πούτσος σου ψαχνότανε για ένα "κλαρινάτο",

σάλταρες πάνω στο βουνό να πάρεις μιαν ιδέα
και για κακή την τύχη σου έπεσες στο ΙΚΕΑ,

παθός κι εγώ φιλάρα μου με την Μαργκό την πόρνη,
δεν ήξερες, δεν ρώταγες να μάθεις μία γνώμη;

στο Βριλλησού το 12 πριν κλείσει από τον Δήμο,
ανέχθηκα την [size=14pt]ψυκτικοΜαργκό[/size] ως άλλο κομοδίνο,

την ξέχεσα κανονικά κατά την έξοδό μου,
αλί,αλί και τρισαλί κακό το τυχερό μου,

προσποιητή ευγένεια απ΄την τσατσά την Άννα,
στη μούνα της και αυτηνής για την κακιά πουτάνα,

στο Βριλλησού το 12 πριν από δύο χρόνια
πολλά κορόϊδα βρίσκονταν για την ζεστή κονόμα!

Όχι τα 50ευρα σε μιά τυχούσα πόρνη,
παίδες αυτοσυγκράτηση, ζητάμε και μιά γνώμη!

[size=14pt]Όσιε Τσιμπούκιεεεε!  :priest:...ο καταψύκτης νά 'ναι ΠΙΤΣΟΣ!!!  [/size]:2funny:

Εμπνεύσου Τσιμπούκιε...

stronzo

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
31
Like
0
Πόντοι
11
η τιμη 50ε στα στουντιο ειναι τουλαχιστον 7-8χρονια και μην ξεχναται επι δραχμων στην φυλης παιζανε οι καλες με 10.000δρχ με 7 οι μετριες και οι υπολοιπες 5

εγω το θυμάμαι ως εξής: ¨τσιμπουκάκι, πισοκολλητο, ελευθερα πιασιματα 3.000¨ περιπου το 97...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom