Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.777
Πόντοι
3.715
H ζέστη φταίει....
Διάβασα 3 σελίδες για αγάπες και λουλούδια!!!
Εμείς πληρώνουμε για να περάσουμε καλά....εμείς και θα τις φέρνουμε στο τσακιρ κέφι τις κοπελιές!!!!
Αλλιώς δεν θα έχει κοκό από μέρους τους!!!!
Σε λίγο θα κάνουμε διαγωνισμό "ξεκλειδώματος" και Ζαμπουνισμού μεταξύ μας και όποιος είναι καλύτερος θα έχει καλύτερες υπηρεσίες, ανεξαρτήτως αν πληρώνουμε τα ίδια και είμαστε ευγενικοί!!!!!
Ρε πάλι τα ίδια ξεκινάτε?
Δηλ. τι θέλετε να μας πείτε, ότι είστε καλύτεροι γαμιάδες λόγω χαρακτήρα και παίρνετε καλύτερες υπηρεσίες από αποδεδειγμένα κομοδίνα και αυγά φαμπερζέ?
Η πουτάνα για αυτό πληρώνετε, για να "ξεκλειδώνει" εμάς και όχι εμείς αυτές!!!!
Που καταντήσαμε.....να θεωρούμε προσόν σε κάποιον που "γκομενιάζει" με πουτάνα!!!!
Σιγά το δύσκολο....

δεν έχεις διαβάσει τα αφιερωμένα νήματα σε γνωστές εργαζόμενες εδώ μέσα να καταλάβεις την κατάσταση;

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Μελετωντας στα banner των studio διαπιστωσα οτι επαναλειτουργει και το Αντιοχειας 64, ταυτοχρονα με το 62.

Ετσι με την προσθηκη και του θεσσαλονικης 96 πλεον υπαρχουν πολλες επιλογες για τους συναγωνιστες της περιοχης.

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Μελετωντας στα banner των studio διαπιστωσα οτι επαναλειτουργει και το Αντιοχειας 64, ταυτοχρονα με το 62.

Ετσι με την προσθηκη και του θεσσαλονικης 96 πλεον υπαρχουν πολλες επιλογες για τους συναγωνιστες της περιοχης.

Δυστυχως ομως η Σαμπρινα ειναι αυριο στην πρωινη βαρδια μεχρι τις 5μμ..
Εγω θα ξεκινησω με το ΚΤΕΛ στις 8:30 πμ απο Θεσ/νικη.. Με τα Τεμπη κλειστα (λογω εργων γαμω τη γκαντεμια μου!) λετε να την προλαβω..;
Κ να την προλαβω θα 'ναι με την ψυχη στο στομα..!

ionas1980

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ετοιμάζομαι για νυχτοπερπατήματα και εχω σταμπάρει την Έλενα απο θησέως. Έιναι καλή ή θα κλαίω τα 50 μετα. Κάποιος γνωρίζει για την κοπέλα ή αν ξερει καμια αλλη καλη κοπελα. Ευχαριστω προκαταβολικα

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Ετοιμάζομαι για νυχτοπερπατήματα και εχω σταμπάρει την Έλενα απο θησέως. Έιναι καλή ή θα κλαίω τα 50 μετα. Κάποιος γνωρίζει για την κοπέλα ή αν ξερει καμια αλλη καλη κοπελα. Ευχαριστω προκαταβολικα

Το πιο πιθανό (ως βέβαιο) είναι να μην κλάψεις. Οι υπηρεσίες της είναι πολύ πάνω απ' τον μέσο όρο. Το πόσο πάνω, είναι υποκειμενικό και το κρίνει ο καθένας σύμφωνα με τα γούστα του.

Υ.Γ. Παίρνει πάρα πολύ καλό βαθμό στο @@καραμέλωμα!!!

ionas1980

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Το πιο πιθανό (ως βέβαιο) είναι να μην κλάψεις. Οι υπηρεσίες της είναι πολύ πάνω απ' το μέσο όρο.

Υ.Γ. Παίρνει πολύ καλό βαθμό στο @@καραμέλωμα!!!
Έιναι καλή και στο απλό πρόγραμμα ή μόνο αν πάρει κάποιος πιο ακριβό πρόγραμμα ?

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :) :) :) Σημερα 27/07  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/vicky]Βικυ[/url] - www.kassandras3-kato.com/alexandra]Αλεξανδρα/Σαμπρινα[/url] - www.kassandras3-kato.com/mixaela]Μιχαελα/Αντζη[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): Νεα αφιξη/Νεα αφιξη - Λορενα - www.kassandras3-pano.com/sandra]Σαντρα[/url]
Κασσανδρας 4Β(κατω): www.kassandras4-kato.com/alexandra]Αλεξανδρα/Αμιρα[/URL] - www.kassandras4-kato.com/mixaela]Μιχαελα[/url] - Σαρα/Εφη
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Ιρενα - Ιλονα - Λορενα/Ελπιδα
Κασσανδρας 4(πανω): Ελενη - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/melina]Μελινα[/url] - www.kassandras6.com/irena]Ιρενα/Σαρα[/URL] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]

Βριλησου 60(κατω): www.vrilissou60-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.vrilissou60-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.vrilissou60-kato.com/sabrina]Σαμπρινα[/url]
Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/paola]Παολα[/url] - www.vrilissou60.com/vicky]Βικυ[/url] - www.vrilissou60.com/zeta]Ζετα[/url]

Θησεως 40(κατω): www.thiseos40.com/alina]Αλινα/Ζωη[/url] - www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Σαρα/Σοφια/Ζωη/Εφη[/url] - www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Ζωη[/url]

Σολωμου 32(πανω): Μπιανκα - Μπιανκα

Spirou_Patsi40

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
0
Καλημερα :)

Σημερα στο Σπυρου Πατση 40 :

10 - 5 : www.studio40-gr.com/xenia]Ξενια[/url]
5 - 11 : www.studio40-gr.com/linda]Λιντα[/url]
11 - 8 : Χριστινα + Βικυ

Στο Σπυρου Πατση 50 :

10 - 5 : Σοφια
5 - 11 : Μπιανκα + Σοφια
11 - 8 : Μπιανκα

Στο Πειραιως 121 :

10 - 5 : Αλις
5 - 11 : www.peiraios121.com/xristina]Χριστινα [/url]+ www.peiraios121.com/ruslana]Ρουσλανα[/url]
11 - 8 : www.peiraios121.com/mariza]Μαριζα[/url] + Αλις

:-* :-* :-*

ltj

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
10
Αγαπητοί συναγωνιστές καλημέρα1 Ξέρει μήπως κάποιος αν παίζει η Εύα η Βουλγάρα στην Πιπίνου?
Ευχαριστώ!

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Η κριτικη σου ηταν για τη Λαουρα την Τσεχα..; Εγω νομιζα οτι αναφεροσουν στη Ρουμανα..
Εχει κι η Τσεχα τοσο μεγαλες κ φυσικες βυζαρες..; Γιατι δεν εχω ακουσει κανεναν αλλον να την περιγραφει..
Οπως εγραψα κ παραπανω στο σχολιο μου, μ' αφορμη την κριτικη σου, δεν μπορω να καταλαβω, γιατι επιμεινατε κ περασατε, αφου σας τα 'χε σπασειτοσο η τσατσα, οσο κι η κοπελα..;
Τοσο ομορφη ηταν, που δεν μπορουσατε να κρατηθειτε..; Αλλα κ στην εμφανιση ακομα της βαζετε χαμηλο βαθμο..! 5 αν θυμαμαι καλα.. Αν της βαζατε στην εμφανιση κανα 9 ή 10 θα καταλαβαινα τον λογο για τον οποιο μπηκατε..!

Έχεις βουνό δίκιο για τις απορίες σου.
Λοιπόν η Λάουρα που ήταν στο Β.60 κάτω δεν είχε καμμία σχέση με αυτή που φαίνεται στο site. Ούτε με αυτή Η Λάουρα που ήταν εκεί ήταν από Ρουμανία, γι' αυτό και το σχόλιο περί Τσαουσέσκου...
Όσο στο γιατί περάσαμε αφού μας την είχαν σπάσει και οι δύο, είναι απλό. Ξεκινήσαμε για να πηδήξουμε και όχι για να κάνουμε βόλτες στις 3 την νύχτα. Είδαμε, καβλώσαμε κι άλλο, και πήγαμε σε αυτή με τον καθόλου κόσμο με την λογική και την ελπίδα οτι οι άλλες με τον κόσμο που είχαν θα είναι κουρασμένες και ελπίζαμε πως αυτή θα ήταν πιο ξεκούραστη. Στην βαθμολογία της κοπέλας 10 παίρνει η θεά, 9 η ημίθεα, άρα για μένα το 8 είναι άριστα, οπότε το 5 είναι μια καλή ανεκτή εμφάνιση.
Όπως ξέρεις η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
Ελπίζω να σε κάλυψα.

Τώρα ας μου λύσει κάποιος την απορία που άλλη φωτό έχουν στα site τους και άλλη κοπέλα εμφανίζουν.....
Αυτό κι αν είναι μαλακία, για να μην το πω Α Π Α Τ Η.

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Η Λάουρα στις φωτογραφίες είναι η Λάουρα με το μεγάλο φυσικό στήθος, μακρύ, μαύρο μαλλί κτλ...
Η συγκεκριμένη, την έχω πετύχει μόνο Παρασκευή και Κυριακή στο αμαρτωλό όρος!

Εμφανίστηκε όμως και η Λάουρα η "Τσέχα", όπως λένε, που δεν είναι άλλη από τη Λάουρα που έχει κάνει πέρασμα από Μεγάλου Αλεξάνδρου 133, Κωνσταντινουπόλεως 80 και τώρα κάνει βάρδιες σε Σπ.Πάτση 40 και Βριλησσού 60!

Οπότε vendetta88 διαλέγεις και παίρνεις...
1217.gif

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Η Λάουρα στις φωτογραφίες είναι η Λάουρα με το μεγάλο φυσικό στήθος, μακρύ, μαύρο μαλλί κτλ...
Η συγκεκριμένη, την έχω πετύχει μόνο Παρασκευή και Κυριακή στο αμαρτωλό όρος!

Εμφανίστηκε όμως και η Λάουρα η "Τσέχα", όπως λένε, που δεν είναι άλλη από τη Λάουρα που έχει κάνει πέρασμα από Μεγάλου Αλεξάνδρου 133, Κωνσταντινουπόλεως 80 και τώρα κάνει βάρδιες σε Σπ.Πάτση 40 και Βριλησσού 60!

Οπότε vendetta88 διαλέγεις και παίρνεις...
1217.gif

Μάλλον δεν διάβασες καλά. Εχώ απάντησα στο σχόλιο του σχοινοβάτη, για την κριτική μου. Δεν έχω κάτι να διαλέξω. Η άποψή μου είναι μαύρο στο Β.60 κάτω και θα συνεχίσει να είναι μέχρι κάποιος να μου πεί τι σχέση έχουν οι φωτό στα site με αυτή που ήταν στο B.60 κάτω, την μέρα που αφορά η κριτική μου 

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Μάλλον δεν διάβασες καλά. Εχώ απάντησα στο σχόλιο του σχοινοβάτη, για την κριτική μου. Δεν έχω κάτι να διαλέξω. Η άποψή μου είναι μαύρο στο Β.60 κάτω και θα συνεχίσει να είναι μέχρι κάποιος να μου πεί τι σχέση έχουν οι φωτό στα site με αυτή που ήταν στο B.60 κάτω, την μέρα που αφορά η κριτική μου   

Το'χες κοιτάξει στο πρόγραμμα πριν; Στις βάρδιες σου έβγαζε link με τις φωτογραφίες της Λάουρας που ΔΕΝ είδες ή απλά δεν υπήρχε link για να σε πάει στις φωτογραφίες;

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 193

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Μαρ 2010
Like
48
Καλησπέρα  :-*

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 193

10.00 - 17.00  ΣΥΛΒΙΑ
17.00 - 23.00  ΠΑΤΡΙΤΣΙΑ
23.00 - 05.00  ΞΕΝΙΑ-ΜΑΡΙΑΝΝΑ

ΚΗΦΙΣΟΥ 30

10.00 - 17.00  ΛΙΛΗ
17.00 - 23.00  ΜΟΝΙΚΑ
23.00 - 05.00  ΝΤΟΝΑ-ΕΛΕΝΑ

Λ.ΑΘΗΝΩΝ 318

17.00 - 23.00  ΛΙΛΗ
23.00 - 05.00  ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Αγαπητοί συναγωνιστές καλημέρα1 Ξέρει μήπως κάποιος αν παίζει η Εύα η Βουλγάρα στην Πιπίνου?
Ευχαριστώ!
Στην πρωινη βαρδια συνηθως ειναι εκει.

Παρε τηλεφωνο πριν πας για να επινεναιωσεις : 6938 383200

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom