CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Λαθος !!!!Σε κοβω για ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΤΥΠΟ
Απο τις 22:00 και μετα πλην εξαιρεσεων.........
Λαθος !!!!Σε κοβω για ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΤΥΠΟ
Λαθος !!!!
Απο τις 22:00 και μετα πλην εξαιρεσεων.........
Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει που μπορώ να βρω πρωινή βάρδια τη Λάουρα που δούλευε Κροκεών 6.
Ούτε εγώ την είδα και γι'αυτό η απορία.Κάποιος πιο έμπειρος αν ήξερε.Πάντως δεν θέλω να πιστεύω ότι σταμάτησε γιατί ήταν από τις καλές!Είναι εδώ αυτόν τον καιρό; Ίσως έχει άδεια. Απ'ό,τι βλέπω στο Κροκεών 6 δεν είναι καθόλου αυτή την εβδομάδα, στο Βριλησσού 55 επίσης δεν τη βλέπω, και σε άλλο site δε γράφει καθόλου βάρδιες. Οπότε, υπομονή μέχρι νεωτέρας!
Ούτε εγώ την είδα και γι'αυτό η απορία.Κάποιος πιο έμπειρος αν ήξερε.Πάντως δεν θέλω να πιστεύω ότι σταμάτησε γιατί ήταν από τις καλές!
Όπως λες.Ο χρόνος θα δείξειΜωρέ, από τις καλές είναι, αλλά αν σταμάτησε ή όχι θα το δείξει ο χρόνος. Πάντως πιο πιθανό θεωρώ να πήγε διακοπές. Υπομονή (κι ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός)
Τελικά κατέληξα στο στούντιο στην οδό Φυλής 104. Έκανα και ερωτική εξομολόγηση στην τσατσά.
Η ρουφιάνααααα.....εσυ εισουνα μωρο αυτος που το πρωι εκανε κορτε στην Πετρα την υπηρεσια μας?
εκανες συγουρα εντυπωση αφου με πηραν τηλ και μου τοπαν ;)
εσυ εισουνα μωρο αυτος που το πρωι εκανε κορτε στην Πετρα την υπηρεσια μας?
Εαν σας ξανατυχει μπορει να ειναι και ο SPEED.εσυ εισουνα μωρο αυτος που το πρωι εκανε κορτε στην Πετρα την υπηρεσια μας?
εκανες συγουρα εντυπωση αφου με πηραν τηλ και μου τοπαν ;)
πεταξου μια ματια και δες στο αριστοτελους 6 στην συγγρου. επαιζε και εκει βαρδιες...Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει που μπορώ να βρω πρωινή βάρδια τη Λάουρα που δούλευε Κροκεών 6.
Εαν σας ξανατυχει μπορει να ειναι και ο SPEED.
Ολο και πιοο πλλες υπηρεσιες του αρεσουν τωρα τελευταια......
.