You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)
madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Αυτο θα ειναι ενδιαφερον....
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ποια ειναι αυτη ρε Παιχτη ,η Αλβανα απο το Λελας ?χτυπησα το τεμαχιο κατα τις 5 το πρωι..
τα παντα ολα με μπολικο καραμελωμα,πολλες εναλλαγες,μπολικη λαγανα με σουσαμι & πανω απ ολα καλη διαθεση & επαγγελματισμο..
Υ.Γ που να μην ειχε & τα νευρα της λογω αναδουλειας δηλαδη..
συστηνεται ανεπιφυλακτα για τους κουλουρτζηδες..
Αιντε αιντε !!!!!!
Επισκέπτης
δεν ξερω παιχτη..Ποια ειναι αυτη ρε Παιχτη ,η Αλβανα απο το Λελας ?
Αιντε αιντε !!!!!!
δεν συγκρατω ονοματα λογω αλτσχαιμερ..
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Εντάξει πρόεδρε αν ψωνίζετε ξυριστικά μαζί μη το στεναχωρούμε το Βικάκι. Να του ζητήσουμε και συγγνώμη που δεν το προτιμήσαμεΤο Βικακι γιατι το αγριεψατε ρε !!!
Το καλυτερο παιδι ειναι !!!
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Η αλήθεια είναι ότι είχαν μείνει 1 ή 2 κανόνες του forum που ΔΕΝ τους παραβίαζε αυτό το μήνυμα και πράγματι αναρωτιέται κανείς "You foul?"το μηνυμα διαγραφηκε ηδη απο οτι βλεπω...
lex80
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 53
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.310
επειδη αναφερεσε προφανως σε μενα. δεν ξερω τι καταλαβες εσυ αλλα αυτο που εγω ηθελα να πω ειναι οτι το μηνυμα διαγραφηκε ηδη... οποτε δεν υπαρχει λογος να συνεχιζετε το θεμα.Η αλήθεια είναι ότι είχαν μείνει 1 ή 2 κανόνες του forum που ΔΕΝ τους παραβίαζε αυτό το μήνυμα και πράγματι αναρωτιέται κανείς "You foul?"
γενικα εχει γινει πολυ κουραστικο το φαινομενο του spam που εχει αρχισει και εμφανιζετε σε ΟΛΑ τα thread του site!
καλα εκανε και διαγραφηκε. αλλωστε εγω παραπανω ειχα πει οτι λιγη ηρεμια δεν βλαπτει!
χτυπησα το τεμαχιο κατα τις 5 το πρωι..
τα παντα ολα με μπολικο καραμελωμα,πολλες εναλλαγες,μπολικη λαγανα με σουσαμι & πανω απ ολα καλη διαθεση & επαγγελματισμο..
Υ.Γ που να μην ειχε & τα νευρα της λογω αναδουλειας δηλαδη..
συστηνεται ανεπιφυλακτα για τους κουλουρτζηδες..
η ναταλι?
εχει γουστο να δινει κωλο..
κριμα που δεν εχει σιλικονη στο στηθος.
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
Ποια ειναι αυτη ρε Παιχτη ,η Αλβανα απο το Λελας ?
Αιντε αιντε !!!!!!
αυτη εινα τρεζ
jeronymo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει αν η Κατερίνα από Βουλιαγμένης 83 είναι η ίδια με αυτή της Βριλησσού 55;
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
H ιδια ειναιΚαλημέρα. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει αν η Κατερίνα από Βουλιαγμένης 83 είναι η ίδια με αυτή της Βριλησσού 55;
galanisnick
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Χριστίνα Κροκεών (Illusion) έχει κανείς κάποια comments?
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Ναι στο δικό σου post αναφέρθηκα χωρίς κακή διάθεση όμως.επειδη αναφερεσε προφανως σε μενα. δεν ξερω τι καταλαβες εσυ αλλα αυτο που εγω ηθελα να πω ειναι οτι το μηνυμα διαγραφηκε ηδη... οποτε δεν υπαρχει λογος να συνεχιζετε το θεμα.
γενικα εχει γινει πολυ κουραστικο το φαινομενο του spam που εχει αρχισει και εμφανιζετε σε ΟΛΑ τα thread του site!
καλα εκανε και διαγραφηκε. αλλωστε εγω παραπανω ειχα πει οτι λιγη ηρεμια δεν βλαπτει!
Δε θεωρώ ότι η συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ένα συνηθισμένο υβριστικό post που αφού σβήστηκε ότι το αφορά είναι spam. Οπως έγραψα και στο post του περασμένου Σαββάτου ούτε καν έκατσα να δώ την "κοπέλα" μόλις άκουσα το όνομα από την τσατσά. Οπότε όλο αυτό το υβριστικό εμετικό παραλήρημα επειδή δε μπήκα, δεν το θεωρώ απλή περίπτωση.
Κατανοώ τα ψυχολογικά προβλήματα που έχει αυτή η κατηγορία ανθρώπων αλλά μέχρι εκεί. Οχι και να ξεκινάνε τα τηλέφωνα να μας την πούν οι άλλες πουτάνες γιατί δεν μπήκαμε ή να μπαίνουν στο site για να βρίσουν με αυτό τον τρόπο.
Και γώ προτιμώ την ηρεμία, αλλά όταν τραμπουκίζει ο άλλος δε χωράνε δικαιολογίες περί "ιδιαίτερης ψυχολογικής κατάστασης" και παπαριές.
Ετσι πήρε τον αέρα που πήρε και θα πρέπει να ζητάμε και συγγνώμη που δνε προτιμάμε τις εγχειρισμένες σε λίγο.
lex80
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 53
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.310
αφου δεν το λες με κακη διαθεση τοτε οκ. απλα νομιζα πως αυτο το "you foul" πηγαινε για μενα. σε αυτο που λες εχεις δικιο. εφοσον δεν φερομαι ασχημα στην κοπελα περιμενω και εγω το ιδιο απο αυτην. γουστα ειναι αυτα. δεν μπορουν να μας αρεσουν ολες. αν το καταλαβουν αυτο και αυτες θα ηρεμισουν αλλα και εμεις απο τετοιες κρισεις πανικου... ;)Ναι στο δικό σου post αναφέρθηκα χωρίς κακή διάθεση όμως.
Δε θεωρώ ότι η συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ένα συνηθισμένο υβριστικό post που αφού σβήστηκε ότι το αφορά είναι spam. Οπως έγραψα και στο post του περασμένου Σαββάτου ούτε καν έκατσα να δώ την "κοπέλα" μόλις άκουσα το όνομα από την τσατσά. Οπότε όλο αυτό το υβριστικό εμετικό παραλήρημα επειδή δε μπήκα, δεν το θεωρώ απλή περίπτωση.
Κατανοώ τα ψυχολογικά προβλήματα που έχει αυτή η κατηγορία ανθρώπων αλλά μέχρι εκεί. Οχι και να ξεκινάνε τα τηλέφωνα να μας την πούν οι άλλες πουτάνες γιατί δεν μπήκαμε ή να μπαίνουν στο site για να βρίσουν με αυτό τον τρόπο.
Και γώ προτιμώ την ηρεμία, αλλά όταν τραμπουκίζει ο άλλος δε χωράνε δικαιολογίες περί "ιδιαίτερης ψυχολογικής κατάστασης" και παπαριές.
Ετσι πήρε τον αέρα που πήρε και θα πρέπει να ζητάμε και συγγνώμη που δνε προτιμάμε τις εγχειρισμένες σε λίγο.
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Οχι το "you foul" ήταν το γνωστό του Βαμβακούλα και πήγαινε στην "κυρία". Sorry για την παρανόηση.αφου δεν το λες με κακη διαθεση τοτε οκ. απλα νομιζα πως αυτο το "you foul" πηγαινε για μενα. σε αυτο που λες εχεις δικιο. εφοσον δεν φερομαι ασχημα στην κοπελα περιμενω και εγω το ιδιο απο αυτην. γουστα ειναι αυτα. δεν μπορουν να μας αρεσουν ολες. αν το καταλαβουν αυτο και αυτες θα ηρεμισουν αλλα και εμεις απο τετοιες κρισεις πανικου... ;)
Επισκέπτης
καλησπερα μηπως κανεις γνωριζει ενα ιδρυμα στην πατησιων ματζικ σπα ? και τι πεζει με αυτο ?
υγ¨ειμαι παλιος αλλα αυτοκτονησα το προηγουμενο νικ μου γιατι ειχαμε παραγνωριστει εδω μεσα !!!!
υγ¨ειμαι παλιος αλλα αυτοκτονησα το προηγουμενο νικ μου γιατι ειχαμε παραγνωριστει εδω μεσα !!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K