Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

gblack

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
βικυ εισαι σωστη....μεγαλο μαγκακι..καλησπερα και τα σεβη μου..

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Αυτο θα ειναι ενδιαφερον....

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
λιγο ηρεμια δεν βλαπτει....

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
χτυπησα το τεμαχιο κατα τις 5 το πρωι..
τα παντα ολα με μπολικο καραμελωμα,πολλες εναλλαγες,μπολικη λαγανα με σουσαμι & πανω απ ολα καλη διαθεση & επαγγελματισμο..
Υ.Γ που να μην ειχε & τα νευρα της λογω αναδουλειας δηλαδη..
συστηνεται ανεπιφυλακτα για τους κουλουρτζηδες..
Ποια ειναι αυτη ρε Παιχτη ,η Αλβανα απο το Λελας ?
Αιντε αιντε !!!!!!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Το Βικακι γιατι το αγριεψατε ρε !!!
Το καλυτερο παιδι ειναι !!!

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Το Βικακι γιατι το αγριεψατε ρε !!!
Το καλυτερο παιδι ειναι !!!
Εντάξει πρόεδρε αν ψωνίζετε ξυριστικά μαζί μη το στεναχωρούμε το Βικάκι. Να του ζητήσουμε και συγγνώμη που δεν το προτιμήσαμε :2funny:

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
το μηνυμα διαγραφηκε ηδη απο οτι βλεπω... :rolleyes:

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
το μηνυμα διαγραφηκε ηδη απο οτι βλεπω... :rolleyes:
Η αλήθεια είναι ότι είχαν μείνει 1 ή 2 κανόνες του forum που ΔΕΝ τους παραβίαζε αυτό το μήνυμα και πράγματι αναρωτιέται κανείς "You foul?"

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Η αλήθεια είναι ότι είχαν μείνει 1 ή 2 κανόνες του forum που ΔΕΝ τους παραβίαζε αυτό το μήνυμα και πράγματι αναρωτιέται κανείς "You foul?"
επειδη αναφερεσε προφανως σε μενα. δεν ξερω τι καταλαβες εσυ αλλα αυτο που εγω ηθελα να πω ειναι οτι το μηνυμα διαγραφηκε ηδη... οποτε δεν υπαρχει λογος να συνεχιζετε το θεμα.
γενικα εχει γινει πολυ κουραστικο το φαινομενο του spam που εχει αρχισει και εμφανιζετε σε ΟΛΑ τα thread του site!
καλα εκανε και διαγραφηκε. αλλωστε εγω παραπανω ειχα πει οτι λιγη ηρεμια δεν βλαπτει!

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
χτυπησα το τεμαχιο κατα τις 5 το πρωι..
τα παντα ολα με μπολικο καραμελωμα,πολλες εναλλαγες,μπολικη λαγανα με σουσαμι & πανω απ ολα καλη διαθεση & επαγγελματισμο..
Υ.Γ που να μην ειχε & τα νευρα της λογω αναδουλειας δηλαδη..
συστηνεται ανεπιφυλακτα για τους κουλουρτζηδες..

η ναταλι?

εχει γουστο να δινει κωλο..

κριμα που δεν εχει σιλικονη στο στηθος.

jeronymo70

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει αν η Κατερίνα από Βουλιαγμένης 83 είναι η ίδια με αυτή της Βριλησσού 55;

galanisnick

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Χριστίνα Κροκεών (Illusion) έχει κανείς κάποια comments?

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
επειδη αναφερεσε προφανως σε μενα. δεν ξερω τι καταλαβες εσυ αλλα αυτο που εγω ηθελα να πω ειναι οτι το μηνυμα διαγραφηκε ηδη... οποτε δεν υπαρχει λογος να συνεχιζετε το θεμα.
γενικα εχει γινει πολυ κουραστικο το φαινομενο του spam που εχει αρχισει και εμφανιζετε σε ΟΛΑ τα thread του site!
καλα εκανε και διαγραφηκε. αλλωστε εγω παραπανω ειχα πει οτι λιγη ηρεμια δεν βλαπτει!
Ναι στο δικό σου post αναφέρθηκα χωρίς κακή διάθεση όμως.
Δε θεωρώ ότι η συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ένα συνηθισμένο υβριστικό post που αφού σβήστηκε ότι το αφορά είναι spam. Οπως έγραψα και στο post του περασμένου Σαββάτου ούτε καν έκατσα να δώ την "κοπέλα" μόλις άκουσα το όνομα από την τσατσά. Οπότε όλο αυτό το υβριστικό εμετικό παραλήρημα επειδή δε μπήκα, δεν το θεωρώ απλή περίπτωση.
Κατανοώ τα ψυχολογικά προβλήματα που έχει αυτή η κατηγορία ανθρώπων αλλά μέχρι εκεί. Οχι και να ξεκινάνε τα τηλέφωνα να μας την πούν οι άλλες πουτάνες γιατί δεν μπήκαμε ή να μπαίνουν στο site για να βρίσουν με αυτό τον τρόπο.
Και γώ προτιμώ την ηρεμία, αλλά όταν τραμπουκίζει ο άλλος δε χωράνε δικαιολογίες περί "ιδιαίτερης ψυχολογικής κατάστασης" και παπαριές.
Ετσι πήρε τον αέρα που πήρε και θα πρέπει να ζητάμε και συγγνώμη που δνε προτιμάμε τις εγχειρισμένες σε λίγο.

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Ναι στο δικό σου post αναφέρθηκα χωρίς κακή διάθεση όμως.
Δε θεωρώ ότι η συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ένα συνηθισμένο υβριστικό post που αφού σβήστηκε ότι το αφορά είναι spam. Οπως έγραψα και στο post του περασμένου Σαββάτου ούτε καν έκατσα να δώ την "κοπέλα" μόλις άκουσα το όνομα από την τσατσά. Οπότε όλο αυτό το υβριστικό εμετικό παραλήρημα επειδή δε μπήκα, δεν το θεωρώ απλή περίπτωση.
Κατανοώ τα ψυχολογικά προβλήματα που έχει αυτή η κατηγορία ανθρώπων αλλά μέχρι εκεί. Οχι και να ξεκινάνε τα τηλέφωνα να μας την πούν οι άλλες πουτάνες γιατί δεν μπήκαμε ή να μπαίνουν στο site για να βρίσουν με αυτό τον τρόπο.
Και γώ προτιμώ την ηρεμία, αλλά όταν τραμπουκίζει ο άλλος δε χωράνε δικαιολογίες περί "ιδιαίτερης ψυχολογικής κατάστασης" και παπαριές.
Ετσι πήρε τον αέρα που πήρε και θα πρέπει να ζητάμε και συγγνώμη που δνε προτιμάμε τις εγχειρισμένες σε λίγο.
αφου δεν το λες με κακη διαθεση τοτε οκ. απλα νομιζα πως αυτο το "you foul" πηγαινε για μενα. σε αυτο που λες εχεις δικιο. εφοσον δεν φερομαι ασχημα στην κοπελα περιμενω και εγω το ιδιο απο αυτην. γουστα ειναι αυτα. δεν μπορουν να μας αρεσουν ολες. αν το καταλαβουν αυτο και αυτες θα ηρεμισουν αλλα και εμεις απο τετοιες κρισεις πανικου... ;)

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
αφου δεν το λες με κακη διαθεση τοτε οκ. απλα νομιζα πως αυτο το "you foul" πηγαινε για μενα. σε αυτο που λες εχεις δικιο. εφοσον δεν φερομαι ασχημα στην κοπελα περιμενω και εγω το ιδιο απο αυτην. γουστα ειναι αυτα. δεν μπορουν να μας αρεσουν ολες. αν το καταλαβουν αυτο και αυτες θα ηρεμισουν αλλα και εμεις απο τετοιες κρισεις πανικου... ;)
Οχι το "you foul" ήταν το γνωστό του Βαμβακούλα και πήγαινε στην "κυρία". Sorry για την παρανόηση.

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.567
Πόντοι
7.135
Σήμερα η Αννα-Μαρία δεν εμφανίστηκε στο kama sutra για αγνωστους λόγους....έτσι μου είπε η τσατσά.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
καλησπερα μηπως κανεις γνωριζει ενα ιδρυμα στην πατησιων ματζικ σπα ? και τι πεζει με αυτο ?

υγ¨ειμαι παλιος αλλα αυτοκτονησα το προηγουμενο νικ μου γιατι ειχαμε παραγνωριστει εδω μεσα !!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom