Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
τι να λεμε τωρα δεν υπαρχει θεμα συγκρισησ.μιλαμε για μια κατηγορια διαφορα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Aντε γιατι μερικοι με βγαλανε τρελο!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Παρ'ολα αυτα θα την τιμησω την Πενυ γιατι με εχει κατακαυλωσει!!!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Δευτέρα του Πάσχα, απόγευμα, συμπληρώνουμε την παραπάνω αναφορά του κ. Τσεγιέν:

Ελευθερίου Βενιζέλου 40 (1ος όροφος):
Η Έφη ήταν μόνη της, γιατί η Ξένια είχε ανέβει στο 2ο όροφο.
Αναρωτιόμαστε αν το εντυπωσιακό της στήθος είναι φυσικό ή όχι… Αν γνωρίζει κανείς, θα του ήμασταν ευγνώμονες αν μας διαφώτιζε. Ο κ. Τσεγιέν αναφέρει ότι είναι φυσικό… Τεκμηριώνεται αυτός ο ισχυρισμός;
O ισχυρισμος μου για το φυσικο στηθος της Εφης, δεν ειναι μονο αποτελεσμα οπτικης εξετασης, αλλα και προσωπικης "ψηλαφισης" στο προσφατο παρελθον στο Κασσανδρας 3............

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Aντε γιατι μερικοι με βγαλανε τρελο!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Παρ'ολα αυτα θα την τιμησω την Πενυ γιατι με εχει κατακαυλωσει!!!
Και εγω θα πρεπει να επαναλαβω ενα test drive με την Κιμ.........

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Spirou_Patsi40

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
0
Καλησπερα στα παιδια :)

Αυτη τη στιγμη στο στουντιο μας και μεχρι τις 11 το βραδυ θα βρισκεται η Τζεσικα

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
O ισχυρισμος μου για το φυσικο στηθος της Εφης, δεν ειναι μονο αποτελεσμα οπτικης εξετασης, αλλα και προσωπικης "ψηλαφισης" στο προσφατο παρελθον στο Κασσανδρας 3............

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Μας αναστατώνετε κ. Τσεγιέν... Είχαμε απωθήσει στη συνείδησή μας την εν λόγω κυρία, γιατί θα στοιχηματίζαμε ότι διαθέτει τεχνητό στήθος...
Τώρα, μας τα ανατρέψατε, μας βάζετε στόχους, σκέψεις, κλπ κλπ...

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Εξετελέσθη εκρηκτική συνουσία με τη Γιάννα, www.bourdela.tv/content/view/477/224/#jreview_13994] ΕΔΩ [/url]

εκρηκτική ήτο και η κριτική
;)

Μερσι, που λέει και η υπό υμάς γαμευθείσα Μαριλύν.
Ομολογούμε ότι διαβάζοντας www.bourdela.tv/content/view/2182/224/#jreview_13909] την κριτική σας [/url] δεν είμαστε σίγουροι (α) για τη λέξη lingerie και (β) για την έννοια "ακριβά lingerie".

Πρόκειται για το "κομπινεζόν" που λέμε;
Πως ξεχωρίζετε ένα ακριβό από ένα φτηνό κομπινεζόν;

Spirou_Patsi40

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
0
Αυτη τη στιγμη στο στουντιο και μεχρι τις 7 το πρωι θα βρισκεται η Βικτωρια  :-* :-*

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Μίνι τσάρκα στον Βοτανικό

Κωνσταντινουπόλεως 94: Λίζα. Νεαρή σγουρομάλλα μελαχρινή κορασίδα. Όμορφο kinky πρόσωπο, μικρό αναλογικά στήθος, δυνατό της σημείο η περιφέρεια της.

Κωνσταντινουπόλεως 80: Ίρις. Μέτρια παρουσία, καστανόξανθη, ιδιεταιρα μαγκιόρα στο σαλόνι (Του στυλ « τα κάνω όλα και συμφέρω»), κάτι που προσωπικά με απώθησε…..

Ιάκχου 7Α: Κλειστον

Μεγάλου Αλεξάνδρου 133: Νεαρή υπερβολικά αδυνατη κοπελίτσα, ξανθούλα χωρίς καθόλου θηλυκότητα.

Κωνσταντινουπόλεως 61: Μιρελλα. Νεαρή σχετικά κοπέλα, με ωραία χαρακτηριστικά προσώπου, μελαχρινή με κοντά μαλλιά, δυαρακι στήθος, καλή περιφέρεια, διακοσμημένη με μεγάλο τατουάζ στην μέση.

Σπύρου Πατση 40: Βικτώρια. Πολύ όμορφη παρουσία, με παλατινέ ίσιο μαλλί και αφέλειες. Γκριζοπρασινα μάτια (αν μπόρεσα να διακρίνω καλά μέσα στον χαμηλό φωτισμό), ωραίο σώμα, ντυμένη με μαύρο κομπινεζόν.

Κασσάνδρας 3 (κάτω): Κλαουντια. Νεαρή, αδυνατούλα Ξανθιά. Γλυκό προσωπάκι, καλές αναλογίες, δεν μου κάνει προσωπικά το «κλικ» για το κάτι παραπάνω.

Κασσάνδρας 3 (πάνω): Σαντρα. Μελαχρινή, εντυπωσιακή παρουσία. Η τσάρκα τελείωσε εδώ, λεπτομέρειες στην κριτική μου……

Chilavert

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2006
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
10
Παιδια καλησπερα! Βλεπω γραφετε πολλες φορες ποιες κοπελες ειναι μαζεμενες στα μαγαζια, οργανωνετε "τσαρκες" ολοι μαζι? ή πηγαινετε οπως ολοι μας κλασσικα και μετα ενημερωνετε? Ειχα αποχη απο το αθλημα καιρο και φαινεται εχω χασει επεισοδια!  :S

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Παιδια καλησπερα! Βλεπω γραφετε πολλες φορες ποιες κοπελες ειναι μαζεμενες στα μαγαζια, οργανωνετε "τσαρκες" ολοι μαζι? ή πηγαινετε οπως ολοι μας κλασσικα και μετα ενημερωνετε? Ειχα αποχη απο το αθλημα καιρο και φαινεται εχω χασει επεισοδια!  :S

Ολοι μαζί κάνουμε ντου στα στούντιο. Ο ένας δοκιμάζει και λέει μετά στους υπόλοιπους τι γίνεται και αν αξίζει η κοπέλα.
Αν, βέβαια, θέλεις να συμμετέχεις στις τσάρκες πρέπει να συνεισφέρεις στις δόσεις για το βαν που έχουμε αγοράσει.
Δυστυχώς, όμως, στην τελευταία μας συνέλευση τέθηκε το ζήτημα πως είναι μικρό. Εχουμε μαζευτεί αρκετά άτομα και εξετάζουμε σοβαρά το ενδεχόμενο να πάρουμε λεωφορείο, έστω μεταχειρισμένο δεν μας χαλάει, για να μας εξυπηρετεί καλύτερα. Ευτυχώς που στην "ομάδα" υπάρχει και μέλος που είναι κάτοχος διπλώματος οδηγήσεως για λεωφορείο  :grin:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

φίλε καλώς ήρθες ξανά.Χθές έγινε έκτακη Γενική Συνέλευση των μελών του Δ.Σ. του bou.tv στην οδό κρίτωνος 27 στην Πεύκη όπου συζητήθηκαν,αποφασίστηκαν κάποιες παροχές προς τους απανταχού συναδέλφους όπως :

1)παραγγελία νέου τρίπατου λεωφορείου ή μίσθωση 2 προς το παρόν κόκκινων λεωφορείων στα πρότυπα του λεωφορείου που ταξιδεύει τους τουρίστες μας στα αθηναικά sightseeings.Το λεωφορείο θα έχει 3 βάρδιες,η πρώτη 11:00-17:00,η δεύτερη 17:00-23:00 και η τρίτη 23:00-05:00 το πρωί.Αποφασίστηκε ότι στην πρωινή βάρδια θα μπορούν να συμμετάσχουν με ένα απλό εισητήριο των 10 ευρώ όσοι έχουν από 1-1000 πόστς.Εν συνεχεία στη δεύτερη βάρδυα θα συμμετέχουν όσοι έχουν 1000-3000 πόστς και στη τρίτη βάρδια την νυκτερινήν θα συμμετέχουν οι λεγόμενοι "ΒΑΡΒΑΤΟΙ" του σάιτ οι οποίοι έδωσαν τόσα έτη με τη διαχρονικότητά τους μία ξεχωριστή νότα στον αγοραίο έρωτα.

2)Ορισμός θέσεων μέσα στο λεωφορείο ανάλογα με το αποτέλεσμα του λόγου ποσότητα πόστς με ποιότητα.Θα δημιουργηθεί μία συνάρτηση από το οικονομικό επιτελείο του σάιτ που θα ορίζει τον λόγο του δείκτου ποιότητας ώστε να προκύπτει ένα ακέραιο ποσό για τον παρανομαστή του άνωθεν κλάσματος.Πέφτει δουλειά λοιπόν στο οικονομικό επιτελείο.

3)Φωτογραφήσεις αρχικά σε ελληνικά περιοδικά πορνό και δυνατότητα ευρωπαική καριέρας στην Private και στην Marc Dorcel όσων έχουν νοικιάσει κατά το παρελθόν τουλάχιστον 1000 τσόντες από τα βίντεο κλάμπ της γειτονιάς τους,θέλουν να γίνουν γνωστοί μέσα από αυτό και όσοι είναι προικισμένοι(προικισμένος ύστερα από αλεπάλληλες διαφωνίες αποφασίστηκε ότι είναι ο κάτοχος του υπ'αριθμόν....όπς συγγνώμην από την πολυθρεντία ξαχάστηκα....ο κάτοχος λοιπόν ενός τσουτσουνίου μήκους 17cm και πάνω.

Αυτά για αρχη αποφασίστηκαν και Το πρακτικό εσφραγίσθη με το χρυσόβουλον του Bou.

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Χαβαλεδες μου καλημερα!
Μετα απο απουσια επιστρεφω με μινι ρεπορταζ μεσημερι Τριτης...

Ιπποκρατους 144: Νταιανα. Ψηλη μελαχροινοτατη κορασις, με ωραιο σωμα, κατα δηλωση Ρουμανις. Λιγα ελληνικα, καλα αγγλικα.

Ελ. Βενιζελου 35: -? . Δεν συγκρατησα ονομα, ψηλη μιγαδοαραπις, με καλο σωμα.

Τριγγετογερμανου 3: Oh la la, oh la la, mon tresor!

Υ/Γ. Πηγα μονος, δεν προλαβα το λεωφορειο ο ποθος του Παθος.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Μερσι, που λέει και η υπό υμάς γαμευθείσα Μαριλύν.
Ομολογούμε ότι διαβάζοντας www.bourdela.tv/content/view/2182/224/#jreview_13909] την κριτική σας [/url] δεν είμαστε σίγουροι (α) για τη λέξη lingerie και (β) για την έννοια "ακριβά lingerie".

Πρόκειται για το "κομπινεζόν" που λέμε;
Πως ξεχωρίζετε ένα ακριβό από ένα φτηνό κομπινεζόν;

το κομπινεζόν της Μαριλύν μου κοστισε 70 ευρώ ... :)
με τον όρο Lingerie εννοούμε γενικώς τα εσώρουχα: κυλοτάκια, καλσόν, κομπινεζόν, ζαρτιέρες κλπ 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Χαβαλεδες μου καλημερα!
Μετα απο απουσια επιστρεφω με μινι ρεπορταζ μεσημερι Τριτης...

Ιπποκρατους 144: Νταιανα. Ψηλη μελαχροινοτατη κορασις, με ωραιο σωμα, κατα δηλωση Ρουμανις. Λιγα ελληνικα, καλα αγγλικα.

Ελ. Βενιζελου 35: -? . Δεν συγκρατησα ονομα, ψηλη μιγαδοαραπις, με καλο σωμα.[size=13pt]Το πιθανοτερο η Αγάπη
[/size]
[size=16pt]Τριγγετογερμανου 3: Oh la la, oh la la, mon tresor![/size]

Υ/Γ. Πηγα μονος, δεν προλαβα το λεωφορειο ο ποθος του Παθος.
Να υποθεσουμε απο το "γαλλικο" οτι ηταν η γαλλιδα Μαρυλυν, μιας και το "παρατημα" της ηλια Ηλιου εδω και καποιες μερες ειναι κλειστο ?

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Εγω συνηθως ή πηγαινω παρεα με 2-3 αγαπημενους φιλους και συναγωνιστες, ή μονος μου.
Ειναι αποφαση της στιγμης και οχι αποτελεσμα "χρονιων διαβουλευσεων"....
Αφου κανουμε την τσαρκα μας, γραφουμε την ενημερωση.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 193

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Μαρ 2010
Like
48
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ 7/4

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 193

ΣΟΥΖΑΝΑ  -  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ  -  ΜΑΡΙΑ

ΚΗΦΙΣΟΥ  30

ΑΛΙΚΗ  -  ΑΦΡΟΔΙΤΗ  -  ΣΥΛΒΙΑ

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Εγω συνηθως ή πηγαινω παρεα με 2-3 αγαπημενους φιλους και συναγωνιστες, ή μονος μου.
Ειναι αποφαση της στιγμης και οχι αποτελεσμα "χρονιων διαβουλευσεων"....
Αφου κανουμε την τσαρκα μας, γραφουμε την ενημερωση.
Σωστος...αλλα γιατι πηγαινεις, στα ιδια πανω-κατω στουντιο?...δεν υπαρχουν αλλα για τσαρκα?....Για να εχουμε φυσικα, καλυτερη ενημερωση απο στουντια που ουτε διαφημιζονται εδω...ουτε τα αναφερει κανεις, οταν κανει τσαρκα...π.χ Κεφαλληνιας 75....Αχαρνων 106...προχειρα, αυτα μου ηλθαν στο νου,γιατι υπαρχουν κι αλλα!!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom