Να σωσω κανενα που θα παει να κανει την ιδια μαλακια με μενα...
Η δεσποινιδα Ξενια απο Θησεως 35 και Αχαρνων 106, θα μου μεινει αξεχαστη, παιρνει βραβειο ξενερωματος 2010. Πρωτη μαλακια μου, δεν εδωσα σημασια στα λεγομενα απερχομενου μπουρδελιαρη. Ειπα μεσα μου, εμπιστεψου το ενστικτο και την τυχη σου. (ουτε στον ληγοντα δεν κερδιζω στα λαχεια, ποια τυχη?)
Η Ξενια που προωθειται με μερικες ωραιες φωτο και βιντεο, στην πραγματικοτητα εχει πιο αγαρμπο κορμι και προσωπο αντιερωτικο Γιατσεκγμοχοειδες, με εκδηλη την αυρα ανατολικοευρωπαικης επαρχιας. Η φωνη ειναι δυνατη, ωστε να ακουγεται απο τον απεναντι λοφο του χωριου και το περπατημα αναδυει μια τραχυτητα υψομετρου. Η τραχυτητα αυτη διαπιστωνεται και στην αφη, ειδικα η αισθηση των ποδιων της ειναι αισθηση που εχουν τα γενια 2 ημερων!
Αυτα ομως ειναι πταισματα. Ακολουθουν αλλα, που με ξενερωσαν οσο τιποτε αλλο. Κουβεντα αλλα αντ αλλων, αδιαφορη και ταυτοχρονο γδυσιμο με διαδικαστικο τροπο, οπως κανει οταν γυριζει αργα σπιτι της πριν πεσει για υπνο. Ψευτικες ανασες και ξεφυσηματα στα προκαταρκτικα (βιαστικα), που δεν πειθουν ουτε 18αρη ασφαιρο επι 3 μηνο. Αρνηση σε οποιαδηποτε προτροπη μου να ξαπλωσει, να ανεβει, να γυρισει κλπ.! Μαχη! Φανταζομαι οτι πισω στην πατριδα ηταν η μεγαλη αδελφη που ελεγε στα 3 μικρα γουρουνακια -συγνωμη, αδερφακια, τι να κανουν...
Επιμονη στο να κανει το δικο της προγραμμα οπως αυτη ηθελε! τι διαλα, μπερδευεται αλλιως? Η πιπα ευθεως αναλογη ολων των αλλων, βιαστικη, δεν αλλαζε ρυθμο ο.τι κι αν ελεγα, αγαρμπη, με χερι -που δεν ξεκολλαγε οσο και να το τραβαγα, ποσο γυμναστηριο να κανω ακομα? Στην πραξη, βαζει ορους, μη τα ποδια ψηλα, μη εκει γαργαλιεμαι, ελα τωρα αλλαξε κλπ. Κι ολα αυτα, συνοδευομενα απο επιφωνηματα υπερβολικα, αρυθμα, αποσυντονιστικα με αντιθετο απο το επιδιωκωμενο αποτελεσμα.
Καταστροφη!
Αυτα για την εμπειρια μου με την Ξενια, που σαφως φοβαμαι οτι και η δικη σας μπορει να ειναι αναλογη...