Καλημερα παιδια.Συγγνωμη που δεν απανταω στις ερωτησεις σας αλλα δεν τα βλεπω ολα.Δεν ειμαι 24ωρες στο υπολογιστη. Η Μελινα εχει σταματησει προς το παρον και η Αννα η Σερβα λειπει κι αυτη.Για τη Σερβα το εχω πει τοσες και τοσες φορες οτι οταν ερθει θα το μαθετε πρωτοι.Όντως, η Λίτσα μόνο ποστάρει κάθε μέρα το πρόγραμμα των ιδρυμάτων της, αλλά δεν απαντάει στις ερωτήσεις που θέτουμε στο thread. Ο συναγωνιστής ενδιαφέρεται για την Άννα, εγώ ενδιαφέρομαι για τη Μελίνα, αλλά σε σχετική μου ερώτηση η Λίτσα εκώφευσε.
Συνεπώς το θέμα θα λυθεί από συναγωνιστές. Ξέρει κανείς αν αγωνίζονται η Μελίνα και η Άννα η Σέρβα κάπου αλλού αυτές τις μέρες;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)
...και η Αννα η Σερβα λειπει κι αυτη.Για τη Σερβα το εχω πει τοσες και τοσες φορες οτι οταν ερθει θα το μαθετε πρωτοι.
Σαφεστάτη εν τη ασαφεία σας, κυρία Λίτσα (ή στα νεο-ελληνικά, "τώρα μάς φωτίσατε").
Αγορινα μου θελω να πω πως δεν εξαρταται απο μενα ποτε θα γυρισει.Αν σου πω σε 1 μηνα και δεν γυρισει σε ενα μηνα?Παλι δεν θα ειμαι δικαιη απεναντι σας.Σαφεστάτη εν τη ασαφεία σας, κυρία Λίτσα (ή στα νεο-ελληνικά, "τώρα μάς φωτίσατε").
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
-Αριστομένους 72 η Λαόυρα με το φουλ πρόγραμμα
-Πιπίνου 118 η Εύα
-Πιπίνου 118 η Εύα
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
συγγνώμην,
η σοφία φυλής 104 είναι η σοφία-γιόκο-λυν;
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Όχι.συγγνώμην,
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
αλλά είναι σχιστομάτισσα;
λέει τίποτα;
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
΄αλλά είναι σχιστομάτισσα;
λέει τίποτα;
Δεν είναι σχιστομάτα . Μόνο η Σοφία - Γιόκο είναι.
Δεν την έχω τσεκάρει ακόμα.
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
;)΄
Δεν είναι σχιστομάτα . Μόνο η Σοφία - Γιόκο είναι.
Δεν την έχω τσεκάρει ακόμα.
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
Όντως, η Λίτσα μόνο ποστάρει κάθε μέρα το πρόγραμμα των ιδρυμάτων της, αλλά δεν απαντάει στις ερωτήσεις που θέτουμε στο thread. Ο συναγωνιστής ενδιαφέρεται για την Άννα, εγώ ενδιαφέρομαι για τη Μελίνα, αλλά σε σχετική μου ερώτηση η Λίτσα εκώφευσε.
Συνεπώς το θέμα θα λυθεί από συναγωνιστές. Ξέρει κανείς αν αγωνίζονται η Μελίνα και η Άννα η Σέρβα κάπου αλλού αυτές τις μέρες;
οπως η κυρα λιτσα σε γραφει κ δεν σου απανταει,παρα μονο οταν πρωτα "την εκραξες",ετσι και εσυ πρεπει να την γραψεις κ να μην πατας στο μαγαζι της.
Καλημερα παιδια.Συγγνωμη που δεν απανταω στις ερωτησεις σας αλλα δεν τα βλεπω ολα.Δεν ειμαι 24ωρες στο υπολογιστη. Η Μελινα εχει σταματησει προς το παρον και η Αννα η Σερβα λειπει κι αυτη.Για τη Σερβα το εχω πει τοσες και τοσες φορες οτι οταν ερθει θα το μαθετε πρωτοι.
κυρα λιτσα αυτα ειναι δικαιολογιες.
καθε μερα εισαι εδω κ γραφεις και ολα τα βλεπεις
οπως καθε μερα ξερεις να μπαινεις κ να διαφημιζεις την πραματεια σου ετσι να ενδιαφερεσαι κ να απαντησεις στις ερωτησεις των πελατων σου.
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
αλλά είναι σχιστομάτισσα
τελικα?΄
Δεν είναι σχιστομάτα .
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
τελικά δεν είναιτελικα?
ερώτηση έκανα κι εγώ και μου
απήντησε ο Πουτανγαμών.
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
H Σοφία αυτή - ειναι αλλη οντως- Δεν την ξέρω-- υπάρχουν πάντως αναφορες στα περι το Φ 104
Η Μαρία Σοφία Γιοκο- είναι σε άλλη αλυσίδα νομιζω- πρόσφατα υπήρξε καποια καλή κριτικη- Εχω γράψει κι εγω καπου εδω στο θρεντ
ότι απο παλια τουλάχιστον δεν είχα καλή εμπειρία - δηλ. απο προσπερσι το καλοκαιρι, και λόγω αθλιων συνθηκών του Κασσ 3 πάνω (πριν την ανακαινιση βεβαια)
Η Μαρία Σοφία Γιοκο- είναι σε άλλη αλυσίδα νομιζω- πρόσφατα υπήρξε καποια καλή κριτικη- Εχω γράψει κι εγω καπου εδω στο θρεντ
ότι απο παλια τουλάχιστον δεν είχα καλή εμπειρία - δηλ. απο προσπερσι το καλοκαιρι, και λόγω αθλιων συνθηκών του Κασσ 3 πάνω (πριν την ανακαινιση βεβαια)
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Κασσάνδρας 3 κάτω. Οι κυρίες επί της υποδοχής στα @@ τους. Μπήκες δε μπήκες το ίδιο. "Είναι η κοπέλα σε δωμάτιο?". "Μάλλον κάτσε να χτυπήσω".
Τέλος πάντων αν δεν ήταν η Μαρία που έχω φάει το κόλλημα θα εκνευριζόμουν αλλά η μοναδική ψηλή γυναίκα που γουστάρω με αποζημίωσε και πάλι. 1000 φορές καλύτερα ν' αφήνουν τη Μαρία να κάνει και τις 2 δουλειές. Είναι πολύ ζεστή στην υποδοχή. Και όταν είναι στο δωμάτιο ας αφήνει μία πινακιδούλα "Είμαι μέσα. Καθήστε γιατί μπορεί ν αργήσω λίγο :-)"
Τέλος πάντων αν δεν ήταν η Μαρία που έχω φάει το κόλλημα θα εκνευριζόμουν αλλά η μοναδική ψηλή γυναίκα που γουστάρω με αποζημίωσε και πάλι. 1000 φορές καλύτερα ν' αφήνουν τη Μαρία να κάνει και τις 2 δουλειές. Είναι πολύ ζεστή στην υποδοχή. Και όταν είναι στο δωμάτιο ας αφήνει μία πινακιδούλα "Είμαι μέσα. Καθήστε γιατί μπορεί ν αργήσω λίγο :-)"
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Οχι η Σοφια Γιοκο Λιν δουλευει Αγιου Μελετιου 37 και Ιππονακτος 14.συγγνώμην,
Η Σοφια του Φ104 δουλευει και Θησεως 365 και Βριλησου 60.
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Και Σπύρου Πάτση 40!Η Σοφια του Φ104 δουλευει και Θησεως 365 και Βριλησου 60.
footsielover
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 36
- Πόντοι
- 10
[move] Σημερα 03/02 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): Μονικα- Μαρια Ψηλη - Ευα
Κασσανδρας 3(πανω): Λαουρα- Σιλβη - Σαντρα
Κασσανδρας 4: Ναταλι- Βικυ- Μιχαελα
Κασσανδρας 6: Νινα- Νικολ- Κατια
Θησεως 40(κατω): Μαργαριτα- Μονικα
Θησεως 40(πανω): Ελενα- Ναταλι
πότε θα ξαναείναι σε βάρδια η Μαργαρίτα;
επίσης ανεβάστε κάποια φωτό στο σάιτ της, πολύ καλή περίπτωση που τη δοκίμασα πρόσφατα...
tin_kanw_sfentona
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 17
- Like
- 8
- Πόντοι
- 11
Κριτικη για Λιντα που την καταχωρησα και στις κριτικες,απλα την βαζω και εδω μιας και περιλαμβανει λιγα και για τα διπλανα στουντιο οσο και για την περιοχη γενικοτερα-παντα κατα την αποψη μου.
Η πρωτη μου επαφη με την Λιντα ηταν αρκετα χρονια πισω στο ιδιο στουντιο.Ισως 3-4 χρονια πριν.Τοτε την Λιντα την θυμαμαι ξανθια ,με γλυκο προσωπο(που δεν ειχε προβλημα να το βλεπεις βλ.παρακατω), και παντα πυραυλοκινητη και υπερκινητικη.
Απο τοτε σπανια παταγα στην περιοχη μιας και με ξενερωνε η ολη μπιχλα και deca που αποδιδει πλεον.Μετα ομως απο τις πολλες κριτικες για το δυναμικο comeback της Λιντα ειπα να ξανακανω μια επισκεψη για να δω πως εχει εξελιχθει.
Μπηκα πρωτος στη βαρδια την απογευματινη.Το δωματιο δεν ειχε κατι βρωμικο που να κανει μπαμ,αλλα μου βγαζε μια γενικοτερη απλυσια,σαν να χει γαμησει πολυ κοσμακης και να μην εχει καθαριστει ποτε.Θα μου πεις μηπως εισαι εσυ περιεργος.Μπορει,απλα ολα τα συγκρινειςμε βαση το τι αλλο υπαρχει,οπως ας πουμε αλλα στουντιο που απο χωρο ειναι πολυ καθαρα σαν ξενοδοχειο.
Anyway στο θεμα.Μπηκε η Λιντα φουριοζα φουριοζα στο δωματιο,μολις ειχε κανει μπανακι και ειχε ακομα λιγο νερα.Της λεω ελα λιγο μπροστα απτον καθρεφτη για λιγα χαδακια και μπαλαμουτια που με καυλωνουν.Την εβλεπα καπως διστακτικη,ηρθε τελοσπαντων με πλατη παντα στον καθρεφτη να βλεπω μονο τον κωλο της,κολλημενη πανω να μη βλεπω το προσωπο της απο κοντα,μετα μου λεει κατσε να σου παρω πιπα στο ορθιο και κολλησε το κεφαλι της στο πεος,ωστε να μην φαινεται τιποτα ουτε απτον καθρεφτη αλλα ουτε και απο πανω οπως κοιταγα.
Εκει παρατητρησα οτι το μαλλι της απο πανω(μελαχρινη πλεον) ηταν αρκετα αραιωμενο,σαν να λειπαν καποιες τουφες.Παλια δεν νομιζω οτι ηταν ετσι..
Ειχα διαβασει απο ενα σναγωνιστη σε ΜΙΑ μονο κριτικη περι του οτι "δεν θελει να δειχνει το προσωπο της" και μου ειχε φανει περιεργο.Τωρα που ημουν και γω στην ιδια θεση,λιγο αυτες οι λεπτομερειες που δεν μου καθονταν καλα..καπως ειχα ξενερωσει.
Ξαπλωσα μετα στο κρεβατι που μου ειπε, και εκει εκανε κατι που το θυμομουν και απο παλια,την πιπα ανεμιστροβιλο (tm).Αυτη ειχε γυρισει αναποδα(αντε παλι να μη φαινεται)και αρχισε γλειψαρχιδι με αγρια πιπα και με παροτρυνση να της βαζω δαχτυλο και να της σφαλιαριζω τον κωλο.Μετα στηθηκε στα 4(τι περιεργο ;) οπου με ενα περιεργο τροπο καταφερνε να μου ριχνει και σφαλιαριτσες στα κωλομερια (!!) Εκει κατεθεσα μιας και δεν ειχα ορεξη για περαιτερω.
Μια τελικη αποτιμηση.Καταλαβαινω οτι αυτα που γραφω ακουγονται αιρετικα,μιας και η πλειοψηφια των κιτικων εκανε λογο για ενα must,διθυραμβικα σχολια κλπ.Με την κοπελα οπως ειπα ειχα παει και παλιοτερα,και ειχα καλη εντυπωση,και προφανως δεν εχω και κανα αλλο λογο να πω αρνητικα για αυτη.Χωρις να μαι γιατρος η ψυχολογος,νομιζω οτι η γομενα πρεπει να οπερασε κατι δυσκολο στη ζωη της..Δηλ τετοια κουσουρια οπως να μην φαινεται το προσωπο της..Τα αραιωμενα μαλλια..Tο hyper-γαμησι που προσπαθει να κανει,σαν να θελει με αυτο να σε "θαμπωσει" ωστε να μην παατηρησεις τα υπολοιπα..Ολα αυτα καπως μου εκατσαν -ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΝΤΑ - και με ξενερωσαν.Τι να πω ,ισως να μαι εγω ο περιεργος.Απλα καταθετω την εμπειρια μου στα πρακτικα και καθε συναγωνιστης κρινει για τον εαυτο του.
Υ.Γ Εκανα μια βολτα στα γειτονικα 95 και 97 μιας και ειχα χρονια να πας-και καλα εκανα.Το 95 ειναι αλυσιδας,βρηκα την Ευα την Ελληνιδα τη βυζαρου,που απτις φωτος φαινοταν καλη και εχει σουπερ σχολια,απλα ολοι παρελειψαν να μας πουν οτι στη φατσα ειναι σαν θειτσα Ελληνιδα μιλφ ψιλοσαπια.Προσωπικα δε μου αρεσε.
Το 97 ειναι μαλλον αυτονομο εκτος γνωστων αλυσιδων και ηταν απο αλη εποχη -με την κακη εννοια- τοσο απο χωρο οσο και απο ενα τρελα μπαζο γκομενα.
Και γενικα η περιοχη εχει γινει το απολυτο χαλι,με τη Λελας να εχει μετατραπει σε μικρη ΑΦρικη,χημικες τουαλετες στις γωνιες,ολες οι υποπτες σκατοφατσες να κυκλοφορουν..Γενικα για μενα δεν αξιζει ολο το πακετο,οταν υπαρχουν αλλες ομορφες στουντιογειτονιες χωρις ολη αυτη την υποβαθμιση.
Η πρωτη μου επαφη με την Λιντα ηταν αρκετα χρονια πισω στο ιδιο στουντιο.Ισως 3-4 χρονια πριν.Τοτε την Λιντα την θυμαμαι ξανθια ,με γλυκο προσωπο(που δεν ειχε προβλημα να το βλεπεις βλ.παρακατω), και παντα πυραυλοκινητη και υπερκινητικη.
Απο τοτε σπανια παταγα στην περιοχη μιας και με ξενερωνε η ολη μπιχλα και deca που αποδιδει πλεον.Μετα ομως απο τις πολλες κριτικες για το δυναμικο comeback της Λιντα ειπα να ξανακανω μια επισκεψη για να δω πως εχει εξελιχθει.
Μπηκα πρωτος στη βαρδια την απογευματινη.Το δωματιο δεν ειχε κατι βρωμικο που να κανει μπαμ,αλλα μου βγαζε μια γενικοτερη απλυσια,σαν να χει γαμησει πολυ κοσμακης και να μην εχει καθαριστει ποτε.Θα μου πεις μηπως εισαι εσυ περιεργος.Μπορει,απλα ολα τα συγκρινειςμε βαση το τι αλλο υπαρχει,οπως ας πουμε αλλα στουντιο που απο χωρο ειναι πολυ καθαρα σαν ξενοδοχειο.
Anyway στο θεμα.Μπηκε η Λιντα φουριοζα φουριοζα στο δωματιο,μολις ειχε κανει μπανακι και ειχε ακομα λιγο νερα.Της λεω ελα λιγο μπροστα απτον καθρεφτη για λιγα χαδακια και μπαλαμουτια που με καυλωνουν.Την εβλεπα καπως διστακτικη,ηρθε τελοσπαντων με πλατη παντα στον καθρεφτη να βλεπω μονο τον κωλο της,κολλημενη πανω να μη βλεπω το προσωπο της απο κοντα,μετα μου λεει κατσε να σου παρω πιπα στο ορθιο και κολλησε το κεφαλι της στο πεος,ωστε να μην φαινεται τιποτα ουτε απτον καθρεφτη αλλα ουτε και απο πανω οπως κοιταγα.
Εκει παρατητρησα οτι το μαλλι της απο πανω(μελαχρινη πλεον) ηταν αρκετα αραιωμενο,σαν να λειπαν καποιες τουφες.Παλια δεν νομιζω οτι ηταν ετσι..
Ειχα διαβασει απο ενα σναγωνιστη σε ΜΙΑ μονο κριτικη περι του οτι "δεν θελει να δειχνει το προσωπο της" και μου ειχε φανει περιεργο.Τωρα που ημουν και γω στην ιδια θεση,λιγο αυτες οι λεπτομερειες που δεν μου καθονταν καλα..καπως ειχα ξενερωσει.
Ξαπλωσα μετα στο κρεβατι που μου ειπε, και εκει εκανε κατι που το θυμομουν και απο παλια,την πιπα ανεμιστροβιλο (tm).Αυτη ειχε γυρισει αναποδα(αντε παλι να μη φαινεται)και αρχισε γλειψαρχιδι με αγρια πιπα και με παροτρυνση να της βαζω δαχτυλο και να της σφαλιαριζω τον κωλο.Μετα στηθηκε στα 4(τι περιεργο ;) οπου με ενα περιεργο τροπο καταφερνε να μου ριχνει και σφαλιαριτσες στα κωλομερια (!!) Εκει κατεθεσα μιας και δεν ειχα ορεξη για περαιτερω.
Μια τελικη αποτιμηση.Καταλαβαινω οτι αυτα που γραφω ακουγονται αιρετικα,μιας και η πλειοψηφια των κιτικων εκανε λογο για ενα must,διθυραμβικα σχολια κλπ.Με την κοπελα οπως ειπα ειχα παει και παλιοτερα,και ειχα καλη εντυπωση,και προφανως δεν εχω και κανα αλλο λογο να πω αρνητικα για αυτη.Χωρις να μαι γιατρος η ψυχολογος,νομιζω οτι η γομενα πρεπει να οπερασε κατι δυσκολο στη ζωη της..Δηλ τετοια κουσουρια οπως να μην φαινεται το προσωπο της..Τα αραιωμενα μαλλια..Tο hyper-γαμησι που προσπαθει να κανει,σαν να θελει με αυτο να σε "θαμπωσει" ωστε να μην παατηρησεις τα υπολοιπα..Ολα αυτα καπως μου εκατσαν -ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΝΤΑ - και με ξενερωσαν.Τι να πω ,ισως να μαι εγω ο περιεργος.Απλα καταθετω την εμπειρια μου στα πρακτικα και καθε συναγωνιστης κρινει για τον εαυτο του.
Υ.Γ Εκανα μια βολτα στα γειτονικα 95 και 97 μιας και ειχα χρονια να πας-και καλα εκανα.Το 95 ειναι αλυσιδας,βρηκα την Ευα την Ελληνιδα τη βυζαρου,που απτις φωτος φαινοταν καλη και εχει σουπερ σχολια,απλα ολοι παρελειψαν να μας πουν οτι στη φατσα ειναι σαν θειτσα Ελληνιδα μιλφ ψιλοσαπια.Προσωπικα δε μου αρεσε.
Το 97 ειναι μαλλον αυτονομο εκτος γνωστων αλυσιδων και ηταν απο αλη εποχη -με την κακη εννοια- τοσο απο χωρο οσο και απο ενα τρελα μπαζο γκομενα.
Και γενικα η περιοχη εχει γινει το απολυτο χαλι,με τη Λελας να εχει μετατραπει σε μικρη ΑΦρικη,χημικες τουαλετες στις γωνιες,ολες οι υποπτες σκατοφατσες να κυκλοφορουν..Γενικα για μενα δεν αξιζει ολο το πακετο,οταν υπαρχουν αλλες ομορφες στουντιογειτονιες χωρις ολη αυτη την υποβαθμιση.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K