You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (13 μέλη και 43 επισκέπτες)
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Να εισαι καλα.Νομιζα μηπως ηταν η Αλικη που δουλευε παλια στο σπιτι της προεδρου,φυλης και κατεχακη 8 για ενα μικρο διαστημα,ευχαριστω για τις πληροφοριες.
Το ξανατονιζω:
Δεν ειμαι απολυτα σιγουρος οτι ειναι αυτη που ανεφερα.
Ισως να ειναι και αυτη που λες και εσυ.
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Φιλε μηπως εννοεις Ελινα και οχι Αλικη?Νομιζα μηπως ηταν η Αλικη που δουλευε παλια στο σπιτι της προεδρου,φυλης και κατεχακη 8 για ενα μικρο διαστημα,ευχαριστω για τις πληροφοριες.
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.060
- Πόντοι
- 5.975
Eπιτρεψτε μου μια παρατήρηση - Διαβασα την κριτικη του απογοητευθέντος φιλου magiaros, που προειδοποιεί μετά το παθημα του στην Τριγγέτα
>>>>>>
Αν είχαμε δει - δούμε πάντως , αυτό που λένε οι έμπειροι, οτι οταν μια "κοπέλα" δειχνει πρόσωπο στις φωτό , γενικά μπορεί να είναι απο αλλαγή φύλου
Ιδου η Τριγγέτα -- και στην κάθε Τριγγέτα, πρέπει όσο γίνεται οι ευαισθητοι να το ψάχνουν , προ πιθανών " ατυχημάτων" ... ;)
>>>>>>
>>>>>>
Αν είχαμε δει - δούμε πάντως , αυτό που λένε οι έμπειροι, οτι οταν μια "κοπέλα" δειχνει πρόσωπο στις φωτό , γενικά μπορεί να είναι απο αλλαγή φύλου
Ιδου η Τριγγέτα -- και στην κάθε Τριγγέτα, πρέπει όσο γίνεται οι ευαισθητοι να το ψάχνουν , προ πιθανών " ατυχημάτων" ... ;)
>>>>>>
Eπιτρεψτε μου μια παρατήρηση - Διαβασα την κριτικη του απογοητευθέντος φιλου magiaros, που προειδοποιεί μετά το παθημα του στην Τριγγέτα
>>>>>>
>>>>>>
Το κριτήριο με τις φωτό που φαίνεται πρόσωπο είναι αρκετά ισχυρό. Φαίνεται να ισχύει, πράγματι, σε αρκετές περιπτώσεις. Προσοχή όμως! Οχι σε όλες. Π.χ. η Καρολάιν, "η Ουγγαρέζα πορνοστάρ" έχει φωτογραφίες (έχουν δημουσιεύτεί και εδώ) όπου φαίνεται το πρόσωπό της. Για πολλά μπορεί κανείς να κατηγορήσει την προνοστάρ μας (ξεπέτα, βαρεμάρα, ντιβισμός, κλπ), αλλά είναι γυναίκα 100%.
Αρα, ναι, ως πρώτη προσσέγιση σωστό το κριτήριο με τις φωτό, αλλά δεν έχει 100% εφαρμογή.
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.060
- Πόντοι
- 5.975
Φυσικά-Ορθά-- καί εγώ σαν ένδειξη μόνο το έγραψα-- και μονο επειδή διατυπώθηκαν παράπονα ως προς την πολιτικη αυτης της αλυσίδας κλπ
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Η Πολίνα σήμερα εμφανίζεται να δουλεύει και στο Γοργόνες και στο 55 μετά τα μεσάνυχτα...
[move] Σημερα 07/02 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): Νινα- Σαντρα - Ευα
Κασσανδρας 3(πανω): Λινα- Μιχαελα- Ναταλι
Κασσανδρας 4: Σιντυ- Μονικα - Μαρια Ψηλη
Κασσανδρας 6: Κατια - Κατια - Νικολ
Θησεως 40(κατω): Ελενα - Λινα
Θησεως 40 (πανω): Παολα- Ιρενα
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Σημερα το πρωι.
Ελ.Βενιζελου 40
Παολα..ανθυπομετρια μαυρομαλλα με ασχημο σωμα!Για κανα Μεταξι κι αν
Ελενα..μαυρομαλλα με συμπαθητικο προσωπο και καλο κορμι αλλα ως εκει!Λογω κορμιου και μονο για κανα 20αρικο καλη θα ηταν!Στην φατσα μου θυμισε αρκετα την μπουρδελογυρολογο Αλινα(Φ92,Φωκαιας 24,Χωματιανου 11 κλπ κλπ)
Ελ.Βενιζελου 40
Παολα..ανθυπομετρια μαυρομαλλα με ασχημο σωμα!Για κανα Μεταξι κι αν
Ελενα..μαυρομαλλα με συμπαθητικο προσωπο και καλο κορμι αλλα ως εκει!Λογω κορμιου και μονο για κανα 20αρικο καλη θα ηταν!Στην φατσα μου θυμισε αρκετα την μπουρδελογυρολογο Αλινα(Φ92,Φωκαιας 24,Χωματιανου 11 κλπ κλπ)
βικυ
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
η θησεως παρασκευη το σαβατο και κυρια κη ειναι εως της 7μμ[move] Σημερα 07/02 [/move]
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Κανονικά αυτό το όνομα θα πρέπει να αποσυρθεί από την κυκλοφορία όπως οι φανέλες του Τζόρνταν και του Μάτζικ σε ένδειξη σεβασμού και αναγνώρισης.
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Τι ειναι μεχρι τις 7, οι βαρδιες?η θησεως παρασκευη το σαβατο και κυρια κη ειναι εως της 7μμ
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Ναι αγαπητε κουταλε.Τι ειναι μεχρι τις 7, οι βαρδιες?
3 βαρδιες μεχρι τις 7 το ξημερωμα
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Οκ!!!Τhanks!!!Ναι αγαπητε κουταλε.
3 βαρδιες μεχρι τις 7 το ξημερωμα
Κανονικά αυτό το όνομα θα πρέπει να αποσυρθεί από την κυκλοφορία όπως οι φανέλες του Τζόρνταν και του Μάτζικ σε ένδειξη σεβασμού και αναγνώρισης.
Πράγματι. Σεβασμός και αναγνώριση σε μια κοπέλα που ήταν εξαιρετική από κάθε άποψη.
woodpecker
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Όντως, η Λίτσα μόνο ποστάρει κάθε μέρα το πρόγραμμα των ιδρυμάτων της, αλλά δεν απαντάει στις ερωτήσεις που θέτουμε στο thread. Ο συναγωνιστής ενδιαφέρεται για την Άννα, εγώ ενδιαφέρομαι για τη Μελίνα, αλλά σε σχετική μου ερώτηση η Λίτσα εκώφευσε.
Συνεπώς το θέμα θα λυθεί από συναγωνιστές. Ξέρει κανείς αν αγωνίζονται η Μελίνα και η Άννα η Σέρβα κάπου αλλού αυτές τις μέρες;
Συνεπώς το θέμα θα λυθεί από συναγωνιστές. Ξέρει κανείς αν αγωνίζονται η Μελίνα και η Άννα η Σέρβα κάπου αλλού αυτές τις μέρες;
να σαι καλα φιλαρακι
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Όντως, η Λίτσα μόνο ποστάρει κάθε μέρα το πρόγραμμα των ιδρυμάτων της, αλλά δεν απαντάει στις ερωτήσεις που θέτουμε στο thread. Ο συναγωνιστής ενδιαφέρεται για την Άννα, εγώ ενδιαφέρομαι για τη Μελίνα, αλλά σε σχετική μου ερώτηση η Λίτσα εκώφευσε.
Σε τσαρκες που εκανα τις τελευταιεςημερες δεν συναντησα πουθενα τοσο την Μελινα, οσο και την Αννα.
Σε ερωτηση για την Μελινα σε studio της οδου κασσανδρας, ενημερωθηκα οτι ειναι σε διακοπες και θα γυρισει.
Δεν μου εγινε γνωστο το ποτε.
Για την Αννα το μονο που ξερω ειναι οτι θα πειτρεψει καποια στιγμη.
woodpecker
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.
Σε τσαρκες που εκανα τις τελευταιεςημερες δεν συναντησα πουθενα τοσο την Μελινα, οσο και την Αννα.
Σε ερωτηση για την Μελινα σε studio της οδου κασσανδρας, ενημερωθηκα οτι ειναι σε διακοπες και θα γυρισει.
Δεν μου εγινε γνωστο το ποτε.
Για την Αννα το μονο που ξερω ειναι οτι θα πειτρεψει καποια στιγμη.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 276K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K