pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Στον ταξιτζή που του είπες να σε πάει; Στο Στούντιο της Βουρβάχη 19
όχι στη βούρβαχη 18 στην ξαδέρφη του
Στον ταξιτζή που του είπες να σε πάει; Στο Στούντιο της Βουρβάχη 19
Σημερα πηγα λιγο μακρυα..στο Βουρβαχη 19 για την Νικη την Ουγγαρεζα....Το καλυτερο φυσικο και μεγαλο στηθος που εχω δει μεχρι σημερα σε στουντιο!!!!!!!!! Αξιζε και τα λεφτα που πληρωσα......... αλλα και το Ταξι που πληρωσα, να παω και να ελθω...επαλολουθει κριτικη ποιημα!!!!!!!!!!!!!
αντι ρε φιλαρακι να μοιραζεις τα 50αρικα απο δω και απο κει στις πουτανες δεν μαζευεις να παρεις κανα αμαξι
με 27 κριτικες πουχεις απ τον οκτωμβρη τωρα θαχες δωσει προκαταβολη και θα τοχες παρακαρισμενο κατω απ το μπαλκονι σου
αυτες μια χαρα φευγουν με τα τζιπ τους και τα διπορτα που τους συντηρεις
εσυ μενεις μονος στη γωνια να περιμενεις τον καθε μαλακα ταριφα να σε παρει
Πες τα, χρυσόστομε! Τα ίδια έλεγα στον Πάθος για τα αυγουλάκια (διαβάζεται όπως το τεμάχι-α: αυγουλάκι-α) τις προάλλες.
Με τόσα κατοστάρικα που του φεύγουν για φραπέ και σωλήνες, θα μπορούσε να έχει δική του πτηνοτροφική μονάδα τώρα.
Και θα έτρωγε και τζάμπα αυγουλάκια κάθε πρωί. Αλλά από μυαλό...
Συγνωμη για την καθυστερηση,τωρα σε διαβασα....δεν ξερω οδηγηση ,γι αυτο και δεν εχω αυτοκινητο!!!!!!αντι ρε φιλαρακι να μοιραζεις τα 50αρικα απο δω και απο κει στις πουτανες δεν μαζευεις να παρεις κανα αμαξι
με 27 κριτικες πουχεις απ τον οκτωμβρη τωρα θαχες δωσει προκαταβολη και θα τοχες παρκαρισμενο κατω απ το μπαλκονι σου
Και κατι αλλο...αν ηθελα αυτοκινητο θα ειχα το καλυτερο.... οσον αφορα το οικονομικο, γιατι 27 κριτικες εχω γραψει.......εχω παει ομως... τις πενταπλασιες τουλαχιστον φορες απο τον Οκτωμβριο σε στουντιο, αλλα για την ιδια κοπελα....δεν γραφω δευτερη κριτικη!!!!!!!αντι ρε φιλαρακι να μοιραζεις τα 50αρικα απο δω και απο κει στις πουτανες δεν μαζευεις να παρεις κανα αμαξι
με 27 κριτικες πουχεις απ τον οκτωμβρη τωρα θαχες δωσει προκαταβολη και θα τοχες παρκαρισμενο κατω απ το μπαλκονι σου
Και κατι αλλο...αν ηθελα αυτοκινητο θα ειχα το καλυτερο.... οσον αφορα το οικονομικο, γιατι 27 κριτικες εχω γραψει.......εχω παει ομως... τις πενταπλασιες τουλαχιστον φορες απο τον Οκτωμβριο σε στουντιο, αλλα για την ιδια κοπελα....δεν γραφω δευτερη κριτικη!!!!!!!
Ειναι και αυτη μια αποψη.....με τα στουντιο ομως ειμαι ευχαριστημενος...τα πρωτογνωρισα το 2007....πριν καλουσα σπιτι μου και μου φευγαν περισσοτερα χρηματα και πολλες μαλιστα(απο αγγελιες εφημεριδων) ησαν απαραδεκτες εμφανησιακα!!!!!!!!!!!Εσύ χάνεις. Θα μπορούσες να έχεις την αυτοκινητάρα σου, να κάνεις βόλτες μέχρι να τελειώσει η βενζίνη, να γυρνάς σπίτι σου κατάκοπος, να τραβάς μια παχιά και να πέφτεις για ύπνο ευτυχισμένος. Αλλά κι εσύ κι ο πάθος για τα αγροτεμάχια (εν τη Λιβαδεία) είστε εντελώς ανεπρόκοποι. Ό,τι και να πω, είναι λίγο...
Επίσης, ο Μπαρόζο έχει αναφέρει σε κάτι δεκάδες μηνύματα ότι έχει επισκεφτεί (και έχει καταθέσει) τόσα και τόσα στούντιο.
Άβυσσος η ψυχή...
Οχι ρε συ..μπορεις να το αναβαλλεις.... ...η ζωη οσο υπαρχουν καλες εργαζομενες, με σωστες υπηρεσιες,ειναι ομορφη!!!Παίχτουρα, πες μου ότι με πήρες στα σοβαρά, να αυτοκτονήσω
Το εχω σκεφτει αυτο, αλλα δεν γινεται.... γιατι υπαρχουν εργαζομενες σε διαφορετικα στουντιο που κανω κεφι....γινεται να μαζευτουν ολες σε ενα??καυλιάρη, αντί να πάρεις αμάξι, μετακόμισε κοντά στο στούντιο της αρεσκείας σου....
γλυτώνεις τα πήγαινε έλα.....
καυλιάρη, αντί να πάρεις αμάξι, μετακόμισε κοντά στο στούντιο της αρεσκείας σου....
γλυτώνεις τα πήγαινε έλα.....
Επιλεκτική studioτσαρκα παρέα με τον συνοδοιπόρο Pitsiriko1
Κασσάνδρας 3 (κάτω) : Νινα. Νεαρή Ξανθιά σγουρομάλλα ,με ανταυγειες, πλούσιο σιλικονατο στήθος, ωραία περιφέρεια, την οποία δυστυχώς δεν προσφέρει για τους λάτρεις του είδους, και Λινα επίσης νεαρή τσαχπίνα, αδυνατούλα Ξανθιά, ωραίο σωματάκι με φουλ πρόγραμμα…..
Ελευθερίου Βενιζέλου 40 (1ος όροφος) : 2 Κορασίδες. Έφη, πληθωρική καστανή με εξαιρετικό φυσικό στήθος, ωραία περιφέρεια και Ξενια, αδυνατούλα μελαχρινή. Και τα δυο κορίτσια προσφέρουν φουλ πρόγραμμα συμπεριλαμβανομένου και πρωκτικού στα 100. Δεν αναφέρθηκε συνδυασμός και των 2 κοριτσιών στο δωμάτιο
Ελευθερίου Βενιζέλου 40 (2ος όροφος): Έλενα. Μελαχρινή Ρουμάνα κατά δήλωση με κοντά μαλλιά , piercing στο πρόσωπο, σωστές αναλογίες. και φουλ πρόγραμμα τα
Ελευθερίου Βενιζέλου 35: 2 Κοπέλες επίσης ανώνυμες όμως, μιας και δεν αναφερθήκαν ονόματα. Μια Ξανθιά και μια μελαχρινή, αμφότερες με πεταχτή περιφέρεια. Τις έχουμε ξαναδεί σε παλιότερη τσάρκα.
Συγγρού 144: Καστανή χαμογελαστή κορασίδα, στο στυλ των περισσοτέρων κοριτσιών της αλυσίδας. Όμορφο πρόσωπο, συμπαθητικό σώμα, αλλά μέχρι εκεί.
Αριστοτέλους 6: Ξανθή 30αρα περίπου, αμίλητη στο σαλόνι. Ελάχιστα προγραμματα. Αδιαφορη.
Αλλαγή δεύτερης με τρίτη βάρδια
Κωνσταντινουπόλεως 61: Ελπίδα. Μελαχρινή νταρντάνα, με σγουρά μακριά μαλλιά. Λεπτομέρειες στην κριτική μου, μιας και εδώ κατέθεσα…….
Βριλησσου 55: Κατερίνα. Η γνωστή γλυκιά, δροσερή κοπέλα με τα γυαλάκια. Μαύρα μακριά μαλλιά, πολύ ωραίο σωματάκι, ιδιεταιρα προκλητική και γλυκιά στο σαλόνι.
Βριλησσου 46: Καρολίνα. Ξανθιά, με σωστές αναλογίες, γνωστή από την μέχρι τώρα θητεία της στο Βριλησσου 36-Κωνσταντινουπόλεως 80 και Μεγ. Αλεξάνδρου 133. Τώρα πλέον εδώ.
Φραντζή 47: Μαργαρίτα: Ξανθιά ψηλή με ίσια μακριά μαλλιά, Τσεχα κατά δήλωση, αδυνατούλα, ντυμένη σε κόκκινο σετ εσωρούχων.
Πειραιώς 193: Βανεσσα. Νεαρή, όμορφη κορασίδα εκ Βουλγαρίας, μελαχρινή, αρκετα εντυπωσιακή, από μαρτυρίες όμως συναγωνιστών (δεν έχω προσωπική άποψη) κατώτερη των προσδοκιών.
Πειραιώς 109: Ναταλία. Κοντή, Ξανθιά χωρίς κάποιο ιδιεταιρο χαρακτηριστικό. Ίσως η πιο μέτρια παρουσία της σημερινής τσάρκας.
Κασσάνδρας 3 (κάτω) : Σαντρα. Εντυπωσιακή μελαχρινή, με ίσια μακριά μαλλιά, όμορφο πρόσωπο, εκφραστικά μάτια. Πλούσιο φυσικό στήθος, εξαιρετική περιφέρεια. Ιδιεταιρα ναζιάρα και προκλητική, θα ξανατιμηθει σύντομα.
Κασσάνδρας 3 (πάνω) Άννα. Άλλη μια εντυπωσιακή παρουσία. Νεαρή, μελαχρινή, με σπαστά μαλλιά λίγο πιο κάτω από τους ώμους, ωραιο πρόσωπο, λεπτό σώμα, πολύ καλό σαλόνι, Στα υπ΄οψην.
Κασσάνδρας 4 (κάτω) Κλαουντια, Ιταλίδα κατά δήλωση, Ξανθιά petit ωραίο χαμόγελο, φουλ προγράμματα.
Κασσάνδρας 4 (πάνω) : Μαρία η Σερβα. Μέτρια επιεικώς παρουσία, παραφωνία σχετικά με τις άλλες κοπέλες του ομίλου κατά την ταπεινή μου άποψη. Με πολλές προσθήκες σιλικόνης και κολλαγόνου.
Κασσάνδρας 6 : Ιρενα, εντυπωσιακή Τσεχα. Μελαχρινή, πλούσιο φυσικό στήθος πληθώρα προγραμμάτων. Ο φίλτατος Pitsirikos1 συγκινηθηκε ιδιεταιρα…….
Κροκεων 6: Σιλβη. Ξανθιά, ψηλή, γλυκιά κοπέλα. Ωραία περιφέρεια, διαθέσιμη με 100 ευρώ…..
Κηφισού 30: Ευχάριστη έκπληξη. Η γνωστή και μη εξαιρετέα Κωνσταντίνα. Ιδιεταιρα ευδιάθετη και , sexy ντυμένη με ένα μινι ροζ φουστανάκι που την κολάκευε πολύ. Μελαχρινή, με ωραίες αναλογίες, εκφραστικά γαλάζια μάτια, από τις καλύτερες εμπειρίες μου. Ο μόνος λόγος που δεν πέρασα ήταν η προ ολίγης ώρας κατάθεση στην Ελπίδα. Πλέον θα την βρίσκουμε στο εν λόγω studio καθώς και στο Πειραιώς 193.
Πες τα χρυσοστομε!!!καλημερα παιδια νυχτερινη βολτα στην πενυ για πρωτη φορα.καλη ηταν η κοπελα για μια φορα ομωσ.τερμα τα πειραματα .απο εδω και περα κιμ μονο
τι να λεμε τωρα δεν υπαρχει θεμα συγκρισησ.μιλαμε για μια κατηγορια διαφοραΠες τα χρυσοστομε!!!