Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Σωστος...αλλα γιατι πηγαινεις, στα ιδια πανω-κατω στουντιο?...δεν υπαρχουν αλλα για τσαρκα?....Για να εχουμε φυσικα, καλυτερη ενημερωση απο στουντια που ουτε διαφημιζονται εδω...ουτε τα αναφερει κανεις, οταν κανει τσαρκα...π.χ Κεφαλληνιας 75....Αχαρνων 106...προχειρα, αυτα μου ηλθαν στο νου,γιατι υπαρχουν κι αλλα!!!!
Δεν εχεις αδικο.

Απλα επειδη η πλειοψηφια των τσαρκων γινεται με τα ποδια η με τα ΜΜΜ ορισμενα στουντιο ειναι σχετικα απομονομενα (να προσθεσω σε αυτα που ειπες και το Αθανασιας 3-Παπαδοπουλου 2- Αντιοχειας 64) και δεν "εξυπηρεται" η μεταβαση σε αυτα απο πλευρας χρονου και μονο.
Εχουν γινει βεβαια επισκεψεις και σε αυτα, αλλα οχι τοσο τακτικες ειναι η αληθεια, οσο σε καποιες αλλες περιοχες, που ο αριθμος ειναι πολυ μεγαλυτερος.

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Σωστος...αλλα γιατι πηγαινεις, στα ιδια πανω-κατω στουντιο?...δεν υπαρχουν αλλα για τσαρκα?....Για να εχουμε φυσικα, καλυτερη ενημερωση απο στουντια που ουτε διαφημιζονται εδω...ουτε τα αναφερει κανεις, οταν κανει τσαρκα...π.χ Κεφαλληνιας 75....Αχαρνων 106...προχειρα, αυτα μου ηλθαν στο νου,γιατι υπαρχουν κι αλλα!!!!
χωρις να θελω να κανω τον δικηγορο του cheyenne αλλα ο ανθρωπος μαλλον θα εχει εντοπισει γυναικες που του αρεσουν σε αυτα τα στουντιο και κανει τσαρκα μεχρι να δει καποια που να του αρεσει να μπει ο ανθρωπος.
οσο για το δευτερο σκελος, εχω να πω οτι δεν ειναι υποχρεωμενος να το κανει αυτο. εαν θελεις να συνεισφερεις στο να εχουμε καλυτερη ενημερωση μπορεις κάλλιστα και εσυ να κανεις βολτα σε αυτα τα στουντιο που λες οτι δεν πηγαινει ο cheyenne και να συμπληρωσεις την ενημερωση.

Spirou_Patsi40

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
0
Καλησπερα! Αυτη τη στιγμη στο στουντιο μας και μεχρι τις 5 το απογευμα θα βρισκεται η Αμαντα :)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Δεν εχεις αδικο.

Απλα επειδη η πλειοψηφια των τσαρκων γινεται με τα ποδια η με τα ΜΜΜ ορισμενα στουντιο ειναι σχετικα απομονομενα (να προσθεσω σε αυτα που ειπες και το Αθανασιας 3-Παπαδοπουλου 2- Αντιοχειας 64) και δεν "εξυπηρεται" η μεταβαση σε αυτα απο πλευρας χρονου και μονο.
Εχουν γινει βεβαια επισκεψεις και σε αυτα, αλλα οχι τοσο τακτικες ειναι η αληθεια, οσο σε καποιες αλλες περιοχες, που ο αριθμος ειναι πολυ μεγαλυτερος.
Εχεις δικιο..... απλα εχουμε χασει την επαφη, με το Αχαρνων 106 και το απεναντι Αχαρνων 85, που παλια εφερνε δυνατα χαρτια(Ρουσλανα)!!!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
χωρις να θελω να κανω τον δικηγορο του cheyenne αλλα ο ανθρωπος μαλλον θα εχει εντοπισει γυναικες που του αρεσουν σε αυτα τα στουντιο και κανει τσαρκα μεχρι να δει καποια που να του αρεσει να μπει ο ανθρωπος.
οσο για το δευτερο σκελος, εχω να πω οτι δεν ειναι υποχρεωμενος να το κανει αυτο. εαν θελεις να συνεισφερεις στο να εχουμε καλυτερη ενημερωση μπορεις κάλλιστα και εσυ να κανεις βολτα σε αυτα τα στουντιο που λες οτι δεν πηγαινει ο cheyenne και να συμπληρωσεις την ενημερωση.
Εχεις δικιο...εκμεταλευομαι την καλοσυνη του....εγω βαριεμαι να κανω τσαρκες...προτιμω να ενημερωνομαι απο εδω αλλα και απο το τηλεφωνο!!!!!!!!!!!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Εχεις δικιο..... απλα εχουμε χασει την επαφη, με το Αχαρνων 106 και το απεναντι Αχαρνων 85, που παλια εφερνε δυνατα χαρτια(Ρουσλανα)!!!!!
Το Αχαρνων 85 ειναι μαλλον υπο πωλησην και ειναι εδω και καιρο κλειστο.
Η Ρουσλανα εργαζεται στην Βριλισσου 36 -Κωνσταντινουπολεως 80 -Μεγ. Αλεξανδρου 133 οποτε.....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
αφού έχεις χάσει επαφή επισκέψου τα να την ξανααποκτήσεις και να μας ενημερώσεις κιόλας και τι παίζει

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Για το Αχαρνων 106, που μεχρι πριν δυο μηνες πηγαινα σχεδον τακτικα, το μονο που μπορω να σας ενημερωσω, ειναι οτι ειναι το μοναδικο στουντιο που δινει το απλο προγραμμα με 30 ευρουλακια...αλλα η ποιοτητα των γυναικων παιζει...περνανε κατα καιρους παντως καποιες καλες...γιατι εκει τις αλλαζουν σε τακτικα διαστηματα..δεν κανουν κατασκηνωση οι εργαζομενες οπως συμβαινει στα περισσοτερα αλλα!!!!!

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Για το Αχαρνων 106, που μεχρι πριν δυο μηνες πηγαινα σχεδον τακτικα, το μονο που μπορω να σας ενημερωσω, ειναι οτι ειναι το μοναδικο στουντιο που δινει το απλο προγραμμα με 30 ευρουλακια...αλλα η ποιοτητα των γυναικων παιζει...περνανε κατα καιρους παντως καποιες καλες...γιατι εκει τις αλλαζουν σε τακτικα διαστηματα..δεν κανουν κατασκηνωση οι εργαζομενες οπως συμβαινει στα περισσοτερα αλλα!!!!!
αυτο ειναι και καλο και κακο....
αν εχεις καποια κοπελα στανταρ και αυτη εχει συγκεκριμενες βαρδιες στα μαγαζια τοτε ξερεις που θα την βρεις...

εκτος αν μιλας για κατι αλλες περιπτωσεις οπως μια γυναικα στο σολωμου που ειναι εκει καθε μερα ολη μερα... οποτε παω πασο διοτι αυτο σαφως δεν ειναι καλο...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
αφού έχεις χάσει επαφή επισκέψου τα να την ξανααποκτήσεις και να μας ενημερώσεις κιόλας και τι παίζει
Δεν εχει καλα κομματια....σε καθε περιπτωση, θα κατεβω αυτες τις μερες στην ΑΧΑΡΝΩΝ ,για μια δουλεια που εχω στην Νομαρχια και θα περασω απο το 106, να δω τι παιζει...γιατι δεν δινουν ουτε τηλεφωνο, για να παιρνουμε και να μαθαινουμε ποια κοπελλα εργαζεται!!!!!!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Τελευταια φορα που περασα απο το 106 πετυχα μια νατασσα, αδυνατη, μελαχροινη, μετρια παρουσια σε γενικες γραμμες.
Οσες φορες εχω παει εκει,ολο αυτη πετυχαινω.
Ισως φανω λιγο αυστηρος, αλλα τον συγκριμενο χωρο, δεν θα τον χαρακτηριχα studio>
Περισσότερο σε μπουρδελο πολυτελειας μου φαιρνει.......

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
αυτο ειναι και καλο και κακο....
αν εχεις καποια κοπελα στανταρ και αυτη εχει συγκεκριμενες βαρδιες στα μαγαζια τοτε ξερεις που θα την βρεις...

εκτος αν μιλας για κατι αλλες περιπτωσεις [size=15pt]οπως μια γυναικα στο σολωμου[/size] που ειναι εκει καθε μερα ολη μερα... οποτε παω πασο διοτι αυτο σαφως δεν ειναι καλο...
Προφανως μιλας για την Μπιανκα στο σολωμου 32 (επανω)
Οντως εχει "κατασκηνωσει" εκει, αλλα ειναι αρκετα καλη περιπτωση απο πλευρας υπηρεσιων, ειδικα σε αυτους που αρεσουν τα milf.

Studio Paradise

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
καλημέρα!

Σήμερα σας περιμένουν Μαργαρίτα- Βαλεντίνα- Ζλάτα!!!! :-*

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Προφανως μιλας για την Μπιανκα στο σολωμου 32 (επανω)
Οντως εχει "κατασκηνωσει" εκει, αλλα ειναι αρκετα καλη περιπτωση απο πλευρας υπηρεσιων, ειδικα σε αυτους που αρεσουν τα milf.
ναι ναι. απλα μου διεφευγε το ονομα. δεν εχω δοκιμασει οποτε δεν εκφερω γνωμη. αλλα για να το λες εσυ κατι παραπανω θα ξερεις.. :)

καλημέρα!

καλημερα και σε σενα!  :)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Εχεις δικιο...εκμεταλευομαι την καλοσυνη του....[size=15pt]εγω βαριεμαι να κανω τσαρκες[/size]...προτιμω να ενημερωνομαι απο εδω αλλα και απο το τηλεφωνο!!!!!!!!!!!

Μα η τσαρκα ειναι η απολαυση στην ολη ιστορια......

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Τελευταια φορα που περασα απο το 106 πετυχα μια νατασσα, αδυνατη, μελαχροινη, μετρια παρουσια σε γενικες γραμμες.
Οσες φορες εχω παει εκει,ολο αυτη πετυχαινω.
Ισως φανω λιγο αυστηρος, αλλα τον συγκριμενο χωρο, δεν θα τον χαρακτηριχα studio>
Περισσότερο σε μπουρδελο πολυτελειας μου φαιρνει.......
Σωστος και στα δυο σκελη, αλλα και τα περισσοτερα στουντιο (εκτος ελαχιστων) σαν μπουρδελα πολυτελειας ειναι και σαν χωρους και σαν υπηρεσιες...ειδικα εσυ φιλε που τα γυρνας σχεδον ολα...επρεπε να το ειχες επισημανει!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
ναι ναι. απλα μου διεφευγε το ονομα. δεν εχω δοκιμασει οποτε δεν εκφερω γνωμη. αλλα για να το λες εσυ κατι παραπανω θα ξερεις.. :)
καλημερα και σε σενα!  :)
Εχω προσωπικη εμπειρια.........

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
καλημέρα!

καλημερα αγαπητο Studio Paradise
Η Βαλεντινα και η Ζλατα ειναι γνωστες,δυνατες παρουσιες και δεν χρειαζονται συστασεις...

Η Μαργαριτα ειναι μια ξανθια, σγουρομαλλα με ωραιο στηθος γυρω στα 30?
Εργαζεται και Ιππονακτος 14?

ή ειναι η Ρωσσιδα Μαργαριτα, με πλουσιο επισης φυσικο στηθος, καστανη με κοντα μαλλιά , που εργαζεται και Σολωμου 32 ?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom