Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
θυμήσου το άβατάρ σου όταν θα γαμάς... ;)μαγκες εφυγα θα πεσει τρελο με φτιαξατε ασχημα με τις φωνες ευχαριστω πολυ
θυμήσου το άβατάρ σου όταν θα γαμάς... ;)μαγκες εφυγα θα πεσει τρελο με φτιαξατε ασχημα με τις φωνες ευχαριστω πολυ
Πήγα και εγω Αγ.Μελετίου σήμερα να βρω τη Νίκη
σορρυ ρε μαγκα, και περι ορεξεως κολοκυθοπιτα που λενε, αλλα σκας τα λεφουδακια σου να μαμισεις και αντι να διαλεξεις φρεσκο πλασμα καλιγραμμο πας και μου διαλεγεις την καθε χιλιομαγαρισμενη θεια που εχει ξεχυλωσει κιολας? Τι βρισκεις?
κορμαρα,γαμω τα κορμια,γαμω τις καμπυλες(ελπιζω να ειναι ετσι ακομη ,οπως ηταν στο παρασσιου),γρηγορη και ψιλοξεπετα ομως.μεγαλο ξενερωμα τα βογγητα της και οι φωνες της.καμια αποψη για αννετα απο κροκεων?
Πήγα και εγω Αγ.Μελετίου σήμερα να βρω τη Νίκη
σορρυ ρε μαγκα, και περι ορεξεως κολοκυθοπιτα που λενε, αλλα σκας τα λεφουδακια σου να μαμισεις και αντι να διαλεξεις φρεσκο πλασμα καλιγραμμο πας και μου διαλεγεις την καθε χιλιομαγαρισμενη θεια που εχει ξεχυλωσει κιολας? Τι βρισκεις?
τυπε εδώ σου δίνω άκυρο. η γκόμενα μπορει να είναι σαρανταρα αλλά στο γαμήσι θα μείνεις μαλάκας απο συμμετοχή και υπηρεσίες. τα ίδια έλεγα και εγώ και μπήκα για να δω υπηρεσίες. η τύπισσα τα σπάει. ενδύκνειται μόνο σε μιλφακηδες και σε όσους γουστάρουν η πουτάνα να συμμετέχει ενεργά στο γαμήσι όχι σαν κάτι μοντέλες που νομίζεις ότι γαμάς 60 κιλά κρέας.
tresurt αυτη στο avatar?ειναι στουντιοκοριτσο???
τυπε εδώ σου δίνω άκυρο. η γκόμενα μπορει να είναι σαρανταρα αλλά στο γαμήσι θα μείνεις μαλάκας απο συμμετοχή και υπηρεσίες. τα ίδια έλεγα και εγώ και μπήκα για να δω υπηρεσίες. η τύπισσα τα σπάει. ενδύκνειται μόνο σε μιλφακηδες και σε όσους γουστάρουν η πουτάνα να συμμετέχει ενεργά στο γαμήσι όχι σαν κάτι μοντέλες που νομίζεις ότι γαμάς 60 κιλά κρέας.
Αν ειναι να πληρωσω ΦΠΑ για το ονειρο τοτε τι θα πληρωσω αν μια στο εκατομμυριο εμφανιστει?
Το τηλ ειναι :παιδες βοηθεια!
πως μπορω να βρω τις βαρδιες απο το studio 80? κωνσταντινουπολεως 80?
ποιο ειναι το site??
κανενα τηλεφωνο ??
Συμφωνώ μαζί σου συναγωνιστή ανεξέλεγκτε! Δυστυχώς όμως τα περισσότερα στούντιο είναι όπως το περιγράφεις...εσύ το κατάλαβες...άλλοι όμως όχι...γιαυτό έχουν αυτές τις τιμές ακόμα. Εγώ ένα βράδυ πήγα απανωτά σε δύο σπίτια στο Μεταξι, έδωσα συνολικά 30 και πέρασα καλύτερα από ορισμένα στούντιο! Βέβαια, για πολλούς, είναι και το θέμα της καθαριότητας, όπως και της σχεδόν αποκλειστικότητας...παιδιά, υπάρχει κάποιο θέμα για αξιολόγηση των στούντιο?(οχι κριτικη)
πιστεύω ότι καποια στιγμή πρέπει κάποιοι ιδιοκτήτες να καταλάβουν οτι τά στούντιο είναι άλλο πράγμα από τα μπουρδέλα του Μεταξουργείου! Το στούντιο κατά τη γνώμη μου δεν είναι ένα μπουρδέλο που απλά κάθεσε 5 λεπτά παραπάνω και τα πληρώνεις 3 φορές πάνω, έτσι δεν έιναι?
Τι εννοεις λεγοντας "σχεδόν αποκλειστικότητας?"Συμφωνώ μαζί σου συναγωνιστή ανεξέλεγκτε! Δυστυχώς όμως τα περισσότερα στούντιο είναι όπως το περιγράφεις...εσύ το κατάλαβες...άλλοι όμως όχι...γιαυτό έχουν αυτές τις τιμές ακόμα. Εγώ ένα βράδυ πήγα απανωτά σε δύο σπίτια στο Μεταξι, έδωσα συνολικά 30 και πέρασα καλύτερα από ορισμένα στούντιο! Βέβαια, για πολλούς, είναι και το θέμα της καθαριότητας, όπως και της σχεδόν αποκλειστικότητας...
Χα-χα-χα. Σε προβλημάτισα τιμημένε CHEYENNE. Εννοώ ότι, ξέρωντας ακριβώς πότε γίνεται η αλλαγή, μπορείς να είσαι ο πρώτος (για εκείνη την ημέρα) και να την πάρεις πεντακάθαρη...Τι εννοεις λεγοντας "σχεδόν αποκλειστικότητας?"
Βραδάκι Τετάρτης, περίπου 21.00, επίσκεψη κασσάνδρας 3 κάτω με συγκεκριμένο στόχο, την Βαλεντίνα, σύμφωνα με το προγραμμα.
Κασσάνδρας 3 κάτω λοιπόν, παρουσίαση μόνη της η Μαριάννα. προφανώς συνέχισε σε 2η βάρδια, μια και ήταν και πρωινή, σύμφωνα με το προγραμμα πάντα.. ειναι πολύ ωραίο μωρό, γκαβλιάρικο και με πολύ ωραία συνολική παρουσία. σκεπτόμενος οτι η Βαλεντίνα κάπου εκει γύρω θα έχει βάρδια, ανέβαλλα την συνομιλία μου με την Μαριάννα για το άμεσο μέλλον..
-Κασσάνδρας 3 πάνω, με υποδέχτηκε μια κυρία, εξηγώντας μου τι καλό μωρό είναι η Νίνα.. πράγματι, η εμφάνιση της Νίνας και η παρουσία της υπόσχεται πολλά.. ευχαρίστησα ευγενικά και πήγα να φύγω, επίσης ευγενικά αρνήθηκα στην επιμονή της κυρίας να περάσω. αφού είδε οτι δεν αλλάζω γνώμη, μου είπε: " δεν θέλεις την Νίνα, έ ? να ξέρεις λοιπόν ότι ούτε η Νίνα σε θέλει!! τα σχόλια περιττά κυρία μου, θα σας λαμβάνουμε υπόψιν..
- Κασσάνδρας 6 κάτω.. η Τζένη... καλό μωρό.. αγενέστατη υπηρεσία.. ευχαρίστησα και για απάντηση.. μόνο βόλτες κάνετε.. ΜΑΥΡΟ!!!!
Κασσάνδρας 4 κάτω.. η Φιόνα και η Λάουρα.. ώραία μωράκια και καλή και ευγενική η κυρία που τις παρουσίαζε.. μπράβο.. εξηγούσε και στο τηλέφωνο την απόδοση της ημέρας.. τα κορίτσια είχαν κάνει μια παρτούζα και απο..... ραντεβού.. εξαιρετική!!!
δεν μπήκα σε κανένα τελικά, θα ξαναπάω στην περιοχή για Βαλεντίνα και Μαριάννα. αν όμως συναντήσω τις αγενέστατες υπηρεσίες δεν θα μπώ σε καμμία. ΑΥΤΑ και με τις υγείες μας.
Λίτσα μου το ακούς αυτο ?-Κασσάνδρας 3 πάνω, με υποδέχτηκε μια κυρία, εξηγώντας μου τι καλό μωρό είναι η Νίνα.. πράγματι, η εμφάνιση της Νίνας και η παρουσία της υπόσχεται πολλά.. ευχαρίστησα ευγενικά και πήγα να φύγω, επίσης ευγενικά αρνήθηκα στην επιμονή της κυρίας να περάσω. αφού είδε οτι δεν αλλάζω γνώμη, μου είπε: " δεν θέλεις την Νίνα, έ ? να ξέρεις λοιπόν ότι ούτε η Νίνα σε θέλει!! τα σχόλια περιττά κυρία μου, θα σας λαμβάνουμε υπόψιν..