Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (13 μέλη και 43 επισκέπτες)

alex498

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
114
Πόντοι
1
Νομιζα μηπως ηταν η Αλικη που δουλευε παλια στο σπιτι της προεδρου,φυλης και κατεχακη 8 για ενα μικρο διαστημα,ευχαριστω για τις πληροφοριες.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Νομιζα μηπως ηταν η Αλικη που δουλευε παλια στο σπιτι της προεδρου,φυλης και κατεχακη 8 για ενα μικρο διαστημα,ευχαριστω για τις πληροφοριες.
Να εισαι καλα.

Το ξανατονιζω:
Δεν ειμαι απολυτα σιγουρος οτι ειναι αυτη που ανεφερα.

Ισως να ειναι και αυτη που λες και εσυ.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Φιλε μηπως εννοεις Ελινα και οχι Αλικη? :think:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.060
Πόντοι
5.975
Eπιτρεψτε μου μια παρατήρηση - Διαβασα την  κριτικη  του απογοητευθέντος φιλου  magiaros,    που προειδοποιεί  μετά  το παθημα  του  στην Τριγγέτα
>>>>>>

Αν  είχαμε δει - δούμε πάντως , αυτό  που λένε  οι έμπειροι, οτι  οταν  μια "κοπέλα"  δειχνει πρόσωπο  στις  φωτό , γενικά  μπορεί να είναι  απο  αλλαγή  φύλου
Ιδου  η  Τριγγέτα --  και  στην  κάθε Τριγγέτα,  πρέπει  όσο  γίνεται οι ευαισθητοι  να το ψάχνουν  , προ  πιθανών  " ατυχημάτων" ... ;)
>>>>>>

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Eπιτρεψτε μου μια παρατήρηση - Διαβασα την  κριτικη  του απογοητευθέντος φιλου   magiaros,    που προειδοποιεί   μετά   το παθημα  του   στην Τριγγέτα
>>>>>>

Αν  είχαμε δει - δούμε πάντως , αυτό  που λένε  οι έμπειροι, οτι  οταν  μια "κοπέλα"  δειχνει πρόσωπο  στις   φωτό , γενικά  μπορεί να είναι  απο  αλλαγή   φύλου
Ιδου  η  Τριγγέτα --  και  στην   κάθε Τριγγέτα,  πρέπει  όσο   γίνεται οι ευαισθητοι   να το ψάχνουν  , προ  πιθανών  " ατυχημάτων" ... ;)
>>>>>>

Το κριτήριο με τις φωτό που φαίνεται πρόσωπο είναι αρκετά ισχυρό. Φαίνεται να ισχύει, πράγματι, σε αρκετές περιπτώσεις. Προσοχή όμως! Οχι σε όλες. Π.χ. η Καρολάιν, "η Ουγγαρέζα πορνοστάρ" έχει φωτογραφίες (έχουν δημουσιεύτεί και εδώ) όπου φαίνεται το πρόσωπό της. Για πολλά μπορεί κανείς να κατηγορήσει την προνοστάρ μας (ξεπέτα, βαρεμάρα, ντιβισμός, κλπ), αλλά είναι γυναίκα 100%.

Αρα, ναι, ως πρώτη προσσέγιση σωστό το κριτήριο με τις φωτό, αλλά δεν έχει 100% εφαρμογή.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.060
Πόντοι
5.975
Φυσικά-Ορθά--  καί  εγώ  σαν ένδειξη  μόνο  το έγραψα-- και  μονο επειδή διατυπώθηκαν  παράπονα ως  προς την  πολιτικη  αυτης της αλυσίδας κλπ

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Η Πολίνα σήμερα εμφανίζεται να δουλεύει και στο Γοργόνες και στο 55 μετά τα μεσάνυχτα...  :think:

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.735
Πόντοι
506
Σημερα Βριλησσου 55  :-* Φριδα-Ρομινα-Sisi  :-* :-* :-*

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
  [move]:cheesy: :cheesy: :cheesy: Σημερα 07/02  :cheesy: :cheesy: :cheesy:[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Νινα- Σαντρα - Ευα
Κασσανδρας 3(πανω): Λινα- Μιχαελα- Ναταλι
Κασσανδρας 4: Σιντυ- Μονικα - Μαρια Ψηλη
Κασσανδρας 6: Κατια - Κατια - Νικολ

Θησεως 40(κατω): Ελενα - Λινα
Θησεως 40 (πανω): Παολα- Ιρενα

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Σημερα το πρωι.
Ελ.Βενιζελου 40
Παολα..ανθυπομετρια μαυρομαλλα με ασχημο σωμα!Για κανα Μεταξι κι αν
Ελενα..μαυρομαλλα με συμπαθητικο προσωπο και καλο κορμι αλλα ως εκει!Λογω κορμιου και μονο για κανα 20αρικο καλη θα ηταν!Στην φατσα μου θυμισε αρκετα την μπουρδελογυρολογο Αλινα(Φ92,Φωκαιας 24,Χωματιανου 11 κλπ κλπ)

βικυ

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
  [move]:cheesy: :cheesy: :cheesy: Σημερα 07/02  :cheesy: :cheesy: :cheesy:[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Νινα- Σαντρα - Ευα
Κασσανδρας 3(πανω): Λινα- Μιχαελα- Ναταλι
Κασσανδρας 4: Σιντυ- Μονικα - Μαρια Ψηλη
Κασσανδρας 6: Κατια - Κατια - Νικολ

Θησεως 40(κατω): Ελενα - Λινα
Θησεως 40 (πανω): Παολα- Ιρενα
   η θησεως παρασκευη το σαβατο και κυρια κη ειναι εως της 7μμ

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Κανονικά αυτό το όνομα θα πρέπει να αποσυρθεί από την κυκλοφορία όπως οι φανέλες του Τζόρνταν και του Μάτζικ σε ένδειξη σεβασμού και αναγνώρισης. :grin:

Πράγματι. Σεβασμός και αναγνώριση σε μια κοπέλα που ήταν εξαιρετική από κάθε άποψη.

woodpecker

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Όντως, η Λίτσα μόνο ποστάρει κάθε μέρα το πρόγραμμα των ιδρυμάτων της, αλλά δεν απαντάει στις ερωτήσεις που θέτουμε στο thread. Ο συναγωνιστής ενδιαφέρεται για την Άννα, εγώ ενδιαφέρομαι για τη Μελίνα, αλλά σε σχετική μου ερώτηση η Λίτσα εκώφευσε.

Συνεπώς το θέμα θα λυθεί από συναγωνιστές. Ξέρει κανείς αν αγωνίζονται η Μελίνα και η Άννα η Σέρβα κάπου αλλού αυτές τις μέρες;

:thumbsup:
να σαι καλα φιλαρακι

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Όντως, η Λίτσα μόνο ποστάρει κάθε μέρα το πρόγραμμα των ιδρυμάτων της, αλλά δεν απαντάει στις ερωτήσεις που θέτουμε στο thread. Ο συναγωνιστής ενδιαφέρεται για την Άννα, εγώ ενδιαφέρομαι για τη Μελίνα, αλλά σε σχετική μου ερώτηση η Λίτσα εκώφευσε.

Συνεπώς το θέμα θα λυθεί από συναγωνιστές. Ξέρει κανείς αν αγωνίζονται η Μελίνα και η Άννα η Σέρβα κάπου αλλού αυτές τις μέρες;

Σε τσαρκες που εκανα τις τελευταιεςημερες δεν συναντησα πουθενα τοσο την Μελινα, οσο και την Αννα.

Σε ερωτηση για την Μελινα σε studio της οδου κασσανδρας, ενημερωθηκα οτι ειναι σε διακοπες και θα γυρισει.
Δεν μου εγινε γνωστο το ποτε.

Για την Αννα το μονο που ξερω ειναι οτι θα πειτρεψει καποια στιγμη.

woodpecker

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.

Σε τσαρκες που εκανα τις τελευταιεςημερες δεν συναντησα πουθενα τοσο την Μελινα, οσο και την Αννα.

Σε ερωτηση για την Μελινα σε studio της οδου κασσανδρας, ενημερωθηκα οτι ειναι σε διακοπες και θα γυρισει.
Δεν μου εγινε γνωστο το ποτε.

Για την Αννα το μονο που ξερω ειναι οτι θα πειτρεψει καποια στιγμη.

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.735
Πόντοι
506
πεδια σταματαω κα εγω.δεν να σασ λιπω.εινιμεροσει εκανα :-* :-* :-*

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom