giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
λιγο πιο περα πατερ απο το τεσσερα ευλογισον
ναι, το εχω μπανίσει εδω και περιπου 1,5-2 μηνες που φτιαχνεται..
ξερουμε περισοτερες λεπτομερειες ??
λιγο πιο περα πατερ απο το τεσσερα ευλογισον
Επιστροφή από εκδρομή στο κέντρο Αθήνας Καρέα 30...
Δεν κατανοώ την διαφορά μεταξύ στούντιο και μπουρδέλου.
Αν το στούντιο είναι έτσι τότε το μπουρδέλο πρέπει να είναι χειρότερο από χωματερη Άνω Λιοσίων. Χώρος απαράδεκτος, το μπάνιο που μπήκα να πλύνω τα χέρια μου τίγκα στα νερά, στρώμα τι να πώ, μόλις έφτασα σπίτι μου έκανα απολύμανση ΡΒΧΠ και δεν έχω ακόμα κάνει βιολογικό καθαρισμό στο αυτοκίνητο.
Στο ψητό τώρα...η κοπέλλα λεγόταν Σίλβια, κοντούλα, ξανθιά, με μικρό στήθος και πολλά τατουάζ (αστράκια στο πόδι και στο πάνω μέρος του κώλου κλασικό τατουάζ)-κάτι παθαίνω πάντα όταν βλέπω γκόμενα με τατουάζ, άλλο ένα πράγμα που θα κοιτάξω σε τρελογιατρό.
Από την αρχή έπρεπε να την είχα κάνει από εκεί μέσα, καλά να πάθω...
Μόλις φτάνει στο δωμάτιο καταλαβαίνω ότι πρέπει να ξεσκονίσω τις γνώσεις μου στην νοηματική.
Γρί δεν καταλάβαινε. Στο κρεβάτι τώρα όλα ήταν όχι απλώς βιαστικά αλλά και αγγαρεία σκέτη!!
Μη μου άπτου όπως ήταν, κατευθείαν προσπάθησε να βάλει το προφυλακτικό χωρίς "έπαρση σημαίας"! Μετά απλώς προσπαθούσε από το πέος μου να βγάλει τις αμυγδαλές μου για να τις εξετάσει... Ήθελα να ήξερα τα ίδια έκανε και στον νταβά της που την έβγαλε στο κλαρί????
Κάθε λίγο και λιγάκι μόλις την κοιτάξεις για παραπάνω από 3 δευτερόλεπτα αρχίζει τα "what" ...Τι what και watt ξεκωλιάρα, τον χρόνο σου τρώμε στο τζάμπα??? Με αυτά και με αυτά σπάστικα τρελά και της είπα στα 7-8 λεπτά "άστο δεν πρόκειται να γίνει τίποτα".
Συμπέρασμα: ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΕ STUDIO. Αν κάνει κάποιος υπολογισμούς θα δεί οτι τα 60 € (κακή της ώρα που τα "έβγαλε" έτσι) είναι αναλογικά για τον χρόνο που περνάς εκεί μέσα 1 ώρα 300 € με CT!!! :o και έχεις και άνεση χρόνου, και δεν βιάζεται η κοπέλα να κάνει τίποτα... Οπότε γιατί να τα πετάω τα χρήματά μου δεξιά αριστερά ενώ μπορώ να κλείνω 2ωρα με CT της αρεσκείας μου όταν έρχονται στην Ελλάδα!!??!!?? Ούτως ή άλλως τα χρήματα πάλι θα φύγουν για το εξωτερικό, γιατί να μην βγώ κερδισμένος???? Που θα πάει θα ξανάρθει η Julia από ZUZANA (για 3 βδομάδες διακοπές μας πέθαναν στις αρχές του μήνα και διάθεση δεν υπήρχε τότε...)
Σε τελική ανάλυση πιο πολύ το ευχαριστήθηκα που πήγα χθές στο Baby Gold κια πήρα μερικούς χορούς παρά το σημερινό.
Αει στο διάολο και έχασα πάλι τον ύπνου μου...
Σε όποια γλώσσα και αν συνενοείται η Σιλβυα... va fan cullo....
ομορφη σχετικα η αλεξια αλλα απο γαμησι δεν ξερω...δεν την εχω παρει ποτε > > >χαχαχα !!! με αναζητα ε?? ΛΕει κατι απο αυτα να παω για καταθεση? Αυτη η Αλεξια τι λεει ρε παιδες??? κατι ιδιαιτερο?
τωρα ειναι ειναι η αλεξια στη φρατζη!!και η ταριφα ξεκιναει απο 50 ευρω και ανεβαινει αναλογα το προγραμμα που θελεις!!και μοναχουλη ,εχει καιρο να σε δει η κυρα καιτη στην ιππωνακτος ;) ;) ;)
χμχμχμ....εμαθα οτι δουλευει καρεα 30 μια γκομενα που ειναι γεματη τατουαζ !!και δεν ειδοποιησατε τον θειο?? !!περιμενω αναλυτικες πληροφοριες και κριτικες