Βολτιτσα για ανταλλαγή ευχών παρέα με τους Pitisirko1, Lex80, SPEED και του px75 στην «παρθενική εμφάνιση» του σε τσάρκα μαζί μας.
Κασσάνδρας 3 (κάτω) : Μαριάννα. Αρκετα γνωστή πλέον. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια.
Κασσάνδρας 3 (πάνω): Ράνια. Μελαχρινή με ίσια μαλλιά, Ωραίο κωλο τον οποίο κουνούσε επιδεικτικά στο σαλόνι, όμως η όλη της παρουσία εμένα τουλάχιστον δεν με εμπνέει για το πέρασμα στα ενδότερα.
Κασσάνδρας 6 : Λίζα. Η ξανθή Ελληνίδα, ντυμένη σήμερα με λευκό σετ εσωρούχων, αρκετα γελαστή και γοητευτική. Επίσης και η Ιρένα, με μαύρα μακριά μαλλιά, πλούσιο φυσικό στήθος, από τις πλέον γελαστές και ευδιάθετες κοπέλες που κυκλοφορούν αυτό τον καιρό στα studio. Φουλ πρόγραμμα.
Κασσάνδρας 4Γ : Γκαμπριέλλα. Νεαρή καστανή πρόσχαρη κοπέλα, Χωρίς να είναι κούκλα, έχει το κάτι που μπορεί να σε γοητέψει. Φουλ πρόγραμμα. Μαζί της η Αλεξάνδρα, μελαχρινή με μακριά σπαστά μαλλιά.
Κασσάνδρας 4Β : Κάτια. Εντυπωσιακή ξανθιά κοπέλα με πλούσιο στήθος σιλικόνης. Ωραίο σώμα, ωραία περιφέρεια. Εμένα όμως μου φαίνεται λίγο ψυχρή στο σαλονάρισμα της, γεγονός που με κάνει να μην αποφασίζω το κάτι παραπάνω.
Κασσάνδρας 4 (πάνω): Μιχαέλλα. Η όμορφη νεαρή ρουμάνα. Αρκετα ναζιάρα και sexy στο σαλόνι. Αδυνατισμένη σχετικά με την τελευταία φορά που την είδα. Αν βελτιώσει τις αποδόσεις της στο δωμάτιο, μπορεί να χαρακτηριστεί αξιόλογη επιλογή.
Σουβλάκια στον «Πειναλέο», μπύρες στο Γκάζι και μετά ........πήρα μόνος τα βουνά μιας και άλλαξε η βάρδια………
Βριλησσού 24 : Κλειστόν
Βριλησσού 60: (πάνω) : Κάτια. Τα είπαμε στο Κασσάνδρας 4Β
Βριλησσού 60 (κάτω) : Ιρένα. Τα είπαμε στο Κασσάνδρας 6.
Βριλησσού 46: Χριστίνα. Ξανθή με γαλάζια μάτια, έντονα χαρακτηριστικά, στήθος σιλικόνης το πιθανότερο, όσο μπόρεσα να διακρίνω από το γρήγορο πέρασμα της στο σαλόνι.. Η περιφέρεια της, το δυνατό σημείο της.
Βριλησσού 42: Μαργκώ. Όμορφη ξανθιά, γνωστή πλέον παρουσία στο βουνό.
Βριλησσού 55: Εμιλυ. Γλυκιά και sexy σετ εσωρούχων που την κολάκευε αρκετά.
Βριλησσού 57: Σόνια Μελαχρινή αδιάφορη δεσποσύνη με κανονικές αναλογίες και φουλ προγράμματα
Βριλησσού 36Α : Τζοβάνα. Νεαρή μελαχρινή, πρόσχαρη στο σαλόνι, αρκετα βελτιωμένη σε performance συγκριτικά με τις τελευταίες φόρες που την είδα. Χαρακτηριστικό της, ο ελαφρύς προγναθισμός.
Βριλησσού 36 : Πένυ. Η πρώτη τσάρκα της χρονιάς τελείωσε εδώ………..