Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

Επισκέπτης
για να μην νομιζετε οτι ειμαι τιποτα νεουλας εδω που θελει μονο να μαθει !!! εσυ φιλε ξερεις απο πατηψιων το γνωριζεις το ιδρυμα ? δεν εχω παει αλλα κατι εμαθα και θελω να διασταυρωσω!
ααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
εισαι παλιος & ρωτας τον παππα αν ξερει???
τραβα ρε τα βυζια σου..

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
η ναταλι?

εχει γουστο να δινει κωλο..

κριμα που δεν εχει σιλικονη στο στηθος.
Και βεβαια δινει φιλε μου.
Ανεκαθεν εδινε.

Με 100 ευρουλακια μπορεις να τον "γευτεις"

Γιατι να βαλει σιλικονη στο στηθος? :think:
Μια χαρα φυσικο 2,5 -3 ειναι......

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Με αφετηρία την Ανατολική Αττική  απογευματινή τσαρκουλα με τους εκλεκτούς συνοδοιπόρους Pitsiriko1 και Biker. (Άσχετα εάν μας πήρε το βράδυ………)

Βάρης-Κορωπιου 34 :Κλειστον (Ακόμα)

Παπαδοπούλου 2: Μεταφέρω αυτούσια την εισαγωγή της υπηρεσίας : "Έχω μια πολύ ωραία τραβεστουλα την Σοφη", η οποία(?) ξεπροβάλει εντός ολίγου. Ξανθή, ψηλή με σιλικονατο (φυσικά) τούμπανο βυζί, Λευκες δερμάτινες μπότες και μαγιό……..

Κηφισού 30: Σιλβια. Ψηλή, μελαχρινή, με ίσια μακριά μαλλιά, αναλογίες μοντέλου, ωραίο πρόσωπο.

Σερβιων 26: Στεφανια. Το γνωστό ξανθό milf

Σπύρου Πατση 27 : Αγάπη. Η επίσης γνωστή νεαρή Ρωσιδουλα.

Σπύρου Πατση 40 : Νικολ. Ξανθή με ίσο μαλλί. Αδιάφορη

Κωνσταντινουπόλεως 61: Αλεξάνδρα. Ξανθό milf , με μακριά ίσια μαλλιά, πλούσιες αναλογίες. Εργάζεται και με άλλο όνομα σε άλλο studio των Αθηνών.

Χαλκιδικης 83: Τζουλη. Ξανθή νεαρή νταρντάνα. Έχει εργαστεί πολύ παλιοτερα και στο Κασσάνδρας 3 και στο Βουλιαγμένης 68

Κωνσταντινουπόλεως 80 : Καρολίνα, Ξανθό αδιάφορο milf, με ίσια μακριά μαλλιά

Κωνσταντινουπόλεως 94 : Σιλβια. Η γνωστή νεαρά σγουρομάλλα του ομίλου με την πλουσια περιφέρεια και τα φουλ προγράμματα.

Κωνσταντινουπόλεως 130 : Σιλβανα. Μελαψή Βραζιλιάνα με τούμπανο σιλικονατο στηθώ, κλασσική περιφέρεια Βραζιλίας, γλυκό πρόσωπο.

Μεγάλου Αλεξάνδρου 133: Ραφαελλα. Ψηλή, αρκετα αδύνατη μελαχρινή κοπέλα με γλυκό πρόσωπο. Γνωστή και σαν Μονικα παλιότερα.

Ιάκχου 7Α: Ευα. Η γνωστή νταρντάνα και από το Δροσοπουλου 95 και Φυλής 104 παλιότερα.

Κασσάνδρας  4: Βικυ. Η γνωστή Ξανθιά δυνατή παρουσία της αλυσίδας.

Κασσάνδρας 6: Νικολ. Η μελαχρινή καλλονή με τα μακριά μαλλιά και την εξαιρετική περιφέρεια. Εξαιρετικό σαλοναρισμα, αλλά το παρελθόν της εμποδίζει για κατι παραπάνω. Μιλάμε για την Έλλη από Φυλής 80

Κασσάνδρας  3( πάνω) : Σαντρα. Μελαχρινή σγουρομάλλα με αρκετα Kinky face. Σήμερα παρατήρησα το πλούσιο στήθος της και τέθηκε στα «προσεχώς»

Φραντζή 47: Ρέα. Η τσάρκα τελείωσε εδώ. Ακολουθεί κριτική.

Ne0s

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
10
Οι βυζαρες τησ Σαντρας ειναι θεικες οπως και η κωλαρα της!Γαμω τα μωρα τρελαθηκα οταν τη ειδα χθες και φυσικα περασα.Εκτος απο Κασσανδρα δουλευει αλλου?

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Οι βυζαρες τησ Σαντρας ειναι θεικες οπως και η κωλαρα της!Γαμω τα μωρα τρελαθηκα οταν τη ειδα χθες και φυσικα περασα.Εκτος απο Κασσανδρα δουλευει αλλου?
Kανει καποιες βάρδιες και στο Ελευθεριου Βενιζελου 40.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Κωνσταντινουπόλεως 94 : Σιλβια. Η γνωστή νεαρά σγουρομάλλα του ομίλου με την πλουσια περιφέρεια και τα φουλ προγράμματα.
Μια διορθωση :

Λογω του προχωρημενου της ωρας που εγραψα χθεςτην ενημερωση, η κοπελα που συναντησαμε στο Κωνσταντινουπολεως 94 ειναι η ΛΙζα. Ηταν παλαιοτερα γνωστη και σαν Σιλβια και μπερδευτηκα.........

OP
OP
T

tin_kanw_sfentona

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
17
Like
8
Πόντοι
11
Σημερον στο Θησεως 40-απογευματινη βαρδια- ειχαμε το εξης φαινομενο.Αλλα αντι αλλων απο αυτα που ελεγε το προγραμμα,αλλα για καλο..ειχε 2 κοπελες κατω και 2 πανω! Κατω ειχε Εφη απο Κασσανδρας(μετακομισε εκει μου πε) και Μονικα καινουρια.Πανω ειχε Σαντρα και μια καινουρια Αννα Ρουμανα.Αυτη η Αννουλα μελαχρινη σγουρομαλλα μετριου αναστηματος,λεπτουλα με μικρο βυζακι,πολυ προστυχοφατσα καυλερες ματιες και υποσχομενη pse απο οτι την εκοψα οπτικως.Η Σαντρα δηλωσε Ιταλιδα,δεν ξερω αν ειναι παντως εχει αυτο το ιταλικο στησιμο,οντας ψηλουτσικη μελαχρινη με ωραια βυζια.

Τελικως εγω κατεθεσα κατω στην Εφη,χωρις να ανβω καν πανω,γιατι νομιζα οτι αφου ηταν 2 κοπελς κατω θα ηταν κλειστο το πανω.Η Εφουλα,Τσεχα κατα δηλωσιν, καλη στο δωματιο,ενεργητικη και καυλωτικη.
Α και το αλλο ωραιο ηταν οτι και στους 2 οροφους οι κοπελες ανοιγαν και παρουσιαζοντουσαν μονες τους!Δεν ειχε τσατσαδες σε κανενα απο τα δυο!Ετσι να γλιτωνουν και τα μεροκαματα χαχα!

Κατι τελευταιο.Τι εχουν παθει αυτοι στο Θησεως 35 που ειναι σχεδον απενταντι και το χουν κλειστο?Παιρνω μεσημερι το σηκωνει κανονικα η τσατσα και μου λεει θα ειναι η Αγνη.Πηγαινω εκει σε κανα δυο ωριτσες και ηταν κλειστο!Παιρνω τηλ και ειχε κατεβει η γραμμη του τηλεφωνου..Τι φλασιες τρωνε και το κλεινουν στα καλα καθουμενα?

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Μια Νατάσσα milf που ειναι τώρα στο Χαλκιδικής 83 την έχει δοκιμάσει κανένας

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Μια Νατάσσα milf που ειναι τώρα στο Χαλκιδικής 83 την έχει δοκιμάσει κανένας

δυστυχως οχι φιλαρακι μου.το μονο που γνωριζω ειναι πως εχει παρει μεταγραφη για Αγ.Μελετιου στη θεση της αλλης Νατασσας.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αξιολογη και τιμια περιπτωση η Milva, που την πρωτοεπισκεφτηκα σημερα.... εχω γραψει και κριτικη.

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Χθεσινη μεσημεριανη εξορμηση στα ανω κατω στουντιο αριστομενους και πιπινου. πρωτα στο αριστομενους οπου περιμενα κανα 20 λεπτο να δω την παολα (κατα τα λεγομενα της τσατσας νεοφερμενη). Αναμονη κοιταζωντας τον νεο χωρο τον εφτιαξαν πολυ ομορφο. Αλλα εχουν βαλει ενα μεγαλο εσωτερικο συντριβανακι και πλιτσ πλιτσ το νερο με επιασε ενα ψιλοκατουρημα ( :2funny: :2funny:). Τεσπα ανοιγει η πορτα και εμφανιζεται η παολα....... συναδελφοι ενα μεγαλο μπλιαχ......... μονο και μονο απο εμφανιση δεν θα εμπαινα καν στον κοπο να δωσω το 50αρικο και ας εκανε παπαδες στο δωματιο. Την κανω σφαιρα και κατεβαινω στο 118. Η τσα ενημερωνει οτι ειναι η ευα. Φυσικα την εχω επισκεφθει και αλλες φορες(στο μακρινο παρελθον) αλλα λεω ας περιμενω να την δω κιολας (πολλες τσατσαδες λενε τα ιδια ονοματα μπουκαρεις μεσα μετα διοδιων και οταν εμφανιζετε η κοπελα μενεις με ανοιχτο το στομα και την τσαπου κατω......αλλη κοπελα ειναι με ονομα ιδιο). τεσπα περιμενω εκει και βγαινει το ευακι..ρε μαγκες τι πατσουροκωλαρα εχει κανει. τιγκα μεσα στην κυτταριτιδα. εσερνε τα κωλομερια της μιλαμε......το 50αρικο μπηκε πισω στην ασφαλεια της τσεπης και τα ποδια μου απο μονα τους πηραν τον δρομο της εξοδου...

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Χθεσινη μεσημεριανη εξορμηση στα ανω κατω στουντιο αριστομενους και πιπινου. πρωτα στο αριστομενους οπου περιμενα κανα 20 λεπτο να δω την παολα (κατα τα λεγομενα της τσατσας νεοφερμενη). Αναμονη κοιταζωντας τον νεο χωρο τον εφτιαξαν πολυ ομορφο. Αλλα εχουν βαλει ενα μεγαλο εσωτερικο συντριβανακι και πλιτσ πλιτσ το νερο με επιασε ενα ψιλοκατουρημα ( :2funny: :2funny:). Τεσπα ανοιγει η πορτα και εμφανιζεται η παολα....... συναδελφοι ενα μεγαλο μπλιαχ......... μονο και μονο απο εμφανιση δεν θα εμπαινα καν στον κοπο να δωσω το 50αρικο και ας εκανε παπαδες στο δωματιο. Την κανω σφαιρα και κατεβαινω στο 118. Η τσα ενημερωνει οτι ειναι η ευα. Φυσικα την εχω επισκεφθει και αλλες φορες(στο μακρινο παρελθον) αλλα λεω ας περιμενω να την δω κιολας (πολλες τσατσαδες λενε τα ιδια ονοματα μπουκαρεις μεσα μετα διοδιων και οταν εμφανιζετε η κοπελα μενεις με ανοιχτο το στομα και την τσαπου κατω......αλλη κοπελα ειναι με ονομα ιδιο). τεσπα περιμενω εκει και βγαινει το ευακι..ρε μαγκες τι πατσουροκωλαρα εχει κανει. τιγκα μεσα στην κυτταριτιδα. εσερνε τα κωλομερια της μιλαμε......το 50αρικο μπηκε πισω στην ασφαλεια της τσεπης και τα ποδια μου απο μονα τους πηραν τον δρομο της εξοδου...

Καλημέρα. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, αν θέλουν να εργάζονται σε στούντιο πρέπει να είναι εμφανίσιμες!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom