lex80
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 53
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.310
Καλο σου απογευμα...χαρηκα που τα ειπαμε....παντα στον καθε ανθρωπο και σε μας(τους πελατες) και στις εργαζομενες υπαρχει το στοιχειο της υποκειμενικοτητας!!!!!!!....απλα την διαβασα την κριτικη σου και μου προκαλεσε εντυπωση...γιατι στην ουσια αδειαζεις την συγκεκριμενη εργαζομενη...οταν μαλιστα εχουμε παει σχεδον ολοι μας στην κοπελλα αυτη.... και μαλιστα ο αλλος συναγωνιστης την ιδια μερα(απο τις συνεχομενες κριτικες σας, το βγαζω αυτο το συμπερασμα)...οποτε ισως..λεω ισως....... επρεπε πριν γραψεις κατι, να αποτανθεις στην ιδιοκτητρια του μαγαζιου.. την Αντζελα, που ειναι και μελος στο site, να τις εκανες το παραπονο σου..απο το να εγραφες κριτικη καταδικαστικη!!!!!...τουλαχιστον εγω ετσι θα εκανα....για να μην εδινα την εντυπωση οτι εγραψα μια κριτικη... καθοτι δεν περασα καλα, για να παρω μια μικρη εκδικηση...Μετα τιμης, ενας αγνος αναζητητης.... αγριας ηδονης στον προσωρινο αυτο κοσμο επονομαζομενος Παιχτουρας στην ηδονη που του προσφερουν τα διαφορα Πουτανιδια και εργολαβος παιχτικων κηδειων του ποδοσφαιρικου στοιχηματος του Ο.Π.Α.Π.
Δεκτο, συναγωνιστη...ο χρονος στο απλο ειναι περιπου στο 15-20λεπτο...ισως την πετυχες σε ασχημη φαση...ειτε σε θεμα χημειας να μην κολλαγε...σε καθε περιπτωση καλα εκανες και εγραψες κριτικη!!!!!!!!
μας τα γυρνας τωρα....
δεν σου την λεω. απλα μου χτυπησε λιγο στο ματι.
και γενικα εγω πιστευω οτι και να το ελεγε στην αντζελα η κριτικη πρεπει να ειναι κριτικη. δηλαδη η αντζελα τι θα μπορουσε να του κανει αφου εχει γινει ολο το σκηνικο; απλα να κανει καμια κουβεντα με την κοπελα. δεν θα αλλαζε αυτο την εμπειρια του συναγωνιστη!
Υ.Γ. βγαινω και εγω τωρα