Κυριακάτικη απογευματινή τσαρκουλα με τους εκλεκτούς συνοδοιπόρους Pitsiriko1 και Biker. (Άσχετα εάν μας πήρε το βράδυ………)
Αθανασίας 3: Κλαουντια. Ξανθή, αδύνατη προς μέτριο, μακριά ίσια μαλλιά.
Φραντζή 47: Ρέα. Ξανθή σγουρομάλλα με μακριά μαλλιά, με πιασηματα και πολύ ωραίο σαλοναρισμα. Προσωπικά με εντυπωσίασε και θα την τιμήσω την προσεχή εβδομάδα.
Χαλκιδικής 83: Έφη. Μελαχρινή με ίσια μαλλιά ,αδύνατη ντυμένη με κόκκινο δερμάτινο σετ και ασορτί ψηλές μπότες. Έχει εντοπιστεί παλιότερα και στο Σπύρου Πατση 40
Κωνσταντινουπόλεως 61: Κλειστόν
Κασσάνδρας 3 (κάτω) : Μιχαέλλα. Η γνωστή μελαχρινή όμορφη Ρουμανουλα, με τα φουλ προγράμματα.
Κασσάνδρας 3 (πάνω) : Σαντρα. Μελαχρινή σγουρομάλλα μακριά μαλλιά. Kinky φατσουλα, ντυμένη με σετ κόκκινων εσωρούχων με ασορτί κάλτσες.
Κασσάνδρας 6 : Κάτια. Εντυπωσιακή ξανθή παρουσία από την Τσεχία κατά δηλώσαν. Κάτι όμως με απωθεί για την τελική απόφαση να περάσω στα ενδοτέρα. ακόμα δεν το έχω εντοπισει. Πληθωρα προγραμμάτων.
Κασσάνδρας 4 : Μονικα. Μελαχρινή, υπερβολικά αδύνατη κοπελίτσα για τα γούστα μου, με τούμπανο σιλικονατο στήθος. Εντελώς δυσανάλογο με το υπόλοιπο σώμα της. Μου έβγαλε μια θλίψη στο σαλοναρισμα της.
Κηφισού 30: Βανέσσα, Όμορφη, ψηλή κοπέλα από την Βουλγαρία. Ωραίο σώμα, δυνατή περιφέρεια, 3αρακι σιλικονατο στήθος. Στο δωμάτιο όμως ανάξια των προσδοκιών, όπως διαπιστώθηκε αργοτερα. Καστανα μακριά μαλλιά.
Κροκεων 6: Αθηνά, η γνωστή μας και από το πέρασμα της στα studio της οδού Κασσάνδρας παλιότερα. Σε ξανθή έκδοση με μακριά μαλλιά, με φουλ πρόγραμμα. Λιγότερο εντυπωσιακή από τις προηγούμενες φορές που την είδαμε.
Σπύρου Πατση 27: Κλειστον.
Σπύρου Πατση 40: Λουιζα. Ξανθή, αξιοπρόσεκτη παρουσία εκ Ρουμανίας κατά δηλωσην.
Κωνσταντινουπόλεως 94: Κλειστον.
Πειραιώς 109: Αλεξία. Αδιάφορη, αδύνατη ξανθή κορασίδα. Παλιότερα έχει εντοπιστεί και στην Βριλησσου.
Ιάκχου 7Α: Νατάσσα. Η γνωστή με την πεταλούδα. Μελαχρινή, πληθωρική, σαρκώδη χείλια. Από τα γνωστά ονόματα του χώρου.