Επισκέπτης
Nαι για την Έβελιν-Λεμπέση(Πλάκα) και Δροσοπούλου 97.Είχες πάει μαζί της;
Η οποια. για να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους, δεν εναι αυτη που ειδα εχθες στο Ηλια Ηλιού......Nαι για την Έβελιν-Λεμπέση(Πλάκα) και Δροσοπούλου 97.Είχες πάει μαζί της;
Η ιδια ειναι!!!εχω μια απορια...
περασα απο το 57 μιας και ημουν απο την περιοχη
εδω βλεπω οτι δουλευει η χριστινα οπως λεει. εκει ομως μου παρουσιασαν μια καρολινα (αν επιασα το ονομα γιατι ημουν στην πορτα) η οποια εμφανισιακα μοιαζει με την κοπελα στην φωτο οποτε δεν μπαινω σε λεπτομεριες...
οχι μωρε. μην κακολογουμε την κοπελα χωρις λογο...Η ιδια ειναι!!!
Μπερδεψανε και οι ιδιοι τα ονοματα!!!
Το συνηθες ονομα της ειναι Καρολινα......εχει περασει απο τοσα μαγαζια που δεν θυμαται τι ονομα να πει!!!
Οχι ρε συ....δεν το λεω με κακια!!!Ισα ισα που εχω ακουσει και πολυ καλα λογια για την επιδοση της!!!και για αυτο το λογο πιστευω οτι δεν θα επρεπε να αλλαζει ονομα!!!οχι μωρε. μην κακολογουμε την κοπελα χωρις λογο...
η υπηρεσια το ειπε το ονομα!
απλα μου εκανε εντυπωση!
ρε spoon αυτη δινει κουλουρι;
δεν εκατσα καθολου να ακουσω προγραμμα
χμμμ μαλιστα!Οχι ρε συ....δεν το λεω με κακια!!!Ισα ισα που εχω ακουσει και πολυ καλα λογια για την επιδοση της!!!και για αυτο το λογο πιστευω οτι δεν θα επρεπε να αλλαζει ονομα!!!
Αν θυμαμαι καλα δεν πρεπει να τον δινει!!!Κριμα γιατι ειναι και ωραιος!!!!!!
Παντα χιουμορ κανουμε!!!χμμμ μαλιστα!
οχι οτι ενδιαφερομαι.
απλα μου εκανε εντυπωση πως γνωριζεις εσυ την εν λογο εργαζομενη!
χιουμορ κανω ε...
Η οποια. για να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους, δεν εναι αυτη που ειδα εχθες στο Ηλια Ηλιού......
Νομιζω οτι η Εβελεινα του 82 ειναι η ιδια που εμφανιζεται και στις Γοργονες, δηλωνει Λετονη αν θυμαμαι καλα, λεπτη με στηθος 2 και κοντο ξανθο μαλλι.
Η Εβελίνα που εργάζεται στο Ηλία Ηλιού 82, είναι μια αδύνατη κοπελίτσα, που όπως αναφέρει ο mounelanos, δηλώνει Λετονή! Δεν νομίζω να έχει όμως στήθος Νο2 ...
Εγκυκλοπαιδικά: κάνει θητείες σε Βριλησσού 55, Βριλησσού 57, Βουλιαγμένης 83, Φραντζή 47, Ηλία Ηλιού 82 κτλ...
Υπαρχει αντιπαλο σαιτ ?Ηθελα να ρωτήσω κάτι.
Κάποια studios δε διαφημίζονται εδώ, πχ κανένα από τα 2 της Πιπίνου, ενοοώ δηλ δεν υπάρχει banner από πολλά από αυτά. Τους έγινε πρόταση και δε δέχθηκαν, ή έρχεται κάθε φορά κάποιος υπεύθυνος σε επικοινωνία με τους administrators του site και ζητάει να διαφημιστεί?
Πάντως στο αντίπαλο site (...) υπάρχουν τέτοια banners αλλά ενημερώνονται μια φορά στο τόσο..
εχω μια απορια...
περασα απο το 57 μιας και ημουν απο την περιοχη
εδω βλεπω οτι δουλευει η χριστινα οπως λεει. εκει ομως μου παρουσιασαν μια καρολινα (αν επιασα το ονομα γιατι ημουν στην πορτα) η οποια εμφανισιακα μοιαζει με την κοπελα στην φωτο οποτε δεν μπαινω σε λεπτομεριες...
Τα studio λειτουργουνΣυναγωνιστές, το Βριλησσου 55 δεν εμφανίζεται πιά σε Banner με πρόγραμμα όπως παλαιότερα. όπως και το Βριλησσού 42. Συμβαίνει κάτι ? Λειτουργούν κανονικά τα στούντιο αυτά ?