partyforest
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλα περιμενω να δω κριτικη.εχω παει στο στουντιο αυτο και μου εχουν πει για διδυμο αλλα δεν μπηκα.ειχα παρει μια κοπελλα την λαουρα ωραιο μουνι
Κατερινα το Πουτανακι
............. Ντύθηκα της άφησα κάτι για το στοματικό και έφυγα...............
Εγώ έχω ένα θεματάκι δερματικής δυσανεξίας στο latex και προτιμώ να χρησιμοποιώ αυτά της DUREX χωρίς latex. Μιλώντας με κορίτσια του χώρου που με γνωρίζουν μου είπαν ότι οι περισσότερες αυτό που φοβούνται ΔΕΝ είναι μήπως το έχεις τρυπήσει και άλλα τέτοια άρρωστα, αλλά μήπως είναι προφυλακτικό για πρόωση εκσπερμάτωση και τις καθυστερήσεις!!!!Οχι καλά , όχι άριστα, όχι άγια , όχι άξια και δε ξέρω γω τι άλλο να πώ ρε άλκις !
ΠΑνμέγιστα ξηγήθηκες! Αριστα !
Κι εγώ, ύστερα απο δύο σκασμένα μπαλόνια τώρα τελευταία, ή με το δικό μου ή με τίποτα ! Και μάλιστα να μου το φοράω εγώ κι όχι ή πάσα μία δύο τρία !
αυτοι που τους ερχετε προωρη το προφυλακτικο θα τους σωσειΕγώ έχω ένα θεματάκι δερματικής δυσανεξίας στο latex και προτιμώ να χρησιμοποιώ αυτά της DUREX χωρίς latex. Μιλώντας με κορίτσια του χώρου που με γνωρίζουν μου είπαν ότι οι περισσότερες αυτό που φοβούνται ΔΕΝ είναι μήπως το έχεις τρυπήσει και άλλα τέτοια άρρωστα, αλλά μήπως είναι προφυλακτικό για πρόωση εκσπερμάτωση και τις καθυστερήσεις!!!!
τα πραγματα ειναι απλα.αν καποιος θελει να χρησιμοποιησει δικο του προφυλακτικο γιατι δεν τον βολευουν της κοπελας μπορει να το ζητησει.αν δε το δεχτει υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες.Πάντως αυτό που ήθελα να τονίσω είναι ότι δυστυχώς, για τις περισσότερες, οι λόγοι ασφάλειας που επικαλούνται (και θα μπορούσε κάποιος να πει ότι είναι σεβαστοί) για να επιμείνουν στη χρήση του προφυλακτικού του μαγαζιού είναι ένας εύσχημος τρόπος να προφυλαχθούν από τη χρονική επιμήκυνση του χρόνου παραμονής στο δωμάτιο.
Σωστό!τα πραγματα ειναι απλα.αν καποιος θελει να χρησιμοποιησει δικο του προφυλακτικο γιατι δεν τον βολευουν της κοπελας μπορει να το ζητησει.αν δε το δεχτει υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες.
Εγώ έχω ένα θεματάκι δερματικής δυσανεξίας στο latex και προτιμώ να χρησιμοποιώ αυτά της DUREX χωρίς latex. Μιλώντας με κορίτσια του χώρου που με γνωρίζουν μου είπαν ότι οι περισσότερες αυτό που φοβούνται ΔΕΝ είναι μήπως το έχεις τρυπήσει και άλλα τέτοια άρρωστα, αλλά μήπως είναι προφυλακτικό για πρόωση εκσπερμάτωση και τις καθυστερήσεις!!!!