Σε Κυριακάτικη βραδινή τσάρκα:
Λέλας Καραγιάννη 35:
Λαρίσα. Μελαχρινή, με ίσια μακριά μαλλιά, συμπαθητικό πρόσωπο.
Δροσοπούλου 97: Η ευγενης υπηρεσία (για να είμαστε και δίκαιοι) μου παρουσίασε δυο κοπέλες: Την
Άντζελα , ψηλή αδύνατη, Ξανθιά με ίσια μαλλιά λίγο κάτω από τους ώμους. Και την
Χριστίνα, επίσης Ξανθιά με καρέ μαλλιά. Αμφότερες μου πρότειναν το χέρι για χειραψία κατά την είσοδο τους στο σαλόνι. Ευγενική καληνύχτα από πλευράς της υπηρεσίας, παρόλο που δεν πέρασα στο δωμάτιο.
Δροσοπούλου 95:
Ντάρια. Δεν είναι πρώτη φορά που την βλέπω , αλλά σήμερα ήταν πειρασμός. Ντυμένη στα λευκά, μαυρισμένη από την θάλασσα, έχει χάσει κάποια κιλά, και έχει κόψει λίγο τα μαλλιά της. Πολύ ευδιάθετη και πολύ sexy στο σαλόνι, με ακρως ερεθιστικό χορό. Ακόμα απορώ πως και δεν πέρασα. Μες στην ώρα κατέφθασε η
Βικυ, που θα αναλάμβανε την βραδινή βάρδια…..
Αγίου Μελετίου 37: Ειρήνη. Νεαρή petit Ξανθιά με ίσια μαλλιά. Γλυκό προσωπάκι, αρμονικό σώμα με καλές αναλογίες.
Κεφαλληνίας 75: Δυο κοπέλες. Η
Κορινα, μελαχρινή με ίσια μακριά μαλλιά και τροφαντή περιφέρεια και η
Καρμεν, επίσης μελαχρινή, πιο γλυκιά θα έλεγα από την Κορινα, αλλά μέχρι εκεί….
Αριστοτέλους 177: Κλειστόν
Φυλής 104: Ευα. Η γνωστή πληθωρική κορασίδα του ιδρύματος. Ντυμένη σε μαύρο κομπινεζόν, έχει χάσει κάποιοι κιλά τα οποία τονίζουν επιπλέον το πλούσιο φυσικό στήθος της.
Αχαρνών 106:
Λολίτα. Ξανθό pro-milf με σπαστά μακριά μαλλιά. Τιμή έναρξης τα 30 ευρώ.
Αχαρνών 85 :
Τζέσικα. Νεαρή, ξανθή γλυκιά κοπέλα. Πρόσχαρη και γελαστή. Έχει εντοπιστεί παλαιότερα και στο Αθανασιας 3 και Βριλησσου 36.
Παιωνίου 10:
Άννα. Από την Τσεχία κατά δηλωσην της ευγενικής υπηρεσίας. Αρκετά μικροκαμωμένη, αδύνατη, με ίσια μαλλιά καστανοκόκκινα μέχρι τους ώμους. Πολύ μακριά απο τα standards της γυναίκας που μου αρέσει.
Παρασίου 36: Κλειστόν
Αριστομένους 72: Κλειστόν
Πιπίνου 118: Κλειστόν
Πιπίνου 107: Η κάτω πόρτα ανοιχτή, το φως έλαμπε, αλλά η πάνω πόρτα δεν άνοιξε ποτέ, παρά τα χτυπήματα μου. Κάτι θα τρέχει στην γειτονιά…..
Ιωαννίνων 3: Δεν μου έκαναν την τιμή να ανοίξουν….
Σπύρου Πάτση 27:
Στέλλα. Ξανθό milf με πλούσιο στήθος και πεταχτό κωλαρακι. Ντυμένη σε μαύρο αραχνοΰφαντο κομπινεζόν, όχι κατι το αξιόλογο κατά την ταπεινή μου άποψη.
Σπύρου Πάτση 40:
Λουίζα. Νεαρή ξανθή με νέα κόμμωση (σπαστά μακριά αυτή την φορά, σε αντίθεση με τα ίσια που είχε την τελευταία φορά που την είδα) που την κολακεύει περισσότερο. Εχει εργαστεί και Μεγάλου Αλεξάνδρου 133
Βριλησσού 55:
Ρουλα. Νέα άφιξη. Νεαρή, ναζιάρα, ξανθή με ωραίο σώμα. Αξιοπρόσεκτη παρουσία.
Βριλησσού 57 :
Εβελύνα. Ψηλή, Ξανθιά προς το λευκό-πλατινέ. Την είχα δει και προσφάτως στο Ηλία Ηλίου 82.
Βριλησσού 60:
Κάτια η Τσεχα. Ξανθή με ωραίο σώμα και σιλικονάτο στήθος Φουλ προγράμματα.
Βριλησσού 46:
Μαρίνα. Τροφαντή, Ξανθιά με πλούσιο στήθος και περιφέρεια.
Βριλησσού 42:
Ελένη. Η επονομαζόμενη ΕλληνοΑιγύπτια. Μαυρα μακριά μαλλιά με ξανθές ανταύγειες, μεγάλο τατουάζ στην μέση. Πλουσιο φυσικό στηθος, αξιοπροσεκτη περιφέρεια. Αμφιταλαντεύτηκα αρκετα, όμως τελικά δεν πέρασα…….
Βριλησσού 36:
Άντζελα. Ξανθιά με κοτσίδα στο πλάι, πλούσιο στηθος, τουρλωτό κωλαράκι. Αρκετά ναζιάρα στο σαλόνι.