Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Δηλαδή ? Για πες κάτι για τη Σαμάνθα !Η Σαμάνθα από το Αχαρνών 85 τι απέγινε;
Ομολογουμένως από τα καλύτερα που κυκλοφορούν σε στούντιο.
Δηλαδή ? Για πες κάτι για τη Σαμάνθα !Η Σαμάνθα από το Αχαρνών 85 τι απέγινε;
Ομολογουμένως από τα καλύτερα που κυκλοφορούν σε στούντιο.
γεια σου πουτανγαμον!αχαλινοτε ριτορικε αρχοντα ψολοπουτανιδιον!Δηλαδή ? Για πες κάτι για τη Σαμάνθα !
γεια σου πουτανγαμον!αχαλινοτε ριτορικε αρχοντα ψολοπουτανιδιον!
σινεμπουρδελιαρι μου ι σαμανθα πιτσιλιετε και στο φρατζι 47..
ειναι απο τισ καλιτερες κορασιδεσ πορνες που κικλοφορουν στον αγοραιο εροτα!τιμαι τα λεφτα τισ....ανεβαζοντασ τιν πορνοαδρεναλινι καθε μπουρλοβιου στα ιψι!
παιζει προκλιτικα με τον ψολοσαυρο καθε μπουρδελιαρι και τον κανι να πεται απο τιν πορνοχαρα του!επισισ ειναι ανεκτικι σε χαδακια και γλιψιματακια αφου τισ ειχα λουσει τα ορεα και καυτα τισ ποδαρακια με το καυτο μου σαλιο.....
αξιζει ι εν λογο πορνι μια δοκιμι!αφου λοιπον σε φταχνι με πολλα χαδακια καθος αρχιζει το πιτσιλισμα το ιξοδες και διαβροτικο πιρ αμολιετε σε παλμουσ τρελους και τιμορι το μουλιασμενο αιδιο τις σαμανθας!αυτα απο μενα.....
περιμενο γνομες!πιστευο αξιζει ενα πιτσιλισμα!
γεια σου πουτανγαμον!αχαλινοτε ριτορικε αρχοντα ψολοπουτανιδιον!
σινεμπουρδελιαρι μου ι σαμανθα πιτσιλιετε και στο φρατζι 47..
ειναι απο τισ καλιτερες κορασιδεσ πορνες που κικλοφορουν στον αγοραιο εροτα!τιμαι τα λεφτα τισ....ανεβαζοντασ τιν πορνοαδρεναλινι καθε μπουρλοβιου στα ιψι!
παιζει προκλιτικα με τον ψολοσαυρο καθε μπουρδελιαρι και τον κανι να πεται απο τιν πορνοχαρα του!επισισ ειναι ανεκτικι σε χαδακια και γλιψιματακια αφου τισ ειχα λουσει τα ορεα και καυτα τισ ποδαρακια με το καυτο μου σαλιο.....
αξιζει ι εν λογο πορνι μια δοκιμι!αφου λοιπον σε φταχνι με πολλα χαδακια καθος αρχιζει το πιτσιλισμα το ιξοδες και διαβροτικο πιρ αμολιετε σε παλμουσ τρελους και τιμορι το μουλιασμενο αιδιο τις σαμανθας!αυτα απο μενα.....
περιμενο γνομες!πιστευο αξιζει ενα πιτσιλισμα!
Ειναι καυλε στυλ η Ανδρεα?Λεω να περασω αυριοΔευτερα Φραντζη 47 Σαμανθα-Ζλατα-Ανδρεα
Καλημερα παιχταρα γκομενιε,αν βρεθει χορηγος σου γραφω οτι γουσταρεις!Γεια σου συναγωνιστή psolara! Ευγε! Τι ενημέρωση ήταν αυτή για τη μπουρδελότσαρκα,απόλαυση για τα μάτια μας(μας καύλωσες βραδυατικα,που λέει και το ανέκδοτο) εσύ αγόρι μου πρέπει να γράψεις τα Αρλεκιν των μπουρδελιάρηδων!!
Πριν λίγο που πέρασα με το αυτοκίνητο από αχαρνων ανοιχτα ήταν και το 106 και το 85 και της προεδρουΞέρει κανείς αν άνοιξε το Αχαρνών 106 ?
Kαλα ρε μαγκες,
Κανενας δεν εχει να δωσει κανα review για την Αντρεα?Ξανθια-Μελαχροινη,προγραμμα παγοκολωνα ή κατι καλο?Κανενας δεν την εχει τεσταρει?Λεω να κανω ενα ντου στη Φραντζη αν αξιζει
μηπως ξερει καποιος ποια θα ειναι σημερα τριτη απογευμα στη σερβιων?