Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Nαι για την Έβελιν-Λεμπέση(Πλάκα) και Δροσοπούλου 97.Είχες πάει μαζί της;

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Nαι για την Έβελιν-Λεμπέση(Πλάκα) και Δροσοπούλου 97.Είχες πάει μαζί της;
Η οποια. για να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους, δεν εναι αυτη που ειδα εχθες στο Ηλια Ηλιού......

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Ξερει κανεις αν αλλαξε το τηλ στο Πιπινου 107?
Πηρα νωριτερα στο τηλ του Κων/λεως 94 και ειπε οτι το νουμερο και δεν δουλευε!!! :think:

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
εχω μια απορια...
περασα απο το 57 μιας και ημουν απο την περιοχη  :rolleyes:
εδω βλεπω οτι δουλευει η χριστινα οπως λεει. εκει ομως μου παρουσιασαν μια καρολινα  :think: (αν επιασα το ονομα γιατι ημουν στην πορτα) η οποια εμφανισιακα μοιαζει με την κοπελα στην φωτο οποτε δεν μπαινω σε λεπτομεριες...

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
εχω μια απορια...
εδω βλεπω οτι δουλευει η χριστινα οπως λεει. εκει ομως μου παρουσιασαν μια καρολινα  :think: (αν επιασα το ονομα γιατι ημουν στην πορτα) η οποια εμφανισιακα μοιαζει με την κοπελα στην φωτο οποτε δεν μπαινω σε λεπτομεριες...
Η ιδια ειναι!!!
Μπερδεψανε και οι ιδιοι τα ονοματα!!! :2funny:
Το συνηθες ονομα της ειναι Καρολινα......εχει περασει απο τοσα μαγαζια που δεν θυμαται τι ονομα να πει!!! :2funny:

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Η ιδια ειναι!!!
Μπερδεψανε και οι ιδιοι τα ονοματα!!! :2funny:
Το συνηθες ονομα της ειναι Καρολινα......εχει περασει απο τοσα μαγαζια που δεν θυμαται τι ονομα να πει!!! :2funny:
οχι μωρε. μην κακολογουμε την κοπελα χωρις λογο...
η υπηρεσια το ειπε το ονομα!
απλα μου εκανε εντυπωση!

ρε spoon αυτη δινει κουλουρι;
δεν εκατσα καθολου να ακουσω προγραμμα :grin:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
οχι μωρε. μην κακολογουμε την κοπελα χωρις λογο...
η υπηρεσια το ειπε το ονομα!
απλα μου εκανε εντυπωση!

ρε spoon αυτη δινει κουλουρι;
δεν εκατσα καθολου να ακουσω προγραμμα :grin:
Οχι ρε συ....δεν το λεω με κακια!!!Ισα ισα που εχω ακουσει και πολυ καλα λογια για την επιδοση της!!!και για αυτο το λογο πιστευω οτι δεν θα επρεπε να αλλαζει ονομα!!!

Αν θυμαμαι καλα δεν πρεπει να τον δινει!!!Κριμα γιατι ειναι και ωραιος!!!!!!

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Οχι ρε συ....δεν το λεω με κακια!!!Ισα ισα που εχω ακουσει και πολυ καλα λογια για την επιδοση της!!!και για αυτο το λογο πιστευω οτι δεν θα επρεπε να αλλαζει ονομα!!!

Αν θυμαμαι καλα δεν πρεπει να τον δινει!!!Κριμα γιατι ειναι και ωραιος!!!!!!
χμμμ μαλιστα!
οχι οτι ενδιαφερομαι.
απλα μου εκανε εντυπωση πως γνωριζεις εσυ την εν λογο εργαζομενη!  :2funny:

χιουμορ κανω ε...  :dancing:

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Η οποια. για να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους, δεν εναι αυτη που ειδα εχθες στο Ηλια Ηλιού......

Νομιζω οτι η Εβελεινα του 82 ειναι η ιδια που εμφανιζεται και στις Γοργονες, δηλωνει Λετονη αν θυμαμαι καλα, λεπτη με στηθος 2 και κοντο ξανθο μαλλι.

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :)  :)  :)  Σημερα 25/06  :)  :)  :) [/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Μαριανα - Φιονα (καινουρια) - www.kassandras3-kato.com/sandra]Σαντρα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - Σονια - www.kassandras3-pano.com/natali]Ναταλι[/url]
Κασσανδρας 4(κατω): Σονια - www.kassandras4-kato.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4-kato.com/monika]Μονικα[/url]
Κασσανδρας 4(πανω): Φιονα (καινουρια) - www.kassandras6.com/julia]Τζουλια[/url] - www.kassandras4.com/maria%20serva]Μαρια Σερβα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/irena]Ιρενα[/url] - www.kassandras6.com/katia]Κατια[/url] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]

Βριλησου 60: Μελινα - www.vrilissou60.com/laura]Λαουρα[/url] - www.vrilissou60.com/claudia]Κλαουντια[/url]

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Νομιζω οτι η Εβελεινα του 82 ειναι η ιδια που εμφανιζεται και στις Γοργονες, δηλωνει Λετονη αν θυμαμαι καλα, λεπτη με στηθος 2 και κοντο ξανθο μαλλι.
  :thumbsup:

Η Εβελίνα που εργάζεται στο Ηλία Ηλιού 82, είναι μια αδύνατη κοπελίτσα, που όπως αναφέρει ο mounelanos, δηλώνει Λετονή! Δεν νομίζω να έχει όμως στήθος Νο2  :think: ...

Εγκυκλοπαιδικά: κάνει θητείες σε Βριλησσού 55, Βριλησσού 57, Βουλιαγμένης 83, Φραντζή 47, Ηλία Ηλιού 82 κτλ...
1217.gif

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
  :thumbsup:

Η Εβελίνα που εργάζεται στο Ηλία Ηλιού 82, είναι μια αδύνατη κοπελίτσα, που όπως αναφέρει ο mounelanos, δηλώνει Λετονή! Δεν νομίζω να έχει όμως στήθος Νο2  :think: ...

Εγκυκλοπαιδικά: κάνει θητείες σε Βριλησσού 55, Βριλησσού 57, Βουλιαγμένης 83, Φραντζή 47, Ηλία Ηλιού 82 κτλ...
1217.gif

τα απαντα...τι να πουμε εμεις, αποσπασματικες γνωσεις ατακτως ερριμενες, εδω εχουμε ολη την πληροφορια!

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Ηθελα να ρωτήσω κάτι.
Κάποια studios δε διαφημίζονται εδώ, πχ κανένα από τα 2 της Πιπίνου, ενοοώ δηλ δεν υπάρχει banner από πολλά από αυτά. Τους έγινε πρόταση και δε δέχθηκαν, ή έρχεται κάθε φορά κάποιος υπεύθυνος σε επικοινωνία με τους administrators του site και ζητάει να διαφημιστεί?
Πάντως στο αντίπαλο site (...) υπάρχουν τέτοια banners αλλά ενημερώνονται μια φορά στο τόσο..

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Aυτα ειναι δοσοληψιες μεταξυ των ιδιοκτητων των studio και των administrators και το λογικο ειναι κανεις απο εμας να μην εχει απαντησεις στο ερωτημα σου......

:dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

mpoufos

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Like
18
Πόντοι
1
Ηθελα να ρωτήσω κάτι.
Κάποια studios δε διαφημίζονται εδώ, πχ κανένα από τα 2 της Πιπίνου, ενοοώ δηλ δεν υπάρχει banner από πολλά από αυτά. Τους έγινε πρόταση και δε δέχθηκαν, ή έρχεται κάθε φορά κάποιος υπεύθυνος σε επικοινωνία με τους administrators του site και ζητάει να διαφημιστεί?
Πάντως στο αντίπαλο site (...) υπάρχουν τέτοια banners αλλά ενημερώνονται μια φορά στο τόσο..
Υπαρχει αντιπαλο σαιτ ?

kritonas

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2007
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
εχω μια απορια...

Συναγωνιστές, το Βριλησσου 55 δεν εμφανίζεται πιά σε Banner με πρόγραμμα όπως παλαιότερα. όπως και το Βριλησσού 42. Συμβαίνει κάτι ? Λειτουργούν κανονικά τα στούντιο αυτά ?

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Κανονικα λειτουργουν!!!!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Συναγωνιστές, το Βριλησσου 55 δεν εμφανίζεται πιά σε Banner με πρόγραμμα όπως παλαιότερα. όπως και το Βριλησσού 42. Συμβαίνει κάτι ? Λειτουργούν κανονικά τα στούντιο αυτά ?
Τα studio λειτουργουν
Τα banner δεν εναι ενεργα .

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Να αναφέρω ότι σήμερα στο Πειράιώς 193 γινόταν λαικό προσκύνημα, με γεμάτα δωμάτια και αναμονή κόσμου, ελέω των βύζων της Κάρμεν. Τι φόρτωμα και αυτό...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom