bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.034
- Πόντοι
- 7.775
Χαιρετω σας συναγωνισται. Αν και καθυστερημενα λογω της μετακινησης μου στη Χιο και της χτεσινης μου υπηρεσιας επιτελους και παλι εδω στο σαιτ να γραψω οτι την Πεμπτη 5/7 επισκεφτηκα το στουντιο της Σερβιων και βρηκα τη Μελιναρα. Μετα απο αρκετο καιρο επιτελους τη βρηκα. Ητανε πιο ομορφη απο ποτε. Ειχα παει απο τις 5 το απογευμα μαζι με τις αποσκευες μου γιατι 7 εφευγε το πλοιο για Χιο. Δεν ειχε ερθει ακομα και εκατσα και την περιμενα. Οποτε αυτη ερχεται κατα τις 5.30. Ημουν ο 1ος πελατης. Στο δωματιο οταν μπηκε αρχισε να μου λεει μου'λειψες καυλιαρη μου ελα να σε περιπιηθω. Απο περιποιηση το γνωστο ισπανικο ανευ καποτας το οποιο ειναι αποθεωση,πιπα τελεια και μου ελεγε τη ψωλαρα ειναι αυτη αλλα καπου της ειπα να σταματησει για να μην χυσω στην πιπα(οπως την πατησε ο πιτσιλιστης) και μετα μου εκανε κολπα με την κορμαρα της εγω της εγλυψα τις ρωγες και τελος την παιρνω ιεραποστολικο.Ητανε ζουμερο σεξ. Οταν τελειωσαμε εκατσε λιγο να μιλησουμε με ρωταγε για το στρατο πως τα περναω αν εχει στη Χιο σπιτακια εγω της απαντησα οτι απο οσο εχω ακουσει ειναι χειροτερα και απο Μεταξουργειο. Μου λεει οποτε εχω αδεια να περναω απο αυτην ειναι εκει Τριτη και Πεμπτη. Της λεω σιγουρα θα ερχομαι αλλα μεχρι να ερθω ελα και εσυ λιγο στη Χιο και μου χαμογελασε. Τελος πριν φυγει μου λεει παω να σου φερω μια πορτοκαλαδιτσα μωρουλι μου και πηγε και μου εφερε. Μετα οταν την αποχαιρετησα μου εδωσε φιλακια και με αγκαλιασε. Αυτα. Για μια ακομα φορα περασα τελεια με τη Μελινα γιατι απλα... ειναι η καλυτερη. Της το ειπα κιολας και μου λεει να σαι καλα μωρουλι μου. Εν τω μεταξυ η ωρα ειχε παει 6.15 και τρεχω μεταξουργειο στο μετρο να παω ομονοια και μετα απο ομονοια πειραια.Με την ψυχη στο στομα προλαβα το πλοιο. Αλλα αξιζε αυτη η περιπετεια για τη θεα του ερωτα.